Alle innlegg Sukkerforum

Miksede signaler?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frk. snupp sø. 28 nov. 2010 15:42

Sikkert blitt skrevet om en haug av ganger før, men ønsker meg veldig svar likevel!

Traff en gutt fra sukker for noen uker siden, kjempe hyggelig date. Har møttes både med og uten alkohol, og vi er definitivt tiltrukket av hverandre. Han sier selv at datene har vært over alle forventninger, og snakker om oss som et par og om oss i fremtiden. Snakker om meg til venner og familie. Har skrevet masse meldinger med hverandre: gleder meg sånn til å se deg igjen etc. og har lagt masse planer om hva vi skal finne på. Men når dagene vi egentlig har avtale kommer, så er det flere ganger det ikke har blitt noe av likevel (pga jobb etc).... Men hvis han har så lyst til å se meg, så får han det vel til? Er det sånn at han bare holder meg på gress og dater andre samtidig? Er han faktisk ikke interessert? Eller er han faktisk opptatt? Han ringer for å skravle på tlf, men meldingene er nå sjeldne og langt fra så flørtete som de var... Det rareste er at det skjedde plutselig, og det var ikke etter vi hadde møttes engang... Jeg har ikke mast på han, og bare tatt avlyste avtaler med et smil. Men nå begynner jeg å bli lei. Bør jeg fortsatt gi han en sjanse eller gi faen? Skjønner meg virkelig ikke på gutter;-)

Svar taes imot med stor takk!

(kvinne 38 år fra Hordaland) sø. 28 nov. 2010 15:45 Privat melding

Move on :)

Mange flotte menn som driver å tygger gress her inne mens de venter på premiekua.Ingen grunn til å kaste bort tiden på vil-men, vil ikke-men, nå vil jeg igjen typer!

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 28 nov. 2010 15:47

Spør ham, da vel!

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 28 nov. 2010 15:52

Hm, kjenner meg godt igjen i det du skriver. Jeg har akkurat samme opplevelsen med han jeg er ute med nå. Har vært ute en stund nå, men jeg kjenner meg ikke helt trygg på at det bare er meg han dater. Kan oppleve som deg at vi har planer som blir avlyst på grunn av jobb osv. Men jeg liker han jo så godt og tenker at hvis dette kan bli nå er det verdt å å ltt i denne usikre perioden.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 28 nov. 2010 15:55

Mulig jeg er gammeldags altså, men hvorfor er dere her om dere dater en fyr gjennom mange treff?
Jeg synes det er helt greit å skrive med mange, ha kontakt med mange, men når jeg LIKER noen sånn ordentlig?

Å deaktivere/slette profilen gir vel et tydelig signal om at man er interessert, men det blir kanskje for "mye" ?
(rart at vi skal være så redde for å vise at vi liker hverandre, gitt)

Skjult ID med pseudonym frk. snupp sø. 28 nov. 2010 15:57

@sooky
Ja, er vel dessverre det... Da er han i såfall en god skuespiller, han virket jo så sykt keen!

@qwerty
Føler det blir så masete? Har jaget bort gutter før ved å stille spørsmål i den retningen;-) Gutter liker visst ikke masete jenter. Men nå er jo alternativene å faktsik spørre han eller bare gi faen. Hva spør jeg om da forresten? Hei, ønsker du å ha kontakt? Vil du at vi fortsatt skal treffes? Har ikke svart på siste melding fra han. Tenker at han sender sms/ ringer hvis han fortsatt er keen... Mulig jeg er litt vrang nå, men det er dette spillet man ikke kommer unna...

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 28 nov. 2010 15:59 Privat melding

Hva er vel bedre enn å ta dette opp med vedkommende på en pen måte? Si det som det er og du vil få svar. Ingen vits å gå rundt grøten....

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 28 nov. 2010 16:01

Vært der selv. På begge sider av bordet.
Da andre ting fikk komme i veien for at jeg skal møte den utkårede var det utvilsomt at interessen er i ferd med å forsvinne. Jeg slutta å glede meg til vi skulle møtes. (Men jeg avlyste aldri avtaler.)

I et annet forhold, de gangene hun jeg var sammen med (trodde jeg) avlyste avtaler var det for å være med forloveden. De gangene hun ikke svarte telefonen var hun på date med noen andre. Dette fant jeg ut da jeg traff forloveden hennes, etter å ha vært "sammen" i 6 måneder.

Mitt råd er at du bør ta det opp med ham, og mest sannsynlig bli kvitt ham etterpå.

Skjult ID med pseudonym Mann30+ sø. 28 nov. 2010 16:01

Jeg synes du er negativ, Sooky.
Akkurat som 'damer' ikke knuller menn, hvis de er kåte nok og gjerne med tidligere kontakter,
dvs. ikke 'daten'.
Det kan være en naturlig forklaring - han nevnte jobb.
Så jeg synes Snupp burde ringe 'han' over tlf. å prate ut om temaet uten å ta et valg basert
på håpløse opinions her inne.

Skjult ID med pseudonym frk. snupp sø. 28 nov. 2010 16:01

@Jente
Kanskje det er samme fyren? Hehe

@Z
Deaktiverte faktisk profilene våre begge to, men nå er altså jeg tilbake... Men det kommer jo av den dårlige følelsen jeg har fått. Da er det bare å reise seg opp igjen!

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 28 nov. 2010 16:02

Du behøver jo ikke stille ham til veggs, da, men ta en prat om hva du vil og forsøke å finne ut hva han vil.

(kvinne 29 år fra Finnmark) sø. 28 nov. 2010 16:02 Privat melding

Hvis han nå ikke sitter å tenker at du kan ikke være noe særlig "keen" når du ikke svarer på meldinger, og dermed slutter han å ta kontakt? Er vel ikke alle som spiller et spill hele veien? I så fall har jeg et problem for sånt har jeg aldri forstått meg på.. :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 28 nov. 2010 16:05

frk. Snupp.....hva tror du han får av følelser om/når han ser at du er tilbake på sukker da?

Sier som de andre: Om dette er en ordentlig mann som du er interessert i - snakk med ham direkte.

(kvinne 35 år fra Østfold) sø. 28 nov. 2010 16:07 Privat melding

många gör ju på det viset då, de hatar att säga rakt ut "jag är inte intresserad" istället låter de det rinna ut i sanden. det är ju inget fin måte att "göra slut på" men ganska så vanligt. det är ju svårt att avvisa någon...
men jag har varit med om det flera gånger. (dålig reklam för mig själv,haha!)

så fråga honom. om han svarar typ "nej det är inget..." men fortsätter att ignorera dig, utsätta och avlysa träffar, om han slutar kontakta dig...då vet du att han är en som hellre låter tystnaden tala för sig själv. frustrerande men endel är så. och det måste man bara acceptera. att vänta på ett svar om VARFÖR blir bara frustrerande för dig själv för du kommer aldrig att få det.

eller så har han en annan.

eller så är han bara väldigt upptagen!

eller så är han kjempe glad i dig och därför blir han "rädd" och osäker

kanske?

Skjult ID med pseudonym frk. snupp sø. 28 nov. 2010 16:11

Ja, får vel svelge denne stoltheten min og ta en prat med han... Men fortsatt litt usikker på hvordan jeg bør legge det frem. Også er det vel litt skrekken for å bli avvist, da føles det jo bedre å være den som ikke svarte på siste melding!

Skjult ID med pseudonym Eva sø. 28 nov. 2010 16:11

Er han interessert i å ha kontakt med deg vil han lage seg tid til å treffe deg. Dersom han alltid bakker ut, er han nok bare ikkje interessert nok. Ikke la han holde deg på gress.

Selv ville eg spurt han om han var interessert, for så å si at det iiallefall ikkje funker for deg sånn det er nå, og si at viss han virkelig vil ha kontakt, så får han slutte å bakke ut hele tiden...

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 28 nov. 2010 16:12

Snupp, om du vil sjekke sannheten i om det er jobb han driver med kan du jo bare ringe på et tidspunkt dere hadde avtalt å være sammen, og spørre om et eller annet han ikke kan svare på om han ikke er på jobb... f.eks si at du hørte på radioen at det var brann i gata han jobber og du vil sjekke at det går bra med ham. Eller du kan spørre om han vil ha besøk på jobb og ta en kjapp en på kontoret.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 28 nov. 2010 16:14

Snupp:
Uenig - det føles ikke bedre å være den som ikke svarer, jeg får i hvert fall dårlig samvittighet av det, og det er ingen god følelse.

Skjult ID med pseudonym frk. snupp sø. 28 nov. 2010 16:17

@Eva
Takk! Det var en bra måte å ta det opp på og føle at man fortsatt har stoltheten i behold dersom man blir dumpa;-) Da er det ikke bare han som bestemmer utfallet, da er det jo faktisk megselv som har satt realistiske "krav"..

Skjult ID med pseudonym Jazzercise sø. 28 nov. 2010 16:21

Kanskje han er blitt involvert med en annen jente?

Helt vanlig å date mange samtidig. For å finne de rette skoene må man prøve en del av dem først!

Ikke stress, treff andre gutter og ha det morro. Er det meningen det skal bli dere så vil det skje.

Skjult ID med pseudonym oslomann sø. 28 nov. 2010 16:23

TS

Enig med KMartineT over her. Noe av det mest irriterende og frustrerende jeg erfarer med en del jenter er at de begynner å spille slike spill som du tydeligvis har begynt å gjøre nå. For å "teste hvor interessert mannen er". Det virker som ganske mange jenter drømmer om en mann som er villig til å gjøre kur på dem og "jage" dem selv om de oppfører seg ufint mot han og overser han, bare for å vise hvor mye han vil ha henne. Tror du virkelig at det er måten å få en bra fyr på? Alle menn kjenner det knepet der, både de som er av den monogame og trofaste sorten og de som er rundbrennere og playere. Det er bare hvordan vi tolererer slikt tåpelig spill som varierer, og en player kan være like ivrig til å jage deg der som en som er mer seriøs - inntil han har fått det han vil og dumper deg. For meg betyr det at en jente ikke svarer på meldinger enten at hun ganske sikkert ikke er særlig interessert, eller at hun driver med spill ovenfor meg, og begge deler gjør at jeg mister gradvis interessen selv. Så hvis han du dater også er slik - og ikke driver med spill selv, men forstår at du gjør det - ja, da skyter du deg selv i foten ved å holde på slik som du gjør.

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 28 nov. 2010 16:24

@snupp:
trønder???

Skjult ID med pseudonym Eva sø. 28 nov. 2010 16:26

Enig med oslomann her, ingen som liker å bli satt på vent, eller utsatt for spill. Selv mister eg iallefall interessen om eg får inntrykk av at den andre personen ikkje er interessert nok.

Skjult ID med pseudonym sanne sø. 28 nov. 2010 16:30

qwerty: Hvorfor skal du noengang være den som ikke svarer? Og hvis du i tillegg ikke er komfortabel me egen oppførsel, ja da er det vel bare å svare? Akkurat der ser jeg ikke problemet, med mindre man er utsatt for stalkere som aldri gir seg...

Skjult ID med pseudonym frk. snupp sø. 28 nov. 2010 16:32

Ok, takker alle for tilbakemeldinger! Er ikke lett å vite hvordan gutta tenker, men supert at man kan få litt hjelp her da! Jeg kommer til å snakke med han, så deaktivere profilen hvis han vil fortsette å treffes. Hvis dere ser meg her igjen, så vet dere hvordan det gikk;-) Hehe! I´ll let you know

@jente
Nei, da er det ikke samme;-)

Skjult ID med pseudonym Mann30+ sø. 28 nov. 2010 16:32

Jeg er enig med @Oslomann.
Hvis man har kjemi - ikke rør det bort på spill/tull -
man lurer kun seg selv til slutt av erfaring, dessverre.
Jeg synes @Skopan har flere gode poeng i innlegget hennes.

Skjult ID med pseudonym frk. snupp sø. 28 nov. 2010 16:39

@ukjent ID
Er ikke det at jeg vil at gutta skal jage meg, men det er det jeg rett og slett har følt at jeg har måttet gjøre... Både for å holde interessen til gutten samt å ikke miste all stolthet....

(mann 42 år fra Vestfold) sø. 28 nov. 2010 17:14 Privat melding

Sitat Snupp. Har ikke svart på siste melding fra han. Tenker at han sender sms/ ringer hvis han fortsatt er keen... Mulig jeg er litt vrang nå, men det er dette spillet man ikke kommer unna... sitat slutt.

@Snupp. Mulig du tolker det den veien, men det er et valg man tar selv.
Altså, er det verdt å miste kontakten, kanskje han er 'keen' og tenker
at han sender deg en 'ny' melding evt. ringer?
Hvis jeg har kjemi med en dame så 'ringer' jeg. Spesielt hvis jeg er 'usikker' om det er en gjensidighet eller ikke etter x antall dates, og jeg sier gjerne i fra tidlig hvis ikke dette er interessant.

Til slutt, jeg tror ikke du er vrang, men *usikker* hva han ønsker ut av kontakten.
I utgangspunktet så er jeg litt i mot 'tekstmeldinger' fordi kommunikasjonsproblemer,
samt feil tolkninger florerer.

Skjult ID med pseudonym Ulv-ulv sø. 28 nov. 2010 17:38

@frk. snupp

tror jeg ser hva utfordringer du har. kan se meg litt igjen som motpartneren og hvordan du har det. var i en lignene setting selv og ja det var en del som som passet godt sammen melleom meg og henne. men dessvere så ble forholde mye på henes prinsiper. den gangen var jeg i en situasjon som gjorde at jeg ikke kunne slippe alt i hendene for at hun plutselig vil møttes. fikk ikke noe tid på og endre ting sånn jeg kunne vær med henne akuratt da.

så det ble å ta det sånn har og brutalt å spør rett ut om hvorfor vi er sammen, når skal vi måttes og få litt tid.

men har fått også den ukoselige bedskjeden ettter at par date og veldig flott samtaler via sms telefon. at fikk det berømte slage i trynet om var ikke du glad i meg og følelesen ble litt for intense. da ble det og bare avslutte på en vond, men god måte.

siste er vel at jeg ikke tenket på meg selv akuratt de måndene vi var sammen. husker ene gangen der jeg så og si slapp alt i henden og fikk rasket med meg små til og håppet på toget til et sted på østlande som ikke er langt unna meg for å være der for henne. på toppen av alt var det en del ting som skjedde mellom oss. i tilleg hadde hunn en venninne som var gravid og hun jeg reiste til hadde blitt terorisert. men her også ble det ikke oss. fikk det pent fortalt litt pga vårt første møtte ble så spesielt at vi skulle være venner. da hadde følelesen vært så sterke.

Personlig synest du børe la han få vite hvordan du føler det og hva du føler at han ikke har tid til et møte. kansje spør han rett ut om han prøver og ungå deg pga at han avlyser det rett før møtte....

jeg vil si at stoltheten vil få en liten brist uansett hvordan du gjør det eller ikke gjør det.

Håper du får en lykkelig slutt uansett hva du gjør

Skjult ID med pseudonym Player sø. 28 nov. 2010 17:57

Beklager men du går på gress, kom deg videre før du går på en stor smell

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 28 nov. 2010 18:00

At en person avlyser pga jobb er da ikke akkurat miksede signaler. Jobb er jobb og samfunn er nå en gang sånn at jobb går først.

Men hvis han virkelig er interessert og ikke har andre svin på skogen, så avlyser han ikke med annet det er jobb eller alvorlig sykdom/ulykke i familien etter min mening.

Men som andre sier og jeg selv har sagt før, kommunikasjon er som regel løsningen på stort sett alle problem i et forhold eller i oppbygging av et forhold.

Skjult ID med pseudonym Lewis sø. 28 nov. 2010 18:17

Hender i perioder at man er mer opptatt av jobben enn andre. Gi han rommet og hvis han kommer tilbake så er han vel interessert da.