Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mange dater - før man kan ta opp ..det er oss 2 ikke sant ?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym wonder ma. 29 nov. 2010 14:18

Helt seriøst.
Hvor mange dater og runder i bingen, før man kan ta seg friheten til å spørre ? Er det oss to nå ?
At det ikke lurer flere andre i kulissene etc.
Jeg vil ikke være nr 2 jeg er født til å være en vinner. Kler meg mye bedre !

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 29 nov. 2010 14:50 Privat melding

aner ikke .. spør aldri..

(kvinne 38 år fra Oslo) ma. 29 nov. 2010 14:53 Privat melding

Have no idea.....

(mann 56 år fra Akershus) ma. 29 nov. 2010 15:06 Privat melding

Ca 45 minutter inn i 4. date, rett før du tar av sokkene antar jeg vil være passe. :-)

Er det regler for sånt også? Jeg forstår at det er mange ting jeg ikke har evnen til å bekymre meg over. Er ikke dette ting som naturlig kommer ut av kommunikasjon, slik at vi slipper å stille spørsmålet direkte?

Skjult ID med pseudonym jente23 ma. 29 nov. 2010 15:12

Personlig hater jeg å ta opp sånne samtaleemner, men noen ganger må man bare. Jeg ville sett på det som naturlig at man ikke holdt på med andre hvis man har begynt med intimitet og har vært på mer enn 3. dater (bare for å sette et tall). Men i forhold til å ta det opp? Hmm. Ville nok prøvd å ikke spurt så veldig direkte her - folk er jo så lettskremte. Tror ikke jeg ville sagt "Er det oss to nå?", men heller "Dater du bare meg eller er det andre i bildet også?" evt "Vil bare si at jeg har lagt alle andre dater på hylla etter at jeg traff deg".

Skjult ID med pseudonym Eva ma. 29 nov. 2010 15:14

lathund; det er jo ikkje alle som er villige til å ta til seg hint om at det ikke er "lov" å date flere enn den man er sammen med der og da, som dermed bare fortsetter å treffe andre da di ikkje har fått noe "ultimatum " om å bare treffe den ene. Og det er kanskje da man må begynne å stille krav.

Spørsmålet er kva tid man kan begynne å stille krav til "tosomhet" uten at man samtidig skremmer bort fyren.

vanskelig greie. Trur nok en god ide er bare å sørge for at denne personen får tid til å bli skikkelig hekta, sånn at det ikkje blir noe oppofrelse for han/hun å ikke treffe andre da alternativet er å ikke få treffe deg..

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 29 nov. 2010 15:24

Sist jeg ble involvert med en jente sa jeg bare til henne at jeg kom til å deaktivere profilen min her, men det fikk være helt opp til henne om hun ville gjøre det samme - og jeg kom ikke til å sjekke om hun gjorde det, hun måtte bestemme selv om hun følte at det var greit å gå eksklusivt. Men jeg kom ikke til å møte andre i hvertfall. Dagen etter sendte hun meg en melding om at hennes sukkerprofil nå også var deaktivert. Så det gikk jo greit. Jeg synes den beste måten er å være villig til å gjøre det ensidig, uten å presse den andre (annet enn kanskje det presset hun likevel måtte føle når hun vet at jeg har stoppet å date andre, om noe), og så kan jenta ta sitt eget valg. Jeg hadde bare møtt henne to ganger, men vi klina en times tid inn i den første daten som var en museums- og kaffedate og vi gikk betydelig lenger andre dagen jeg møtte henne, og jeg bestemte meg veldig fort for at jeg hadde lyst til å satse på henne. Så da føltes det bare riktig for meg. Dessverre varte det bare tre måneder, men hun er en kjempejente og vi er fortsatt venner, så jeg angrer ikke på at jeg forpliktet meg til kun henne så fort. Men det er ingen fasit på dette. Du må bare gjøre det som føles riktig for deg selv tror jeg.

(mann 56 år fra Akershus) ma. 29 nov. 2010 15:31 Privat melding

@Eva: Det gamle trikset med å stoppe rett før han kommer i verdens beste blowjob har vel alltid fungert? Da er vi visstnok villig til å si ja til hva det skal være. Heldigvis har jeg aldri vært utsatt for noe så bestialsk, så jeg kan ikke gjøre annet enn å gjenta rykter her. :-)

For å være mer seriøs vil jeg tro at dersom du tror kravet til tosomhet er egnet til å skremme fyren bort er det to alternativer:

1. Det er for tidlig.
2. Det er feil person.

Tror nok ideen du kommer opp med til slutt om å gjøre han tilstrekkelig hekta er det eneste alternativet. I hvert fall har alltid konkurranseinstinktet mitt slått til for fullt når jeg har vært i lignende situasjoner.

Skjult ID med pseudonym LM ma. 29 nov. 2010 19:46

Herregud så mye man skal tenke på....eller helst ikke tenke på.
Det blir som det blir den dagen det er riktig.

Kose seg på reisen å nyte dagene man har sammen, så ender det sikkert i noe bra uansett utfall.
Tenke for mye er aldri bra, det dreper gløden.

Skjult ID med pseudonym Smårar ma. 29 nov. 2010 19:48

Mange rare problemer her, gitt...

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 29 nov. 2010 19:52

Men det kan jo være greit å vite om du er den eneste sånn av helsemessige årsaker....

Skjult ID med pseudonym LM ma. 29 nov. 2010 19:54

@ 100% enig med driver, men er man noen gang sikker her inne ?

(mann 43 år fra Oslo) ma. 29 nov. 2010 19:58 Privat melding

Hvis dette blir et issue så er det mest sannsynlig fordi den ene parten ikke er helt klar på hva man vil....skulle jeg tro...*hmmm*

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 29 nov. 2010 20:02

Problemet med nettdating er at her har man hele tiden muligheten til å finne noe enda bedre. Kanskje....
Så når skal man slå seg til ro med at nå er det alvor? Og det går selvsagt begge veier.

Skjult ID med pseudonym frk. snupp ma. 29 nov. 2010 20:03

@wonder
Av egen erfaring - aldri! Har skremt bort gutter med dette spørsmålet før.... Og ikke pushet de og absolutt ikke for kjapt heller... Virker som gutter ikke er spes fan av dette spørsmålet, eller så har jeg vært veldig uheldig... Men skjer jo og en sjeeelden gang at vedkommende blir glad for at man spør da:-)

Skjult ID med pseudonym frk. snupp ma. 29 nov. 2010 20:06

@Tazoslo
Ja, der har du det!!! Selvfølgelig er det derfor... Så egentlig å bare kjøre på og spørre når man syns det passer selv. Er utfallet negativt ville det ikke blitt noe mer uansett.

Skjult ID med pseudonym Jentasi ma. 29 nov. 2010 20:35

Det finnes ikke tidsperspektiv på det, kommer jo helt anpå hvordan forholdet er. Man vil nok føle at det er litt eksklusivt etterhvert, og da er det jo greit å si at man ikke har lyst til å være sammen noen andre:)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 29 nov. 2010 20:52

Tror man bør være litt mer "subtil" - når det spørsmålet kommer åpent er det i hvert fall lett å tenke at man egentlig er litt ukomfortabel. Planlegg ting, si hva du tenker, for eksempel at du vil være med vedkommende, men ikke still spørsmålet, i hvert fall, det blir let veldig kleint.

(kvinne 45 år fra Østfold) ma. 29 nov. 2010 21:05 Privat melding

Fikk litt assosiasjoner til da vi var små og skrev lapper:

Vil du være sammen med meg?
"Ja"
"Nei
"Vet ikke"
"Kanskje"

Sett kryss bak ønsket alternativ... ;-))

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 29 nov. 2010 21:07

Sangfugl:
Kanskje... :-)

Skjult ID med pseudonym Scalare ti. 30 nov. 2010 15:50

Ser ingen grunn til å disse problemstillingen. Å svare: "For en problemstilling!" bidrar lite.

Jeg har lurt på det samme flere ganger. Og alle skjønner at det ikke finnes en fasit. Men likevel går det vel an å diskutere det/utveksle erfaringer?

F. eks datet jeg en gang en fyr 7 ganger og hadde sex 5 av disse. Jeg trodde vi var på vei et sted, og slettet profilen mens har var fortsatt på utkikk og møtte andre (viste det seg i etterkant). Så mener dere virkelig at det ikke er mulig å si NOE generelt om hva man kan forvente?

Jeg tenker at alt henger sammen med forholdets natur, MEN at etter ca. 5 dater innen kort tidsrum, er det ofte naturlig å forvente at man er i ferd med å utvikle et forhold. Eller?

Skjult ID med pseudonym piken ti. 30 nov. 2010 16:00

@Scalare: Jeg syns absolutt du hadde en grunn til å regne med at han du datet ikke holdt på med andre, men på en annen side; har man ikke snakket om saken kan man heller ikke forvente noe.

Folk er jo forskjellige, men jeg tror at "folk flest" vil synes det er normalt å ikke date andre samtidig når man har vært på kanskje 3 dater med personen. Det betyr ikke nødvendigvis at man er på vei inn i et forhold, men at man velger å fokusere 100% på denne personen for virkelig å finne ut om det er noe å satse på videre.

Å ta opp at man skal bare holde seg til hverandre er da noe jeg kan gjøre etter 3-5 dater, men å si at "det er oss to" tar atskillelig lenger tid for meg. Da kan man ikke lenger å snakke om antall dates, men heller at man har holdt seg til den personen minimum en mnd. (For min del, men der er vi kanskje enda mer forskjellige?)

(kvinne 45 år fra Østfold) ti. 30 nov. 2010 16:02 Privat melding

@qwerty: Var egentlig ikke ment som et spørsmål... He he! Men hyggelig å høre da ;-) He he...

Skjult ID med pseudonym piken ti. 30 nov. 2010 16:07

@Sangfugl73:

Hadde jeg vært mann hadde jeg definitivt svart "Ja" på lappen din. Du virker som ei skikkelig kul dame (tyvtittet på profilen din) ;-)

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 30 nov. 2010 20:17

Scalare:
Det kommer jo an på hvordan du spør, da, i stedet for å være direkte, prøv heller å spørre litt frem i tid, for eksempel om dere skal ta en tur til København om noen helger, eller hva h*n har lyst til å gjøre i påska.

Sangfugl:
Hadde det ikke vært for et par knallrøde blader som er relativt viktige for meg, kunne det fort blitt et "ja"... :-)

(kvinne 45 år fra Østfold) ti. 30 nov. 2010 20:41 Privat melding

@piken:
Rart det der, får stadig høre av venninner at "den som vinner hjertet mitt er en heldig kar"...
Kanskje jeg skulle vurdere å "bytte side" ;-) He he! Neida - ingen fare for det! Er nok bare det at jenter ofte ser jenter på en annen måte enn hva gutter gjør... Vi snakker ikke alltid samme språk ;-)
Takk for komplimentet ihvertfall :-)

@qwerty:
Ja, de bladene er av og til røde gitt.... Men så er det nå sånn at vi har forskjellige ønsker og kriterier å gå etter når vi prøver å finne "the one and only"... Så da er det vel bare å se på treet som et fargerikt høsttre og vandre videre i "skogen" ;-)

@wonder:
Var ikke meningen å få tråden til å "skli ut"... For å svare da: Jeg tror det er vanskelig å "avklare" når en går fra date til noe mer seriøst... Men synes nok at det å hinte til "hva en skal gjøre fremover" og så se hva svaret blir er en god ide; da merker en jo fort om en er med i bildet eller ei... Og hvis ikke så er nok ikke den andre parten helt "med på notene"... Sikker kan en vel ikke bli før det har gått lang tid, tenker nå jeg. Ihvertfall ikke dersom det er vanskelig å prate om/ikke kommer opp som et naturlig samtale-emne...

Skjult ID med pseudonym Scalare on. 1 des. 2010 17:34

qwerty:

Kanskje man ikke ha lyst til å sette av påsken med en som man ikke vet om er ekslusiv? Det har absolutt noe for seg å spørre. Men det er vanskelig. For det innebærer en stor riskiko. Og det kan skremme noen unødig vekk...

Skjult ID med pseudonym Blåveis on. 1 des. 2010 19:20

Når det blir intimt forventer jeg faktisk at det bare er oss to. Jeg er ikke ute etter et tulleforhold.

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 1 des. 2010 19:25

Scalare:
Det var bare et eksempel av flere. Og blir man skremt av å se frem i tid, ja, da tyder det på at kanskje ikke alt er som det bør være.

Husker jeg leste om en japansk undersøkelse om hvilken sjekkelinje som var best - vinneren var: "Om et år håper jeg vi kan le sammen." Nå har jeg aldri blitt utsatt for denne, men den viser en dyptgående interesse uten at den blir forpliktende.

(kvinne 38 år fra Møre og Romsdal) on. 1 des. 2010 20:33 Privat melding

Jeg skjønner problemstillingen...

Har vært der at svaret er "vi tar en dag av gangen" og samme svaret fikk jeg i to mnd før jeg valgte å gå.... mitt problem oppi dette er/var at jeg har unger og har kanskje lyst med tiden å introdusere dei for å gjøre hverdagen og treffene letter for oss begge og da greit å vite hva vi holder på med... er vi FGF eller er vi kjærester..???

Så Ja jeg også lurer..

(mann 40 år fra Oslo) on. 1 des. 2010 20:50 Privat melding

Hm, jeg ville ha satset på to sukkerposter frem og tilbake.... for så å ta steget fullt ut.... Vi er for selektive på sukker.... :D

Skjult ID med pseudonym !!!!!!!! to. 2 des. 2010 19:12

Det er noen her som tror at vi vil være elskerinner mens de søker etter kjæreste.
Takk for at du fikk meg til å føle meg som et ludder.

Skjult ID med pseudonym Andy fr. 3 des. 2010 16:10

@Sangfugl

Godt sagt "et fargerikt høstre" ;-)