Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym Røktern fr. 26 nov. 2010 18:59

Hei. Har bra match med en hel del flotte damer. men jeg røyker dessvære og det er en skikkelig hemsko.
Men er i selskap med noen som ikke røyker, går jeg for meg selv å tar en blås, trenger ikke å røyke på andre folk.
Hva er så farligt med det da
Kommentarer jenter TAKK

Skjult ID med pseudonym villja fr. 26 nov. 2010 19:02

syns strengt tatt ikke at det spørsmålet skulle vært der jeg, jeg hadde rødt med en fordi jeg krysset for røyk er helt greit, men han hadde krysset av for ikke røyk overhodet... Ble litt overrasket da jeg fant ut at han snusa, det var tydeligvis helt greit!

Skjult ID med pseudonym piken fr. 26 nov. 2010 19:04

Jeg liker ikke at folk lukter røyk. Så menn som røyker er turn off. Ok med festrøyk, men jeg misliker sterkt at folk lukter røyk når jeg skal gi de en klem eller et kyss. I tillegg er det ikke bra for helsa, og jeg vil ha en mann som tar vare på kroppen sin.

Har hatt et forhold til en røyker, og da følte jeg at alt luktet røyk, tilogmed sengetøyet mitt etter at han hadde vært på overnatting.

Skjult ID med pseudonym Tazoslo fr. 26 nov. 2010 19:06

...det lukter....

Skjult ID med pseudonym piken fr. 26 nov. 2010 19:07

@Villja

Jeg synes ikke røyk burde vært en del av match-tallet, burde heller opplyse i faktatekstene på profilen om man røyker eller ikke.

Så i en annen tråd her at en dame ikke røyket selv, men syntes det var helt ok at andre gjorde det, og hadde derfor krysset av på midten for røyking, noe som førte til rødt blad med anti-røykere.

Syns også at samme sted hvor man evt huker av for at man røyker, så burde man kunne huke av for snus. Det er også turn off for min del.

(mann 65 år fra Østfold) fr. 26 nov. 2010 19:10 Privat melding

Der er så mye som lukter, selv har jeg skikkelig store problemer med visse parfymer,svir skikkeligt i øynene

Skjult ID med pseudonym Tazoslo fr. 26 nov. 2010 19:12

det er så, men det endrer ikke det faktum at røyklukta invaderer alt.

Skjult ID med pseudonym piken fr. 26 nov. 2010 19:15

@Røktern

Er selv allergisk mot parfyme, så hvis jeg skulle komme over en fyr som bruker for sterk parfyme for min smak så vil jeg si fra om det. Evt ikke invitere han ut på flere dater. Oppfatter det som hakket vanskeligere å få folk til å slutte å røyke ...

Skjult ID med pseudonym Snuser fr. 26 nov. 2010 19:16

Røyk er en plage for alle i nærheten. Om jeg kysser en røyker kan jeg lukte det selv om røyken ble tatt dagen i forveien, lukten kan ikke skjules selv om røykerne tror det selv.

Skjult ID med pseudonym Lillah fr. 26 nov. 2010 19:17

Røyk er en plage, men det smaker ikke godt av en som bruker snus heller.

Skjult ID med pseudonym hombre fr. 26 nov. 2010 19:18

Røykere stinker når de går på toget og jeg sitter i et hjørne. Det må være forferdelig å være sammen med en som røyker når man selv ikke gjør det. Jeg har forøvrig hatt den tvilsomme fornøyelse å reparere datamaskiner i røykehjem og på røykekontor. Tastaturet er gjerne sauset inn med tjære, og mengden klissete støv i en datamaskin i et røykehjem er hinsides! For meg er røykedamer uaktuelle, men jeg er enig med at forundringsmatchen til Sukker godt kunne vært litt tydeligere.

Skjult ID med pseudonym Emilie fr. 26 nov. 2010 19:18

it stinks!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 26 nov. 2010 19:19

Er det så vanskelig å slutte å røyke da? Det er jo bare å ikke ta frem en sigarett og ikke tenne den.

Var for øvrig litt festlig da jeg var på Gardermoen - var innom tobakksavdelingen på taxfreen, det var også der de hadde lakrispiper...

Skjult ID med pseudonym **Milla** fr. 26 nov. 2010 19:28

Det luker ille...... og smaker fysj å kysse en røyker.....

Skjult ID med pseudonym Tazoslo fr. 26 nov. 2010 19:31

så de pipene sist når jeg handla til noen, vissste ikke helt hva jeg skulle tro utenom at fytterakkern som vi bor i et land hvor staten skal passe på deg fra fødsel til grava

Skjult ID med pseudonym levlivet31 fr. 26 nov. 2010 19:32

Om en person røyker eller ikke er viktig for ganske mange.. Hvor vidt det spiller noen rolle for folk (les: hvordan det spiller inn på matchen) blir jo synliggjort av hvor på skalaen "aboslutt krav" til "ikke-viktig" vedkommende har kyrsset av. Skjønner det er kjipt å bli utelukket fordi man røyker, men det er vel ikke noe værre det enn at andre blir utelukket fordi de er litt for glad i friluftsliv f.eks... Alltid kjipt å bli ekskludert for det ene eller det andre, men sånn er livet.. Er det et stort problem, vil jeg heller anbefale å slutte å røyke. ;-)

Skjult ID med pseudonym piken fr. 26 nov. 2010 19:34

Men med tanke på damen som hadde krysset av midt i skalaen fordi hun ikke ville ekskludere hverken røykere eller ikke-røykere, hun blir jo da ekskludert igjen av de som har ikke-røyking som absolutt krav, selv om hun faktisk ikke røyker.

Skjult ID med pseudonym levlivet31 fr. 26 nov. 2010 19:40

@pike: Jeg ser den. Men tror at om man ikke røyker selv, men ikke bryr seg så hardt om andre gjør det, så er vel løsningen å krysse helt til venstre på skalaen, evt. +1, og så krysse av "ikke viktig", selv om jeg er enig at det er litt rare "tekstverdier" på disse skalaene, så det passer ikke alltid helt..

Skjult ID med pseudonym piken fr. 26 nov. 2010 19:43

@levlivet31 : Det er sant. Selv har jeg krysset av for +1, fordi jeg synes det er ok om folk festrøyker, men folk legger tydeligvis forskjellige ting i disse skalaene. Så i bunn og grunn så er jeg litt skeptisk til matchtallene innimellom.

Uansett så finner man jo fort ut når man er på første date om personen lukter vondt eller ikke ;-)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 26 nov. 2010 19:47

Personlig har jeg krysset absolutt krav på røyking. Dette er ikke fordi jeg har oppe noen moralsk pekefinger overfor røykere. Det er heller ikke fordi jeg er fortvilet over hva noen velger å gjøre med sine egne lunger. Jeg er rett og slett bare egoistisk :-)

Jeg er SÅÅÅ glad i kos og kyssing og klining og hele den greia der. Og min erfaring er at uansett hvor mye en mann pusser tenner, uansett hvor mye munnskyllevann han bruker, uansett hvor hensynsfull han er for å ikke smake askebeger, så gjør han det uansett i større eller mindre grad. Det hjelper ikke med munnhygiene. Eller jo, det hjelper sikkert litt - men røykelukten kommer fra lungene og faktisk også fra hudcellene i kroppen....

I tillegg må jeg si som de andre: Det er nedtur for meg å komme ren fra dusjen og må tørke meg med et håndkle som lukter røyk. Det er nedtur for meg å ligge tett inntil en fyr etter å ha hatt sex mens han må ut og ta en blås og det er nedtur med konstant røykelukt i bilen eller leiligheten selv om han røyker ute eller med vinduet åpent. Det er nedtur å legge på rent sengetøy som allerede lukter røyk osv...

Sikkert prippent, men TS ber om sannheten og får den fra mitt ståsted.
Røyk gjerne kjære venner, kollegaer, bekjente og alle andre. Men jeg takker pent nei til en kjæreste som røyker :-)

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 26 nov. 2010 20:38 Privat melding

røyk lukter...og kysset "smaker" ikke noe særlig for å si det pent. Så ja, jeg er vanskelig der, og glad for at det er en del av matchtallet fordi for MEG betyr det en god del...

(mann 65 år fra Østfold) fr. 26 nov. 2010 21:04 Privat melding

mange takk, får vel prøve å slutte ,(igjen og igjen)

Skjult ID med pseudonym Ulv-ulv fr. 26 nov. 2010 21:20

er ikke røyker og har hatt et par date med damer som her røyket og det smaker ikke serligt godt av de uansett hva de gjør. så mitt krav er ikke røyker og jeg vi ikke lempe på dette kravet uansett hvor søt, sjamerene, god og tillitsfull hun er. tilslutt så vil jeg si at jeg null grense for den som ikke sier det eller holder det skjult ved innleding til en koselig flørt så det er sakt...