Alle innlegg Sukkerforum

Hvor mange år er det til du vil ha kjæreste?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym ruggen ti. 30 nov. 2010 14:55

Dette er det viktigste bladet på matchtreet.

Skjult ID med pseudonym oslomann ti. 30 nov. 2010 15:00

Helst i år, skjønt det blir vel litt stress nå som vi allerede er på vei inn i desember. Så kanskje i løpet av neste år. Det er derfor jeg er her. Du mener ikke egentlig "ønsket varighet på forholdet" da?

Skjult ID med pseudonym piken ti. 30 nov. 2010 15:03

Jeg stusset litt på spørsmål, de fleste som er her inne på sukker vil vel strengt tatt ha kjæreste i nærmeste framtid? Jeg lurer også på om ikke det er ønsket varighet eller evt hvor lenge til man vil ha barn?

Selv har jeg sett at jeg har fått rødt blad med mange når det gjelder varighet på forholdet, og igrunn så synes jeg det er er litt tullete. I utgangspunktet søker jeg jo ikke en partner for livet her inne, jeg søker en flørt og har derfor krysset av ca på midten på varighet (tror jeg). Men man kan jo ikke forutsi varighet på et forhold på forhånd, så i det hele tatt ønsker jeg en flørt/et forhold som kan vare så lenge som mulig, for er man oppi det så er det jo kjekt, og man avslutter vel ikke bare fordi "tiden har gått ut"?

Skjult ID med pseudonym ruggen ti. 30 nov. 2010 15:06

Dette bladet mangler naturligvis på matchtreet.

Skjult ID med pseudonym piken ti. 30 nov. 2010 15:17

Aha. Da forstår jeg! Men er det noe man egentlig kan svare på? Jeg for min del vil jo ha kjæreste når jeg finner en jeg vil være kjæreste MED.

Skjult ID med pseudonym Adam ti. 30 nov. 2010 17:19

Bladet har nok blitt plukket.
Tipper det er dette bladet Eva skjuler intimsfæren sin bak.

Skjult ID med pseudonym sweet ti. 30 nov. 2010 19:19

i går?

Skjult ID med pseudonym vibe on. 1 des. 2010 00:15

Good one, ruggen:)

- men den manglende handlkraften endel fremviser skulle man anta at de ville ha rødt eller sort blad med alle oss som vil ha kjæreste i overskuelig fremtid. Eller i alle fall i dette livet.

Så dere med evighetsperspektiv: Dere blir eldre dere også.
Menn som går for det de vil ha, på en målbevisst, ikke-stakkarslig måte, oser en form for maskulinitet som dessverre synes å være litt mangelvare for de langtidssingle. Hva med å bare kjøre på, droppe all mikkmakk og analyser og bare kjøre på med målsetting om å i alle fall komme til base 1 og så ta det derfra?
Så slipper du å angre som gammel på at du aldri torde trå til?

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 1 des. 2010 15:07 Privat melding

Når det er meningen at jeg skal det.. Og er det ikke meningen.. Så er vel det meningen og. Livet er plantet med tilfeldigheter som bomper borti hverandre. Noen tilfeldigheter snauer man, noen kræsjer man i, noen sklir man med, noen stopper deg helt.

Bare husk å nyt livet alene og. Kjærlighet er ikke kun basert på en kjærste/livspartener. Men også venner, famile, dyr, hobby, aktivitet og faktisk jobb. Kjærlighet er positiv energi. Men noen føler vel at det kan også føre med seg avhengighet og usikkerhet. Og da er det å se etter om det faktisk er ekte kjærlighet da.

Carpe diem eller noe sånn ;)