Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym mann30 sø. 28 nov. 2010 18:15

Hei,

Ble akkurat blokkert av en jente her inne (for første gang, så langt jeg vet) Det startet med at hun satt hjerte på meg og vi har så sendt et par-tre meldinger frem og tilbake over noen få dager hvor tonen har vært god. Hun gjorde det blandt annet klart at hun likte profilen min svært godt. Jeg likte hennes også veldig godt, og i det hele tatt virket dette ganske lovende fra mitt ståsted. Men i dag hadde hun plutselig blokkert meg, og jeg sitter igjen, selvfølgelig litt skuffet, men aller mest som et stort spørsmålstegn, uten mulighet til å spørre om en forklaring.

Det er aldri hyggelig å få uventet avslag, men dette synes jeg rett og slett var litt ufint. Eller er dette innenfor det man kan forvente her på sukker?

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 28 nov. 2010 18:19

Er du IKKE en av de som kanskje ikke ser problemet med å nevne dine mer personlige mål sånn uten videre eller innvitere til koseprat på msn så vil jeg si det er dårlig gjort ja:))

Skjult ID med pseudonym Presens sø. 28 nov. 2010 18:25

Hehe...jeg har lært nå!
Her blir man blokkert av ymse grunner: Fra feil landsdel, feil alder, feil høyde, feiltrykk i profilen eller andre trykk... Feil bilder, masete kommentarer, for mange besøk på en annens profil, dårlige bilder, ingen bilder, for kort hår, for langt, lyst, mørkt hår, stygg bikkje, liker ikke katter etc etc... Faktisk bare ved å ha en profil kan du bli blokkert.
Velkommen i klubben av frustrerte! :-)
Pst. Det går bra!
(se hva andre har skrevet om det)....

Skjult ID med pseudonym skopan sø. 28 nov. 2010 18:28

det är vad du kan förvänta

Skjult ID med pseudonym jau sø. 28 nov. 2010 18:29

Hehe:) Mange som er sære her inne :)
Fikk melding fra en kis her i dag.
"Å fyyy FAEN å digg da"
Så svarte jeg på tull med engang "Ro deg ned"
Så fikk jeg svar "Hei :-) Jeg holder for øyeblikket på med en annen ...etc etc. Men hvis det ikke fungerer kan vi kanskje ta opp igjen kontakten" eTc, altså den standardmailen.
Jeg må si jeg fikk meg en god latter, 1. pga jeg overhodet ikke var intr i fyren 2.han kontakta meg først og 3.hvordan rekker han å holde på med noen andre ila. en time??:) Hehe.. :)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 28 nov. 2010 18:30

Jeg har alltid synes at det er ufint å blokkere midt i en "dialog". Men her mener man ulikt....
Prøv å ikke ta det for personlig, og tenk at du fortjener bedre! Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym Smårar sø. 28 nov. 2010 18:32

Jeg har også opplevd dette. Det finnes hyggeligere måter å gi avslag på, forutsatt at du ikke har skrevet noe dumt, da, eller noe fint, som hun har misforstått. Det er jo litt rart med tekster som medium, og jeg tror det er lett for noen her inne å glemme at det finnes folk bak meldingene, og at de heller velger å blokkere enn å oppklare eventuelle misforståelser. En annen mulighet er jo at hun valgte en annen, og var for feig til å gi deg et høflig avslag. I så fall, så må jeg bare si at du har hatt flaks (med mindre du tiltrekkes av feige damer, da). Jeg ønsker deg lykke til videre, for du virker som en som kan bli en bra kjæreste for en av damene her inne, eller der ute..,

Skjult ID med pseudonym HEPP! sø. 28 nov. 2010 18:38

Har selv blokkert etter et par meldinger... Og etter at jeg har satt på hjerte. Min grunn: Mannen kunne faktisk ikke skrive. Hvert andre ord var skrevet feil, aldri stor bokstav etter punktum osv.

Høres kanskje sært ut, men synes det er greit at en eventuell partner har generelle allmenkunnskaper i orden.

Skjult ID med pseudonym Presens sø. 28 nov. 2010 18:42

@HEPP!

Sjekket du om mannen var ordblind først, selv om jeg synes den som er ordblind også har et ansvar her... :-)

Skjult ID med pseudonym .. sø. 28 nov. 2010 18:49

Nei er ikke ufint .
Jeg har gjort d samma ,man fant vel ut at det ikke var helt den kjemien man håpte på..
Da er det jo ikke vitsi å bruke tid på den personen.

(kvinne 29 år fra Finnmark) sø. 28 nov. 2010 18:52 Privat melding

@jau haha! jeg fikk nøyaktig samme meldinga i natt, og samme mld nr 2.. :-)

(mann 52 år fra Rogaland) sø. 28 nov. 2010 20:42 Privat melding

Er ny her så skal kanskje være forsiktig med å uttale meg, men etter hva jeg har forstått på de kvinner jeg kjenner så er det en forholdsmessig stor andel menn som ikke forstår hva et nei betyr.(i det virkelige liv, kjenner lite til hva som foregår her egentlig) Og når de ikke tar tydelige hint , og sågar blir aggressive og frekke, så forstår jeg godt at for å unngå dette så er det lettere å blokkere alle man ikke ønsker videre kontakt/dialog med. Og dermed spare seg for utskjelling og ubehagelig adferd. Og for å være ærlig, jeg gjør det glatt selv hvis jeg finner noen ubehagelig masende...

Skjult ID med pseudonym ??? sø. 28 nov. 2010 20:59

@Hepp
Hva om fyren har dysleksi eller har problemer kun med å skrive? Er det grunn nok til å blokkere, og kanskje gå glipp av ditt livs kjærlighet? Skjønner ikke no jeg! Blokkering er for looooosers!!!

Skjult ID med pseudonym HEPP! ma. 29 nov. 2010 00:27

At mannen var ordblind tenkte jeg faktisk ikke på. Men om han så var, kunne han kanskje ha oppgitt det før han skrev en lang avhandling full av feil.