Alle innlegg Sukkerforum

Ikke betalende medlemmer

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Emilie ti. 30 nov. 2010 17:47

Jeg har fått et par flørtemeldinger fra ikke betalende sukkermenn uten bilde.

a) Skurrer mht manglende bilde

b) Skurrer pga de er for gjerrige til å betale

Tanker om a) Jeg ønsker selfølgelig ikke å gå tur/ ta en kaffi med bildeløse - det er tross alt flott menn her inne med bilde - vil jo vite hvem jeg forholder meg til!

Tanker om b) Jeg ønsker en mann som også liker meg for andre ting enn bare bilde mitt - jeg er vip medlem så de kan ikke lese profilen min.......

Tanker om b) Menn som er så gjerrige at de ikke er betalende medlem er tvilsomme for meg.... Hvordan er de da IRL mht økonomi?

Tanker om b) Er ikke betalende medllemmer virkelig interessert i å møte den ene rette??

Andre som tenker som meg eller er dere bare superglad for en intetsigende flørtemelding fra en bildeløs profil???

Skjult ID med pseudonym BW ti. 30 nov. 2010 18:03

Jeg tenker som deg. Av erfaring.

(mann 30 år fra Telemark) ti. 30 nov. 2010 18:08 Privat melding

Ikke tenk så mye på betalende/ikke betalende.

Når jeg går gjennom de 50 øverste på onlinelista og har trykket på "søker etter" eller hva knappen heter så tror jeg det er max 2 som er betalende medlemmer. Skulle jeg gått etter dette ville utvalget blitt noe snevert ;)

I tillegg er det kanskje et ekstra steg å ta å betale? Kanskje det å drive med nettdating må "modnes" litt for enkelte slik at det tar litt tid å innrømme for seg selv at en faktisk driver med det, og kjøper seg medlemskap med tida? Det er såklart bare en tanke... Var selv her en stund før jeg turte å ta steget ut å kjøpe profil ;)

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 30 nov. 2010 18:29

Dette gjelder da for jentene/damene også og ikke bare for guttene/mennene.
Er enig i dette med manglende bilde. Det krever så lite av en person å legge inn bilde av seg selv.

Derimot er jeg ikke helt enig med dette med betalende/ikke betalende medlem.
En trenger jo ikke være gjerrig. Kanskje en bare synes det er flaut? Finnes mange grunner til å ikke betale, selv om det finnes enda flere grunner til å betale.

Skulle jeg sortert bort jenter/damer som ikke betaler på Sukker i tillegg til andre ting jeg sortere bort jenter for (er ikke mye, men det ser ut til å være nok til å korte ned listene en del), ja da kunne jeg like godt gitt opp og slettet profilen min på Sukker, for da er jeg rimelig sikker på at jeg ikke vil finne ei jente/dame som er interessert i meg.

Skjult ID med pseudonym Emilie ti. 30 nov. 2010 18:36

Kanskje er dette ulikt mht alder??

Skjult ID med pseudonym Zel ti. 30 nov. 2010 19:01

Jeg tenker ikke over det at noen betaler og noen ikke betaler. Jeg ser mer etter a) bilde og b) at de har fylt ut tekst om seg selv og hva de søker.

Men utover det har jeg ennå tilgode å ta kontakt med noen som har "satt hjerte" på meg. Muligens fordi a og b ikke faller i smak :)

Skjult ID med pseudonym piken ti. 30 nov. 2010 19:59

Tanker om a): Jeg kontakter ikke folk uten profilbilde, men svarer på meldinger jeg får, sett at det er en melding jeg finner det verdt å svare på sett i sammenheng med om jeg liker profilen. Dog er det vanskelig for meg å skrive mange meldinger og finne ut om jeg vil på date med en bildeløs person, så da kan jeg gjerne oppgi min mailadresse slik at han kan sende bilde der - har forståelse for at ikke alle liker å legge ut sitt ansikt på internett/datingsider.

Mine tanker om b): Jeg ønsker selvfølgelig også en mann som liker meg for den jeg er (ikke bare bildet), men har man en god match og han liker profilbildet så sender han jo faktisk en flørt for å vise interesse og for å få tilgang til profiltekst og flere bilder - og det ser jeg overhodet ikke noe galt med. Svarer jeg på meldingen får han jo se profilen (eller er det slik? jeg er litt usikker...), og hvis han opprettholder kontakten etter det han har lest så er jo det bare positivt, sett at jeg liker han også.

Og jeg tenker på ingen måte at de som ikke betaler er gjerrige, jeg tror rett og slett at folk føler det er et større skritt å ta, at man kanskje føler seg mer "desperat", det blir mer alvor. Jeg ser for meg at jeg ikke kommer til å fornye mitt medlemskap når det går ut nå, fordi når jeg betaler føler jeg at jeg må henge her mer for å få "valuta for pengene". Men finner jeg ut at jeg savner mulighetene som betalende medlem melder jeg meg kanskje inn igjen.

(mann 40 år fra Oslo) ti. 30 nov. 2010 21:06 Privat melding

Ja, en mann som ikke betaler sitt sukkermedlemsskap er mest sannsynligvis for det meste på NAV-kontoret og krangler om sosialstønad. Ikke sats på en slik: Ta meg - jeg har betalt fullpris i flere mnd. på sukker, bare for å støtte opp om Morten! Det betyr at jeg er verdt å satse på også.... (for Morten?)

4 av 5 jenter på sukker har ikke medlemsskap heller - så sukker har etterhvert blitt et smalt marked for meg som er interessert i betalende sukkermedlemmer...

Ellermulig at dette bare var tull alt sammen... bortsett fra at jeg faktisk i alle fall har betalt tre-fire mnd. medlemsskap til fullpris.... :)

Skjult ID med pseudonym ?? on. 1 des. 2010 15:05

Jeg er ikke så glad i de profilene som mangler bilde, da jeg faktisk mener et bilde sier mye om en person..

Jeg skjønner meg faktisk ikke helt på de som ikke er betalende medlemmer, da det ikke virker på meg som de er veldig intresserte i å treffe noen, pga begrenset tilgang på kontakt. Hvorfor være avhengig av andres betalte profiler, for å kunne oppnå noen kontakt?
Om man er her inne med en profil, hvordan kan være flauere å være et betalt medlem, enn ikke betalende??

Skjult ID med pseudonym piken on. 1 des. 2010 15:10

@??

Jeg tror det kan oppleves som "flauere" på samme måte som at folk synes det er flaut å BETALE for SE&HØR, men får de bladet gratis kan de godt lese det.

Er man seriøs så betaler man. Selv er jeg ikke alt for seriøs, men betalte fordi jeg sendte meldinger med en hvis medlemskap gikk ut. Og det å betale henger egentlig ikke på greip med min seriøsitet, og det blir derfor litt "småflaut" å innrømme til venner at jeg faktisk betaler for å snakke med kjekke menn.

Skjult ID med pseudonym Blåveis on. 1 des. 2010 19:33

Av erfaring valgte jeg ikke å være betalende den første tiden. Dette for å se om det er noen der ute som passer meg og for å se om noen er interesserte i meg.
Jeg sender noen komplimenter og får kompliment eller gult hjerte tilbake. Da velger jeg å bli betalende medlem for da kan kontakten eskalere.

Fikk jeg aldri positiv respons på hjertene og komplimentene velger jeg likevel å bli betalende medlem for å se om det endre noe. Så her er jeg betalende.

Skjult ID med pseudonym ?? on. 1 des. 2010 20:04

@ piken

Men det er da så mange billedløse profiler her, så selv om de var betalende medlemmer, var det fortsatt ingen som visste hvem de flaue sjelene var alikevel...

Jeg mener vel at så lenge man ikke er betalende medlem, så er man vel heller ikke så alvorlig på søk etter noe langvarig og seriøst forhold. For det er jo veldig begrenset hva du da har av muligheter til å kontakte en evnt intressant profil..

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 2 des. 2010 14:43

Mann som ikke betaler = useriøs
Kvinne som ikke betaler = trenger ikke å betale, nok av menn som gjør det

Er det slik?

Skjult ID med pseudonym :o) to. 2 des. 2010 21:02

Jeg har vært betalende helt siden 1. dagen, da jeg meldte meg inn... og jeg er hunkjønn

Jeg skjønner ikke at det er så mange betalende menn... ser ut som de fleste er ikke betalende...
Det er vel røfflig ca 1/3 betalende og 2/3 som er ikke betalende i min søkegruppe...

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 2 des. 2010 23:00

Jeg skrev ikke at jeg synes det er slik selv. Jeg stilte et spørsmål. Et spissformulert sådan. Det er ikke det samme.

Og alle jentene som er på forumet har betalt, så selv om jeg hadde synes det var slik - noe jeg ikke synes - så hadde det jo uansett ikke vært tilfelle for jentene her.