Alle innlegg Sukkerforum

Hva om vedkommende har en funksjonshemming?

Vis siste innlegg
(kvinne 41 år fra Nordland) sø. 28 nov. 2010 15:57 Privat melding

Er selv rullestolbruker, men kan gå litt med krykker. Som jeg sier: "Æ e ganske så god å gå t å vær lam" ;)

Hvordan er det best å gå frem på sjekkefronten når en person har en eller annen form for funksjonshemming? Jeg liker å være ærlig og si det som det er fra starten av. Vet jo at min bevegelseshemming vil ha følger i et forhold, da jeg ikke kan gjøre alt, og mye av det jeg gjør tar litt ekstra tid. Samtidig er jeg redd for at jeg gjennom det å være "åpent" bevegelseshemmet vil hindre mange i å ta kontakt pga både fordommer og usikkerhet...

Hadde vært fint med synspunkter på dette :)

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 28 nov. 2010 16:10

Det er jo, på godt og vondt, en del av hvem du er - det som betyr noe er om du også lar det gi deg et mentalt handikap, at du sitter og synes synd på deg selv i stedet for å gjøre det beste ut av det. Etter å ha sett profilen din virker du som en som tar skjebnen din med godt mot og positivitet. Da ville det i hvert fall ikke utgjort noe problem for meg, selv om det selvsagt ville skapt utfordringer i hverdagen.

Men altså, vær ærlig. Jeg leser stadig om folk som ljuger for å få dater, og hadde jeg kommet på en date med ei i rullestol uten å vite det på forhånd, tror jeg at jeg hadde blitt litt skeptisk - hva annet lyver hun om? Husker en gang jeg var på date med ei som manglet halve armen. Det var medfødt og hadde aldri utgjort noe problem for henne, men jeg ble bare sittende å stirre på det som ikke var der.

Mulig du kanskje legger litt for mye vekt på det i profilen, men ikke skjul det heller.

(kvinne 41 år fra Nordland) sø. 28 nov. 2010 16:21 Privat melding

Ja, tror jo ofte at mye sitter i mitt hode, men vil jo aldri ha skjult at jeg har fire hjul på stompen! For mye fokus i profilen skal jeg ta med meg videre, takk :)

@Duchampion
Sitt å fundere på hva som ligger i funskjonshemmingen "Gorilla", om det er å være dyrisk, eller om det går på den mentale biten? ;)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 28 nov. 2010 16:30

Nå er ikke jeg gutt, men jeg synes du fremstår som ei jente med enormt mye positivisme og pågangsmot! Dessuten synes jeg at du er innmari søt, og man ser at du har glimtet i blikket ditt. Det virker som om du har levd, og fremdeles lever et aktivt liv og har tenkt å fortsette med det! Mellom linjene synes jeg du viser en dybde som ofte kommer når man har vært gjennom personlige prøvelser. Du virker også ærlig, real og tydelig!

Jeg tror du både trenger og fortjener en moden og voksen mann! En mann som vet sin egenverdi, som ikke fokuserer alt på karrierebygging og fem båter å vise frem, men som evner å være nær, tilstede og som har noe av det samme verdigrunnlaget som deg når det gjelder hva som skaper det gode i livet - og som vil skape dette sammen med deg.

Lykke til! :-)

(kvinne 41 år fra Nordland) sø. 28 nov. 2010 16:33 Privat melding

Jøss, kan ikke si annet en tusen takk! Hva om du hadde vært mann? hehe ;)
Håper du finner det du leter etter her inne :)

(mann 58 år fra Oslo) sø. 28 nov. 2010 16:48 Privat melding

Jøss sier jeg også, fatter ikke hvorfor ei jente som deg er singel. Tror de fleste mannfolka hadde hatt problemer med å følge deg i hverdagen. Flott profil av ei jordnær jente. Henger meg på det Z skriver og ønsker deg lykke til videre

Skjult ID med pseudonym ... sø. 28 nov. 2010 17:02

Jeg syns ikke en slik funksjonshemming skal ha så mye å si i hverdagen,har selv en kompis som ble lam fra livet og ned i en ulykke når han var 17 år.Han endte opp gift og lykkelig:-)

Selv har jeg en skjult funksjonhemming,og er veldig usikker på når man forteller om noe slikt...

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) sø. 28 nov. 2010 17:09 Privat melding

Vet du hva @ wheelonass, jeg syns du har en helt grei profil, som beskriver deg godt, og som beskriver din situasjon veldig bra.
Og i motsetning til qwerty her, så syns jeg ikke at du legger for mye vekt på det i profilen din, men det avhenger vel litt på øynene som ser.

Og for å være helt ærlig, så hadde jeg ikke vært skremt av å date deg i det hele tatt, så hadde du bodd nærmere, og ikke hatt større motorsykkel enn meg så....... :-))

(kvinne 41 år fra Nordland) sø. 28 nov. 2010 17:10 Privat melding

@miyata
Takk skal du ha! :)

@...
En bevegelsehemming som jeg har betyr minimalt i hverdagen, jeg har et godt liv med en god hverdag. Skjulte funksjonshemminger bør vel før eller siden komme fram, og jeg tror ofte at en finner et tidsunkt etter at kjemien er på plass og man ser at det begynner å bli "alvor", man går fra å date til å jevnlig treffe hverandre fordi man vil mer...

(mann 49 år fra Østfold) sø. 28 nov. 2010 19:51 Privat melding

Kjører sykkel, er oppegående og positiv.. og lekker. Tror ikke du er singel etter jul :)

(kvinne 41 år fra Nordland) sø. 28 nov. 2010 20:03 Privat melding

@BruceW
Takk! Hehe, kanskje jeg har vært snill pike og får meg mann til jul? Det hadde vært noe! ;)