Alle innlegg Sukkerforum

Hva er best: Dating eller aktiviteter

Vis siste innlegg
(mann 48 år fra Oslo) ti. 30 nov. 2010 00:10 Privat melding

Jeg har ikke vært med her på Sukker så lenge, men jeg kan likevel ikke la være å legge merke til at en del virker misfornøyde. Ikke med Sukker, men med hele dating-greia. Jeg har også forstått at en del dater foregår litt maskinelt fordi man vil finnne ut mest mulig på kortest mulig tid. Jeg for min del vil bare kose meg når jeg er på date, og spør egentlig ikke så mange direkte spørsmål til daten min. Jeg tenker at dette uansett vil komme naturlig i en god samtale.

Så spørsmålet mitt er:

Hva er best? Å gå på mange dater for å kanskje finne en drømmepartner eller kunne være med på aktiviteter som du interesserer deg for, og dermed møte andre med like interesser. Mange av disse vil jo også være single.

Jeg tror det siste, for poenget mitt er at dersom man ikke er nervøs for å møte en pen jente eller kjekk mann, så vil en samtale gå mye lettere. Og man vil se hverandre på en helt annen måte, og det er det de felles interessene som skaper.

Hva tror dere?

Skjult ID med pseudonym piken ti. 30 nov. 2010 00:15

Jeg stemmer for å ta med en eventuell date på en aktivitet man interesserer seg for eller som er gøy. På den måten vil man mest sannsynlig ha fått noe ut av kvelden, selv om det skulle vise seg å ikke bli noe mer med daten.

Men skal jeg velge mellom de alternativene du setter fram ville jeg valgt å være med på en aktivitet jeg synes er gøy, nettopp fordi jeg da kan møte andre med like interesser, samtidig som "datingpresset" ikke er like stort. Men nå holder jeg meg heller til begge deler, både dating og å pleie mine interesser med mulighet for å treffe noen likesinnede ;-)

Skjult ID ti. 30 nov. 2010 00:21

min erfaring er at aktiviteter er best.
Praten sitter løsere da. Føler ikke at man er med på en spørreundersøkelse :)

(mann 30 år fra Telemark) ti. 30 nov. 2010 00:23 Privat melding

Du sier du har mer tro på å være med på aktiviteter å finne drømmeprinsen denne veien.

Hvorfor er du på sukker da? ;)

Selv har jeg fortsatt troa på sukker, og håper det vil føre frem til noe fint og varig :)

(mann 30 år fra Telemark) ti. 30 nov. 2010 00:23 Privat melding

Samtidig så tror jeg aktiviteter fremfor spørreundersøkelse funker best på date uten at jeg prater av erfaring

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 30 nov. 2010 00:25

Jeg gjør begge deler. Denne uka skal jeg for eksempel på date med en sukkerjente på onsdag, og så ut med en jente jeg har møtt gjennom en hobby på torsdag. Og i dag tok jeg med en sukkerjente som jeg har møtt noen ganger tidligere, men som er i ferd med å bli en venn i stedet for en kjæreste, ut på en aktivitet vi begge liker. Så det går fint an å kombinere dem.

(mann 30 år fra Telemark) ti. 30 nov. 2010 00:27 Privat melding

Godt poeng!

(mann 48 år fra Oslo) ti. 30 nov. 2010 00:31 Privat melding

Ja, jeg er enig. Dersom man har samme interesser, så kan man jo gjøre noe ut av det. Eller så kan jo den ene parten ta med den andre på en aktivitet som han/hun ikke har prøvd før.

(mann 48 år fra Oslo) ti. 30 nov. 2010 00:34 Privat melding

Men poenget mitt er litt mer:

Hvor skal du treffe en som du ikke føler at du er på date med. Dersom du avtaler en date gjennom en dating nettside, så er du jo tross alt på date.

Jeg tenker mer på mulighetene for å kunne møtes for aktivitetens skyld på en helt annen arena enn.

Dette betyr at man kan melde seg på ulike aktiviteter, og kanskje møter man noen man liker der og omvendt.

Skjult ID med pseudonym piken ti. 30 nov. 2010 00:47

Ser absolutt poenget ditt. Er man singel og veldig på leting må man jo bare ty til de metodene som finnes. Selv tenker jeg å melde meg på fotokurs etter nyttår - både fordi det er en stor interesse, og fordi det er en mulighet for å møte likesinnede ;-)

Skjult ID med pseudonym Jimmy ti. 30 nov. 2010 08:02

Dating vinner any day! =)

Skjult ID med pseudonym Rookie ti. 30 nov. 2010 08:06

Er så enig....

Beste daten jeg har vært på, var faktisk akkurat dette.
Vi avtalte å møtes i marka, begge i fritidsklær og "hikingboots" Jeg hadde med meg bikkja.
Riktignok ble det ikke noe mer mellom oss. Var liksom mer sånn kamerat.. Men det var langt hyggeligere enn sitte stive på en rersturant/kafe og finne ut mest mulig om hverandre. Dessuten var bikkja en god spenningsløser.

Skjult ID med pseudonym Jonas ti. 30 nov. 2010 14:09

Ingenting er bedre enn en date med noen fra nettet.

Dere kjenner hverandre litt allerede og har mindre sjanse for total skivebom, og i tillegg er dere i fred og ro og kan bli kjent med hverandre under intime rammer.

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 30 nov. 2010 20:13

Jeg har planlagt én førstedate som ikke var på kafé e.l. - den ble inne likevel siden det var 20 minus ute og daten hadde kuldeastma...

Skjult ID on. 6 juli 2011 00:25

Jeg har prøvd litt forskjellig, og jeg vil si at alt har gått bra.

Møtes for å gå tur på et hyggelig sted, og kanskje en kaffe etterpå. Vi pratet mye, og det er jo der hele hemmeligheten ligger. Jeg ble invitert med hjem til henne etterpå.

Andre dater har jeg truffet jenta før vi har gått for å drikke noen glass vin. Dersom kjemien er på plass kan det bli veldig bra. Litt alkohol får en til å bli litt løsere i snippen, og det kan være veldig bra. Jeg har i hvert fall god erfaring med det, med de jentene jeg har møtt. En slik date kan fort vare 5-6 timer, om alt går bra :-)

Man må jo ikke kalle det en date, man kan spørre om hun vil treffes over en øl, et glass vin eller noe. Resten går av seg selv, om ting stemmer. En del i slike PUA miljøer (om du er kjent med det) kaller det konsekvent ikke date, da det er et tabu ord, og ofte gjør det hele mye stivere enn nødvendig. De ønsker ikke å ha med en "stiv" jente å gjøre. Det skal være avslappende, og ikke forpliktende. Liker hun deg, så vil hun uansett be om å få treffe deg igjen :-)

Skjult ID med pseudonym chiefern on. 6 juli 2011 01:11

Jeg synes at å møtes over en pils funker best over å møtes over en kopp kaffe. Lettere å slappe av da. Aktivitet er sikkert ålreit det. Men som første date er det jo bare for å se hvordan personen er og om det er noe kjemi, så greit å holde det enkelt. Hvis kaffe tror jeg det er lurt å time boxe det. Det er jo kjedelig å drikke kaffe i flere timer :P

Aktiviteter er kanskje bedre som date nr 2 eller 3. Men prøv, kanskje aktiviteter passer bedre som første date for dere andre.