Alle innlegg Sukkerforum

Sex med en annen rett før date

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym blondie sø. 28 nov. 2010 23:31

Jeg skal på første date med en fyr jeg har møtt gjennom sukker på onsdag. Men tidligere samme dag har jeg planlagt å møte en kompis av meg som jeg ikke ser så ofte, som jeg også har et seksuelt forhold til.

Jeg lurer derfor på om det er drøyt av meg å ha sex med kompisen min når jeg skal på date med en annen fyr rett etterpå?

(mann 49 år fra Østfold) sø. 28 nov. 2010 23:34 Privat melding

Kanskje bare en fordel for daten at du er litt yr på forhånd?

(mann 44 år fra Akershus) sø. 28 nov. 2010 23:34 Privat melding

Er du seriøs? Du kan ikke være veldig mye interessert i han nye om du skal ha deg rett før du skal på date...Har du tenkt å fortsette med det etter at du treffer en ny en også, eller?

Sorry at jeg sier det, men det der ble for dumt. Vær så snill og blokker meg - hadde du ikke vært anonym hadde jeg blokkert deg tvert, og håper jeg ikke kommer borti noen som deg.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 28 nov. 2010 23:35 Privat melding

Bruce: neppe noen fordel for date'n at hun driver og har seg i hytt og pine, spør du meg...

Skjult ID med pseudonym ruggen sø. 28 nov. 2010 23:35

i mine øyne er det drøyt.

Skjult ID med pseudonym Arne sø. 28 nov. 2010 23:35

helt greit, kjør på!

Da kommer du frisk og opplagt til daten, og er han noe å satse på så er man ferdig med puledyret ;-)

Skjult ID med pseudonym Mjau sø. 28 nov. 2010 23:36

hahaha, you go girl! Men litt rart at du spør oss...

(mann 44 år fra Akershus) sø. 28 nov. 2010 23:37 Privat melding

Jeg håper seriøst at alle som synes det der er greit blokkerer meg med en gang, så man er ferdig med det...

(mann 33 år fra Akershus) sø. 28 nov. 2010 23:38 Privat melding

Helt enig med WYSIWYG73, det er for drøyt. Hva om det ender med at du blir forelska i han nye du skal date og senere ender det med at han finner ut av dette og dumper deg for det. Ja da er det DU som ender med knust hjerte og sårede følelser.....

Skjult ID med pseudonym blondie sø. 28 nov. 2010 23:39

@BruceW: Kanskje. Kanskje ikke. Jeg er i hvert fall usikker.

@WYSIWYG73: Ja, det er ment som et seriøst spørsmål. Men "daten" med kompisen min er på ingen måte ment som et sex-treff, vi skal kun treffes fordi det passet akkurat den dagen. Har på ingen måte planlagt å ha sex med han, men jeg vet at det er en mulighet for at nettopp det kan komme til å skje - og vil ha noen "objektive" refleksjoner rundt dette. Men tusen takk for at du deler dine tanker med meg!

(mann 49 år fra Østfold) sø. 28 nov. 2010 23:39 Privat melding

@whatyouseeiswhatyouget

Hva er egentlig problemet? Er hun utro? Skal hun ikke ha sexlyst?

Skjult ID med pseudonym petita sø. 28 nov. 2010 23:41

Kommer vel egentlig an på hvor alvorlig du mener det med den andre daten du skal på :)

Skjult ID med pseudonym mann33 sø. 28 nov. 2010 23:41

Har aldri vært i en lignende situasjon selv, men ser egentlig ikke noe problem med det så lenge du ikke fortsetter å ha sex med pulekompisen din hvis du fortsetter å date denne nye karen, etter den første gangen eller tre. Men dette er vel første gang du møter han eller hva? I så fall har du ingen grunn til å skulle føle noen lojalitet mot han. Og det han ikke vet har han ikke vondt av.

Skjult ID med pseudonym blondie sø. 28 nov. 2010 23:42

@Tommy01: Ja, det er dette jeg også tenker på. Og hadde jeg ikke syntes det var litt drøyt selv, så ville jeg mest sannsynlig ikke postet det her. Så heller vel igrunn mest mot å ikke ha sex.

Skjult ID med pseudonym blondie sø. 28 nov. 2010 23:45

@Mann33: Hvis jeg finner ut at jeg liker han jeg skal på date med så vil jeg avslutte det sexrelaterte forholdet med min kompis, dog vil jeg fortsette å treffe han pga vennskapet.

Og ja, det er første date. Så på en side har jeg ingen lojalitet, men på en annen side så vet jeg jo at jeg skal på date, og sjansen for at det blir noe mer er der.

Spørsmålet er vel kanskje heller hvor nærme en date man kan ha sex med noen andre uten at det er drøyt?

(mann 44 år fra Akershus) sø. 28 nov. 2010 23:45 Privat melding

@Flygeekorn: Ja, helt klart. Skal man på date, så må det være for å finne en man vil noe mer med. Om man har seg rett før, så...har man, i mine øyne, veeeeldig feil innstilling

@Bruce: Selvsagt skal hun ha sexlyst. Men sånn som jeg ser det er det som å stikke på 3 retters middag før jeg drar på julebord. Dessuten er det samme mentaliteten som en eks av meg hadde, og hennes litt "slakke" forhold til sex gjorde det litt problematisk fremover, for å si det slik.

@Blondie: om du ikke vil ha sex med kompisen din, så er det jo bare å si det til ham. Om du *vil* ha sex med kompisen din, så synes jeg du har feil prioriteringer med tanke på at du tydelig vis har noen andre du er interessert i på et eller annet plan - ellers hadde det ikke vært noen vits i å dra på date.

Eneste jeg kan se som i det hele tatt kunne vært ok med noe sånt er hvis han "nye" også kun er ute etter sex ;)

Rekk opp hånden de som hadde syntes det var helt fint om den de dro på date med, og som de var interessert i, hadde hadde seg rett før daten...JEG vil i hvert fall at den jeg treffer skal være ferdig med tidligere forhold, og da passer det ikke med å pule litt før man treffes...

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 28 nov. 2010 23:45

Ikke gjør noe du får dårlig samvittighet for da. Har dere utviklet varme følelser for hverandre på telefon eller nett så er det litt drøyt kanskje. Ellers ser jeg ikke noe galt i det. Hva er tidsgrensen for når du kan ha sex før første date liksom?

Skjult ID med pseudonym Puler`n sø. 28 nov. 2010 23:46

Jeg røk på den smellen en gang, hadde en date med ei søt jente fra sukker en søndag, traff ei dame jeg hadde møtt før på lørdag som endte med sex. Det var ikke så kult å treffe daten min på søndag, tenkte endel på det. Vi gikk en flott tur i Nordmarka, skulle bare hjem til meg en snartur for å skifte før vi skulle spise ute. Da hun skulle kaste noe i søpla fant hun kondomet med moroa fra i går i søppelkassa som selvsagt var overfull og hun kunne ikke unngå å se det. Vi datet noen uker, men da hun sa takk for seg så var det overnevnte situasjon som hadde forårsaket det.

(mann 33 år fra Akershus) sø. 28 nov. 2010 23:46 Privat melding

meget bra tenkt "blondie" ikke ha sex m kompisen, for du vet ikke om daten er din fremtidige "mann"....

Skjult ID med pseudonym Arne sø. 28 nov. 2010 23:47

hvorfor i all verden skal han finne ut av dette?? Jeg regner ikke med at Blondie sier det og han kameraten vil nok ikke møte den kommende med det første. Samtidig så er det bare en person som vet at hun møter begge samme dagen og det er hun.

Her er det ingen som eier hverandre og man får stå fri til å gjøre det man selv vil.

Skjult ID med pseudonym Puler`n sø. 28 nov. 2010 23:48

Jeg røk på den smellen en gang, hadde en date med ei søt jente fra sukker en søndag, traff ei dame jeg hadde møtt før på lørdag som endte med sex. Det var ikke så kult å treffe daten min på søndag, tenkte endel på det. Vi gikk en flott tur i Nordmarka, skulle bare hjem til meg en snartur for å skifte før vi skulle spise ute. Da hun skulle kaste noe i søpla fant hun kondomet med moroa fra i går i søppelkassa som selvsagt var overfull og hun kunne ikke unngå å se det. Vi datet noen uker, men da hun sa takk for seg så var det overnevnte situasjon som hadde forårsaket det.

Skjult ID med pseudonym blondie sø. 28 nov. 2010 23:49

@WYSIWYG73: Takk for din innsikt. Jeg er faktisk veldig enig i det du sier. Nå vet ikke jeg hvor seriøs denne daten jeg skal på er, men sjansen er jo der for at det kan bli det. Men synes du det er forkastelig at jeg i det hele tatt skal møte min pulevenn samme dag som jeg skal på date? (Uansett om jeg ender med å ha sex eller ikke).

Skjult ID med pseudonym yepsipepsi sø. 28 nov. 2010 23:51

Regner med at de som skal date på onsdag kommer til å tenke seg om....
What a brilliant world...

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 28 nov. 2010 23:54

Det ble i "Alle elsker Mary" poengtert hvor viktig det er å IKKE fly på date med ladd kanon. (For en mann, altså. ;-)) Skulle ikke det være gjeldende for jenter også?
Så kanskje det neste blir at man alltid sørger for å treffe en pulekompis FØR man stikker på date?
Hmm...det skurrer litt i hodet mitt, men whattheheck - jeg dater så sjelden uansett atte. Ikke er jeg plaget med nerver heller... ;-)

<<You choke the chicken before any big date, don't you? Tell me you spank the monkey before any big date. Oh my God, he doesn't flog the dolphin before a big date. Are you crazy? That's like going out there with a loaded gun! Of course that's why you're nervous.>>

(mann 44 år fra Akershus) sø. 28 nov. 2010 23:55 Privat melding

Blondie: Jeg for min del hadde nok blitt litt paff om jeg hadde fått høre at du hadde vært sammen med ham samme dagen, om det var meg du skulle på date med og det ble noe ut av det. Grunnen er at jeg har vært i en situasjon med en jente som hadde gjort det samme (fikk vite det etter tre år), og etter det klarte jeg rett og slett ikke å tro på at hun ikke hadde hatt seg. Litt ødeleggende i grunn ;) Men er jo lov å treffe kompiser...

Når alt kommer til alt er det ditt liv, og du som må ta avgjørelsene. Pass på at du tar en du kan leve med, og som du hadde akseptert at din partner hadde gjort. Er det greit at han kommer rett fra elskerinna si, om han sier at de ikke gjorde noe? Er det greit at han har seg med noen andre dagen etter første date, fordi han fremdeles ikke visste om du var den han ville satse på? Hvor trekker du grensen?

Gjør mot andre som du vil andre skal gjøre mote deg.

Skjult ID med pseudonym blondie sø. 28 nov. 2010 23:55

@yepsipepsi: Og det var nettopp derfor jeg skrev onsdag istedenfor den riktige dagen.

@Puler`n: Takk. Der tror jeg du avgjorde hva jeg kommer til å gjøre med denne saken.

Uansett, er det "galt" av meg å i det hele tatt vurdere dette?

Og @Arne: Greia er jo ikke om han får vite det, greia er jo om jeg er kapabel til å ha sex med en annen og så gå på date etterpå med 100% ren samvittighet og selvrespekten i behold.

Skjult ID med pseudonym Engbein sø. 28 nov. 2010 23:56

Skjønner ikke hvorfor du spør gjengen her inne om dette, de blir stort sett bare misunnelige med tanken på at andre har sex.

Selvfølgelig kan du gjøre akkurat hva du vil her, og har ingen plikt til å fortelle daten din om det. Det er jo bare en date!

Skjult ID med pseudonym nerd85 sø. 28 nov. 2010 23:59

Så lenge man er singel mener jeg at man kan gjøre som man selv vil. Så om du ikke har noe problem med det selv ser jeg ikke problemet. Bare du kan bestemme hva som er riktig for deg.

Skjult ID med pseudonym blondie ma. 29 nov. 2010 00:00

@Engbein: Haha - det er DET all bitterheten på forumet kommer av altså? Nei, grunnen til at jeg poster her er vel rett og slett fordi alle vennene mine som jeg har spurt sier: go for it, og av en eller annen grunn føler jeg at de er litt inhabile. Men siden jeg har vært såpass usikker på dette at jeg måtte ty til et forum, så sier det vel egentlig sitt - jeg bør jo i hvert fall ikke ha sex hvis jeg tror det er en liten sjanse for at jeg kan føle meg litt teit etterpå, da mister jo selve sexen sitt poeng.

(mann 44 år fra Akershus) ma. 29 nov. 2010 00:00 Privat melding

Blondie: du er eneste som kan svare på hva som er feil av deg eller ikke. Bare tenk på at det kunne fort gått andre veien...

Skjult ID med pseudonym yepsipepsi ma. 29 nov. 2010 00:01

Uansett skjønner jeg ikke hvorfor folk spør om de enkleste ting i verden, som de bør kunne finne ut av selv...

Skjult ID med pseudonym Arne ma. 29 nov. 2010 00:01

Vel flere av de her som er helt i mot det vektlegger dette med "hva om han finner ut av det" *grøss og gru*, det er det ingen grunn til at han skal finne ut av det. Hvis det ikke er problemet men heller hva du synes om deg selv så er dette ganske enkelt; Hadde det vært helt greit for deg hadde du ikke tatt opp temaet. Siden du gjøre det antar jeg at du ønsker hjelp med avgjørelsen om å droppe kar nr.1

Dette er det uansett ingen andre enn deg selv som kan bestemme.

Selv hadde jeg ikke hatt problemer med det så sant ikke daten er en langvarig kontakt. Hvis det er ei jeg hadde snakka med i 4-5 dager med en eller to mail om dagen så hadde jeg uten problem gjort det.

Hvis det gjør meg til en forferdeli person, so be it, jeg kan leve med det.

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 29 nov. 2010 00:01

Faen, jeg trekker tilbake det jeg skrev lenger oppe. Jeg skal jo på date på onsdag selv!!!

Skjult ID med pseudonym blondie ma. 29 nov. 2010 00:03

@WYSIWYG73: Du klarer absolutt å sette denne problemstillingen i et perspektiv som gjør det lettere for meg å tenke over saken. Takk for det! Å møte kompisen min kommer jeg til å gjøre uansett, han er tross alt en kompis, og om han jeg skal på date tviler på hvorvidt jeg har hatt sex med han hvis det faktisk ikke er tilfelle er han mest sannsynlig ikke min type uansett.

(mann 44 år fra Akershus) ma. 29 nov. 2010 00:07 Privat melding

@ blondie: nei, det er jeg enig i. Jeg liker ikke sjalu mennesker noe mer enn mennesker jeg ser på som utro (ja, jeg er gammeldags på området), så det støtter jeg deg i. Det jeg prøvde å si er at "om du sier at det er en pulekompis, så kan det hende han ikke tror på deg"...

Lykke til på date'n! Jeg skal uansett legge meg nå, så jeg håper du finner ut hva som er rett for deg, og hva som ikke kommer og biter deg i stumpen senere ;)

Skjult ID med pseudonym blondie ma. 29 nov. 2010 00:10

@Arne: Tror vi er på nett likevel. Dette er en langvarig kontakt, og jeg har høye forhåpninger til daten. Om jeg syns det er ok at han hadde gjort det samme? Vel, tja, alt kommer an på omstendigheter, men tror jeg ville endt på nei, og da blir det jo den vel kjente "gjør mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg" som avgjør.

Takk for inspill!

Og jeg må tillegge at grunnen til at jeg skal møte disse på samme dag er fordi jeg ikke selv bor i denne byen og derfor må skvise inn alle avtaler på kort tid.

Og jeg er 99% sikker på at ingen av dere som henger her på forum er han jeg skal på date med.

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 29 nov. 2010 00:12

TS

Hun jeg skal møte bor heller ikke i byen. Men hun er ikke superbruker eller vip+, og kan derfor ikke skrive noe her, så det er nok ikke deg;)

Lykke til i hvertfall!

Skjult ID med pseudonym blondie ma. 29 nov. 2010 00:12

@WYSIWYG73: I og med at det er stor sannsynlighet for at pulekompisforholdet blir avsluttet så kommer jeg ikke til å nevne annet enn at jeg har vært på besøk hos en kompis. Så får han heller vite ved en senere anledning at vi har hatt et seksuelt forhold når han har klart å kjenne meg som person og forstår at jeg er til å stole på.

Takk for lykkeønskninger og gode kommentarer. Sov godt ;-)

(mann 44 år fra Akershus) ma. 29 nov. 2010 00:12 Privat melding

Det som er festlig oppi dette, er det at alle (bortsett fra Bruce - respekt for det) som ikke er direkte mot dette er anonyme *flirer*

Skjult ID med pseudonym blondie ma. 29 nov. 2010 00:14

@mann33: Flaks for deg! Men nå har jeg uansett klart å ta en avgjørelse, så da kunne vi kanskje gått på date likevel? *ler*

Visste forresten ikke at man ikke hadde tilgang her uten betalende medlemskap. Da var det kanskje ikke så rart at jeg først oppdaget forumet nå etter flere års gratis-medlemskap.

Skjult ID med pseudonym loosers ma. 29 nov. 2010 00:27

Engbein

Om du ikke har vært hos legen og fått diagnosen stilet: Du preges av "psokotiske trekk"
Tror ikke du helt hadde sagt BARE om du hørte rykter om at din elskede hadde seg med bonden borti vegen.
Kort fortalt. (Litt O.T men, støtter ikke ditt syn)

(mann 40 år fra Oslo) ma. 29 nov. 2010 01:29 Privat melding

Helt ærlig... så har TS ikke noe etablert forhold til daten sin!

Og jeg antar at hun ikke på noen måte har tenkt til å stille sliten opp på en date og fortelle at grunn til at hun er sliten er at hun har hatt heftig sex... :)

Jeg er ikke spesielt sjalu av meg... tror jeg...

Skjult ID med pseudonym Jackass ma. 29 nov. 2010 02:29

Livet er til for å nytes. Pul så svetten renner. Dusj før daten.

Kom nypult, glad og positiv, med masse energi, struttende selvtillit og tilfredshet - dette legger forholdene til rette for en vellykket date.

Samme gjelder naturligvis for gutta - det er lite som gjør en mer attraktiv enn nettopp å ha dyppet loddet. Dette smitter over på humøret - og du vil utstråle at du er en mann kvinner vil ha - også dama du skal date.

Skjult ID med pseudonym Mojo ma. 29 nov. 2010 08:16

Må si jeg er veldig skremt av holdningen her inne. At trådstarter i det hele tatt stiller et slikt spørsmål og ikke klarer å se at dette er moralsk frastøtende gjør meg kvalm. Det at flere her mener at det er greit får meg til å lure på om dating virkelig tas så useriøst av så mange her inne. Er virkelig et knull mer viktig enn en livsledsager?

(mann 44 år fra Akershus) ma. 29 nov. 2010 08:22 Privat melding

Mojo: takk! :) Nå må det sies at trådstarter etter hvert uttrykte å ha kvaler med det, og spurte fordi vennene hennes mente det var greit, så det er i det minste et tegn på at man beveger seg i riktig retning. Mer skremt over de andre responsene...

Skjult ID med pseudonym blondie ma. 29 nov. 2010 08:41

@Mojo: Hva som er moralsk frastøtende er vel opp til enhver selv å bedømme. Og grunnen til at jeg stilte spørsmålet var ikke fordi jeg seriøst vurderte å ha sex med min venn, men fordi jeg tenkte at det var bedre å ha bestemt seg på forhånd enn å la seg styre av impulser der og da. Spennende å se hva folk tenker om dette emnet, at vi faktisk er så forskjellige i våre meninger og standpunkt.

Men takk for at du delte dine tanker ;-)

@X-Reveur: Jeg er faktisk ganske enig i det du sier også - jeg har absolutt ingen forpliktelser eller noe etablert forhold til daten. Mitt privatliv er mitt privatliv, og daten har ingenting med det med mindre vi finner ut at det blir flere dater. Men likevel føler jeg det er bedre å ha ting på det tørre, enn å ta en "sjans". Takk for ditt bidrag i debatten ;-)

@Jackass: Takk for råd! Men noen ganger kan også høyrehånda gjøre underverker ;-)

Skjult ID med pseudonym fjord ma. 29 nov. 2010 09:25

Jeg skal innrømme at jeg har gjort det samme, flere ganger. Men nå holder jeg mine kort tett til bryste.Ingen av mine som vet noe om mitt sexliv, det er privat.
Værste tilfelle var to stk på 1 time, ikke stolt av den. Men finner jeg en verdig kandidat så blir jeg tro.

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 29 nov. 2010 09:59

TS - har du møtt daten din før? Har dere kysset? Snakket i telefon? Må vite litt mer om hvor dere står før jeg kan uttale meg. Jeg har inntrykk av at de fleste her inne svarer med tanke på at du ikke har møtt denne daten før...
Men er det tilfelle??

Skjult ID med pseudonym blondie ma. 29 nov. 2010 10:10

@Binders: Har ikke møtt daten før, nei. Ikke engang snakket på telefon. Men vi har dog hatt omtrent daglig kontakt via sukker i over en mnd.

Skjult ID med pseudonym M. ma. 29 nov. 2010 10:11

Når du spør som du gjør blondie undres jeg litt over alderen din. Noen ting er privat, og noen avgjørelser klarer man fint å ta alene. Jeg skjønner ikke poenget med å ta dette opp med venner... , på forum så sin sak - men med venner ???

Skjult ID med pseudonym blondie ma. 29 nov. 2010 10:19

@M.: Jeg har et åpent forhold med mine venner og vi kan snakke om tilnærmet alt, og å ta opp noe som dette er ingen problem i min omgangskrets. Men når jeg har snakket om dette med venner har jeg dog ikke spurt slik jeg har gjort i forum - det har kommet opp naturlig i en vanlig samtale.

Skjult ID med pseudonym deiligste ma. 29 nov. 2010 10:41

@ M

Jeg kan si en ting, det er ikke mye våre venninner ikke vet om "dere" beklager sånn er vi jenter.
Når jeg forteller så er det ikke for å være ond mot dere, men rett og sett vår måte å få en bekreftelse på at "dette" er bra eller dårlig. Og de få gangene vi treffer MR.DEILIGSTE så bare må vi fortelle hvor fantastisk vi har det sammen.
Dessuten burde dere være glad for det, utrolig hvor mye sex triks vi lærer av hverandre etc som dere kan nyte godt av. Men den dagen min partner sier : Glad i deg - det er bare oss to nå ? Da er jeg tro ikke noe kommer ut av min munn av respekt for "kjæresten" Jeg har sex på en helt annen måte enn jeg hadde i mitt ekteskap, jeg nyter det seksuelle samspillet mellom to personer. Men vil helst treffe den ene som syns jeg er nok !!

Skjult ID med pseudonym M. ma. 29 nov. 2010 13:26

Vel, du tar feil når du tror jeg er en mann... for det stemmer ikke. Og du tar feil når du sier at sånn er vi jenter, for det er vi bare ikke :)
For meg høres det veldig ungt ut å løpe rundt blant venner for å diskutere om man skal knulle. Mine venninner, og meg for den del ville avgjort slike ting på egenhånd, hvor lyst og holdt på å si fornuft (men det vet jeg at ikke alltid er med) hadde vært styrende. Men kanskje vi hadde fortalt om hendelsen i etterkant dersom det var et strålende tilfelle eller en fullkommen fiasko - det er så :)

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 29 nov. 2010 13:47

@ blondie

Haha, ja kanskje det?:P Det plager meg i alle fall ikke at du har en kompis du har sex med mens du er singel og uforpliktet, for det antar jeg ganske enkelt at de aller fleste jenter som er middels pene eller mer har. Alternativt en ren elsker eller en ex de fortsatt møter inn i mellom. Noen unntak er det selvsagt, men mange har det. Det er i alle fall min erfaring.

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 29 nov. 2010 14:10

Ok.

Jeg synes du skal gjøre det som føles riktig for deg ettersom det er snakk om en person du ikke har møtt eller snakket med i telefonen. Hvis du har tro på denne mannen du skal møte, kan det kanskje være greit å kunne fokusere på han og da er det kanskje ikke så lurt å møte kompisen din rett før i det hele tatt? Har bare noe med fokus å gjøre.

Jeg pleier ofte å framstå som moralens vokter, men der ser jeg ikke at du gjør noe "galt", utover det nevnte fokuset som kan bli borte. Men det vet du best selv.

Jeg ville (som date) syntes det var verre at en person insisterer på å fortsette å treffe en KK (selv om man da sier at man ville kutte ut den biten), enn om personen hadde hatt sex like i forkant av et første møte.

Skjult ID med pseudonym blondie ma. 29 nov. 2010 14:54

@M: Jeg tror du har misforstått meg. Jeg har ikke spurt vennene mine hvorvidt jeg bør ha sex eller ikke, spurte kun om det eventuelt var litt "teit" hvis det skjedde rett før en date, i sammenheng med at jeg fortalte at jeg både skulle på date og treffe min kompis. Det er mulig du synes det høres ungt ut - for meg er det å være åpen og liberal. Det er også mulig jeg har fremstilt det som om det er en big deal for meg å få svar på hvorvidt jeg bør gjøre det eller ei, men det jeg synes er interessant er å se diskusjonen som kommer fram rundt dette og hvor stor forskjell på folk det er hva "moral" angår.

@mann33: I'll let you know hvis denne daten ikke er drømmemannen!

@Binders: Fokus er ordet, der fikk du sagt det. Jeg tror det blir vanskelig for meg å slutte å treffe "KK" hvis det skulle bli flere dater med onsdags-daten eller noen andre. Men jeg forstår også at en eventuell kjæreste kan synes det er kjipt. Men den biten får jeg eventuelt finne ut av når den tid kommer.

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 29 nov. 2010 15:01

@ blondie

Det er han ikke. Det er det jeg som er;)

Skjult ID med pseudonym blondie ma. 29 nov. 2010 15:03

@mann33: Skal gi deg oppdatering jeg ;-)

(kvinne 32 år fra Rogaland) ma. 29 nov. 2010 17:48 Privat melding

Ikke still sånne spørsmål på forumet. Passe seg nok ikke. Alle ha jo sine mening om du skal ha sex med kompisen eller ikke. Faktisk så er det DU som skal ha sex,ikke vi som sitter her å diskutere. Så neste gang,tenk selv og just do it!

Du kan vel bestemme selv om du skal ha sex før en date eller ikke. Men personlig så synes jeg ikke det er helt passende.....litt spendt må du jo være før daten din?! eller kanskje ikke. Hadde det vært meg så er det en om gangen....date i dag,og ser om det er drømme mannen eller ikke...om det ikke går bra med daten,så kan du vel plinge på kompisen om du da eventuelt ha lyst på sex.

Gå på date,og heller venter med sexen hadde i hvertfall vært mitt råd. For sexen med kompisen vet du jo hvordan den er,og du vet at han ikke er drømmemannen...(siden han er bare en kompis). SÅ sats litt på daten.

Masse lykke til i hvertfall,hva enn du måtte velge :)

Skjult ID med pseudonym blondie ma. 29 nov. 2010 17:55

@Smily85: Grunnen til at jeg stilte spørsmålet var ikke fordi jeg nødvendigvis trenger hjelp til å bestemme meg, men fordi jeg ville vite hva slags meninger folk på sukker har om dette. Og som vi ser så spriker det i alle retninger! Men takk for dine kloke ord ;-)

(kvinne 32 år fra Rogaland) ma. 29 nov. 2010 18:12 Privat melding

@blondie
Ingen problem :) bare hyggelig å bare for sagt mitt liksom :) men masse lykke til!

Skjult ID med pseudonym Smårar ma. 29 nov. 2010 18:21

Hvis jeg fikk vite at kjæresten min fortsatt var varm etter forrige samleie, da vi hadde vår første date, så tror jeg at jeg ville blitt litt trist. Som flere skriver her, så håper jeg at du har en drøm om at denne daten kan bli starten på en lang historie. Da kan det jo i ytterste fall hende at starten på historien på et vis vil være ved deg livet ut, eller i hvert fall komme igjen og igjen.

Skjult ID med pseudonym jalla ma. 29 nov. 2010 18:36

Kan du ikke bare bli sammen med kompisen din?

(mann 35 år fra Oslo) on. 1 des. 2010 13:08 Privat melding

@jalla: +10 :)

Skjult ID med pseudonym couldbe on. 1 des. 2010 15:08

TS

Blendablond???

(mann 44 år fra Akershus) on. 1 des. 2010 17:02 Privat melding

@c: jeg mener det sier mer om venninnene hennes - TS var i hvert fall våken nok til å spørre hva andre synes. Men skremmende mange gutter/menn her som mente det var helt greit - og som tydelig vis ikke ville hatt noen problemer med å kjøre samme sklia som andre allerede hadde brukt ;)

Skjult ID med pseudonym mmm on. 1 des. 2010 17:12

I min alder finner jeg sjelden en sklie ingen andre har brukt før. Pluss jeg foretrekker skliene mine litt innkjørte. :)

(mann 44 år fra Akershus) on. 1 des. 2010 17:27 Privat melding

@mmm: joda, det er jo klart - men den trenger ikke å ha vært kjørt rett før man kommer. Når jeg er på svømmehallen vet jeg at noen sannsynlig vis har tisset i bassenget. Jeg vil ikke stå ved siden av noen mens de gjør det fordet :p

Skjult ID med pseudonym c'',) on. 1 des. 2010 17:54

Ler så jeg "dæver!" Tenk at du gidder å spørre det spørsmålet der da! Du vet at du blir dømt for å være en tøs med engang. Jeg er helt for at dere damer også er seksuellevesen og trenger å få ridd av seg litt. Men seriøst!

Skjult ID med pseudonym knekten on. 1 des. 2010 18:37

Til trådstarter:
Pleier du alltid å spørre andre om du bør pule eller ikke?

(kvinne 38 år fra Hordaland) on. 1 des. 2010 19:37 Privat melding

Oi, her var det mange engasjerte, så jeg scrollet meg likegodt fort gjennom alt :)

@TS:

For å finne et tilfredstillende svar på spørsmålet ditt, kan du tenke etter hvordan du ville følt det dersom daten din knulla en venn rett før han møtte deg. Er det helt greit ok for deg, eller ville du følt det var feil?

Man gjør mot andre som man vil andre skal gjøre mot seg, en fin leveregel synes jeg!

(mann 39 år fra Vestfold) on. 1 des. 2010 19:43 Privat melding

@blondie

Ingen spørsmål er for dumme, og jeg ser dilemmaet ditt.
Personlig, kunne jeg nok ikke vurdert å ha sex med ei annen samme dag som jeg har avtalt date med noen andre. Min moral og etikk ville definitivt strittet imot. Skulle jeg vurdert det, ser jeg ikke poenget med å ha date etterpå. For hva ville da formålet med daten ha vært? Er du klar for sex, er det vel bare å lede daten dit slik at dere havner nettopp i sengen slik at du får tilfredstilt dine lyster.

Lykke til med valgene. Kun du gjør det rette valget for deg selv i enden:-)

Skjult ID med pseudonym nerd85 on. 1 des. 2010 19:49

djeez, så mye moralpoliti det er her.. at noen her står frem som om de har korrekt svar på et etisk dilemma er ganske sykt..

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 1 des. 2010 20:18

...eller finner hår i tennene hennes og innser at de ikke er hennes egne...

(kvinne 38 år fra Hordaland) on. 1 des. 2010 20:19 Privat melding

@ nerd

Når TS ber om svar fra oss på forum, skal vi la være å svare henne ærlig bare fordi du syns det blir for dumt?

Nå mistet forumet liksom litt hensikten sin.....

Skjult ID med pseudonym nerd85 on. 1 des. 2010 20:50

@sooky: jeg har aldri sagt at man ikke skal si det man mener, men noen svarer som om det kun finnes et korrekt svar, det synes jeg blir helt feil i en problemstilling der det ikke finnes noe fasitsvar.

@duchampion/qwerty: haha, jeg forventer faktisk at daten er "ren" når jeg møter henne, men hva daten har gjort tidligere på dagen ser jeg ikke på som min business. selvfølgelig ønsker vel ingen å date noen som pulte for to timer siden, men det kan man jo uansett aldri vite, og det er aldri noe jeg ville tenkt på.

Skjult ID med pseudonym Mann+30 to. 2 des. 2010 10:06

@Blondie, neida, jeg opplever det stadig med norske damer, så
det er helt normalt.
Tidligere 'intime' kontakter har ofte fantastisk god 'sex', men har selvfølgelig mangler...
Er de kåte nok, så ringer de heller en tidligere kontakt - noe trygt og godt.
Menn stiller ofte opp uansett, hvis det er en gjensidig følelse.
Jeg håper du ble klokere, @Blondie.

Skjult ID med pseudonym :-) to. 2 des. 2010 14:39

Hva kom du frem til og hva skjedde, Gikk daten bra??

(mann 44 år fra Akershus) to. 2 des. 2010 14:48 Privat melding

...eller..."Ble det noe på deg?" :p

Skjult ID to. 2 des. 2010 16:37

@ Duchampion - satte maten i vrangstrupen - Thanks ;)

Æsj - jeg håper da ingen kommer rett fra sex til date, æsj æsj æsj.
Nok en grunn til å stenge denne profilen igjen, får bare dårlige viber og energi av alt tullet/pisset.

Skjult ID to. 2 des. 2010 16:42

@qwerty - Herregud du også. Mistet helt matlysta her. Jaja da sparte jeg meg for de kaloriene.

Skjult ID med pseudonym Engel to. 2 des. 2010 16:58

Litt rart at så mange av dere menn her inne er motsatnder av at hun har seg før en date. Ser ikke noe dilemma i det når en ikke er i noe fast forhold. Hadde du Blondie vært en mann, hadde du ikke tvilt ett sekund på valget ditt, men sagt ja takk begge deler;-D (regner med at jeg nå erter på meg WYSIWYG73 som ikke lar seg målbinde på dette diskusjonsforumet;-)

(mann 44 år fra Akershus) to. 2 des. 2010 17:02 Privat melding

Engel: hvorfor skjærer du alle menn over en kam? Jeg hadde aldri i livet tenkt tanken engang...