Alle innlegg Sukkerforum

Mine, dine, våre,naboens og alle andres barn.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kvinne45 to. 25 nov. 2010 23:52

Jeg registrerer at det er ganske mange av dere mannfolk i godt voksen alder som ønsker dere flere barn. Jeg kan gå inn på en profil, flott bilde og alt stemmer, så er det 2 blader på matchtreet som lyser like rødt som julenissens drakt. "Barna er voksne og har flyttet ut" og allikevel kan dere tenke dere en ny runde med bleieskift og nattevåk......jeg bare spør.

Skjult ID med pseudonym bangalter to. 25 nov. 2010 23:58

Ja, hva spør du om?

(kvinne 56 år fra Nord-Trøndelag) fr. 26 nov. 2010 00:07 Privat melding

Jeg har lagt merke til det samme og lurer på om det kan misforståes hvordan en skal krysse av når en ikke vil ha flere barn. Det er ganske sikkert feil når jeg, som ikke skal ha flere barn, får rødt blad på matchtreet med en god del mannfolk på over 50 år.

Et annet eksempel på at det blir feil farge uten grunn:
Det er misvisende når jeg får rødt blad på røyking, da jeg etter min mening har svart slik at det ikke skulle gå an. Jeg røyker ikke, men det gjør meg ingenting at andre gjør det. Derfor svarer jeg 5 (midt mellom anti og 20 om dagen) og markerer at det er lite viktig for meg. Har opplevd flere ganger å få rødt blad med ikke-røykere, og det skulle da ikke gå an.

Skjult ID med pseudonym kvinne45 fr. 26 nov. 2010 00:07

Hvorfor de på død og liv skal starte på nytt.

Skjult ID med pseudonym kvinne45 fr. 26 nov. 2010 00:13

@Spirita

Da tolker Sukker det som at du røyker sånn midt på treet. Og hvis han har satt 1 så vil du få rødt blad.

Jeg har sett mannfolk over 50 som ønsker seg flere barn. Hvem skal de få de med ? Ei på 25 ? Og skal de gå på foreldremøter på ungdomsskolen og gå hjem til eldresenteret etterpå ??
Eller følge avkommet opp kirkegolvet med rullator ?

Skjult ID med pseudonym bangalter fr. 26 nov. 2010 00:47

@kvinne45: Fordi de kan, såklart. Kan vel ikke klandre noen for å ønske å starte på nytt. Hadde dere vært fruktbare litt lengre, skal jeg love deg at mange kvinner hadde ønsket det samme.

Skjult ID med pseudonym kvinne45 fr. 26 nov. 2010 00:50

@bangalter

Jeg klandrer ingen. Men livet består vel av mer enn å drive med masseproduksjon ?

Skjult ID med pseudonym hombre fr. 26 nov. 2010 01:10

Skal vi se... min far giftet seg da han var 43. Første avkom da han var 44, nestemann da han var 47, sistemann da han var 52. Hva var problemet igjen?

Skjult ID med pseudonym miyata fr. 26 nov. 2010 01:37

Svaret er nei, ønsker ikke flere barn. Har nok med de 5 jeg har

Skjult ID med pseudonym bangalter fr. 26 nov. 2010 01:47

@kvinne: Ja, mener du at det ikke er mulig å kombinere barneproduksjon med et liv ved siden av?

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt fr. 26 nov. 2010 03:00

Min far var 47 og min mor var 33 da jeg kom til verden. Det er 20 år siden jeg ble myndig. Det er 22 år siden jeg begynte å ta ansvar for mitt eget liv. Det er 25 år siden jeg opprettet min første lønnskonto. Og fortsatt er min mor yrkesaktiv, og min far er fremdeles flere år unna rullator (hevder han). Jeg skal da virkelig ikke klage på å snart måtte tenke på å bli voksen når jeg nærmer meg førti!

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt fr. 26 nov. 2010 03:24

Og bare for å presisere til dere som vet hvem jeg er; Nei, jeg skal fortsatt ikke ha egne barn, og ja jeg er også frustrert over alle de som vil bygge reir når jeg bare vil ha en kjæreste, men det kunne altså ikke ramle meg inn å kritisere de som velger å få barn når de er erfarne og etablerte nok til å faktisk kunne gjøre en god jobb!

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 26 nov. 2010 08:07

Tror mange av de over femti har satt at det er ok med barn, just in case de skulle snuble over en lekker snelle på 25 og ikke at de nødvendigvis er ute etter en ny runde?

Jeg har enda noen produktive år igjen, men har likevel ikke lyst på noen ny runde.
Har forresten både skrevet med og datet flere som jeg har hatt rødt blad på "når barn" med. Og jeg sier ALLTID i fra i starten om at det ikke er aktuelt med flere barn.

Kanskje vi skulle bli flinkere til å spørre den andre, når det er rødt blad på noen områder?

Skjult ID fr. 26 nov. 2010 10:50

Hvis dama ser bra nok ut, så er det i mange tilfeller sikkert ikke så avgjørende med flere barn. Men på den andre siden så er det jo mindretallet av damer på 45+ som ser SÅ bra ut...
Så lenge man er fri og frank må man trigges av noe for å gi slipp på en behagelig singeltilværelse; enten et flott utseende eller en kjempeknall personlighet. Og sånn sett må damer på 45+ virkelig smelle til med en knall personlighet, hvis det skal være interessant.

Skjult ID fr. 26 nov. 2010 11:01

@viveca

Det betyr vel at hvis damer på 45+ ikke er pene nok, så vil Skjult ID kl 10:50 ha flere barn...

Skjult ID fr. 26 nov. 2010 11:10

Relevansen er som følger: det man kan lese mellom linjene i TS sitt innlegg, er i bunn og grunn at hun føler hun faller utenfor menn sine ønsker. Sagt med andre ord: at hun ikke mottar særlig mye respons (eller er misfornøyd med responsen, selv om den er tilstede).

Hvis TS er ei skikkelig heit dame, så har hun antakeligvis intet å frykte; hun kommer uansett til å bli ansett som attraktiv, selv om hun ikke kan tilby flere barn. Er TS derimot mindre attraktiv, må hun klinke til med en særs fin personlighet for å vinne frem.

Skjult ID med pseudonym kvinne45 fr. 26 nov. 2010 17:35

@hombre 26/11 01.10

Du har ikke lest innlegget mitt skikkelig. Jeg snakker om reproduksjon, ikke de som kommer seint i gang.

@bangalter 26/11 01.47

Selvfølgelig gjør det det. Hva tror du jeg har gjort de siste årene ? Ikke hatt et liv utenom at jeg har fostret opp barna ? Det finnes en tid for alt, selv om noen kanskje har problemer med å innse det.

@HeltEnkelt

Det der med rullator var egentlig satt litt på spissen, men du skjønner nok hva jeg mener.
Dessuten kritiserer jeg ingen. Jeg bare spør, og siden dette er en forum, så må vel det være lov.

@skjult id kl. 11.10

He, he, du misforstår nok her, eller leser det du vil lese. Jeg har ikke merket noe til den såkalte overgangsalderen og er nok produktiv en stund til. Men med 3 flotte barn har jeg gjort mitt for "gud og fedreland". Og hvorvidt jeg er heit eller ikke er ikke relevant i saken, heller ikke responsen på profilen min.
Jeg gjentar, jeg kritiserer ikke eller syter, jeg bare spør. Og det er en vesentlig forskjell.

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 26 nov. 2010 17:56

Synes bangalter oppsummerer dette ganske bra. Menn er lenger fruktbare enn kvinner, så de kan godt starte på en runde nummer to (eller til og med tre) når de er 45 - 50, så lenge de finner seg en yngre kvinne. Og det er det mange som gjør. Min onkel var 51 da han fikk sin første unge, og 58 da han fikk den andre og siste, og begge er sunne og friske. Kona hans er 16 - 17 år yngre, og de møttes da han var 47 - 48 og hun rundt tredve. Noen vil sikkert reagere på det, men det var hennes valg å bli sammen med en såpass mye eldre mann. Hver sin smak.

Og enig med bagalter. Hadde kvinner flest kunne fått barn like lenge så hadde sikkert mange av de ønsket det også. Skal noen av dere damer her hakke på menn på 50 som har lyst på unger kan dere likegodt også hakke på kvinner på 37 - 38 som vil ha det, fordi det da for mange fra naturens side allerede begynner å bli for sent. Forskjellen er at de fleste menn på 50 fortsatt er fruktbare - om enn ofte med noe reduserte sjanser pga dårligere sædkvalitet og noe høyere sjanse for medfødte feil på barnet (men fortsatt vil de aller fleste være helt ok).

Skjult ID med pseudonym bebie fr. 26 nov. 2010 18:16

Folk må vel få gjøre som de vil. Så lenge de ikke skader noen.

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 26 nov. 2010 18:19

Det er etter hvert ganske mange kompiser som har fått småsøsken, farens andre kull. Vet ikke helt hva jeg synes om det, at pappa er pensjonist når du konfirmeres, men hvorfor skulle det vært så veldig annerledes blant menn på Sukker enn andre steder, egentlig?

Skjult ID med pseudonym bebie fr. 26 nov. 2010 18:27

Det er vel likt over hele linja qwerty, bare at her ser en det bedre. Står liksom ikke skilt i panna når en er på byen.

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 26 nov. 2010 22:25 Privat melding

jeg skal ikke starte på nytt....enkelt og greit.

Skjult ID med pseudonym -- fr. 26 nov. 2010 23:41

Spm er vel helt uavhengig om man er fruktbar eller ikke. Spm går på hvorfor barn på nytt igjen? Hvis man setter at man ønsker barn på nytt igjen for ikke å stenge de kunne tenke seg barn ute, så stenger man jo ute de som ikke kan tenke seg barn.
Jeg er fruktbar i mange år ennå (32 år nå) men kan ikke tenke meg fler barn. Hvorfor gamle gubber ønsker en ny omgang med barn er uforståelig for meg, men det er jo deres valg. Jeg har nok med de barna jeg har.

(kvinne 48 år fra Sør-Trøndelag) lø. 27 nov. 2010 00:08 Privat melding

Skulle gjerne fått flere barn med en ny partner hvis ikke den biologiske klokka hadde tikket så jæ... fort.
Vi er ikke sååå ulike menn og kvinner, sjø :)