Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor ikke bare si det som det er..???

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym trulte ti. 30 nov. 2010 16:59

Lurer på hvorfor enkelte ikke tørr å si ifra på en ordentlig måte når de finner ut at jeg ikke er den de er på leit etter..?
Er blitt såpass gammel (40) at jeg tåler å høre andres meninger uten å ramle sammen i hysterisk gråt.
Men når de har fått sett bilde så sier dem: "Ja du virker jo ei søt og trivelig jente, håper vi skrives mere senere!"
Så blir det dønn stilt fra dem...hva med å bare si det som det er da hvis jeg ikke passer inn i deres verden..?!?

Men. så skal det også sies at der faktisk finnes enkelte høflige menn som gir beskjed på en ordentlig og høflig måte!

All ære til dere gutter/menn som gjør det :)

Men nå har jeg møtt en kjekk mann her inne, bare synd han bor så langt unna..

Skjult ID med pseudonym piken ti. 30 nov. 2010 19:41

Jeg tror rett og slett folk synes det er kjipt å være den som avviser. Dessuten tror jeg også noen er redd for å lukke dører. Kanskje de plutselig fikk interesse for ei annen dame som de vier tiden sin til, men lar vært å avvise deg i tilfelle det går skeis med den "nye dama". Slik sett holder de døren åpen for å kontakte dere igjen senere.

Ja, man bør være ærlig og si ting som det er. Ikke gå rundt grøten osv. Men personlig synes jeg ikke det er noe galt med at en jeg har sendt et par meldinger med plutselig ikke svarer. Ofte har jeg kanskje tenkt om de at jeg ikke føler det er heeelt kjemi (over meldinger), men har likevel svar og tenkt at jeg skal være åpen for date, det er tross alt ikke alle som er like flinke til å uttrykke seg skriftlig. Men slutter de plutselig å svare så tenker jeg bare; jaja, da slapp jeg å kaste bort mer tid der!

Men har jeg skrevet laaange meldinger med folk, og de plutselig ikke svarer, hender det at jeg sender en ny melding og spør om de rett og slett har glemt meg. Så svarer de et langt og hyggelig svar og jeg tror vi har kontakt igjen, men så slutter de plutselig å svare IGJEN. Nei, folk er rare.

Uansett, synes det er helt ok å slutte å svare hvis man ikke har snakket om date i meldingene man har skrevet, men har man skrevet mange innholdsrike meldinger synes jeg det er på sin plass å si fra hvis man finner ut at det er noen andre som er mer interessante.

Det hadde vært interessant å vite hva fler mener om denne saken! (?)

Skjult ID med pseudonym søtnøs ti. 30 nov. 2010 19:45

jeg tror de fleste er redd konfrontasjon. man vet jo aldri hvordan damer reagerer på avvisning. men det er desverre pandemi verre enn svineinfluensa - mer utbredt og umulig å vaksinere seg mot.

Skjult ID med pseudonym kvekk ti. 30 nov. 2010 20:15

Jeg vil også at alle tenker og opptrer slik som det passer meg best og som selvføgelig er det beste... for meg og for alle. Tror ikke alle er enig med verken deg eller meg akkurat der, heldigvis :-OOOOOOOOO

Skjult ID med pseudonym Hmmm ti. 30 nov. 2010 20:57

Hvordan avviser man noen da?
Hvordan liker DU å bli avvist? Jeg synes det er kjempevanskelig og er redd for å såre personen. Hvis man har hatt god kjemi helt til bildet blir servert....føler jeg meg så slem som bare ditcher han for utseende.

Så, hva sier man?

(mann 33 år fra Akershus) ti. 30 nov. 2010 21:00 Privat melding

Jeg har samme problem med at jenter/kvinner ikke svarer meg når jeg skriver til dem... Enten er de ikke interessert i meg eller så er de interesserte men sjenerte og nervøse og vet ikke hva de skal svare...hva skal jeg tro? please svar jenter...da blir alt lettere....

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 30 nov. 2010 21:02

Hmmm:
Godt spørsmål - ingen liker å bli avvist, men det beste er å være ærlig. Ikke bruk slitte fraser av typen "Det er ikke deg, det er meg" eller "Du er en bra fyr, men..." Fortell heller hva du tenker, at du ikke kan se for deg noe langvarig med vedkommende, at du ikke klarer å mobilisere de rette følelsene eller noe i den gata - behøver selvsagt ikke si hvorfor, at det er fordi h*n minner deg om en Ivo Caprino-figur eller lukter som en gjennomsnittlig dag i Moss, men snarere konklusjonen du trekker av det.

Skjult ID med pseudonym piken ti. 30 nov. 2010 22:23

Så dere mener at man ALLTID bør si i fra når man merker at man ikke er interessert?

Selv følger jeg den regelen som sier "gjør mot andre det du vil at andre skal gjøre mot deg", og synes derfor det er helt ok å ikke svare, med mindre man har skrevet om å kanskje treffes. Men stiller personen spørsmål i mailen svarer jeg alltid, de meldingene som jeg kan ende med å ikke svare på er de hvor det kun står "Ok", "Hehe", eller ";-)" - da føler jeg ikke akkurat at de er superinteressert og ser ikke helt poenget med å skrive en lang avhandling om hvorfor jeg ikke vil fortsette.

Kanskje det skulle vært en egen avkrysning i profilen for hvordan man liker å bli avvist? Folk er jo tydeligvis veldig forskjellige!

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 30 nov. 2010 22:25

Ser jeg misforsto litt her, tenkte det var snakk om at man allerede hadde møttes...