Alle innlegg Sukkerforum

Respons på tiltale (melding altså)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frille ma. 25 des. 2006 23:27

Når jeg sender en hyggelig - og helt uskyldig melding til deg gutt - hvorfor i all verden svarer du ikke....? Det holder med et lite "takk for mail, men jeg er ikke interessert". Du ville vel svart om folk snakket til deg i den virkelige verden?

Skjult ID med pseudonym lilleMY ma. 25 des. 2006 23:46

Helt enig med deg.

Skjult ID med pseudonym mann 51 ma. 25 des. 2006 23:54

Det er tydeligvis flere som opplever det samme. Sender en melding - stillhet. Av og til blir det et par tre hyggelige meldinger - men så - stillhet. Er det fordi enkelte har så mange beilere eller ...?

Skjult ID ma. 25 des. 2006 23:57

Fint at noen registrerer dette - vi får felles oppfordre folk til å være høflige og svare i alle fall. Jeg får mest lyst til å sende en til med "takk for svar", men den er litt på kanten så jeg må styre meg

Skjult ID med pseudonym lilleMY ti. 26 des. 2006 00:25

Da virker man vel innpåsliten hvis man gjør det.... Jeg svarer hvertfall andre og forventer at andre skal svare meg, selv om de ikke er interessert. Det er jo faktisk sånn at det kan være hyggelig å få en kommentar på albumet sitt eller profilen sin uten at det er perfekt match.

(kvinne 57 år fra Buskerud) ti. 26 des. 2006 01:08 Privat melding

Helt enig lilleMY - jeg har dristet meg til å komplimentere noen for en fin profil, artige bilder el.l. - man har jo ikke sjekking i blikket hele tiden!! Noen få gir hyggelig respons tilbake, men andre igjen gir ikke et pip.

(mann 37 år fra Oslo) ti. 26 des. 2006 10:57 Privat melding

Jeg mener det er normal folkeskikk å i det minste gi en liten tilbakemelding.

(kvinne 33 år fra Finnmark) ti. 26 des. 2006 11:34 Privat melding

Tull.. er du ikke intr. er du ikke intr., saa enkelt er det! Seriöst...höflighet eller ikke.. Dere vet at man kan markere noen for u.intr? Jeg svarer pä de beskjedene jeg faar, men forventer ikke aa faa svar paa alt jeg skriver heller! Fär jeg ikke svar, tar jeg et hintet...

Feliz Navidad fra Barcelona!

(mann 37 år fra Oslo) ti. 26 des. 2006 12:04 Privat melding

Jeg uttaler meg på generelt grunnlag, dette er ikke noe problem for meg. Men høflighet er en dyd, vet du. ;) Et hint bør alle ta, men å f.eks. plutselig slutte å svare etter noen meldinger er dårlig folkeskikk. Profilmarkering er også en tilbakemelding.

(mann 38 år fra Oslo) ti. 26 des. 2006 21:58 Privat melding

For min egen del, så blir jeg ikke snurt om jeg ikke får svar på første mail jeg sender ut. Jeg vet at det er en noen jenter her som får opptil 20-30 mail om dagen, og får ørt-å-førti hjerter slengt etter seg. Så jeg forventer ikke at hun skal svare på dem alle sammen. Men det jeg syns er litt uhøflig er når man har utvekslet et på mail, og at det så pluttselig blir stille. Det er fullstendig lov og si til noen at du ikke virker som den rette for deg, hvis det er det du føler etter noen mail! Faktisk synes jeg det er bare rett og rimelig. Det kan være både frustrerende og skuffende når man har hatt en fin dialog, og at det pluttselig blir tyst...

(mann 37 år fra Oslo) on. 27 des. 2006 15:09 Privat melding

Men å skrive 60 like meldinger er kanskje å overdrive litt...? ;)

Skjult ID med pseudonym Hm! fr. 29 des. 2006 20:54

Jeg svarer de som sender meg noen ord - av ren høflighet, da det føles rett. Det kan være at det betyr noe for akkurat den avsenderen at det blir gitt et høflig svar tilbake uansett. Jeg søker en partner som bl.a. har det lille ekstra som viser at hun tenker slik. Det er kanskje bl.a. slike detaljer som skiller mellom personlighetene... .

Har allikevel forståelse for at dersom man blir rent ned av meldinger, så strekker vanskelig tiden til... . Kan jo være at man treffer personen på Blinkfest/weekend, og så viser det seg at man absolutt burde ha svart - bilder og noen ord i profilen sier nokså lite om helheten, noe de fleste vel har erfart :-)