Alle innlegg Sukkerforum

Hvilken fysikk foretrekker jentene?

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Akershus) fr. 26 nov. 2010 13:13 Privat melding

Jeg bare lurer litt på hva dere jentene liker sånn fysisk. Man ser jo diskusjoner om gutter med sixpack, og som rager høyt opp i atmosfæren (sammenlignet med meg), men hva er egentlig viktigst når dere ser på eksteriør? :)

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 26 nov. 2010 13:15

Jeg er snart førti. Sannsynligheten for å finne en mann med sixpack er minimal.
Men jeg liker veltrente armer og skuldre. *sikle*

Skjult ID med pseudonym C. fr. 26 nov. 2010 13:19

Hvis man snakker om høyde er det et stort pluss med høye menn, og da særlig høye slanke menn. Alt over 180 regner jeg som høyt. Over 184 er definitivt en bonus. Jeg trenger ikke en bodybuilder, heller lange slanke muskler. Er svak for mørke menn, men flotte øyne og senete hender... Mye hår er også et pluss :)

Alt i alt handler det jo om hvem du treffer da. Alt dette trenger ikke å være på plass, men er klart et pluss. Liten snerten sprettrumpe er heller ikke feil... :)

(mann 44 år fra Akershus) fr. 26 nov. 2010 13:23 Privat melding

C: *flirer* Så jeg, med mine 170cm, brede skuldre (det er fysisk problematisk for meg å sitte ved siden av noen på bussen), og kortere, større muskler, er ikke *heeeeelt* i din gate, da? :p

Skjult ID med pseudonym piken fr. 26 nov. 2010 13:30

Noen kjappe fakta om hva jeg tiltrekkes fysisk av hos menn:

Høy, slank, mørkt halvlangt hår, passe trent kropp (trenger absolutt ikke sixpack!) og større hender enn mine.

Og har han en tatovering eller fem sikler jeg i hvert fall ikke mindre :P

Men selv om jeg foretrekker menn som er forholdsvis høye, så har ikke høyden alt å si. Jeg er 167 og går aldri i høyhelte sko, så ingen problemer med en mann på 170. Og hvis han skulle være lavere enn meg, så trenger ikke det ha noe å si hvis han "kompenserer" for høyden med f.eks humor.

Jeg ser ikke nødvendigvis på høyden alltid på profiler, men med en gang det blir snakk om en date så sjekker jeg den, og så "overfladisk" som jeg er så setter jeg pris på om den er over 1.80.

Man kan kanskje si at her inne blir ting så utrolig visuelt, og man danner seg en oppfatning av personen man chatter med gjennom bilder og faktaene i profilen, samt hva han skriver. Det blir ofte litt overfladisk fordi man kun kan forholde seg til det som man kan se, og måle. Jeg har "strengere" kriterier her inne enn IRL når jeg ser etter potensielle partnere. Nettopp fordi det er omtrent umulig å finne ut om en person har sjarm her inne, og derfor betyr de andre kriteriene mer.

Skjult ID med pseudonym hmm fr. 26 nov. 2010 13:31

en muskel er en muskel bestemt av gener, finnes ikke korte, lange eller slanke muskler

(mann 44 år fra Akershus) fr. 26 nov. 2010 13:36 Privat melding

Piken: hehe...jeg har både tattiser og piercing ;)

Skjult ID fr. 26 nov. 2010 13:42

Skjønner ikke greia med å bli fascinert over en eventuell partners tatooer. Hvem som helst kan skaffe seg en!
Noen som har lyst til å forklare hvorfor tatooer (for enkelte) er tiltrekkende?

Jeg foretrekker damer_uten_tatooer, jeg. I hvert fall i motsetning til alle de som har anskaffet seg en "meningsløs" (men på ett tidspunkt "moteriktig") tatoo. En ting er å_kle_seg i klær som ikke er moteriktige lenger, men å bære på en/flere tattiser som er gått ut på dato, det er jo bare flaut.

Skjult ID med pseudonym C. fr. 26 nov. 2010 13:45

God_73mod; Det er langt ifra sikkert jeg er av utseende du foretrekker om du kan velge på øverste hylle heller da ;)

(mann 44 år fra Akershus) fr. 26 nov. 2010 13:54 Privat melding

Angående fascinasjon med tattoveringer, så kommer det veldig an på personen og hva man har. Liker ikke tramp stamps selv, men en pen tattoo som er beskrivende for personen kan være fint. Selv liker jeg faktisk jentekroppen som den er - den er jo så utrolig fin i utgangspunktet :)

(mann 44 år fra Akershus) fr. 26 nov. 2010 13:54 Privat melding

C: hvem vet...du er jo anonym :p

Skjult ID med pseudonym piken fr. 26 nov. 2010 13:58

Det at jeg blir tiltrukket av gutter med tatoveringer har med å gjøre det faktum at en tatovering som regel er en del av en hel person, det symboliserer noe. Jeg kan synes tatoveringer er pent, akkurat som noen liker at damer går i høyhelte sko, eller at menn har skjegg.

Generelt liker jeg gutter som hellr mot en rocka stil, og for meg symboliserer tatovering det å være litt rocka. Jeg er også opptatt av estetikk, og tatoveringer er jo noen flotte kunstverk! Men det skal sies at ikke hvem som helst kan bære en tatovering og være sexy, tatoveringen skal passe til personen og kroppsfasongen.

Tatoveringer er ikke mote, en tatovering er noe du har hele livet - moter kommer og går. Mens en tatovering består.

Selv skal jeg ta min første tatovering om ikke lenge, fordi jeg elsker den typen kroppskunst. Og om jeg da klarer å ekskludere de mannfolk som ikke liker sånt, så er jo det bare flott - da var man jo ikke ment for hverandre uansett. Godt vi er forskjellige ;-)

Skjult ID fr. 26 nov. 2010 14:04

En tatoo er ofte_ikke_en del av en person, da mange velger nærmest "i blinde"...
For de som evner å velge med noen dypere tanker i hodet; kult det.

Mange gutter (og jenter) har en rocka stil. Det er derimot ikke sikkert at de har en like rocka stil/personlighet 10-15 år senere. Men tatooen består (som det sies), og formidler således en feilaktighet ;-)

Jovisst er det mote-bølger for tatooer også. Helt klart! Hvor mange var det ikke som plutselig dukket opp med sånne sagtann-liknende tatooer på begynnelsen av 2000tallet, inspirert av en film!? Ikke få.

Godt jeg blir valgt bort fra shallow girls som velger PGA tatoo/ikke tatoo ;-)

Skjult ID med pseudonym Emilie fr. 26 nov. 2010 14:05

Heller 5 kilo for mye enn 5 kilo for lite!

(mann 44 år fra Akershus) fr. 26 nov. 2010 14:15 Privat melding

Min siste tatovering brukte jeg nesten et halvt år på å få designet av en kunstner, men så klarte ikke tatovereren å få det over på hud, så den ble ikke slik jeg ville ha den. Uansett, så er den en del av meg, og jeg er fornøyd med det :)

Skjult ID fr. 26 nov. 2010 14:19

Jeg faller for menn som ser ut som menn.
Litt sånne rufsete deilige menn som bruker kroppen i hverdagen.
Jeg er 40+ liker men med pondus av alle ting.
også store skuldre og deilig rygg som ender i en hard veltrent rompe.
Og store lår.
Tatoveringer ok - men ikke sånne små pingler. Da må det være mye på armer/skuldre.
Gjerne ha skjegg

Skjult ID fr. 26 nov. 2010 14:19

Jeg faller for menn som ser ut som menn.
Litt sånne rufsete deilige menn som bruker kroppen i hverdagen.
Jeg er 40+ liker men med pondus av alle ting.
også store skuldre og deilig rygg som ender i en hard veltrent rompe.
Og store lår.
Tatoveringer ok - men ikke sånne små pingler. Da må det være mye på armer/skuldre.
Gjerne ha skjegg

Skjult ID med pseudonym piken fr. 26 nov. 2010 14:27

Enten så er man rocka, eller så er man ikke det. Går det forbi så var det ikke ekte. Man vet at man skal ha en tatovering (mest sannsynlig) hele livet når man tar den, så man er lettere dum hvis man tar noe man ikke kan stå for.

Uansett, tattis eller ikke, en fyr kan være rocka og sexy som bare søren. Men en tatovering gjør det lille ekstra på en fin kropp. Det er jo like "shallow" å like folk som har tatovering, som å like folk som ikke har det. Det handler jo bare om estetiske preferanser.

Og det er forskjell på hva som er "mote" og hva som er "populært". Ting er ikke mote bare fordi det er mange som har det.

Jeg velger ikke bort de som ikke har tatovering, velger kun bort de som har krav til hvordan jeg skal se ut som person, de som ikke kan ta meg for den jeg er - med tatovering eller ei ;-)

(mann 44 år fra Akershus) fr. 26 nov. 2010 14:29 Privat melding

piken: det er en fin innstilling :)

Skjult ID med pseudonym piken fr. 26 nov. 2010 14:47

@God_73mod

Jeg har lært at man kan komme langt med en god innstilling - ofte er det der man scorer høyt istedenfor å fokusere på utseendet til det motsatte kjønn.

Leste en artikkel på DatingMagasinet her som jeg syns er verd å lese. http://lillasysterli.blogg.se/images/2010/linneablomma_91137911.jpg - her svarer Preben på en manns spørsmål angående det med høyde. Er enig i mye av det han sier.

(mann 44 år fra Akershus) fr. 26 nov. 2010 14:49 Privat melding

hehe...jeg tror du bommet med den linken :)

For min del, så er jeg skapt som jeg er skapt, og jeg oppfører meg som jeg gjør. Det er bare interessant å høre hva jenter sier om sine idealer. Jeg kommer neppe til å reise til øst-Europa for å bli forlenget av den grunn :p

Skjult ID med pseudonym piken fr. 26 nov. 2010 15:02

http://sukker.no/datingmagasin/2010/05/juster-h%C3%B8yden/

Sånn! Jeg glømte av at man bare kan ha en link kopiert om gangen. Men da fikk de nysgjerrige se hva jeg sikler på som tatovering :P

Og @God_73mod jeg er enig med deg. Man er skapt som man er skapt, ingen er perfekte. Det er lov å ha "idealer" og preferanser - men til syvende og sist koker det ned til personlighet og sjarm. Hvis folk ikke tar deg for den du er så er man jo ikke ment to be uansett.

Noen ganger når jeg leser hva menn liker hos jenter så blir jeg glad for at jeg ikke passer inn i den malen 100%, DET ville jo vært forbanna slitsomt!! :P

Skjult ID med pseudonym Emilie fr. 26 nov. 2010 15:46

viveca
"LIKER"

(mann 44 år fra Akershus) fr. 26 nov. 2010 16:18 Privat melding

Større mage, større ego, større utgifter og "større" bagasje fra før? :p hehe

Skjult ID med pseudonym Avania fr. 26 nov. 2010 17:20

Stor og sterk og tung og bred, med riktig konsistens.. :) Sixpack er urk, æsj, blæh, han må ha ordentlig underhudsfett på magen!

(kvinne 42 år fra Oslo) fr. 26 nov. 2010 17:27 Privat melding

Heller en ung Rolf Lassgård enn Brad Pitt, syns jeg. Men dybden er viktigere enn bredden og høyden. :-)

Skjult ID med pseudonym piken fr. 26 nov. 2010 17:35

@Lillah

Jeg har heller aldri skjønt greia med Brad Pitt .. Personlig holder jeg en knapp på Mikael Persbrandt !

Skjult ID med pseudonym Egentlig. fr. 26 nov. 2010 17:35

Hmm... har da lest og hørt mange ganger at når det kommer til kropp og nakenhet og sexyhet, så liker kvinner kvinnekropper bedre enn mannskropper. Nå (aller) sist hørt i TV-programmet Trekant.

Så den beste kroppsformen en mann kan ha er vel da en... kvinnekropp?

(mann 49 år fra Østfold) fr. 26 nov. 2010 17:42 Privat melding

Det har du selvsagt helt rett i, Egentlig. De fleste damer må da ha dårlig smak som liker mannekropper.. hmm

Skjult ID med pseudonym svin fr. 26 nov. 2010 17:45

drømmemannen for alle kvinner er følgende:

180cm høy
60 kg
mørk

(mann 35 år fra Rogaland) fr. 26 nov. 2010 17:46 Privat melding

hørtes tynt ut :P

Skjult ID med pseudonym Avania fr. 26 nov. 2010 18:01

Heller 60x2... :)

Skjult ID med pseudonym Hellbent fr. 26 nov. 2010 18:16

Avania, da er det bare 15 kilo igjen oppover til jeg treffer vektmerket ditt!
Dog er jeg ikke mørk..

Hvor viktig er rompa for dere kvinner da? Hvordan skal den se ut og være? Stor? Liten? Glatt? Litt dun? Bred? Stram? Fast? Spretten? Flat?