Alle innlegg Sukkerforum

Kvalitetssikring

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym typis on. 1 des. 2010 15:38

En del jenter mener at siden jeg nå vet hva de spiser til frokost og at de elsker musikktipsene mine, er vi klare for date. Jeg er ikke klar for date. Ikke etter to-tre meldinger. Hva er poenget? Da kan jeg like gjerne gå på byen, eller egentlig bare gå bort til en søt og tilfeldig på gata. Jeg er ikke interessert i å date på måfå, jeg vil date kvalitet.

Det virker som en del her har dating som sin store hobby. Er det din hobby også?

Skjult ID med pseudonym ffs on. 1 des. 2010 15:47

Nei, jeg hater egentlig dating i startfasen, så jeg møter bare de jeg har veldig stor tro på. Som er ganske få, for øvrig. Guttene/mennene (jeg liker best sistnevnte) her inne er ofte veldig utålmodige og det gjør meg uinteressert. Jeg vil også date kvalitet. Er du kvalitet, typis?

Skjult ID med pseudonym Frankhj on. 1 des. 2010 15:51

Jeg mener det stikk motsatte. Man kan skrive med en person til krampa tar en, men man vet allikevel ikke om dette kan bli noe før en møtes.

Skjult ID med pseudonym piken on. 1 des. 2010 15:53

Dating er ikke min hobby. Har forsøk både å date folk etter bare noen få meldinger, og å date folk etter å ha blitt litt kjent via meldinger først.

Og jeg merker at det stresser meg veldig å gå på date med en person jeg omtrent ikke har utvekslet noen ord med, det føles bare så rart. Skal jeg date noen så bør de ha noen av de samme synene som meg på en del ting i livet, og da synes jeg det er ok å sende noen meldinger først for å finne ut av dette. Men på en annen side så skal man ikke vente for lenge heller. Da bygger man opp for mye forventninger. Prøver så godt jeg kan å finne den gylne middelvei.

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 1 des. 2010 15:57

Jeg skal på date i morra etter kort meldingsutveksling... Det ser jeg intet problem med siden denne karen utstråler kvalitet i hvert skrevne ord:)))) Oh la alala og ja jeg vet at feil kan man ta...Men enig er vi begge 2 om at dette er ikke noe vi vil vente finne ut av...

Skjult ID med pseudonym piken on. 1 des. 2010 16:00

@irene

Det er sant. Noen utstråler rett og slett kvalitet bare etter noen få meldinger. Men da gjelder det jo også å klare å si litt mer enn musikksmaken sin og hva man spiser til frokost. Skal også på date i morgen med en jeg har skrevet ganske lenge med og som også oser av akkurat den typen kvalitet JEG ser etter.

Skjult ID med pseudonym irene;) on. 1 des. 2010 16:03

Da krysser jeg alt for oss begge:) Noen greier faktisk skrive bøker mellom linjene...

(kvinne 28 år fra Oslo) on. 1 des. 2010 16:07 Privat melding

Poenget med å date tidlig er å se om den berømte KJEMIEN er tilstede.

Jeg har selv opplevd å ha kjempegod skriftlig kjemi med noen, men da vi møttes var det overhodet ingen fysisk kjemi mellom oss. Kroppsspråkene våre fungerte ikke sammen, vi misforstod hverandre, den ene var på, den andre var av.
Jeg skjønte personlig ikke hva i alle dager som skjedde, for vi hadde da snakket sammen i 3 måneder på nettet og telefon og alt hadde vært rosenrødt. Men som sagt, da vi prøvde oss på en date var det en sann fiasko. Jeg trodde at det måtte være på grunn av nerver fra den ene eller andres side at det gikk så dårlig, så det ble både andre- og tredjedate (med strålende skriftlig kontakt innimellom møtene), men til slutt måtte vi begge innse at det bare ikke ville fungere.

Men hvorfor gjøre en big deal ut av ordet "date"? Det må ikke være lange møter over middag eller finurlige aktiviteter.

@Typis
"Da kan jeg like gjerne gå på byen, eller egentlig bare gå bort til en søt og tilfeldig på gata."

Kan ikke ei jente du snakker med på byen eller tilfeldig på gata også være ei jente av kvalitet? Dersom du snakker med henne inne på Sukker og møter henne tilfeldig så er det jo tross alt samme jenta. Når går hun fra å være "ingenting" til å være "kvalitet"? Og hvordan definerer du egentlig kvalitet?

Skjult ID med pseudonym typis on. 1 des. 2010 16:11

Jeg mener ikke at man skal dra meldingene ut i det uendelige. Helt enig med piken i at man da lett kan få for høye forventninger og alt blir uansett en downer.

Men en mellomting, please? Jeg gidder ikke dra på date av kjedsomhet. I mangel på noe annet å gjøre. Jeg vil date fordi hun er altfor bra til å ikke ta sjansen.

Skjult ID med pseudonym Powpow on. 1 des. 2010 16:19

Er det ikke greit å få i gang en date så tidlig som mulig så den ene eventuelt begger parter ikke har kastet bort masse tid på noe som viste seg å ikke fungere?

Er tross alt ikke så mange meldinger en trenger å skrive før en har en har en viss peiling på hva den andre personen sånn på generell basis driver med.

Og er det ikke i tillegg en fordel å fortsatt ha ting en lurer på eller ting en kan snakke om på en date som ikke har vært oppe hundre ganger før i løpet av meldingsutvekslingen?

En annen ting jeg lurer på, hvor lang tid skal en bruke på denne "kvalitetsikringen"?
For som folk nevner, du kan melde frem og tilbake til krampa tar deg, betyr ikke at du får noe mer kvalitet der i gården enn med ei du bare har skrevet 4-5 meldinger med.

Skal du derimot reise langt for å treffes, så er jeg forøverig enig at en trenger noen meldinger med litt annet enn musikktips før en drar på date.
En date er da bare en date? Du får det jo nesten til å høres ut som det er snakk om giftemål her.
Ta en kopp kaffe/te og se om ting stemmer. Trenger ikke være verre enn det.

Jo mindre forventninger jo bedre?

Hva er egentlig sjansen for at alt klaffer på første date? Etter det jeg har skjønt så sjansene ganske store for at du må på date med flere før du finner ei som passer.

Tar gjerne en date med ei jente for å se om ting stemmer jeg. :P

Skjult ID med pseudonym mmm on. 1 des. 2010 16:24

Jeg er av den typen som gjerne vil på date så fort som mulig for denne berømte kjemisjekken. Det å klikke på meldinger betyr ikke nødvendigvis at man er mer enn venner matriale, men det er slik jeg foretrekker å gjøre det. Hvordan andre vil gjøre ting det får være helt opp til dem. Dog vil jeg si at om jeg kom i kontakt med noen som hadde en relativt tom profil, så hadde det nok måtte litt flere meldinger til.

Skjult ID med pseudonym typis on. 1 des. 2010 16:24

@ drittfjes
"Kan ikke ei jente du snakker med på byen eller tilfeldig på gata også være ei jente av kvalitet?"

Selvfølgelig kan hun være kvalitet, men det er lite sannsynlig at hun er kvalitet nok for meg. Ikke fordi jeg er så ekstremt kravstor, men fordi det blir veldig tilfeldig. Jeg kan selvfølgelig teste alle søte jenter jeg ser, sannsynligvis vil det bli knockout før eller senere, men jeg har verken tid eller lyst til det. Jeg krever mer.

Skjult ID med pseudonym piken on. 1 des. 2010 16:25

@Powpow

Hvor lang tid man ønsker å bruke på kvalitetssikringen er vel høys individuelt.

Hvis det ikke er lang avstand mellom meg og den jeg eventuelt skal på date med synes jeg vi kan sende kanskje 5-10 meldinger før jeg føler meg klar for date. Dette fordi det er en del ting jeg vil finne ut før jeg overhodet ved om det er noen vits å gå på date.

Til syvende og sist må man faktisk på date for å finne ut om kjemien stemmer, men det spiller ingen rolle for meg om kjemien stemmer aldri så mye hvis personen f.eks MÅ ha barn iløpet av 5 år og ønsker å gifte seg i kirka. Da er det uaktuelt for min del.

(kvinne 28 år fra Oslo) on. 1 des. 2010 16:40 Privat melding

@ typis

Nå svarte du ikke på det siste spørsmålet mitt, så jeg spør igjen: Hvordan definerer du kvalitet, og hva er god nok kvalitet for deg?

(mann 44 år fra Akershus) on. 1 des. 2010 16:52 Privat melding

@ffs: jeg er kvalitet. Skal vi date litt? :p

(mann 44 år fra Akershus) on. 1 des. 2010 16:53 Privat melding

Jeg kan forresten gjerne gå ut og ta en kaffe (eller kakao, siden jeg ikke drikker kaffe) rimelig kjapt. Jeg snakker også gjerne med vedkommende på telefonen kjapt - for å finne ut om det er kjemi. Det er dog, i mine øyne, ikke en date...

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 1 des. 2010 17:05

Jeg trodde tidligere at jo mer man meldte med noen, jo bedre kjemi fikk man, men jeg har vel etter hvert lært meg at det er det reneste sludder. Tvert imot, man tror man vet hvem noen er, men det bildet stemmer garantert ikke, dermed blir det bare merkelig.

Min kjappeste date, var vel fire timer etter at hun tok kontakt, og jeg syntes det var en god date, jeg. Nå drev riktig nok hun med parallelldating av flere, og jeg strakk ikke til i konkurransen, men rent bortsett fra det, var det faktisk en bedre date enn flere jeg har hatt etter lang tids meldingsveksling.

Men en mellomting, kanskje?

Skjult ID med pseudonym frk. snupp on. 1 des. 2010 17:15

Personlig går jeg gjerne på date så fort som mulig. Gidder ikke kaste bort masse tid på å skrive meldinger med en man kansje ikke har kjemi med i virkeligheten. Dessuten er det flere gutter jeg har vært på date med som har vist seg å være helt annerledes enn det inntrykket jeg fikk av de i meldingene vi skrev. Og dette var gjerne gutter jeg hadde skrevet endel meldinger med altså. Man trenger da tross alt ikke bruke en hel kveld på en date, et par timer over en kaffe holder til å finne ut av om man har den berømte kjemien. Dessuten liker jeg gutter som er litt impulsive og tør ta en sjanse, og det er vel gjerne disse guttene som er med på en date etter kun få meldinger;-) Eller?

Skjult ID med pseudonym Scalare on. 1 des. 2010 17:27

Vi er nok veldig ulike med hva som koster oss noe, både energimessig og tidsmessig. Jeg skriver raskt og ledig. Å rable ned noen meldinger om kvelden koster meg så lite. Så for meg er det ikke å kaste bort så mye tid om jeg skriver litt.

Derimot så har jeg også gått på date etter bare et par meldinger. DA har jeg i blant følt at jeg kaster bort tiden. For det å gå på date, sminke seg, kanskje skaffe barnevakt, bli enige om sted og tid, finne ut og hvem som betaler for hva og bli målt opp og ned og alt det der... jo for meg er det å skulle på en date noe som tar både energi og tid. Er det bra, er det verdt det. Er det ikke kaster jeg bort tiden...

Så jeg kommer nok til å ville bli mer kjent i meldinger framover. Men alt med måte. 10 meldinger bør holde. :)

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 1 des. 2010 18:20 Privat melding

Kommer heelt an på.. men få menn her hittils som jeg vil møte på null komma niks.. men det er meg da..

Sjekking er slitsomt.. sosialisering er moro derimot...

(mann 44 år fra Akershus) on. 1 des. 2010 18:29 Privat melding

@Kvinne: helt enig med deg...mannfolka her inne er ikke noe særlig å samle på. Sliter til og med med jentene :p

Skjult ID med pseudonym Burro on. 1 des. 2010 18:44

Jeg dater hvem som helst, når som helst. Jeg er møkkalei date der vi sitter og ser på hverandre og bare innser at den skriftlige kjemien vår er ikke-eksisterende i det virkelige liv. Nå kan jeg spørre i andre meldingen.

Skjult ID med pseudonym Jo on. 1 des. 2010 19:08

Er helt enig med trådstarter. Virker som mange går på date som en hobby, eller for å få sex. Dette er rimelig langt fra det jeg ser på som seriøst, andre kan gjøre som de vil men jeg er ikke med på denne fremgangsmåten. Foretrekker å bli kjent før jeg møter noen, hvis jeg ser at vi ikke passer så lar jeg være å treffe den personen. Ser på det som billig å date alle som byr seg frem, det er ikke å lete etter kvalitet.

Skjult ID med pseudonym Selector on. 1 des. 2010 19:11

Jeg har det samme problemet som TS. Innboksen er full av meldinger fra damer som gjerne vil date her og nå, og gjerne i første melding. Her er et par tips

- vurder å ansette noen for å sjekke ut damene for deg, slik at du slipper å kaste bort tiden på jenter som har søtere profilbilder enn virkeligheten skulle tilsi.

- be 20 av dagens beste kandidater troppe opp i bikini i svømmehallen der du trener. Om noen er bra nok kan hun komme i kategorien "potensielt datebar etter fuktig bytur" en senere helg.

Skjult ID med pseudonym Lillemann on. 1 des. 2010 19:17

Har samme problemet. Jentene vil ha rask date men jeg vil bli kjent først, dropper en del pga dette presset.

Skjult ID med pseudonym campanita on. 1 des. 2010 19:19

Er også enig i at man bør vente litt med å gå på date.
For det første for å se om det er noe å spille på i det hele tatt, og for å se hvordan samtalen flyter..

Hvis man sitter og grubler i en halvtime over hva man skal skrive, så er det jo lite vits å dra på date med en gang - og da mest sannsynlig ende opp med en god dose pinlig stillhet..

Dra på date når det føles riktig for begge parter - ikke fordi man føler at det har gått såpass lang tid og så mange meldinger at nå "må" man bare..

Skjult ID med pseudonym qwerty on. 1 des. 2010 19:23

Campanita:
Om man sitter og grubler i en halvtime, er ikke det bare et argument for å treffes raskest mulig? Så slipper man å sitte og gruble...

(mann 48 år fra Oslo) on. 1 des. 2010 19:29 Privat melding

Kjenner meg igjen i det typis skriver om, jeg ønsker å føle meg trygg på at det kan være den rette før jeg møter en dame. Skjønner at noen bra damer kan bli borte når jeg er så tilbakeholden, men heller det enn å date i blinde. Vil prøve å bli kjent på mail og telefon først for å så møte de jeg virkelig har tro på.

Skjult ID med pseudonym campanita on. 1 des. 2010 19:36

@qwerty:
Eller bare innse at det er stor sjanse for at det ikke kommer til å gå noen vei, og heller konsentrere seg om noen som man faktisk klarer å ha en gående samtale med, som faktisk kommer naturlig...

(mann 39 år fra Vestfold) on. 1 des. 2010 19:52 Privat melding

@typis

Date for å date, er ikke noe for meg. Enig med deg. Når jeg eventuelt sier ja til/forsøker få til en hva jeg vil anse som "date", ja da har jeg en bevisst holdning/følelse av at det kan være noe mer. OG, vi har hatt gode samtaler en god stund. Jeg vil ha kvalitet.
Date for å se om personen kan være noe når jeg ikke kjenner noe i "sjela" er NO GO for min del:-)

Skjult ID med pseudonym villja on. 1 des. 2010 19:53

Er det bare meg som veldig kjapt vet om jeg kunne tenkt meg en date eller ikke?

Blir akkurat som i IRL for mitt vedkommende, jeg vet relativt fort om jeg har lyst til å møte noen jeg treffer , feks på byen igjen..

Av erfaring vet jeg at en god tone og tilsynelatende kjemi på nett, over lang tid gir null garanti for at kjemien er der når måtes i IRL.

Og som det nevnes, forventningene skrus gjerne veldig opp. Tenker at møtes man relativt tidlig, er man mindre nervøs(gjelder iallefall meg) og slapper mer av og et møte føles mer naturlig. Har man snakket lenge, får jeg mye større prestasjons angst og tenker mye mer på hva,om,hvis,om , atte..

Skjult ID med pseudonym Hmmm on. 1 des. 2010 20:00

Kan virke som damene er mer desperate etter rask date enn menn her inne.

Skjult ID med pseudonym typis on. 1 des. 2010 20:02

@ drittfjes

Kvalitet er individuelt. Jeg kan ikke si hva som er kvalitet for noen andre enn meg selv. Men jeg kan si at det faktum at dama klarer å skrive navnet sitt og uttrykke sin reiseglede, er ikke nok kvalitetssikring for meg. Jeg vil ha et større innblikk i hva hun har å by på. Det betyr ikke at hun må skrive lange avhandlinger, men jeg vil se at hun kan spille på ulike ting, at hun kan overraske meg og gjøre meg nysgjerrig. Det kan være bittesmå, men avgjørende ting. Jeg er ute etter en dame som er mangfoldig, ikke bortskjemte fasadehøns.

Jeg skjønner at dating uansett blir nødvendig etterhvert og at det er mye kjemisk man ikke kan sjekke via nett. Den fysiske kjemien er avgjørende, men jeg vil oppleve en kontakt over hvem som helst-nivå før jeg finner en date interessant. Den fysiske kjemien holder ikke alene.

Skjult ID med pseudonym frk. snupp on. 1 des. 2010 20:24

Vi må vel nok en gang bare innse at vi har ulike synspunkt og preferanser om hvordan vi ønsker å gjøre ting! Sånn er det bare, og man skal ikke dømme noen fordi de ønsker og føler at det er rett å gjøre ting på en annen måte enn man gjør selv. Vi bør heller være glad for at det er masse ulike folk her inne, og selv finne ut hvordan man ønsker å gjennomføre ting.

Skjult ID med pseudonym viveca on. 1 des. 2010 21:36

Vet bare at jeg vil miste interessen for en mann som i en av sine første meldinger forteller meg hva han spiser til frokost...

(mann 44 år fra Akershus) on. 1 des. 2010 21:54 Privat melding

@viveca: jeg spiser ikke frokost *hint* *hint* :p

Skjult ID med pseudonym typis on. 1 des. 2010 22:01

@ viveca

Ja, vi har alle våre dealbreakere.

Skjult ID med pseudonym viveca on. 1 des. 2010 22:19

@ WYSIWYG73

Du har med andre ord bedre tid til å gjøre andre ting om morgenen... ;)

(mann 44 år fra Akershus) on. 1 des. 2010 22:20 Privat melding

@viveca: har det i hvert fall ikke travelt med å stå opp :p

Skjult ID med pseudonym MrAwesome on. 1 des. 2010 22:21

@viveca
Hva om han spiser noe skikkelig uvanlig til frokost, som f.eks., enhjørning?

Skjult ID med pseudonym viveca on. 1 des. 2010 22:40

@ WYSIWYG73

Når en mann sier noe sånt mister jeg IKKE interessen... ;)

(mann 44 år fra Akershus) on. 1 des. 2010 22:42 Privat melding

viveca: hehehe :D

Skjult ID med pseudonym Seriøs on. 1 des. 2010 23:34

Savner at noen bruker mer tid på å bli kjent enn på å prate om sex

Hvorfor bruke tid på flørt og treff når det ikke kan føre til noe? Alt strander så fort når vi ikke har noe særlig kjennskap til den andre parten. Vi bør ta oss tid til å kjenne på våre følelser for den andre.

Skjult ID med pseudonym kvinne47 to. 2 des. 2010 11:29

Så deilig å lese det dere skriver!
Jeg ble nettopp avvist av en mann fordi han ville treffes med en gang, mens jeg ville utveksle noen mail først. Han klassifiserte meg som engstelig! Men det sparte meg sikkert for en date som allikevel ikke ville føre til noe pga helt forskjellig livsinnstilling tross god match på sukker. Men dersom en mann svarer ærlig og oppriktig på mine innledende spørsmål og viser oppriktig interesse tilbake, kan jeg godt få lyst til å treffe ham etter 2-3 mail.

Skjult ID med pseudonym C. to. 2 des. 2010 14:17

Uff, jeg grøsser med tanken på å date noen jeg ikke helt har klart å plassere enda... Er ikke så god, eller liker så godt hele dating styret selv... :/ Jeg foretrekker nok heller å treffe noen etter jeg har "blitt litt mer kjent", enten her inne eller om vi treffes på en uteplass med venner. Retrett mulighet er et must for meg...

... Jeg merker og at folk her inne vil date med en gang, og jeg blir stressa av det. Nei, alt til sin tid :)

Skjult ID med pseudonym Mann+30 to. 2 des. 2010 14:23

@Kvinne47, da hadde nok jeg blitt skeptisk ja. :)

Skjult ID med pseudonym Lykkeliten to. 2 des. 2010 19:16

Blir glad av å lese at det er mange som vil ta det med ro og bli kjent før de møtes, ser på de som stresser som litt mer useriøse.

Skjult ID to. 2 des. 2010 19:28

Jeg er så enig :)
Jeg hater å date, egentlig rart siden jeg er en super sosial person.
Men sitte sånn på windows-shopping ikke min greie, jeg føler at alle vet at vi er på CV sjekk.
Nei - jeg er Norges dårligste ( misliker det, styrer unna om jeg kan sånne kaffe/middags møter)
Men om jeg blir spurt om å delta på noe, da kommer jeg med en gang.

* Skriver masse - vil ha flørten,spenningen,vennskapet også blir alt annet siden BONUS. Har verdens deiligste flørt på gang nå. koser meg stort om dagen. Det som skjer det skjer. stenger uansett profilen om kort tid.

Skjult ID med pseudonym Chica fr. 3 des. 2010 15:46

Jeg dater gjerne tidlig, jeg. Har pratet med så mange over lang tid og så var det ikke i nærheten som jeg trodde det skulle bli. Dessuten så syns jeg det er hyggelig å bli KJENT sammen , og å kunne prate fritt med hverandre ordentlig.