Alle innlegg Sukkerforum

Savn av ekskjæreste.

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym leif kris ma. 29 nov. 2010 18:25

Hvordan har dere kommet over gammle flammer?
Det er 1 og 1/2 år siden det blei slutt mellom oss. Alle jeg har møt her inne, har vert koselige jenter, med de er bare ikke eksen.
Hva gjør jeg ?

Skjult ID med pseudonym piken ma. 29 nov. 2010 18:35

Personlig så synes jeg at det å fortsatt ikke være over eksen etter 1 1/2 er ganske lenge, men det kommer dog an på hvor lenge dere var sammen i utgangspunktet.

Uansett. Du vil komme over henne. For å komme over min siste eks gikk jeg til psykiater og kuttet samtidig all kontakt med han. Etter en stund tok jeg meg noen måneder med reising, og etter dette var han glemt. Tok vel kanskje 8 måneder før jeg var 100% ferdig med han.

Tips til deg: tenk over både de positive og negative sidene ved eksen - tenk rasjonelt over det faktum at det faktisk er en grunn til at dere ikke er sammen lenger. Styr unna jenter med en gang du merker at de minner om eksen. Forsøk å ikke ha så mye kontakt med eksen, hvis du har det. Og flørt på andre arenaer enn bare sukker - nå vet ikke jeg hvorvidt du gjør det, men det er lettere å sammenlikne folk med eksen når man ser en profiltekst og bilder enn om man opplever en person i levende live. Og sist; ikke still så høye krav til jentene på sukker, ta en date som en øvelse på å komme deg videre, ha det gøy og flørt for alt du er verdt!

Skjult ID med pseudonym frk. snupp ma. 29 nov. 2010 18:37

Er ikke sikkert det er eksen du savner, men forholdet. Det har jeg iallefall sett i både mitt eget og venninners tilfeller. Og da har jeg skjønt at når den man dater /møter ikke er rett for deg, så gir man litt opp og tror man savner eksen mens det egentlig er følelsen av et forhold man savner. Men tror du vil føle annerledes når du møter en du har virkelig god kjemi med og kan tenke deg et forhold med. Du må bare ha tålmodighet og gå på dater rett og slett!

(mann 44 år fra Akershus) ma. 29 nov. 2010 18:51 Privat melding

Du kan gjøre en av tre ting:
1. Bli sammen med eks'en din
2. Ta deg sammen og innse at du må komme deg videre
3. Fortsette å tenke på henne, og spolere de fleste sjanser til å komme deg videre

;)

Skjult ID med pseudonym leif kris ma. 29 nov. 2010 18:54

Vi var i sammen i 5 år. Kan si det sånn, at vi vokste opp sammen. Hun er ikke helt over meg heller, men mener forsatt at vi ikke kan bli sammen igjen.
Jeg har flytta til en annen by, pga henne. Kunne egentlig tenkt meg å bo i trondheim. Men blei heller Bergen å meg.

Mulig "frk snupp" har mye rett her. Vanskelig for meg å se objektivt på det.

Noe annet jeg å føler for å spørre om.
Jeg er en person som ofte får høre at jeg er veldig kjekk og morsom. Min eldre bror og jeg er som 2 dråper vann. Han er sammen med verdens nydeligste jente. Så hva er galt med meg?

Når jeg flørter med jenter jeg ikke er spesielt tiltrukket av, så klarer jeg alltid å få de intressert i meg. Dette er ikke stygge jenter, men ikke min type.
Det er når det blir noen som jeg føler meg tiltrukket av så blir det bare pinlig stillhet. Har lest mye om hvordan man skal klare å kvitte seg med denne skrekken, uten noe hell.

Syns det på meg at jeg ikke er over eksen ?

(mann 44 år fra Akershus) ma. 29 nov. 2010 19:04 Privat melding

kris: ikke rasjonaliser så mye. Jeg får også høre det samme, men jeg forstår ikke når jeg flirter med folk jeg ikke er interessert i. Har til tider fått høre at jeg er en stor flirt, men jeg ser det rett og slett ikke selv. Når det gjelder de jeg *er* interessert i, så er ting mye vanskeligere, for da blir jeg obs på flirtingen...Bare slapp av, så ordner det seg :)

(kvinne 41 år fra Hordaland) ma. 29 nov. 2010 19:06 Privat melding

Leif kris

Du kan jo bare kjenne på den feelingen selv, noen bruker lengre tid enn andre men 1,5år er en stund da.
kansje du bør bryte kontakten med henne??

Men det er jo latterlig å flørte med folk du ikke er tiltrukket av bare for å føle seg selv bedre.. tror ikke d er helt måten å komme seg over eksen din på.

(mann 49 år fra Østfold) ma. 29 nov. 2010 19:14 Privat melding

Leste et sted at damer i snitt kommer over ekser som dumper dem mye fortere enn menn gjør. Vi kan lett bruke tre år. Selv brukte jeg 5 en gang.

Skjult ID med pseudonym piken ma. 29 nov. 2010 19:20

Nå vet ikke jeg om det @Flygeekorn skrev "latterlig å flørte med folk du ikke er tiltrukket av bare for å føle seg selv bedre" var en reaksjon på min kommentar, men jeg føler likevel for å presisere hva jeg mente i mitt tidligere innlegg.

Jeg synes på ingen måte du skal flørte med jenter du ikke er tiltrukket av, det er det jo ikke noe poeng i. Men jeg synes at du skal forsøke å la vær å sammenlikne folk med eksen, og for å unngå det så tror jeg det er lurest å møte folk fortest mulig slik at man ikke bare sitter der med "faktaene" og kan sammenlikne, men har et faktisk inntrykk av personlighet og kjemi.

Skjult ID med pseudonym leif kris ma. 29 nov. 2010 19:22

Vi har ikke mye kontakt, 5 meldinger på et år.

Skal man ikke få "øve" seg litt?
Trur drukningstatistikken hadde vært ganske høy, om man skulle kaste 8 åringer ut på djupt vann, for å lære seg å svømme.

Alle mennesker har behov for å flørte, føle seg fin. Der er vel heller det instinkte som slår inn.

Problemet ligger vel ganske mye i selvtillit. Trur ikke den selvtilliten stiger ved å sitte med hendene i fanget.
Eller tar jeg feil?

(kvinne 41 år fra Hordaland) ma. 29 nov. 2010 19:23 Privat melding

@piken han som nevte det selv lengre oppe...

Skjult ID med pseudonym turtle ma. 29 nov. 2010 19:25

Jeg kom ikke over x før jeg møtte en som sjarmerte meg i senk..:))) ,men da var det gjordt en gang for alle, men det tok laaang tid over 2 år. X og jeg var sammen i 20 år.

Så gi det tid, du kommer over det garantert,;)

Skjult ID med pseudonym LM ma. 29 nov. 2010 20:00

Tok meg 14 dager etter 16 år - var ikke mye å samle på uansett. _Trist pga barna men herregud så friiiii som jeg er nå, ingen som styrer meg eller som skaper frykt og uro. LIVET ER HERLIG.
Men en dag så vil jeg også ha en kjæreste som elsker meg akkurat fordi jeg er meg. Men får så mye kjærlighet at jeg trenger det ikke.

Vet du - kutt all kontakt. Kom deg ut, treff folk delta i det sosiale. Smil og verden smiler tilbake.

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 29 nov. 2010 20:12

Enig med BruceW til en forandring.

Skjult ID med pseudonym frk. snupp ma. 29 nov. 2010 20:14

@LM
Hva gjør du egentlig på sukker hvis du ikke vil ha kjæreste???

Skjult ID med pseudonym Tazoslo ma. 29 nov. 2010 20:15

Plutselig en dag så møter man noen og da er x-en som forsvunnet fra dine tanker om de ikke allerede var det :-D

(mann 40 år fra Oslo) ma. 29 nov. 2010 20:20 Privat melding

Etter åtte års samliv stakk ekskona hjem for å bo på hjemstedet sitt (på barnerommet hos foreldrene sine). Det tok meg rundt en mnd. med grubling før jeg fant ut at det var bare å se fremover... SÅ fremover - og traff eksdama etter en mnd. til....

Måten jeg kommer over jenter på er at jeg ser på de ulempene, negative tingene som jeg slipper når jeg ikke er sammen med dem.... Kan virke litt negativt - men det hjelper en til å ikke fokusere på savnet etc. Når det er sagt så har jeg veldig greit forhold til begge eksene i dag.... Og jeg savner ikke noen av dem.

Se fremover og ikke dvel med fortiden... Livet er ikke lenger enn at man bør bruke det på noe positivt mens man har det.... Men et lite poeng til slutt - IKKE bruk andre for å tro at du kommer deg over eksen av den grunn. Folk skal ikke brukes.. på en måte... Det er bare ufint... og sårer andre...

Skjult ID med pseudonym leif kris ma. 29 nov. 2010 20:21

Hva jeg gjør her ?
Over 50 prosent av alle profiler her har har skrivd på siden sin" Forhold: Flørt som kan utvikle seg med kvinne fra 20 til 30 år.
Legg merke til KAN utvikle seg.

Skjult ID med pseudonym Magnus ma. 29 nov. 2010 20:22

Kjenner meg igjen i situasjonen!
Eksen og jeg gjorde det slutt for snart tre år siden, men det er først nå det siste snaue året jeg føler at jeg har kommet meg videre. Jeg låste meg lenge fast i at det var HENNE jeg savnet. Men nå har jeg fått tenkt meg om og kommet frem til at jeg savner følelsen. Det er ikke HENNE jeg savner, men NOEN. Det er for så vidt et lite skritt på veien, men det er litt skummelt å savne en følelse også, for jeg er ganske sikker på at akkurat den følelsen kommer jeg aldri til å finne igjen... Det tror jeg man bare må forsone seg med.

Jeg tror ikke det egentlig er noe i veien med selvtilliten din. For min egen del hadde jeg mye lettere for å flørte med folk jeg innerst inne visste jeg ikke var interessert i, for de kom liksom ikke i veien for ”drømmen” om eksen uansett. Men i det jeg fant noen som jeg var litt mer interessert i, stoppet det helt opp. Tror ikke det er så uvanlig egentlig…
Men det er, som sagt, først nå i det siste at det begynner å løsne. Eksen og jeg var sammen i nesten syv år, og det tok meg godt og vel 2 år å komme videre. Så hold ut! Før eller siden er du tilbake til ”normalen”!

Skjult ID med pseudonym leif kris ma. 29 nov. 2010 20:39

Syns et er veldig godt å snakke med andre folk her inne. Får høre andres syn på saker. Men å klare å gjøre forandringer blir noe annet.

Skjult ID med pseudonym PV ma. 29 nov. 2010 20:41

Gå på chaten og finn en pulevenn!

(mann 49 år fra Østfold) ma. 29 nov. 2010 20:43 Privat melding

Det eneste du kan være sikker på er at før eller senere har du det greit igjen. Det er bare snakk om tid. Kort eller lang. Og før du vet ordet av det er du stormforelsket i ei annen og kan ikke skjønne hva du sturet for :)

Skjult ID med pseudonym leif kris ma. 29 nov. 2010 20:51

Jeg har det bra. Sitter liksom ikke å sturer, men savnet er enormt.

Har kun få dager igjen her på Sukker.no. Trur ikke det var måten å møte folk på. Får heller tvinge meg selv i å ta kontakt med drømme jenta på byen eller i andre settinger.

Gleder meg syyyyyyyykt til jeg finner henne :)

Skjult ID med pseudonym frk. snupp ma. 29 nov. 2010 20:59

@PV
Sånn mentalitet jeg blir kvalm av. Syns ikke du fortjener å være på sukker. Tror de fleste er her for å finne seg en kjærste, og da er det kjipt å bli lurt av en som bare er ute etter et knull!

(mann 49 år fra Østfold) ma. 29 nov. 2010 21:02 Privat melding

Lurt til ha sex? Tror du det er en gave du gir bort i bytte mot et langt forhold?

Skjult ID med pseudonym frk. snupp ma. 29 nov. 2010 21:11

@BruceW
Det spørsmålet var vel ikke til meg??

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 29 nov. 2010 21:12

Jo.

Skjult ID med pseudonym frk. snupp ma. 29 nov. 2010 21:17

@BruceW
Da må du lese det jeg skrev ordentlig før du kommenterer. Jeg skrev: "... lurt av en som BARE er ute etter et knull!" Kan alle gutter som bare er ute etter et knull og ikke et forhold melde seg, for da blokkerer jeg de tvert!

Skjult ID med pseudonym PV ma. 29 nov. 2010 21:25

@frk.snupp
Var det snakk om å lure noen? Damer og menn kan faktisk snakke sammen og bli enige, og i de tilfellene der jeg har hatt sex med Sukkerdamer første kvelden, så er det faktisk damene som har presset på. Hver gang! Men jeg har ikke kjempet så voldsomt imot....
Håper du har blokkert meg.

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 29 nov. 2010 21:29

Jeg leste det ordentlig.

Skjult ID med pseudonym frk. snupp ma. 29 nov. 2010 21:55

@PV
Sikkert fint for deg. Jeg kan bare snakke for meg selv, men jeg er iallefall ikke interessert i noe kontakt med menn her som kun er ute etter en ting. Da får dere i så fall være ærlige med de dere skriver meldinger med fra begynnelsen av og evt nevne i profilen deres hva dere er ute etter. Jeg og garantert mange andre er ikke interessert i å kaste bort tid på meldinger og dater med noen som ikke er ute etter et forhold og ikke har nevt et ord om det. Jeg hadde iallefall blitt veldig skuffet om det ikke hadde kommet frem fra begynnelsen av. Kan være en idé for dere og melde dere på en annen datingside for folk som kun er ute etter sex.

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 29 nov. 2010 21:59

Frk. Snupp:
Ikke for å forsvare PV her, men "elsker" er ett av alternativene her inne. Jeg blokkerer slike profiler umiddelbart, men det er jo åpning for dem.

Skjult ID med pseudonym frk. snupp ma. 29 nov. 2010 22:04

@qwerty
Utifra alle trådene som ligger øverst nå, så skjønner jeg at jeg har en stor jobb med blokkering foran meg... Både av den ene eller andre grunnen. Puh, skal ikke være lett dette! Skjer faktisk ikke så ofte, men de gutta som kommer med seksuelle forslag i meldinger (enten første eller senere) blir jeg bare kvalm av. Men det er hva JEG føler og mener, og jeg har da rett til å føle og mene akkurat hva jeg vil!?

Skjult ID med pseudonym Fanny ti. 30 nov. 2010 08:48

er bare SÅ enig med dig frk. snupp! Jeg er av helt den samme uppfattningen!