Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor så mange med skjult ID?

Vis siste innlegg
(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 30 nov. 2010 23:27 Privat melding

Fra å lese svar i tråder her inne har jeg sett menn jeg ville holdt meg laaangt unna og andre som virker svært intressante. Dette etter å ha observert de som gjentar seg med likt nick under skjult ID.

Så siden sukker liksom skal være et sted å treffe noen - hvorfor svarer de fleste skjult? For å ikke vise sitt "egentlige jeg"?

Skjult ID med pseudonym piken ti. 30 nov. 2010 23:32

Jeg skriver skjult fordi jeg ikke har noe behov for å knytte mine meninger til min profil her på sukker. Det betyr ikke at jeg ikke står for det jeg mener, men fordi jeg ikke har behov for oppmerksomhet, og fordi jeg ønsker å kunne skrive helt fritt hva jeg mener om ting - for eksempel om dater jeg har vært på osv, og da er det best å være anonym for å "skåne" daten.

I tillegg synes jeg det er slitsomt at bildet må bli med når jeg kommenterer "som meg selv". Hadde det ikke blitt med hadde jeg kanskje brukt mitt egentlige nick litt oftere.

Men er enig med deg, er mange interessante folk som er aktive her, uheldigvis er de mest interessante alt for gammel for meg.

Men det er vel ikke være enn å skrive f.eks:

"@Mann: Du kunne ikke tenke deg å sende meg en privat melding? Du har så mange fine meninger at jeg får lyst til å bli bedre kjent med deg ;-)"

(kvinne 45 år fra Akershus) ti. 30 nov. 2010 23:39 Privat melding

@piken, forstår godt at det av og til er greit med skjult ID med enkelte temaer ;)

Synes likevel det er litt vel mye av det i ellers "ufarlige" temaer også. Det er jo gjennom meninger om både stort og smått vi virkelig kan danne oss et inntrykk av en person og jeg føler absolutt at de fleste som skriver her inne er mye mer ærlige i diskusjoner enn de er til meg/hvemsomhelst i et brev. Da er det mye viktigere å selge seg selv på en helt annen måte enn den ærligheten vi får servert her.

Ellers enig i at det er unødvendig at bilde må være med hver gang vi skriver åpent.

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 30 nov. 2010 23:39

Jeg syns hverken mine meninger eller ytringer på noen måte er av en slik art at jeg ikke kunne stått for de med mitt egentlig nick uten å få mye negativ kritikk.

Jeg vet jeg også har nevnt at jeg har hverken høyt besøkstall eller høy svarprosent. Noen vil kanskje da tenke at da er det jo fryktelig dumt av meg å gjemme meg bak skjult id.
Vel, grunnen er like simpel som genial. Jeg ønsker at jenter/damer skal finne frem til den på egen hånd.
Og når hun da finner den og er inne på den, så håper jeg det er fordi hun er interessert.
Vindusshoppere og folk som syns synd på en klarer jeg meg fint uten.

Jeg trenger egentlig bare 1 treff på profilen min jeg, hvis hun er interessert i meg og jeg i henne. :P

Skjult ID med pseudonym typis ti. 30 nov. 2010 23:47

Jeg skriver med skjult id, med mindre anledningen krever noe annet, og det er av den enkle grunn at jeg ikke vil se et svært utdrag av trynet mitt i alle mulige tråder på forumet. Samtidig bruker jeg konsekvent samme pseudonum, slik at man skal kunne kontakte meg om det skulle være noe.

(mann 44 år fra Akershus) ti. 30 nov. 2010 23:47 Privat melding

@piken: så send meg en melding, da :p hihi

@Huggies: jeg synes også det er synd at det er så mange anonyme her, men så *vil* jo jeg ha flere treff på profilen min også, da. Ikke at det gir meg mer kontakt, men da har jeg i det minste flere bilder å se på. Alle damene her er jo enten for unge, for gamle, eller forvokste :p

Skjult ID med pseudonym kit ti. 30 nov. 2010 23:47

Jeg var ikke anonym før, men ble lei av at hvem jeg er ble brukt som argument i debatter. Derfor endret jeg profilnavnet, men beholdt mitt faste nick på forumet.

Jeg står selvsagt for det jeg skriver.

Skjult ID med pseudonym sludder ti. 30 nov. 2010 23:52

Tror det oftest er de anonyme som er mest ærlige her på forumet.

(mann 44 år fra Akershus) ti. 30 nov. 2010 23:59 Privat melding

@sludder: kallenavnet ditt sier sitt. Jeg gidder ikke legge noe mellom når jeg svarer - uansett om jeg tråkker noen på tærne eller ikke. Men...det er jo det kallenavnet mitt står for ;)

(mann 29 år fra Akershus) on. 1 des. 2010 00:04 Privat melding

Jeg skriver ikke med skjult ID, men jeg synes profilbildet er så forferdelig stort hvis man skriver onymt når man har bilde :p Dette har jeg tenkt å finne en løsning på.

(mann 39 år fra Vestfold) on. 1 des. 2010 00:04 Privat melding

beats me. Jeg deler meg selv og mine innlegg alltid med bilde. Dette fordi jeg ønsker å vise at mitt ansikt også har en personlighet med meninger og ytringer som jeg tør stå for. Det viser en del av den personen jeg er, som jeg mener er viktig i søket. Det gjør det lettere for andre å vurdere meg fra annen vinkel enn det som står skrevet i min profil og er avblidet i profilbilde/Album.

100% honest:-)

Skjult ID med pseudonym piken on. 1 des. 2010 00:10

@WYSIWYG73

Jeg kan godt sende deg en melding, men da blir det eventuelt bare for å prate på det vennskapelige plan, for du er dessverre for gammel for meg. Og søker også noe helt annet.

(kvinne 45 år fra Akershus) on. 1 des. 2010 00:16 Privat melding

@WYSIWYG73 setter pris på at du viser deg og har fått med meg at du svarer temmelig uten filter..hehe. Sånne menn kan man like;)

@seppas, nemlig! Du har skjønt det :)

(mann 30 år fra Oslo) on. 1 des. 2010 00:22 Privat melding

@Huggies - Veldig enig med deg. Dette er jo et sted folk skal møte hverandre. Mange betaler jo også for deg. Så syntes det er lite vits i være anonym.

Syntes anonymitet i debatter er en stor uting så lenge det ikke er grunn for det.

Skjult ID med pseudonym piken on. 1 des. 2010 00:30

@rusten87

Beklager men dette lo jeg litt av: Sitat: "Mange betaler jo også for deg." Hihi.

Ja, alle som har tilgang på diskusjonsforumet, slik jeg har forstått det, er jo betalende medlemmer. Og da er det vel greit å få det meste ut av det ;-)

Og de som har fulgt med på det "Piken" har skrevet den siste tiden og synes jeg er interessant må bare rope ut, så kan jeg godt sende en melding ;-)

Skjult ID med pseudonym sludder on. 1 des. 2010 01:51

@ WYSIWYG73

Synes du og @ BruceW er hederlige unntak. Reagerer først og fremst på slike som gladgutten @ Seppas, som tydeligvis er ute av stand til å si noe som helst originalt eller provoserende/tankevekkende, fordi han ene og alene er her inne for å gi et bestemt inntrykk. (Med mindre han virkelig er så enkel som han framstår. Har nesten vanskelig for å tro det).

Du liker ikke navnet mitt??? Sludder!!!

Skjult ID med pseudonym Xradon on. 1 des. 2010 04:50

Du vet det vil bli brukt mot en person alt som diskuteres.

(mann 44 år fra Akershus) on. 1 des. 2010 05:11 Privat melding

@piken: hehe...nei, jeg vet at du mener jeg er for gammal, så det for bare være. Måtte tulle litt med deg for det. Men...jeg søker noe annet? *ler* Hva er du, da? En mann? En hest? En takrenne? :p

(mann 39 år fra Vestfold) on. 1 des. 2010 09:52 Privat melding

@sludder

Ser du forsøker på en aldri så liten negativ kommentar retning meg fordi du mener jeg bare er gladgutten. Herlig! Da har jeg vekket noe i deg bevisst eller ubevisst siden du nå tydeligvis har meninger om meg. Noe har du tydeligvis fått med deg. *ler*. Vi kan ikke alle like hverandre, ha samme meninger etc. Men jeg ser ingen grunn til å forsøke rakke ned på andre/skape konflikt rundt meg for å hevde meg selv eller fordi jeg nyter en provoserende fremtoning. Jeg er trygg på meg selv og står meget godt:-).
Fint at du tar opp temaet, fordi det bekrefter at jeg har fått frem budskapet mitt om hvem jeg delvis er. Jeg er positiv til livet og bruker lite energi på negativtf fokus som eksempelvis å slenge ut en negative kommentarer om andre jeg ikke kjenner mer enn fra et profilbilde og litt "offentlig tekst".

Når du tør vise ditt sanne ansikt i debatter, uten å skjule deg bak et pseudonym da vil jeg ta ytterligere stilling til dine utsagn(såfremt de interesserer meg) og vise interesse for spissede debatter. Inntil da forslår jeg at du nyter alle mine positive kommentarer til det fulle, fordi det blir garanter mer av dem på "tråder" som jeg synes er interessange.

Ha en fortsatt strålende vinterdag:-)

(mann 33 år fra Akershus) on. 1 des. 2010 10:21 Privat melding

Har samme mening som "seppas", jeg har heller ingen grunn til å skjule meg bak et pseudonum og viser bilde for å dele hvem jeg er og vise personen bak meningene/tankene...vel er kanskje noen som vil le når de ser meg på gata, å tenke det er han fra sukker som svømmer i briefs og ikke shorts hehe, vel det gjør meg meg ingenting hva folk syns, jeg står for mine meninger og min livsstil:) på forumer generelt er det jo "frekkasene" som ikke tør å vise hvem de er hehe....

Skjult ID on. 1 des. 2010 10:44

Jeg skriver under to pseudonumer her på forumet, pluss at jeg i blant skriver uten å være anomym eller jeg har samme pseudonum som nicket mitt (bruker det da i stedet for å klistre bildet mitt opp her hele tiden, slik enkelte andre gjør).

Det første av mine to faste pseudonumet har jeg brukt hver gang jeg har hatt aktiv profil på sukker, noe som har vært av og på i snart tre år. Med det pleier jeg å skrive ærlig og oppriktig om ting, og forsøker å holde en positiv tone. Det er vel det som er det egentlige meg. Og jeg har ved et par anledninger "avslørt" hvem jeg er som står bak det til jenter som har vært nysgjerrig, på oppfordring fra disse her på forumet, og sto også en gang fram med bilde og det hele på forumet her etter en debatt. Så en og annen av de gamle traverne her husker kanskje hvem som skriver under dette pseudonumet.

Det andre har jeg bare brukt i noen uker, når jeg av og til får lyst til å kødde litt med folk her som (etter min mening) kommer med uttalelser som virker arrogante, snevsynte, skinnmoralske eller rett og slett bare idiotiske. Eller kun for å provosere litt for moroskyld, uten at jeg egentlig står fullt og helt bak mine egne uttalelser eller nødvendigvis mener det jeg skriver 100 prosent. Jeg hadde et annet pseudonum jeg brukte til slikt tidligere, forrige gang jeg var aktiv her. Litt gøy skal man ha det også;) Men uansett holder jeg meg innen det jeg vil anse som rimelige grenser og går aldri til direkte personangrep eller kommer med ufine kommentarer om andres person eller useende.

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 1 des. 2010 14:46 Privat melding

Jeg er med på det at jeg kan "skjule" meg med mitt profilnick iblant, så jeg ikke vil at bilde mitt skal slenges ved teksten, men jeg er jo alltid Kvinne81. Og mer oftere med bilde fremme og profilen tilgjengelig.

Jeg er blitt virkelig misslikt her inne for mine meninger og ytringer. Og ikke minst av folk her som ikke tolker det jeg skriver riktig, men plukker biter og ord de ikke liker og gjør en større sak mot meg for det.
Men jeg står ved mine meninger. Fordi jeg vet på basis av mitt virkelige non cyber verden at jeg har ingen fiender, kun venner. Jo har to "lissom fiender".. og det er selvsagt menn. For det er ofte menn som kritiserer meg her inne og.

Er litt mye for sarte menn har jeg skjønt. Spesielt er det menn som liker å dominere og styre jentene sine. Men det er heldigvis få av dem.. For resten av dere er helt topp sånn gjennomsnittlig ;o)
Og til selvkritikk er det nok kvinner som liker å dominere og styre og. Kanskje nesten i større flertall.

Men jeg synes at alt jeg skriver her skal jeg stå for. Jeg har ikke noe å sjule. Har ikke problemer med å bli misslikt heller. Er generellt for positiv som person til å gidde å la det gå innpå meg.

Men konstruktiv kritikk er jo sunt da ;)

Skjult ID med pseudonym sludder on. 1 des. 2010 15:01

@ kvinne81

Du er også en av de få som ikke er anonyme, men som likevel uttrykker meninger som kan være upopulære blant enkelte. Det liker jeg.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 on. 1 des. 2010 18:25

takk @sludder!