Alle innlegg Sukkerforum

klaging og syting

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Sånn erdet ma. 21 jan. 2008 15:24

Jeg skjønner ikke alle disse postene hele tiden om folk som ikke får svar!
Det er slik at de peneste menneskene får mest meldinger og det er vi andre som er overfladiske som alle melder til dem. Det er ikke en straffeskatt for pene mennesker som sier at de må sitte å skrive brev hele dagen.
En jente jeg jobber med har profil her eller på et annen side (hun ville ikke presisere). Uansett hun får 15-20 mail om dagen. Det er klart hun ikke orker å svare alle de, hun er like overfladisk som de som sender henne og svarer de hun liker....(forresten så er hun litt søt i virkeligheten, ikke overdrevent vakker) Poenget med denne anekdoten er at noen får mye mail og ikke automatisk blir drittsekker fordi de ikke svarer på meldingen din.

Uansett dette forumet begynner å bli overdrevent fult av syting og voksne mennesker som skaper seg. Det trekker ned hele inntrykket til tjenesten sukker.no.
Dette er noe kreftene bak sukker burde ta tak i, alle disse postene skaper et skjeivt bilde av sukkers brukere.

Får du ikke svar, betyr det at personen har sett på bildene dine og ikke funnet de attraktive nok. Det betyr ikke at personen har datet deg i et halvt år og bare dropper deg.

Skjult ID med pseudonym Gladgutt81 ma. 21 jan. 2008 15:28

Word!:P

Skjult ID med pseudonym Kaj68 ma. 21 jan. 2008 15:36

Helt enig - sukker.no burde ta tak i dette og det nye mottoet og parolen må være : "ikke syt! " Det kan vi ha med store bokstaver på forsiden, for her driver vi ikke med slikt, tenker ikke på det en gang..... opps, der var det - men *nå* er det borte! hvis alle nå er helt stille......

Skjult ID med pseudonym Kaj68 ma. 21 jan. 2008 15:39

Oii - der fikk jeg hukommelsestap og deja vu samtidig !! Jeg er sikker på at jeg har glemt dette før.....

Skjult ID med pseudonym Sånn erdet ma. 21 jan. 2008 15:44

Poenget mitt er at disse personene skyver årsaken til at svar uteblir over på alt annet enn seg selv. Og det ender opp med at sukker blir kalt en dårlig tjeneste og at en rivaliserene tjeneste blir foretrukket.

(kvinne 42 år fra Oslo) ma. 21 jan. 2008 15:51 Privat melding

Dette er et forum hvor alle skal kunne få si sine meninger da...
...og det er nok noen som føler de får avslag på avslag.... Da føles det sikkert veldig veldig trist... husk at det skjuler seg fantastisk flotte mennesker bak disse bilene her.. og det er jammen mange bilder som lyver - i begge retninger!

å ta seg tid til en liten hei, sorry...
...det tar bare 3 sec pr melding...

selv har jeg ikke latt være å svare noen...
Har heller ikke hatt problemer med å ikke få svar..
...selv om jeg har fått et lite.. "heisann... jeg er nok ikke den du søker "
hyggelig avslag på grått papir... ¨*smiler*

så er det bare å hive seg i salen igjen da... :-)

Lykke til!Skjult ID med pseudonym Sånn erdet ma. 21 jan. 2008 15:54

Du er da umulig en av de som får meste mailer heller, du har jo bilde av et øye!?

Skjult ID med pseudonym solkatte ma. 21 jan. 2008 16:00


sikkert ikke...
20 mailer - tar fremdeles bare noen få minutter å svare på :-)
sjekkes ikke uansett avsender opp...
er man ikke på jakt da?
respekt er en fin ting...

For de som føler seg avvist er det en god ting å oppdage at det er flere i samme båt?Skjult ID med pseudonym Ung kvinne ma. 21 jan. 2008 16:50

Enig,"sånn er det". En burde vite hva en går til,når en velger å legge inn en profil på et nettsted som dette. Svarer man ikke,så svarer man ikke. Av den enkle grunn,at enten får en masse mail,og hverken har tid/orker å svare på alle,eller at en ikke er interresert. Det hender jo at en kan svare også,for å være hyggelig,og ikke nødvendigvis fordi en er interessert. Men,enkelte ganger kan menn være så direkte i sine mailer, at en får litt småpanikk, og derfor ikke svarer..........Sånn er det bare ; )

Skjult ID med pseudonym Ung kvinne ma. 21 jan. 2008 16:52

interessert,skulle det stå ; )

(mann 36 år fra Oslo) ma. 21 jan. 2008 19:03 Privat melding

Mon tro hvor mye action det hadde vært på sukker hvis det ikke hadde vært for alle guttene som skriver... Tipper det hadde blitt tyst som i graven... But that's just my 5 cent.

Skjult ID med pseudonym Kalle Anka ma. 21 jan. 2008 19:15

Jeg har vært med på nettadting tidligere uten godt resultat. Noe som er årsaken som viser seg å være riktig i ettertid. Er en mangelfull profil som ikke fenger motpart.
Jeg er en mann i passende alder (25 - 35). Trodde ikke jeg skulle få svar men da jeg logget meg på i dag. Lå det ett fint brev i postkassa fra en jente som ville bli bedre kjent med meg.
Som noen skriver her inne. Det viktigste er å ikke være desperat og direkte mot spessielt jenter. Vær heeelt vanlig med normal god oppførsel. Husk ta det slik som det er om du skulle møte damen i IRL.

Jeg har en profil på annet kontaktforum. Jeg har en utfylldende profil men kort og enkel beskrivelse. Jeg har fått mange svar fra damer noe jeg ikke trodde kunne skje. Men med enkle råd og litt erfaring så er jenter selv meget aktive mere enn de fleste menn tror de er. Så jeg forsvarer damene i det dem beskriver. Er helt enig med dem i det dem kommer med.

Skjult ID med pseudonym Kalle Anka ti. 22 jan. 2008 19:46

I dag kunne jeg lese mail / post nummer to her på sukker. Med bare 37 profilvisninger har noen jenter vist interesse for meg. Den siste mailen var full klaff. Så får vi se hva som skjer etter hvert.
Jenter sjekker / lyst å bli kjent må jeg si. Har ikke utseendet med meg på noen måte med mitt prifilbilde.

Skjult ID med pseudonym vræææl fr. 6 aug. 2010 08:36

Får ikke følelser for tiden og føler meg ikke tiltrukket, føler bare vennskaplighet!
Vræææl, har så lust å kjenne tiltrekkningen og få følelser, fytti så irriterende det skal være!

Skjult ID med pseudonym yeehaw fr. 6 aug. 2010 08:38

At jeg ikke blir funnet tilstrekkelig attraktiv, lever jeg godt med. Men, hjernen min matcher hun aldri!

:-)

Skjult ID med pseudonym Haraball fr. 6 aug. 2010 09:36

Ja det er kjipt når man ser posten har blitt lest men personen ikke har vært inne på profilen din, men sånn er IRL også. IRL får man som regel 5sek på å gi et godt førsteinntrykk og er ikke motpart fornøyd med det så gidder de ikke finne ut mer om deg. Førsteinntrykk er utrolig mye vanskeligere på nett en IRL men sånn er det bare.

Tanken min rundt det er at det er dems tap. De går glipp av en fantastisk person ;)

Skjult ID med pseudonym Bollapinns fr. 6 aug. 2010 10:37

Jeg fikk en førstemelding fra en mann i går som kun skrev: "Liker profilen din. Vil du gå en tur i byen med meg?" M.a.o. rett på på spørsmål om date. Jeg svarte at for å gå så friskt ut, burde han ha masse bilder og en velutfylt profil (nå hadde han kun ett profilbilde på litt avstand og nokså lite standardtekst).

Han takket for tipset med bilder .... og lurte på hva han skulle skrive for å fenge min interesse....

Trenger jeg å si mer? ;-)

Skjult ID med pseudonym yeehaw fr. 6 aug. 2010 11:06

@Bollapinns

Kan du ikke be ham maile over en kopi av siste selvangivelse?

Skjult ID med pseudonym Ullbein fr. 6 aug. 2010 13:23

Enig i hvert ord!

Fy flate så lei jeg er av å lese disse idiotiske og meningsløse sutreinnleggene!

"Jentene i Norge er så uhøflige at de ikke svarer på mail...hva er det som skjer med samfunnet???"

Nei din dust! Helt FEIL! Feil! Feil! Feil! Prøv igjen.

"Hva er det som skjer MED MEG?"

RIKTIG!!!!!!! Riktig! Riktig!:) Der fant du det riktige spørsmålet å stille! Et riktig spørsmål er en meget god start. La oss prøve å få til en fortsettelse som er enda litt mer konkret:

"Hva er det som ikke funker med profilen min?"

Er det ikke en god følelse å ta ansvar istedenfor å skyve det over på andre? Er det ikke en god følelse å være på vei mot en løsning? er det ikke en god følelse å vite at man er på en vei som kommer til å føre til et bedre og rikere kjærlighetsliv hvis man følger den et stykke til? Hva tror du er neste naturlige spørsmål?

"Hva kan jeg gjøre for å få en profil som funker bedre?"

Plutselig dukker noen selvsagte ting opp: Muligheten til bedre bilder, muligheten til bedre profiltekst der man klarer å skille seg ut, vise litt personlighet, vekke interesse hos de jentene man har mest til felles med...osv.

Tilslutt et retorisk spørsmål:

Hvis du er på en datingside, og målet ditt er å komme i kontakt med jenter, mens middelet ditt for å oppnå dette er profilen. Og: hvis du opplever at dette middelet ikke fungerer for å nå målet ditt:

-Hva har du mest igjen for å bruke tiden din på av:

a) Kritisere jentene for å ikke svare (på tross av at denne tendensen aldri kommer til å endre seg på et sted som sukker.no, av gode grunner)

b) Gjøre tiltak for å forbedre situasjonen, altså tiltak for å få middelet (profilen) til å funke bedre i forhold til målet (å få kontakt med jenter over nettet)?

Skjult ID med pseudonym meg fr. 6 aug. 2010 13:34

Enig med Ts her:)

Jeg er en av de som har sluttet å svare alle. Syns det er viktig å være hyggelig og høfflig, og i begynnelsen så svarte jeg gjerne med "Takk for mld. Jeg har hatt en fin dag/ takk for det/, det var hyggelig sagt /takk det samme... Ha en fortsatt fin sommer:) ".. Veldig kort, ingen spørsmål ol. Men når men da fortsatt får mld tilbake med en haug med spørsmål, ber deg beskrive deg selv osv så blir det til at man slutter å svare istedet... Gutter: Ta et hint:)

Jeg får sånn melding fra sånn ca 15-20 nye personer om dagen, i tilleg til at jeg har noen jeg skriver regelmessig med.. I tilleg så har jeg nå fått godt over 100 hjerter.Jeg har rett og slett ikke tid til å svare alle sammen. Ikke hvis jeg skal ha tid til mitt liv ved siden av.. Beklager!

Og det tar faktisk litt mer enn noen sekunder å svare avvisende på en mail, spesielt hvis man vil velge sine ord med omhu:)