Alle innlegg Sukkerforum

Når går du fra mange til én

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Smårar ma. 29 nov. 2010 18:17

Jeg lurer litt, jeg, smårar som jeg er, på hvor dere setter grensen for å holde kontakten gående med flere enn ett menneske her inne.På ett eller annet punkt er vi jo alle forpliktet til å skifte fokus fra mange til én. Min forrige date satt grensen ved en måned med dating, og enda litt til, viste det seg :(. Andre igjen setter grensen nesten allerede ved en melding eller to.

Jeg setter en flytende grense ved "når det kanskje er noe på gang." Å være på sukker handler jo også litt om å drømme, og kanskje gå litt rundt å tenke på denne ene.

Hva synes folk?

(Dette har sikkert blitt diskutert før, men en får jo håpe at det er litt gjennomtrekk av folk her på sukker. Derfor kan det kanskje diskuteres igjen)

Skjult ID ma. 29 nov. 2010 18:23

gjennomtrekk?
hehe...her blir nok de fleste værende for alttid :)

Forøvrig av samme mening som deg. "Når man har noe på gang".
Men dater man den samme personen 3-4 ganger, så har man vel egentlig noe på gang :)

Skjult ID med pseudonym piken ma. 29 nov. 2010 18:23

Dette har jeg selv hatt lyst til å spørre om egentlig. Har sett det har blitt nevnt i noen tråder, men ikke en egen tråd om akkurat dette.

Jeg er veeeeldig usikker her. Skal på date på torsdag med en jeg har skrevet med en stund, og nå har jeg plutselig fått kontakt med enda en som vil ha meg med ut på date. Heldigvis har han ikke spurt noe konkret, så vi har en litt flytende avtale som jeg tenker jeg kommer til å si mer klart ja eller nei til etter at jeg finner ut hva som skjer på torsdag.

Slik jeg tenker så er det ok å skrive melding med flere samtidig, og også ok å avtale date med flere samtidig, men med en gang det blir flere dater synes jeg man bør holde seg til en om gangen.

Skjult ID med pseudonym frk. snupp ma. 29 nov. 2010 18:29

Jeg skjønner at du lurer, for det gjør jeg og! Jeg kunne gjerne gått fra mange til én første uken jeg. Det som jeg ofte syns er problematisk er det at jeg setter alt for mye fokus på fyren hvis jeg kun har kontakt med en. Går hele tiden og venter på sms/tlf og at jeg ønsker å se han mye oftere enn han har tid eller ønsker... Da kan det være lettere for meg å "fordele" tankene på et par forskjellige. Er vel redd for å bli såret, og da er det lettere å ha noen andre der hvis det ikke blir noe mer....

Skjult ID med pseudonym piken ma. 29 nov. 2010 18:36

Enig med deg @frk.snupp, går man og venter på svar fra den ene så blir ventetiden så uutholdelig, at da er det bedre å fordele fokuset over flere personer, fram til man vet hva som er i gjerde.

Skjult ID med pseudonym Spirita ma. 29 nov. 2010 18:37

Støtter frk.snupps innlegg 100 %. Tenker akkurat slik jeg også.

Skjult ID med pseudonym piken ma. 29 nov. 2010 18:40

Tenker også at dette er veldig individuelt og at man ikke kan forvente at andre bare skriver med deg, bare fordi du holder deg til én. Det er derfor viktig å kommunisere og ta dette opp hvis man føler for en bekreftelse på at man er den ene. I og med at jeg har første date på torsdag kommer jeg nok etter denne daten til å vurdere om jeg vil se han igjen, og er det tilfelle så kommer jeg til å tone ned kontakten med andre litt, samt å informere min date om det, slik at han vet hvor jeg står.

Skjult ID med pseudonym mann33 ma. 29 nov. 2010 18:44

Og som mann er det bedre å holde på med flere om fangen av nettopp samme grunn, for ikke å bli for ivrig og masete og skremme vekk jenta. Bedre å ha fokus på flere. Så da er vi helt like på det der jenter.

Skjult ID med pseudonym Smårar ma. 29 nov. 2010 18:46

Spennende svar @frk.snupp.

1. Er du ikke redd for å bli den som ikke når opp, da, dersom mennene du dater også har mange andre på gang? (Men det er kanskje ikke så stort problem, i og med at det er så stort overskudd av menn i datekarusellen.)

2. En annen ting er jo dette med å være redd for å bli såret. Er det kanskje en sjanse en må ta, når en på en måte byr seg frem for en annen? Jeg synes i hvert fall det: "Hei, her er jeg. Ta meg på alvor!". Er ikke det en egentlig trenger et bekreftende svar på?

3. Og så lurer jeg på om du kanskje ikke er litt redd for å såre noen selv, for du risikerer jo å måtte be en forelsket back-up-løsningen om å ryke og reise.

Men du tenkte kanskje på meldinger, og ikke på dating?

Skjult ID med pseudonym piken ma. 29 nov. 2010 18:48

@Mann33: Hvis vi er helt like på det så kanskje alle bare skulle droppa og hatt flere og heller bare fokusert på hverandre? Siden det virker som om begge parter er redde for å skremme vekk den andre. Men da hadde kanskje ikke spenningen vært den samme ... ?

(mann 44 år fra Akershus) ma. 29 nov. 2010 18:48 Privat melding

Personlig kunne jeg sikkert snakket med mange, flirtet med noen få, men aldri vært seriøs med mer enn en. Derfor ville jeg nok avsluttet flirting med andre om jeg følte at jeg ble seriøs med noen, og jeg ville aldri klart å date eller være seriøs med flere på en gang...

Skjult ID med pseudonym piken ma. 29 nov. 2010 18:50

@WYSIWYG73: Der er vi enige. Helt ok å ha flere baller i luften her inne, men med en gang man begynner med date nr 2 og 3 så er det kanskje på tide å holde seg til kun denne ene.

Skjult ID med pseudonym lise ma. 29 nov. 2010 18:52

på den annen side, hvis man holder på med flere om gangen, vil man ikke da fort falle i den berømte "grasset er grønnere på den andre siden av gjerdet" fella?

Sannsynligvis så rekker man ikke engang å bli skikkelig kjent med en person før man begynner å lete etter andre som kan være "enda bedre". Da ender det jo bare med som det gjør med de fleste her på sukker. Vi blir værende til evig tid :)

Skjult ID med pseudonym frk. snupp ma. 29 nov. 2010 19:02

@smårar
Først og fremst må jeg si at jeg har egentlig ikke mange "på gang" samtidig. Det kan være jeg dater en, men er på sukkermelding/sms med en eller 2 andre. Har en eller to andre jeg flørter med som jeg avslutter med dersom det blir mer alvorlig med han første. Blir et ikke noe mer med han første er jeg kjapt igang med dating igjen med en ny. Har ikke noe tid å kaste bort altså hehe! Også blir man jo såret dersom det ikke funker med den første, da er det hyggelig å ha en annen som trøster deg litt selv om han ikke vet det selv. Forresten som svar på punkt 1.: Jeg kan jo ikke kontrollere om gutta har andre på gang. Og det er jo uavhengig av om jeg har det selv eller ikke.

(mann 44 år fra Akershus) ma. 29 nov. 2010 19:06 Privat melding

piken: jeg er nok enda et hakk mer gammeldags. Så fort jeg får lyst til å be med noen på date, så legger jeg all annen flirting på is :) Har skutt meg selv i foten "et par" ganger, men av alle tingene jeg kan multitaske, så er ikke flirting en av dem ;)

(mann 44 år fra Akershus) ma. 29 nov. 2010 19:07 Privat melding

lise: for en fantastisk markedside, da :) hehe...men jeg er motstander av vindusshoppingen som tydelig vis en del driver på med her :)

Skjult ID med pseudonym piken ma. 29 nov. 2010 19:14

@WYSIWYG73: Hehe, trenger jo ikke å bety at du er gammeldags nødvendigvis! Jeg forsøker å ikke kontakte så mange når jeg har avtalt en date, men jeg svarer alltid på henvendelser hvis jeg skulle finne de interessante. Cluet er vel egentlig å få møtt folk så fort som mulig for å finne ut av ting, da vil det jo ikke ha så mye å si hvor mange man sender melding med samtidig.

(mann 44 år fra Akershus) ma. 29 nov. 2010 19:19 Privat melding

piken: ser absolutt poenget ditt, og en god løsning for å ikke kaste bort tid eller involvere seg med mange :) Om jeg nå bare kunne lure med meg èn jente på date, så skulle jeg vært fornøyd *flirer*

Skjult ID med pseudonym frk. snupp ma. 29 nov. 2010 19:19

@piken
Jeg møter også gjerne gutter så fort som mulig. Ser ikke noe poeng i å kaste bort for mye tid på mail frem og tilbake, kan like gjerne møtes og se om man har kjemi.

(kvinne 41 år fra Nordland) ma. 29 nov. 2010 19:22 Privat melding

Her inne fisker jeg med garn, for hvem vet hvem som kan være den jeg leter etter før jeg har funnet ut hva som finnes? Synes det er vanskelig å vite om jeg liker noen godt nok til å satse bare ut fra det som står i profilen eller etter bare noen meldinger her inne, kjemien vil ikke vise seg før det er gjennomført en date.
Når det er sagt så vil jeg alltid være ærlig med de menneskene jeg taster med her inne, på spørmål om jeg har funnet noen som har potensialet (derfor er jeg ikke anonym som så mange andre her inne på forumet). Jeg har ikke vært her inne i mer enn to dager, men opplever allerede at mange ikke er ærlige. Hva er greia med det egentlig? Du vil jo bli avslørt før eller siden, så hvorfor ikke si det som det er fra starten av? Spør du ikke så vil du heller ikke få svar!

Skjult ID med pseudonym piken ma. 29 nov. 2010 19:23

@WYSIWYG73: Så aktiv som du er på forum, og så mye gode holdninger så burde det jo åpne seg noen muligheter for deg snart synes jeg ;-) Hadde det ikke vært for at jeg er over 10 år yngre enn deg og allerede har avtalt en date, så skulle jeg gjerne bedt deg ut, du virker som en spennende kar ;-)

@frk.snupp: Ja, det tror jeg absolutt er den lureste "strategien". Uheldigvis for meg kommer jeg alltid i kontakt med spennende fyrer som bor langt unna, og det tar derfor litt tid å få ordnet en date. Men jeg er en tålmodig sjel ;-)

(mann 44 år fra Akershus) ma. 29 nov. 2010 19:28 Privat melding

piken: bagateller *flirer* Men takk for kompliment :) Prøver bare å si det jeg mener - derav kallenavnet mitt. Har ikke vært her lenge jeg heller, men er allerede møkk lei av alle som leter som de er noe de ikke er, så da er det jo bare å stille seg på barikadene og hyle ut meningene sine *flirer*

Wheelonass: hehe...lett å skjule seg bak tastaturet, vet du...men vet ikke hvor gjennomtenkt det er fra alle ;) Personlig er jeg, som jeg prøver å si så ofte jeg kan, en knakende kjekk kar på 230cm, trener hele dagen er så vakker atte...nei pokker, nå glemte jeg at jeg ikke var anonym igjen :p

Skjult ID med pseudonym Smårar ma. 29 nov. 2010 19:32

jeg ville ikke fremstille deg som en som har en masse på gang samtidig, altså, @frk.snupp :). Jeg er bare interessert i hva du mener.

Dessuten er det sjelden jeg klarer å få kontakt med noen her inne i det hele tatt, så den problemstillingen er jo fremmed for meg. Kanskje jeg kunne blitt fristet selv, om beilerne sto i kø? Gresset-er-grønnere-på-den-andre-siden-fella slipper jeg, i hvert fall. Det blir mer sånn: Her var det gress, gitt, det er nå det gjelder! Ganske komisk, egentlig. Likevel ble jeg mer trist enn lattermild, da jeg oppdaget at jeg befant meg i en sånn datingkarusell, og det plutselig var vips, ut med deg, versågod neste (altså, dette var etter en god stund og mange dater. Det er sikkert ikke sånn du gjør det, @frk.snupp).

Du kan selvsagt ikke vite om gutta har flere på gang. Men det er som er interessant er om synes det er ok. Jeg, for min del, ville ha trukket meg inn i skallet mitt, om jeg visste at det forholdt seg slik.

Jeg synes det har kommet frem masse bra her, jeg. Jeg tenker som så, at en er trygg på å gjøre det rette, dersom du ikke hadde trengt å holde kommunikasjonen med en dame/mann gjemt for de andre du kommuniserer med. Da kan du i hvert fall si at du står for det du driver med. Aner vi en gylden regel her, tro?

(kvinne 56 år fra Nord-Trøndelag) ma. 29 nov. 2010 19:37 Privat melding

Jeg kan heller ikke forstår hvorfor ikke WYSIWYG73 er nedrent av interesserte damer....?
Piken er 10 år for ung, og jeg er 10 år for gammel, men vi har tydeligvis oppdaget de samme positive sidene ved ham.... En mann med gode holdninger på forumet! :-)

Eksempel på god profiltekst finner dere etter min mening hos ham - den skiller seg ut!
Har ikke finlest teksten, men ser ut til å være både humoristisk, intelligent og språkmektig!

Men så var det det med smaken da.... ;-)

(mann 44 år fra Akershus) ma. 29 nov. 2010 19:39 Privat melding

Spirita: takk - jeg suger til meg alt jeg kan få av komplimenter, for det er kun her på forumet jeg får det *ler* :)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 29 nov. 2010 20:20

Personlig synes jeg man skal forholde seg til så få som mulig, jeg, først og fremst fordi min egen erfaring er at det kan bli rotete ellers, men også fordi jeg ikke er spesielt gira på å bli med i en miniversjon av Ungkarskvinnen. Mulig jeg er litt gammeldags, men i hvert fall når man har bestemt seg for å møtes igjen, så setter jeg pris på å ikke være en del av en konkurranse om hennes gunst.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 29 nov. 2010 21:31

Å skrive med flere blir fort komplisert.
Liker å være tilstede i det jeg gjør, uansett utfall.

Skjult ID med pseudonym viveca ma. 29 nov. 2010 23:11

Selv klarer jeg ikke å konsentrere meg om flere enn en om gangen... det blir bare rot inne i et allerede altfor rotete hode :) Det kjedelige er at jeg vet eller regner med at jeg ikke kan forvente det samme av den jeg konsentrerer meg om i øyeblikket. Nettdatingens forbannelse!

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 29 nov. 2010 23:15

Viveca:
Vi kunne jo prøve, da... :-)

Skjult ID med pseudonym piken ma. 29 nov. 2010 23:25

@Wheelonass: Det er sant som du sier. Like greit å fiske med garn her inne, og finne ut etter en eventuell date. Og hvis noen av de jeg skriver med skulle finne på å spørre om jeg taster og avtaler dater med andre så kommer jeg til å svare ærlig på det.

Men jeg merker at nå som jeg skal på date med en kjekkas (i mine øyne) på torsdag, så er det hans meldinger som er mest spennende å svare på, er ikke like dedikert i meldingene til de andre. Men jeg holder den lille flørten som er ved like inntil jeg finner ut noe mer ;-)

Skjult ID med pseudonym viveca ti. 30 nov. 2010 13:54

@ qwerty

Vi kunne selvsagt prøve, men jeg ville hele tiden være paranoid, og sjekke i tide og utide om du var online, noe som ville ført til at jeg selv måtte være online i tide og utide, noe som ville gjort deg mistenksom dersom du var inne for å sjekke meg, og så ville vi hatt det gående... Synes egentlig dette med nettdating er en dårlig ide :)

Skjult ID med pseudonym mmm ti. 30 nov. 2010 14:00

Dette er vel ett luksusproblem jeg aldri har hatt før. Får man såpass oppmerksomhet at man kan fiske med garn, så ser ikke jeg noe problem med å ha kontakt med flere, men jeg er gammaldags nok til at hvis det beveger seg over på det fysiske plan så holder jeg meg til en iallefall.