Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID sø. 28 nov. 2010 18:30

Til dere som tar kontakt med folk over chatten med kun en ting i tankene, har dere VIRKELIG fått dere et ligg samme dagen med en ukjent person? Blir overraska når dette skjer!! Folk har seint på kvelden/natta spurt om jeg vil komme over for å se film, eller om vi skal finne på noe osv... Blir ikke spurt direkte, men undertonen er ganske tydelig. Har dere opplevd dette ofte?

Skjult ID med pseudonym villja sø. 28 nov. 2010 18:33

Jeg får mest av de på søndager...og mange vil faktisk treffes der og da, men ofte vil de inn på msn og få på webcam...

Skjult ID med pseudonym påsan sø. 28 nov. 2010 18:34

Har hendt flere ganger. Rekorden er 3 timer fra første melding til sex. Nå er jeg for gammel og lat til sånt.

Skjult ID med pseudonym huderre sø. 28 nov. 2010 18:38

Har en kompis som til stadighet får seg fra damer herfra. Litt chat, og to timer senere står de på døren hans. Har skjedd opp mot 10 ganger har jeg forstått. Jeg personlig skjønner ikke at de tør.

Skjult ID med pseudonym Snupp sø. 28 nov. 2010 21:04

wow....

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 28 nov. 2010 21:07

Men da er det jo forståelig at noen prøver.... For jeg har lurt litt på akkurat det...@huderre

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 sø. 28 nov. 2010 21:26

Skjer alt for ofte.. og ymting fra 5 min uti samtalen..
Jeg har aldri havnet i seng med en fyr som maser.. Og masing over chat av noe slag viser til dårlige evner både her og der...

Kanskje derfor man tror de som er passende for deg, ikke er det, fordi de er ute etter enkle forbindelser de og.. som de som ser ut som de bare er etter enkle forbindelser..

Håpløst... Lenge leve kjøttmarkedet..

Skjult ID med pseudonym iri sø. 28 nov. 2010 21:59

aldri skjedd meg, og jeg tror ikke på eventyr historier.

Skjult ID med pseudonym joda sø. 28 nov. 2010 22:02

Tror du anonyme har noen interesse av å lyve? Du gjør sikkert en god jobb i kommunen. Fortsett med det.

Skjult ID med pseudonym villja sø. 28 nov. 2010 22:06

Vel... hva er det som ikke har skjedd deg iri? Ikke tilbud ?

For det er intet eventyr.. og skjer rett som det er ..

Skjult ID med pseudonym Mjau sø. 28 nov. 2010 22:19

Ja, på Cupido.no :-)

Skjult ID sø. 28 nov. 2010 22:22

Tragisk, men enkelte eier ikke sjarm så de må prøve seg her...

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 28 nov. 2010 23:21

Artig å snakke om sex da. Men jeg tror kanskje jeg ville ventet til en hadde en viss peiling på hvor damen lå ann i forhold til temaet. :P

Og hadde jeg spurt om du ville komme for å se film, så kan det hende du hadde blitt skuffet når det viste seg at jeg faktisk bare lurte på om du ville være med å se på film. :P

Skjult ID med pseudonym Dude sø. 28 nov. 2010 23:28

Min erfaring er at damer i 35+ alderen gjør hva som helst for å få seg et kjapt nummer. De under 30 forventer å blir kjent først, medmindre de er fulle på byen.

Skjult ID med pseudonym Engbein sø. 28 nov. 2010 23:30

Hva er galt med at noen chatter og at det fører til sexchatting og at de deretter treffes og puler? Er ikke hele poenget med dette stedet at damer og menn skal komme i kontakt med hverandre?:)

Det er mange som syns at man må teste ut ting seksuellt før det er aktuellt med noe mer seriøst, og hvis man allerede liker profilen hvorfor skal man vente? Og noen ganger er man litt ensom og det er hyggelig med litt kroppskontakt og hygge, og så har man en fin stund sammen og hvem vet om det fører til noe mer.

Hva er tragisk med dette? Tragisk at det ikke har skjedd oftere for deg kanskje? For den gjennomsnittlige sukkerbrukeren er det FULLSTENDIG NORMALT å snakke om sex på chatten, og tilsvarende er det fullstendig normalt at folk herfra møtes og har sex på ganske kort tid. Er det ikke din greie så er det ikke din greie, men det er manges greie og de finner hverandre og har det kjempefint med sengevalsen, enten det er starten på noe langvarig eller ikke.

Sexchatting fungerer helt ypperlig.

Skjult ID med pseudonym him sø. 28 nov. 2010 23:35

Jeesus.. get a pair, will you?

Skjult ID med pseudonym Engbein ma. 29 nov. 2010 00:07

HDV: Det er massevis av jenter her inne jeg har chattet med om alle slags emner, og der vi også har vært inne på sex.

For folk over 20 år idag er det ikke så voldsomt oppsiktsvekkende å snakke om sex med en potensiell sexpartner. En liste over hvilke damer jeg har snakket om sex med på chatten eller i meldinger eller på første telefonsamtale ville vært ganske lang!:)

Jeg bare minner om at dette er helt vanlig for majoriteten av brukerne av chatten. Både prate om sex og å møtes og ha sex hvis det er en profil man liker. Det søte sukkerlivet :)

Skjult ID med pseudonym huderre ma. 29 nov. 2010 10:08

Poenget her var vel ikke at det snakkes om sex, det er intet nytt under solen akkurat. Det var vel heller at folk møtes rett etter en liten sexprat og faktisk HAR sex, uten å kjenne hverandre.

Skjult ID med pseudonym Lathund ma. 29 nov. 2010 17:44

Dette var en tråd jeg leste med stor nysgjerrighet. Chaten på sukker er for meg helt ukjent territorium. Jeg synes det er litt rart med en chat som kun er 1-til-1. Det virker litt påtrengende og rart å invitere noen på slik privatprat som man overhodet ikke har hatt noen kontakt med før. Enten ved forutgående mailing eller via litt småprat på et fellesrom først.

Imponerende å lese at den fungerer som dere beskriver over, men er litt nysgjerrig og skulle gjerne hørt noen flere kvinners synspunkt på å plutselig bli invitert på chat med helt ukjente når man sitter pålogget her. Tror det skjedde meg en gang for lenge siden at noen inviterte meg på chat, men jeg skjønte det først en god stund etterpå når jeg kom tilbake til sukker-vinduet etter litt random surfing.

Jeg bør vel understreke at jeg overhodet ikke har noen moralske skrupler, hverken med chattingen eller at noen i pur lyst finner ut at de skal møtes og gjensididg utnytte hverandre litt. Enjoy - men inviter meg med neste gang... :-)