Alle innlegg Sukkerforum

Blokkering!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym kjell ma. 29 nov. 2010 20:07

Er vel ingen som er så feige og barnslige at de bruker blokkering her inne??? :P

Skjult ID med pseudonym Driver ma. 29 nov. 2010 20:08

Neida

Skjult ID med pseudonym frk. snupp ma. 29 nov. 2010 20:09

Er vel ikke barnslig å bruke blokkering når noen stalker deg med masse meldinger eller har sendt en ubehagelig melding?

Skjult ID med pseudonym lise ma. 29 nov. 2010 20:09

har vel ingenting med feighet å gjøre.
Bare effektivitet i jakten på den rette. Ingen grunn til å se profilene til de som ikke er interessante.
Til fler jeg får fjernet (blokkert) jo større er sjansen for at den rette dukker opp :)

Skjult ID med pseudonym frk. snupp ma. 29 nov. 2010 20:12

@lise
Hmmm faktisk en interessant elimineringsmetode! Men kan jo være noen som blir såret og lurer på hva de har gjort galt...?

(mann 49 år fra Østfold) ma. 29 nov. 2010 20:12 Privat melding

Neida Kjell, de du ikke kan se lenger har sagt opp medlemskapet. Ingen som har blokkert deg, ingen som har blokkert deg. Ta den gule pillen din. Ingen som har blokkert deg. Ingen som har blokkert deg. Du er trett.. du vil sove.. soooove,,,, *

Skjult ID med pseudonym psyko ma. 29 nov. 2010 20:15

BruceW ser ut som en prest men prater som en psykolog. Skummelt. Han har sikkert aksjer i en medisinfabrikk.

(mann 40 år fra Oslo) ma. 29 nov. 2010 20:23 Privat melding

Jeg blokkerer jenter som tar opp plass på matchinglista mi... Om jeg ikke oppnår kontakt vel og merke.. Eneste mannen jeg har blokkert er nok deg Kjell!

Skjult ID med pseudonym lise ma. 29 nov. 2010 21:14

@frk snupp
Hvorfor skal de ble såret? Dette er ikke enn venneside, men en side hvor man skal finne den rette.
Alt annet enn den rette, er jo i utgangspunktet ikke interessant.
Det betyr jo ikke at den personen som du blokker er en forferdelig fyr. Det betyr bare at du ikke er den rette for han. Ikke noe verre enn det.

Er også ganske sikker på at når den personen får tenkt seg om, så er han også takknemmelig for blokkeringen hvis du uansett ikke er interresert i han. Det gjør også jobben hans lettere i jakten på en rette.

Jeg tror faktisk at det nesten gjør vondt verre å stadig se en profil som man er betatt av og som man ikke får kontakt med. Så derfor...blokker i vei :)

Skjult ID med pseudonym frk. snupp ma. 29 nov. 2010 21:20

@lise
Ja, ser det logiske i det du skriver og må si meg enig! Tatt til etterretning.

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 29 nov. 2010 21:22

Kjell:
Jo, jeg!

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 29 nov. 2010 21:24 Privat melding

Jeg og... grunn: Ikke interessert.. kommer aldri til å bli det. "Og dette ble litt vel mye mas".. Flere gjør det garantert mot meg og ;)

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 29 nov. 2010 21:41

Aldri blokkert noen

Skjult ID med pseudonym Tazoslo ma. 29 nov. 2010 21:44

nå har jeg aldri blokka noen, men har prøvd for å se hvordan det funka. Det jeg ikke skjønte var at personen jeg blokka fremdeles var synlig for meg i listene. Må du logge av og på igjen for at det skal funke?

Skjult ID med pseudonym Firos ma. 29 nov. 2010 21:46

Har ikke blokkert noen ennå men ser at metoden kan gjøre det lettere

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 29 nov. 2010 21:46

Taz:
Det tar vel noen minutter, tror jeg. De jeg har blokka finner jeg bare i "Disse er uinteressante for deg"-lista.

Men hvordan valgte du ut vedkommende som fikk æren av å være forsøkskanin, da? :-P

Skjult ID med pseudonym Tazoslo ma. 29 nov. 2010 22:00

eh....nei...det var sånn...eh slik atte....Det var egentlig ganske greit den øverste jeg hadde på matchliste som jeg var 100% sikker på det aldri blir noe med.

Skjult ID med pseudonym Morse38 ma. 29 nov. 2010 22:22

Det verste jeg har opplevd her inne, når det gjelder blokkering, var ei som tok kontakt, og som virket veldig hyggelig og positiv. Vi hadde kontakt ca 2 mnd, da hun foreslo at jeg kunne besøke henne. Takket ja til invitasjonen, og gikk igang med å sjekke flybiletter, planlegge når det passet med jobb, og fortalte det også til venner.
Hun blokkerte meg uten å lese svaret mitt!

Har ikke hatt hjerte til å blokkere tilbake. Synest det er ufint, he he. Men, egentelig burde hun ha blitt utvist fra Sukker.

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 29 nov. 2010 22:24

Morse:
Den er stygg! Men det bekrefter jo at det kan være en fordel å begrense det geografiske søkefeltet sitt litt.

Skjult ID med pseudonym Spirita ma. 29 nov. 2010 22:31

Neiiiiii, dårlig løsning, qwerty!
Jeg sitter nok alene her oppe fra før! :-(

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 30 nov. 2010 00:08

Jepp, ikke lenger avstand enn en 45 til 60 min reisetid eller så. Da er det ikke så ille om hun ikke møter opp på daten. Eller om hun hun ser betydelig mye mindre pen ut enn på det ene heldige bildet hun hadde lagt ut, har bløffet på seg en gjennomsnittlig figur når fasiten egentlig er 20-30 kg for mye og hun har tre barn hun "glemte" å fortelle deg om...

Har blokka ja. Mange. Ikke fordi jeg tror de er dårlige mennesker, men fordi de er uinteressante for meg som partner. Og noen fordi de har avvist meg når jeg har tatt kontakt og jeg derfor ikke ser noen grunn til å fortsatt få de opp på søke- og onlinelisten hele tiden. Og jeg vet at ganske mange har blokka meg også, inkludert noen av forumsjentene som jeg enten har vært på date med uten at det ble noe match, eller som jeg har sagt at jeg ikke gidder å ha noe mer kontakt med fordi de bare vil snakke og snakke i månedsvis men aldri faktisk har lyst til å møtes. Det er helt greit. Da blir det færre på listen min siden de som uansett er uaktuelle forsvinner, og jeg slipper å bruke tid på å sende dem meldinger og eventuelt bli skuffet når de ikke gidder å svare.

(mann 37 år fra Oslo) ti. 30 nov. 2010 00:29 Privat melding

Hvordan gjør man det? Blokkerer?

Skjult ID med pseudonym mann ti. 30 nov. 2010 15:28

Aktiv bruker av blokkering for å rydde opp, ikke vondt ment, men jeg er sikker på at vedkommende ikke er den riktige for meg. Tidligere het denne funksjonen "Sett uinteressant" som var en mer riktig beskrivelse slik den blir brukt.

Skjult ID ti. 30 nov. 2010 15:34

Herregud - noen på denne siden ble blokkert av god grunn. Skjerp deg. Må tåle å at noen sier nei takk, prøvde pent mange ganger før jeg blokkerte deg.

(kvinne 29 år fra Finnmark) ti. 30 nov. 2010 20:44 Privat melding

har ennå ikke blokkert noen, men vurderte det litt i et tilfelle hvor en person ikke ville gi seg med det første, selv om jeg forsøkte gjentatte ganger å avvise på en høflig måte... Men han ga seg til slutt.

Ser noen her sier den funksjonen tidligere het "sett uinteressant", tror terskelen min for å bruke den ville vært mindre. "blokker" høres så slemt ut.. Har ikke hjerte til å bruke den så framt ingen er direkte ekkel med meg :-) men ser mange andre bruker den for å "sortere".

(kvinne 45 år fra Østfold) ti. 30 nov. 2010 20:53 Privat melding

@Sukker: Kanskje dere kan gjøre noe med dette??

Det er en uting at de kaller det blokkering! De burde heller hatt en knapp hvor du kunne trykke på dersom profilen var uinteressant for deg, sånn at du slapp å "se de samme trynene" hver gang du logga på - rett og slett filtrering, vil jeg kalle det :-) Da ville den personen hatt mulighet til å kikke på profilen din, men du ville ikke se at personen var innom og titta....

Dersom det er snakk om at noen er ufine/slemme finnes det jo en egen knapp for det! Og da er det jo aktuelt å blokkere...

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 30 nov. 2010 20:54

Men går det ikke an å se blokkering fra den andre sida også, da? Jeg mener, folk sutrer til stadighet over hvor få svar de får - ville det ikke da vært bedre om de som ikke svarer allerede hadde blokkert vedkommende, så hadde man sluppet å bruke tid og krefter på dem? Om noe, ville jo det gjort matchlista mer funksjonell uten at den, i hvert fall for de av oss som bor i Oslo-området, ville fremstått som mer overkommelig.

Synes egentlig det er glimrende at folk blokkerer meg, jeg, enten det er på grunn av alder, geografi, utdanning, interesser, holdninger eller rett og slett det at jeg ser ut som et takras. Da slipper jeg å bry meg om dem og kan konsentrere meg om noen som faktisk ikke nødvendigvis mener at jeg er uinteressant.