Alle innlegg Sukkerforum

Spille med?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 28 nov. 2010 21:49

Sist søndag hadde jeg lyst på en date. Jeg fikk kontakt med ei søt jente med flott profil, men hun kunne ikke møtes da, og foreslo heller en dag denne uka. Så, dagen før, sa hun at hun hadde veldig mye å gjøre og om vi ikke kunne møtes nå til uka. Så jeg sendte henne en melding i dag, men, nei, hun hadde mye å gjøre til uka, men hun ville veldig gjerne møtes.

I 95 prosent av tilfellene vet jeg hva dette betyr, så spørsmålet er bare om jeg skal spille med.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 28 nov. 2010 21:51 Privat melding

Personlig hadde jeg ikke giddet. Liker hun deg sier hun fra når hun har tid. I alle andre tilfeller blir du bare den masete som "er der".

Skjult ID med pseudonym villja sø. 28 nov. 2010 21:52

Hva tjener du på å spille med, hvis du mener hun egentlig ikke vil..

det slår meg at det er rart at det skal være så vanvittig vanskelig å si ting som de er.

Har en sånn en selv akkurat nå, har tenkt å gi en siste sjanse, kanselleres det en gang til, så er det bare å droppe hele greia.

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 28 nov. 2010 21:55 Privat melding

Dropp it! Hvorfor legge seg langflat og bli den som "maser". Nok av "herlig fisk" i havet som sikkert vil gi deg en bedre opplevelse enn dette.
Jeg hadde definitivt latt være opp til henne å ta kontakt. Personlig orker jeg ikke sånt "drama" opplegg..

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 28 nov. 2010 21:56

Villja:
Jepp, det er det samme jeg tenker - men jeg tenker samtidig at det ville vært morsomt å late som om jeg ikke forstår det. Ikke stalke, men, tja, sende melding neste helg, helga etter det osv. - ikke noe slemt, bare spørre om hun vil møtes.

Gjør det vel ikke, men det ville vært litt morsomt å se hvor lang tid det tok.

Skjult ID med pseudonym villja sø. 28 nov. 2010 22:00

@qwerety

Ja, ser den.. kanskje det man skulle gjort ? :)

(kvinne 38 år fra Hordaland) sø. 28 nov. 2010 22:01 Privat melding

Det kan jo faktisk være at hun har det veldig travelt for tiden, og kansje hun i tillegg har litt datenerver.Kansje hun i tillegg har noen dårlige erfaringer fra tidligere dater og derfor er litt forsiktig av seg? Det kan være en fin dame du går glipp av ved å være utålmodig/paranoid.Hva med å holde kontakten og se om en ny mulighet dukker opp? ;)

Optimist osv.....

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 28 nov. 2010 22:07

Sooky:
Godt poeng - kanskje jeg skulle spille med, i tilfelle det faktisk skulle være slik at hun har dårlig tid. Da er jeg jo helgardert!

Skjult ID med pseudonym piken sø. 28 nov. 2010 22:14

Som Sooky sier så kan det være mange årsaker til at hun er "opptatt" hele tiden. Men jeg er fan av å være ærlig og rett på sak, så hvis du ser at det ikke blir noen date denne uka heller, så kan du jo rett og slett bare sende en melding og si ting som det er. At du selv er meget interessert i date, men hvis det ikke skulle være gjensidig, så får hun si fra, slik at du eventuelt kan gå videre.

Skjult ID med pseudonym Smårar sø. 28 nov. 2010 22:14

Blås i det! Naive meg har surra rundt i en måned med en dame her inne på den måten, og det var selvfølgelig en annen. Vi hadde flere dater, men det viste seg at hun bare holdt meg på gress, som en back-up. Ikke bare var det bortkasta tid, men en ender opp med å føle seg som en taper også, når hun til slutt stikker av med han andre likevel. Men det var jo tross alt flaks for meg, da, at jeg slapp å bli reserveløsning.

Skjult ID med pseudonym piken sø. 28 nov. 2010 22:15

Og jeg må innrømme at jeg selv kan være den personen som later som jeg ikke skjønner at jeg har blitt avvist, rett og slett fordi jeg synes det er tullete å bare la ting "fade ut". Men i lengden har jo ikke akkurat det gitt meg så veldig mye annet enn følelsen av å være desperat :P

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci sø. 28 nov. 2010 22:16

Liker hun deg, så TAR hun seg tid:) She`s just not that into you, men kanskje du er en god back-up-plan?

(Fått mye gode tips, vettu....;))

Skjult ID med pseudonym levlivet31 sø. 28 nov. 2010 22:16

Jeg ville sendt en melding der du kaster ballen litt over til henne, slik at det blir opp til henne å ta kontakt dersom hun vil møtes.. Da gir du henne en åpning samtidig som du ikke "maser" selv..

Skjult ID sø. 28 nov. 2010 22:18

jeg hadde ikke ventet! hun har mange baller i lufta hun der.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 28 nov. 2010 22:26

Levlivet:
Var akkurat det jeg gjorde, og hun sa hun skille gi lyd. Så får jeg bare se, da, har uansett ikke planer om å date noen andre, med mulig unntak for ei jeg har vært på MSN med i snart en mannsalder, på denne siden av nyttår.

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 28 nov. 2010 23:15

Be henne hoste opp en dato som passer?

(mann 47 år fra Akershus) ma. 29 nov. 2010 00:39 Privat melding

Ride On!

Skjult ID med pseudonym kit ma. 29 nov. 2010 01:04

Hva taper du på å bare ta hennes utsagn for god fisk? Sannsynligvis ikke så mye. Jeg hadde vel ikke begynt planleggingen av livet sammen hadde jeg vært i dine sko, men...