Alle innlegg Sukkerforum

Til alle kvinner her inne:

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Undrende ti. 30 nov. 2010 16:06

Hva skyldes det at det er såpass mange av dere som ikke har noe tekst i profilen deres? Er dette et tegn på at dere ikke vil ha kjæreste eller noe slikt, men kanskje snarere er ute etter en elsker/"venn"/venn/annet..? Dere har ofte bilder i albumet deres, og nesten samtlige av dere har merket av "Flørt med mann x år til x år".

Leser jeg dette korrekt? Er det dette som er tilfellet i disse profilene? Jeg er bare litt nysgjerrig på hva som ligger bak tankegangen her.

Alle innspill mottas med takk!

Skjult ID med pseudonym piken ti. 30 nov. 2010 16:12

For min del så har jeg ikke en helt innholdsløs profil, men har ikke skrevet så innmari mye om meg selv, hva jeg søker osv. Har også krysset av for "søker flørt som kan utvikles til noe mer".

Grunnen til nettopp dette er fordi jeg ikke på noen måte stresser med å finne "mannen i mitt liv" og heller fokuserer på å ha det gøy her og nå med en liten flørt. Men er dette med en bra mann så er jeg åpen for at dette kan bli til noe mer.

Grunnen til at folk ikke har utfylt profilen sin skikkelig tror jeg rett og slett bunner i at man ikke er 100% seriøs nødvendigvis. At man er litt som meg; skader ikke å ha profil her inne, men orker ikke legge sjela i det heller. Bedre å ha døra åpen enn lukket.

Noen er kanskje også redde for å "virke desperate" med å skrive "ønsker langvarig forhold" eller så er de rett og slett ikke flinke til å fylle ut profiltekster og tror at de vinner alt på sitt sjarmerende utseende og satser derfor på at et album gjør susen.

Skjult ID med pseudonym ruggen ti. 30 nov. 2010 16:14

kanskje de er redde for å avsløre alt med én gang og dermed ikke ha noe som helst å skrive i meldingen til deg?

Skjult ID med pseudonym typis ti. 30 nov. 2010 16:20

For meg er disse typen som vil underholdes, men har lite å bidra med selv. Etter mitt syn er en god profiltekst like viktig som fine bilder. Jeg liker selvbevisste jenter som vet å presentere seg selv. En profil uten tekst er helt uinteressant for meg, uavhengig av hvordan bildene er.

Skjult ID med pseudonym frk. snupp ti. 30 nov. 2010 16:27

Jeg har nesten ingenting i profilteksten min må jeg innrømme... Det er absolutt ikke fordi jeg ikke er seriøs, og jeg vil gjerne ha et langvarig forhold. Men lagde profilen og tenkte jeg skulle fylle på teksten etterhvert. Har vært til og fra på sukker noen år, men har aldri vært noe problem med at gutter ikke har tatt kontakt selv om jeg har lite tekst. Er vel derfor jeg ikke har sett noe behov for å utfylle tekst? I utfylling av hva man søker, fylte jeg ut dette en gang i tiden, men ettersom sukker har forandret på malen har dette forsvunnet underveis... Hmmm kanskje jeg burde rydde litt opp i dette?;-)

(mann 44 år fra Akershus) ti. 30 nov. 2010 16:37 Privat melding

@typis: enig med deg...High maintenance, little return

Nå skal det sies at det ikke trengs så forferdelig mye tekst, men noe er da kjekt. Da gir man i det minste *noe*, og man har litt mer å gå på enn "Oj, fine pupper du har! Lyst til å preike?" :p

(mann 49 år fra Østfold) ti. 30 nov. 2010 16:55 Privat melding

Hvorfor skal de skrive mer enn de gidder om de får den oppmerksomheten de ønsker uten å anstrenge seg? Så kan de selv avgjøre om de er fornøyde med responsen.

Skjult ID med pseudonym and ti. 30 nov. 2010 17:06

@ frk. snupp: Kanskje det er derfor du har vært her inne i noen år? Kanskje ikke den rette tar kontakt pga at det ikke står noe i teksten? :)

Skjult ID med pseudonym Dr.øy ti. 30 nov. 2010 17:14

Like irriterende som de som ikke fyller ut standardspørsmålene som politikk og religion.

Skjult ID med pseudonym campanita ti. 30 nov. 2010 17:14

Hvor mye/lite tekst bør man da ha?
Er vel mer viktig hva som står, enn hvor mye?

Skjult ID med pseudonym frk. snupp ti. 30 nov. 2010 17:21

@and
Selv om dere velger å tro at det ikke er ordentlige gutter som gidder å ta kontakt selv om man ikke har en utfyllende profiltekst, så er det faktisk det. Har vært på date med mange alrighte gutter, men kjemien har bare ikke stemt med de fleste av de. Har forresten vært litt til og fra de siste årene, så har hatt noen små forhold inne i mellom. Både med gutter herifra og som jeg har møtt andre steder. Så jeg er ikke så bekymret for det. Men skal likevel somle meg til å redigere profilen min:-)

(mann 33 år fra Akershus) ti. 30 nov. 2010 17:45 Privat melding

@campanita: jeg syns man bør ha 3-5linjer om seg selv hvert felt. Man bør vel skrive om hva slags type person man selv er og hva slags type person man søker, da gjør man ting mye lettere...Man bør også skrive om hva man liker å gjøre og hvordan livsstil man har. Jeg tror det er viktig at 2personer bør ha nogenlunde lik livsstil for at man skal kunne leve sammen...Har man helt ulik livsstil blir det nok vanskelig å fungere sammen. Elementære spørsmål som religion og politikk er også viktig. Hvis en som er dypt religiøs prøver å bli sammen med en antireligiøs så kan det bli vanskelig så vel som om en som brenner for AP prøver å bli sammen med en som brenner for FRP...

(kvinne 38 år fra Hordaland) ti. 30 nov. 2010 17:50 Privat melding

Enkelt og greit fordi jeg synes alt jeg skriver blir så klisjeaktig. Jeg liker ikke å beskrive meg selv, så da lar jeg det ganske enkelt være minst mulig tekst der! ;)

(mann 44 år fra Akershus) ti. 30 nov. 2010 17:53 Privat melding

Har litt med å vise initiativ å gjøre, for min del. Om man ikke klarer å skrive ned bittelitt om seg selv, så er man enten forferdelig lite oppfinnsom og/eller har forferdelig lite selvinnsikt og/eller er forferdelig lat...

(kvinne 38 år fra Hordaland) ti. 30 nov. 2010 17:55 Privat melding

Da satser jeg på den siste. Her kommer erkjennelsen, jeg er forferdelig lat!

Nå hadde jeg plutselig noe å føye til i profilen min, takk for hjelpen WYSIWYG :)

Skjult ID med pseudonym MrAwesome ti. 30 nov. 2010 18:04

En jente trenger ikke å skrive det gamle tullet "jeg er utadvendt og blabla" (egentlig foretrekker jeg når hun ikke gjør det), men hvis hun skriver noe random tull som f.eks. "jeg er verdensmester i å drikke sjokolademelk", så merker jeg at jeg blir mye mer interessert med en gang.

(mann 37 år fra Oslo) ti. 30 nov. 2010 18:14 Privat melding

Mange har dårlige profiler, men det gjør ikke så mye. Det er egentlig like greit, for uansett hvor god profilen er, så finner man ikke ut så mye om folk før en treffes. "God tone på chatten" er i alle fall ganske fremmed for meg. Jeg kontakter ingen tomme profiler, og skjønner ikke at noen gidder det. Hva skriver de, tro? Kanskje: "Hei sveis! Du så digg ut!"??

Jeg tror nesten at kjedelige nøkkeldata er viktigere enn kreativitet. Utdanning, fine bilder, jobb og favorittreisemål kan jo være et bra utgangspunkt for en liten prat.

Det er nok mer nødvendig for oss gutta, å måtte iscenesette oss selv på en god måte med en bra profil. Jeg tror mange av damene her inne får såpass mange henvendelser at de er pent nødt å sile litt på bakgrunn av profilen.

(mann 44 år fra Akershus) ti. 30 nov. 2010 18:30 Privat melding

Pompel: det er et hull i teorien din. Hvis gutta må jakte, som det virker som om spesielt jentene med tomme profiler vil, så er det jo faktisk litt selvmotsigende å ikke skrive noe i profilen som innbyr til å ta opp kontakten ;)

Skjult ID med pseudonym jente ti. 30 nov. 2010 18:34

Jeg har fylt ut alle tegnene i min profil. Vurderer nå å fjerne det meste. Jeg har det meste av info der om meg, og da når jeg får meldinger fra gutter. "Hva heter du?" "Hva studerer du"? når navnet mitt står der, og at det står at jeg jobber. Jeg blir veldig oppgitt da, og jeg henviser de faktsik da til profilen. Og da sier de at de bare såg bildet og skrev etter det.. jeg vil heller få meldinger pga at jeg høres interessant ut enn bare pga bildet..

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 30 nov. 2010 18:34

Er vel en ganske kjent ting at jenter/damer på nettdatingsider hverken trenger tekst eller bilde for å bli overøset av meldinger fra gutter/menn.

Selv syns jeg det er litt trist når de ikke har fylt ut noe. Trenger selvsagt ikke være en lang avhandling, men noen linjer om seg selv og sine intresser er jo greit.

(mann 44 år fra Akershus) ti. 30 nov. 2010 18:40 Privat melding

jente: hvorfor ikke bare ignorere dem?

Skjult ID med pseudonym typis ti. 30 nov. 2010 18:50

Sooky;

Da er det manglende kreativitet du får gi skylden. Det er ingen som sier at profilteksten din må inneholde elementene "bein i nesa" "trives like godt hjemme som på byen", "glimt i øyet", "sier ikke nei takk til en utfordring", " tar ikke meg selv så høytidelig" "skog og mark" osv. Du kan skrive hva du vil.

Det finnes nok av pene jenter her inne, men det finnes heller få som klarer å formidle sine særtrekk på en måte som vekker min nysgjerrighet. Skuffende få.

(mann 37 år fra Oslo) ti. 30 nov. 2010 19:02 Privat melding

Aldri anklag meg for hull i teorien, jeg har kontrollert dette teoribyggverket ned til minste detalj! ;)

Damene bak disse tomme profilene blåser nok i om jeg jakter på dem eller ikke. Det er ikke noe selvmotsigende i at gutta må jakte, og at jentene har tomme profiler, så lenge det finnes andre gutter som jakter på jenter med tomme profiler. Dessuten er premisset for argumentet ditt også feil. Jeg skrev ikke at gutta må jakte.

hah! Bra argumentasjon, ikke sant? Nå føler jeg meg som et skikkelig tøft og flinkt forumtroll!

:)

Skjult ID med pseudonym jente ti. 30 nov. 2010 19:08

Jo, jeg ignorerer mange jeg, men da får jeg ofte melding igjen om hvorfor jeg ikke svarer eller noe annet surt oppgulp. Og hvis jeg skulle da svare bare for å svare, så MÅ jeg være interessert, og teit å blokke og. Uansett hva jeg gjør så blir det feil :)

Skjult ID med pseudonym Undrende ti. 30 nov. 2010 19:14

Morsomme innspill her, jeg ser at flere av dere har gode poeng. og jeg vil gjerne presisere at jeg ikke etterlyser profiler av bibelsk størrelse, men som flere av dere skriver her, en 8-10 linjer med litt annerledes info enn det mange andre har, gjør at samtalen springer litt lettere enn tilfellet ofte er.

Og det er overraskende ofte (obs obs. brannfakkel kommer!!) "bimboene" (rent utseendemessig, med litt i overkant mye cleavage, trutmunn, utfordrende pose etc) som ikke har noe som info. Og det er helt greit, men kan de ikke da i klartekst si hva det er de ønsker og er ute etter?Noe slikt som "Jeg vil ha en elsker som har en veltrent, muskuløs kropp, snopp som underarmen min, og farlige øyne med et badboy-stempel i panna. Alle andre blir ignorert." hadde holdt lenge, så ser vi andre hva det er vi har å strekke oss etter.

Og jeg er absolutt ikke snurt eller furten for at den verste reima ikke svarer meg; jeg synes bare det er interessant og fascinerende at noen har absolutt null info om seg og sitt..

(mann 44 år fra Akershus) ti. 30 nov. 2010 19:21 Privat melding

@Pompel: hehe...hadde det ikke vært for at skjermen din er så stor at jeg ikke ser deg tøffe deg bak den hadde jeg vært nødt til å komme og riste deg! *flirer*

@Undrende: Det mest skremmende med den der er at jeg tror du har helt rett, og jeg opererer under samme antakelse. Som jeg skrev her eller et annet sted: "High maintenance. Small return" ;)

Skjult ID med pseudonym campanita ti. 30 nov. 2010 21:02

Men det er jo en sjanse for at personen bak profilen har en del av egenskapene du er ute etter, men som kanskje ikke er så flink til å skrive om seg selv - eller som mange tydeligvis mener - skrive en god, morsom, kreativ, interessant tekst om seg selv??

Er enig i at null tekst er veldig uinteressant, men om det står noe der i det hele tatt så hjelper da det betraktelig uansett hvor mye eller lite det enn måtte være..

Skjult ID med pseudonym Undrende ti. 30 nov. 2010 23:07

Campania, nettopp det er dette jeg og mener. Som flere andre her, og jeg i siste innlegg, pongterer, så er det ikke så mye som skal til for at man får en liiiiten knagg å henge opp en antagelse på ihvertfall.

"Hei, jeg er en jente på x år fra x. Jeg er her fordi jeg vil bli kjent med gutter/menn, men ikke nødvendigvis få meg kjæreste med en gang.
Jeg liker kino, turer på byen, sofakos hjemme med noen (deg?), rødvin og en bråte med digg.
Skulle det bli hanky panky, er jeg med, men jeg stiller krav til den som får "storme festningen" min!
Så liker jeg å male, danse, henge med venner, og håper du tar kontakt. "

Det er vel ikke mer enn noe slikt man trenger i slike tilfeller..?

Eller man kan skrive noe annet, selvsagt.. men noe å kunne spille videre på hadde gjort jobben litt lettere til tider.. :-D

Skjult ID med pseudonym piken ti. 30 nov. 2010 23:10

@Undrende

Hvis daten på torsdag går i dass, skal jeg glatt kopiere ditt forslag til profiltekst! :P

Skjult ID med pseudonym vibe ti. 30 nov. 2010 23:12

Undrende,
jeg tipper mange av disse er fake jenteprofiler laget av menn som spinoerer eller morer seg (med bilder hentet fra nettet).