Alle innlegg Sukkerforum

Hvilke signaler gir den du vil møte?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Rocky fr. 3 des. 2010 09:22

Jeg ønsker å treffe kvinne?

Jeg ønsker langvarig forhold?

Jeg ønsker flørt?

Jeg ønsker flørt som kan utvikle seg?

Jeg ønsker kort flørt?

Jeg ønsker venn av motsatt kjønn?

Velger du bort noen for deres valg av hvem de vil møte?
Hvis du vil ha et langvarig forhold og på hennes/hannes profil står bare at han/hun vil møte mann/kvinne. Tenker du da at han/hun ikke vil ha et langvarig forhold?
Enkelt sagt, hva tenker du om de forskjellige setningene?

Skjult ID med pseudonym Z fr. 3 des. 2010 09:25

Ja, jeg velger bort utfra hva folk har skrevet her. Var nettopp inne på en som søkte elsker. Uinteressant for meg

Jeg ønsker mann - helst livet ut, og hadde det vært en mulighet å skrive dette, ville jeg skrevet det
- så får de guttene som er livredde for slike tanker bare stikke :-)

Skjult ID med pseudonym Rocky fr. 3 des. 2010 09:32

@ Z

Enn hvis denne gutten hadde skrevet "Jeg søker kvinne". Hadde du valgt han bort da?

Skjult ID med pseudonym Emilie fr. 3 des. 2010 09:32

Helt enig med deg Z :-)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 3 des. 2010 09:34

Nope, Rocky :-)

Jeg velger stort sett bort pga tekst...eller bilde selvsagt, som de fleste andre....

Skjult ID med pseudonym Rocky fr. 3 des. 2010 09:39

@ Z

Enn hvis denne gutten hadde skrevet "Jeg søker kvinne". Hadde du valgt han bort da?

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 3 des. 2010 09:44 Privat melding

Ønsker meg først og fremst en kjæreste, så tar vi en dag av gangen.
Liker ikke disse valgene, vil bare møte en ærlig,morsom.snill og respektfull mann som jeg trives med og som vekker noe i meg som jeg vil ha.

Jeg legger mere vekt på albumet enn tekst. Mange her som får hjelp til teksten. Men bilder lyver ikke om de er fra 2009-2010.

(mann 44 år fra Akershus) fr. 3 des. 2010 09:52 Privat melding

Jeg vil ha kjæreste, men gidder ikke om det ikke er håp for noe lengre. Over tid vil jeg ha full pakke :)

Skjult ID med pseudonym Bille fr. 3 des. 2010 10:03

Jeg ønsker meg selvfølgelig en mann som det skal vare livet ut med.
Velger bort de som søker elsker og enkelte profiler hvor det "lukter" gift mann som er ute etter elsker, men hvor dette ikke står :-)

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 3 des. 2010 10:36

Jeg bryr meg ikke så mye om det. Målet mitt er å få meg en fast kjæreste etter hvert, men jeg har også plass til andre kvinner i livet mitt på veien. Så langt har jeg møtt jenter her som jeg har hatt kortvarige forhold med, enda kortere flørter, én som har blitt kun en venn, en annen som en periode var venn med frynsegoder (i dag fortsatt en venn, uten frynsegodene), og én enslig ONS (liker egentlig ikke slike noe særlig, men hun tok initiativet og jeg lot meg rive med).

Min oppfatning er at hva folk skriver ofte – skjønt ikke alltid – er litt tilfeldig. Elsker er jo greit, alle skjønner hva som menes med det. Kort flørt kan kanskje bety en kort affære eller ONS, men det kan sikkert også bare bety en flørt uten at sex nødvendigvis er en del av det. Noen elsker bare å flørte, meg selv inkludert. Som en venninne av meg så treffende sa for litt siden: ”Flørt er jo krydder i livet”. Langvarig forhold høres jo også opplagt ut, men for å komme dit må man jo starte med en flørt og noen dater må man ikke? Altså å være villig til å risikere at det ikke blir noe mer enn en kort flørt, og være ok med det. Jeg tror alle mennesker ønsker et langvarig forhold innerst inne, selv de som krysser av på et av de andre valgene og som hevder at det ikke passer med fast kjæreste akkurat nå. Men dukker det opp en de liker godt nok så vil de ofte satse på vedkommende likevel.

Men hva er flørt som kan utvikle seg? For meg betyr det ganske enkelt en flørt som (kanskje) kan utvikle seg til noe mer, enten det er vennskap, sex eller fast forhold. Jeg legger også merke til at noe som virker som et flertall av jentene under 30 har krysset av på dette, og noen av de over 30 også, og jeg kan ikke tenke meg at alle disse kun er ute etter et ligg – som er den betydningen enkelte andre har tillagt ”flørt som kan utvikle seg” i tidligere tråder her på forumet. Jeg tipper mange av de som ønsker å signalisere at de er litt mer laidback til dette og ikke er ”desperate” etter kjæreste heller krysser av på ”flørt som kan utvikle seg”, samtidig som en del som bare er ute etter litt moro også gjør det. Og noen som krysser av på ”langvarig forhold” har sikkert heller ikke i mot litt moro på veien, selv om dette er det endelige målet deres. Så egentlig tror jeg at flere av de begrepene Sukker opererer med her er uklare for ganske mange, og derfor blir det litt tilfeldig hva folk krysser av – og liten grunn til å legge altfor mye vekt på det.

Skjult ID med pseudonym qwerty fr. 3 des. 2010 18:38

Jeg har mer sans for dem som skriver at de søker et langvarig forhold, for det er det jeg er ute etter selv. Men jeg ser at det jo også er andre kategorier som kan bety det samme.

Står det derimot kort flørt, elsker eller venn av motsatt kjønn, er det blokkering på gang.