Alle innlegg Sukkerforum

Menn VS Kvinner

Vis siste innlegg
(mann 34 år fra Oslo) fr. 3 des. 2010 13:35 Privat melding

Jeg misstenker at det er et ENORMT flertall av menn her inne på sukker...

Etter å ha lest litt på forumet her, og søkt litt rundt, virker det som at kvinnene blir rent ned av forespørsler, mens mennene stort sett må stå for oppsøkingen, og at det tilogmed ofte resulterer i null respons.

Jeg har selv ikke fått noe respons, og det kan jo selvfølgelig være sansynlig at jeg slett ikke er interessant for de kvinnene jeg har kontaktet, men jeg har en følelse av at dette fenomenet gjelder for ekstremt mange her utifra hva jeg har lest.

Er sukker et umulig sted for småsjenerte og ikke fullt så utadvente menn?
Finnes det noe tall på hvor mange kvinner og hvor mange menn det er som er medlem, som er offentlig?

Er sukker bare et genialt markedsføringsprosjekt for å fange desperate menn og ta deres penger? (og noen kvinner)

Skjult ID med pseudonym mmm fr. 3 des. 2010 13:49

Det er slik på alle steder, ikke bare sukker. Det har vel blitt tatt opp relativt ofte dette temaet. Enten får man bare godta at slik er situasjonen, eller så får man finne andre måter å sjekke/møte kvinner på. Uansett hvor mange innlegg som lages om dette vil det ikke endre det at kvinner genereltsett får flere tilbud enn menn, og derfor kan til en viss grad vrake og velge.

Tipsene som de fleste kommer med er:

1. Ett bra profilbilde er alfa og omega.
2. Når du har ett bra nok profilbilde til at noen gidder å klikke på profilen din, så bør man jobbe med profilteksen sin. Ikke noe poeng å investere så mye tid i den før noen i det hele tatt kikker på den.
3. Kutt ned på antallet viktig/absolutte krav i match profilen din, eller gjør som meg, sett alt på 5 og ikke viktig,da får man ett større pool å velge fra. Ikke det at det har hjulpet nevne verdig, men så har jeg ett mer ambivalent forhold til sjekking om dagen, gr er vel mest sannsynligvis på vei ut i en liten pause.

Skjult ID med pseudonym mann33 fr. 3 des. 2010 13:54

Jeg tror også det er et flertall av menn, men jeg tror ikke det er så enormt som enkelte skal ha det til. Kanskje 1,5 - 2 menn per kvinne eller noe slikt. Sukker har faktisk gått ut med statisikk her flere ganger i slike tråder som dette, skjønt med all respekt for Sukker så er det vel ingen eksterne som kontrollerer at de tallene som de oppgir stemmer (selv tror jeg imidlertid det likevel, for de virker seriøse og hvis du driver en business som dette her er det katastrofe hvis du jukser med tall og blir avslørt). At mange av jentene får veldig mange forespørsler tror jeg ganske enkelt skyldes at mange menn er akkurat som meg selv, og godt kan sende ut 20 eller 30 nye meldinger til like mange jenter på en aktiv dag, i håp om at i alle fall 3 eller 4 av dem svarer og viser interesse tilbake. Noen av jentene sender også ut en del meldinger eller slike flørter, skjønt jeg tviler på like mange, men et stort antall jenter sender ikke ut meldinger i det hele tatt. De bare mottar, og velger ut de gutta de vil svare blant de som tar kontakt. Til nød setter de et hjerte på en og annen fyr de synes virker kjempekjekk og håper han skal legge merke til dem.

Og det er faktisk en god del som finner seg kjærester her. Jeg kjenner flere som har gjort det selv. Men de færreste av dem skriver på forumet her om det etterpå. At Sukkers grunnleggere og eiere tjener penger på dette i tillegg er vel bare bra, for da fortsetter de med tjenesten.

Desperat kan du være selv ;)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 3 des. 2010 13:56

Jeg mistenker at det er langt flere attraktive kvinner enn menn på sukker for tiden ;-)
Og jeg mistenker at de virkelig attraktive mennene får akkurat like store mengder mail som flotte jenter!

Sorry to say...

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 3 des. 2010 13:59 Privat melding

de har fanget denne damens penger og.. Så ikke bare gutta som punger ut ;)

@Duchampion: Kanonbra! ;) hehehehe.. Hadde gått på den tvert ;O)

Skjult ID med pseudonym yezzz fr. 3 des. 2010 14:11

@ duchampion

og så er du så dum at du raserer inntrykket i profilen din ved å gå inn her og vise alle hvor motbydelig du er...

og ja... jeg er anonym, men ikke dum...

(mann 34 år fra Oslo) fr. 3 des. 2010 14:16 Privat melding

@mann33 "At mange av jentene får veldig mange forespørsler tror jeg ganske enkelt skyldes at mange menn er akkurat som meg selv, og godt kan sende ut 20 eller 30 nye meldinger til like mange jenter på en aktiv dag, i håp om at i alle fall 3 eller 4 av dem svarer og viser interesse tilbake."

- Hvis dette stemmer, så skjønner jeg godt at damene blir dritt lei... dessverre tror jeg ikke jeg klarer å få meg til å sende 30 mail til forskjellige damer om dagen, det var ikke derfor jeg ble med på et sted som matcher deg med en som passer for deg :p det gjør plutselig det "desperate" med nettflørting en smule mer desperat for min del.... og det er kanskje den største kvielsen jeg har hatt for å bli med her.

Kanskje ikke sukker er noe for meg?

(er kanskje litt provoserende for noen her nå, men hey, det skaper debatt :) )

Skjult ID med pseudonym Z fr. 3 des. 2010 14:20

Dr. Martens :-)

Er det sånn at du sender ut 20 eller 30 nye meldinger til like mange jenter på en aktiv dag? Jøss!
Vet du? Jeg har til dags dato ikke sendt noen menn samme melding, og det holder med en i gangen.
Men det er fordi jeg selvsagt regner med å få svar, og at det holder for meg å skrive med en om gangen.

Og jeg er kanskje litt rar på mange måter, men om jeg hadde sendt ut MANGE mailer på samme dag, tror jeg faktisk ikke at jeg hadde fått svar heller! Forstå det den som kan :-)

(mann 34 år fra Oslo) fr. 3 des. 2010 14:22 Privat melding

@Z Jeg tror du har missforstått noe Z, jeg siterte mann33... og egentlig kritiserte jeg han og.... vent litt.. du kan umulig ha lest hva jeg skrev!

Skjult ID med pseudonym Z fr. 3 des. 2010 14:26

Dr. Martens.

Du har nok helt rett. Jeg leser sjelden dypt og inngående, og jeg leser uhyyyyre sjelden en hel tråd.
Da kan det fort skje at jeg misforstår. Og om du mener jeg har gjort nettopp det nå, så har du sikkert rett! :-)

(mann 44 år fra Akershus) fr. 3 des. 2010 14:27 Privat melding

Jeg har til gode å sende ut mer enn fem meldinger på en dag, jeg, og da er det ikke noe klipp og lim (men de er som regel relativt korte frem til jeg eventuelt får svar). Blir for mye pes med annet, og det *er* faktisk ikke så mange interessante damer/jenter her at jeg kunne ha sendt ut noe særlig mer uten å "gå tom" rimelig fort ;)

Skjult ID med pseudonym mann33 fr. 3 des. 2010 14:29

TS

Det er enkelt. Du bare sender ut standardmeldinger, selvsagt modifisert litt for å passe den enkelte hvis mulig. Hvis du tar vare på de meldingene du sender ut i et worddokument eller lignende, som selvsagt er originale den første gangen du sender dem, så har du snart en fin liten samling. De fleste jentene har så like interesser og profiler at du lett finner en gammel melding som passer. Klipp og lim, det skal bare være en icebreaker likevel og slik sparer du masse tid. Det er mange flotte jenter som skjuler seg under mangelfulle og intetsigende profiler også, men det vet du ikke før du har fått dem i prat – og før du møter dem. De få jentene som virkelig har gjort seg flid med profilen sin og som skiller seg ut fortjener derimot selvsagt at du tar deg tid til å skrive en unik og spesiell melding akkurat til dem, og det øker nok kanskje sjansen litt for at de svarer også, men det er ikke mange som gjør det.

It’s a numbers game. Er du en av de få som nesten ikke sender ut meldinger så reduserer du også dine egne sjanser. Jo flere du kommer i prat med og jo flere du faktisk møter, jo større sjanse er det for at du faktisk til slutt møter en du virkelig liker - og som liker deg like godt tilbake.

Skjult ID med pseudonym pgmp fr. 3 des. 2010 14:29

@TS
Still deg selv spørsmålet om du er interessant for den du har tenkt å sende melding til. Om selvinnsikten er i orden vil du oppdage at de fleste du skriver til svarer. (Men du vil trenge å bruke endel tid på å finne de du bør skrive til.) Om vedkommendes profil er så mangelfull at du ikke kan tro noe som helst om du hadde passet til henne er det like greit å hoppe til neste. De som prøver å selge seg kun på bildet får ta til takke med menn som mener utseendet er viktigst.

Når du først skriver noe, så prøv å få henne til å smile/le av det du skriver.

Skjult ID med pseudonym viveca fr. 3 des. 2010 14:51

Jeg har en tilståelse... jeg skriver aldri førstemeldinger, er ikke "oppsøkende".

(mann 44 år fra Rogaland) fr. 3 des. 2010 14:55 Privat melding

Jeg tror det er en illusjon at vi menn er såpass mer dominerende i antall her på Sukker en kvinnene - alltid greit å ha noen andre å skylde på enn seg selv , eller hva? ;) Alle er ikke interessert i meg, so what? ;)

Hvis en ønsker bedre respons er den eneste løsningen å gå profilen sin litt i sømmene og gjøre en liten ekstra innsats der. Litt ekstra innsats kan være nok for å skille seg ut ifht "alle de andre".

I praksis er det første hinderet en må forbi profilbildet, først da blir innsatsen til profilteksten aktuell.
Humor/personlighet i teksten er høyst individuelt, skal du "vinne" så er det eneste fokuset du trenger å ha - deg selv.

Og så tror jeg det er et godt tips å ikke ta nettdating så veldig seriøst eller personlig, selv om hensiktene er alt annet enn useriøse. Nettdating er og blir et overfladisk miljø.

Skjult ID med pseudonym oslomann fr. 3 des. 2010 15:20

Jeg møtte exen min her på sukker. En veldig grei og søt jente som jeg fortsatt har et godt forhold til, selv om det ikke ble oss. Hun hadde knapt skrevet et eneste ord på profilen sin fordi hun synes det var litt vanskelig å beskrive seg selv, og hadde også bare lagt ut ett eneste bilde fordi hun var litt flau. Hun var veldig ny på dette med nettdating, og hadde bare hatt profil her noen uker. Min førstemelding til henne, en klipp-og-lim melding forøvrig, gikk ganske enkelt ut på at jeg spurte om hun ikke kunne skrive noen ord om seg selv, siden hun ikke hadde fylt ut profilen sin og jeg helst ville slippe å kun kommentere utseendet hennes men heller ville bli kjent med henne som person. Det fungerte åpenbart helt fint. Så klipp-og-lim kan også fungere helt utmerket som en åpningsmelding, så lenge du blir litt mer original og oppfinnsom i de oppfølgende meldingene.

Selv har jeg i alle fall ingen erfaring som tilsier at skreddersydde, unike meldinger har noen høyere tilbøylighet til å få svar. Med ett unntak kanskje, og det var en melding jeg sendte til en da 21 år gammel fotomodell og arkitektstudent (både looks og brains) som søkte menn opp til 26, mens jeg var 31. Hun var i utgangspunktet i yngste laget for meg også, men jeg ble så imponert av det hun skrev i profilen sin om seg selv (idealistisk arbeid, eget firma m.m.) at jeg sendte henne en melding likevel hvor jeg skrev nettopp dette. Det endte med en date, så tror jeg må ha fått henne til å føle seg ganske spesiell, selv om det dessverre ikke ble mer enn én da det på daten ble ganske åpenbart at vi ikke hadde særlig mye til felles. Men de fleste av de skreddersydde, unike meldingene jeg har sendt har forblitt like ubesvarte som de fleste av klipp-og-lim meldingene. Så sjeldent det er verdt den ekstra innsatsen egentlig.

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 3 des. 2010 16:00 Privat melding

* Hvordan klarer dere å holde oversikten hvis dere "stress" dater - fatter ikke at noen gidder.
Kan umulig være givende om det kommer 5 like svar pga det upersonlige brevet de mottok.
Hva om 5 vil treffe deg i løpet av uka, mulig jeg er helt på jordet men jeg hadde mistet helt fokus
på nr 1 og 2 fordi jeg lurte veldig på nr 3,4 og 5 som ventet. Og er du ikke 100% tilstedet så merker
garantert jentene det å dumper deg samme kvelden. I HOPE !!

Om ikke formålet er sex og bare sex da er det sikkert en og annen som biter på. Men tror neppe at noen
seriøse lar seg imponere.

Jeg legger mest vekt på bildene, mange får hjelp med teksten. Og aller mest : Handling sier mere enn 1000 ord.

Skjult ID med pseudonym mann33 fr. 3 des. 2010 16:39

@ Omega69

"Kan umulig være givende om det kommer 5 like svar pga det upersonlige brevet de mottok."

Hvorfor ikke det? Det betyr vel bare at de liker bildene og profilen min, som jeg i begge tilfeller har lagt mye flid i. Jeg kunne da ikke ha brydd meg mindre om de liker førstemeldingen i seg selv eller ikke, for det er jo ikke pga den at folk svarer eller ikke svarer (sålenge den ikke er direkte ufin i hvertfall). De svarer hvis de liker bildene dine, og teksten også vekker noe i dem eller i det minste ikke er direkte avskrekkende. Skulle jeg ha tatt det som er personlig seier eller oppmuntring hver gang noen svarte pga en personlig melding jeg sendte så ville jeg vel sikkert også ha tatt det som et personlig nederlag hver gang noen IKKE svarte, og da hadde veien vært kort til depresjon og avsluttet sukkermedlemskap tror jeg. For jeg har sendt plenty av de også i løpet av de to - tre årene jeg har vært av og på her på sukker.

At du synes det er flott om jentene dumper meg hvis jeg flørter med mer enn én jente om gangen her inne får være opp til deg, jeg kunne ikke bry meg mindre. For min del ønsker jeg deg lykke til og håper at du finner deg en kjæreste å bli glad i.

Og jeg har ikke tid til å date 5 jenter i uka selv om jeg hadde hatt muligheten. Har jo andre ting å gjøre også enn å holde på med dette. Jeg behøver da dessuten uansett ikke å gå med på å møte dem akkurat den uka, bare fordi de eventuelt skulle ha lyst til å møte meg? Dessuten, veldig mange her skriver med flere om gangen og jeg har mange ganger opplevd at jenter enten bare pluttselig har sluttet å svare, eller de skriver at de har møtt en annen. Det gjelder også jenter som jeg har datet og som det viser seg har datet andre samtidig også. Om fem jenter svarer så blir det sjeldent mer enn en eller to som til slutt vil møtes. Og det er bare førstedaten, om det blir en date nummer to er jo fortsatt usikkert og avhengig av hvor mye jeg likte henne, og hun likte meg.

Hva du mener med at "handling sier mer enn 1000 ord" på en nettdatingside tror jeg du må utdype. Alle kan vel sende et hjerte eller en melding, så det kan da ikke være særlig imponerende?

(mann 34 år fra Oslo) fr. 3 des. 2010 16:51 Privat melding

@Duchampion: Kanon idè :p . Jeg er nok for fersk i "gamet", og det var nok ikke helt som jeg forestilte meg.

Er ikke sikker på at mitt sukkermedlemskap blir så langt, men jeg skal nå prøve litt til. Men å sende 20-30 klipp og lim meldinger er uaktuelt... Jeg får håpe at en vakker dag så titter drømmedama innom profilen min og tar kontakt :) (med eller uten mitt initiativ)

(mann 34 år fra Oslo) fr. 3 des. 2010 16:54 Privat melding

Hal74: Jeg tok forbehold om at jeg kanskje ikke var interessant nok, hvis du har stikk motsatt erfaring av meg så er jo det kjempebra. Kunne være interessant å se om det er fler som har samme erfaring som deg... og som meg såklart..

(kvinne 48 år fra Oslo) fr. 3 des. 2010 16:58 Privat melding

Handling sier mere enn 1000 ord - ojoj..... Mente at til syvende og sist så sier handling mere enn 1000 ord.
Skriver du med mange, så kan du/dere umulig ha fokus kun på henne/han.
Tror ingen liker tanken på at når de går hjem fra en koselig date, så er du/dere på mobilen klare for å booke ny date etc.
Da teller handling mere enn 1000 ord. Vise respekt og tillit til en av gangen.

Mange her som ikke serie-dater og selvsagt veldig mange som gjør akkurat det. Ser helt klart poenget men må dere stresse sånn ? Skrive med flere er en ting, date flere samtidig er noe helt annet, mener jeg og bare jeg :)

Er det ikke enklere å bruke tiden/fokus på en av gangen ?

Jeg tror at jeg lett kunne blitt veldig kynisk, igjen jeg tror.....
Jeg mener egentlig ikke at det er flott at noen dumper deg, beklager den.

Mulig jeg er iskald men jeg har ikke så stor tro på dette sukkerspillet etc, men kjenner flere som har lykkes så jeg er her mest fordi jeg tenker at jaja det som skjer det skjer.

Vil deg bare godt jeg :)

Skjult ID med pseudonym mann33 fr. 3 des. 2010 17:32

Mine siste forsøk på å date kun én og én sukkerjente ser omtrent slik ut:

- Dater jente to - tre ganger før hun plutselig hevder at hun ”må konsentrere seg om studiene sine og ikke har tid til å date”. Hun er fortsatt på Sukker, men har marker meg som uinteressant. Tilbake til start.

- Dater jente tre – fire ganger før hun avslutter det med den begrunnelse at hun tror jeg er ute etter et forhold, og det er ikke hun. Tilbake til start.Og såpass drittlei at jeg tok to - tre måneders pauee fra alt som het dating.

- Dater jente et tre – fire ganger før hun bare slutter å svare på meldinger uten nærmere begrunnelse. Hun er også fortsatt på Sukker. Tilbake til start.

- Datet jente 3 – 4 ganger før hun dumper meg for en annen hun har møtt og tydeligvis også vært ute med et par ganger. Tilbake til start.

- Dater jente 5 – 6 ganger før hun avslutter det med en sms om at vi nok ikke passer så godt sammen likevel. Fair enough, jeg følte vel det samme. Tilbake til start.

- Datet 7-8 ganger over to måneder før hun avslutter det med beskjed om at hun vil satse på en annen som hun tydeligvis har datet samtidig som hun møtte meg. Tilbake til start. Og ny lang pause.

- Datet en svensk jente en 3-4 ganger før hun reiser hjem til Sverige på ferie, og ikke kommer tilbake fordi hun har bestemt seg for å flytte hjem for godt etter fem år i Oslo. Tilbake til start.

- Datet jente i tre måneder og avsluttet det selv på en skikkelig måte. Tilbake til start nok en gang.

Og vips, så har ett og et halvt år gått og jeg er like singel.

Nei, tror jeg skal holde meg til å date flere om gangen jeg, når jeg har muligheten. I det minste inntil det begynner å bli serøst. Er ganske lei av å rykke tilbake til start gang på gang. Bedre da å allerede ha noe gående med en annen. Dessuten gjør det at jeg ikke så lett blir for ivrig og sender ut "desperate" signaler som skremmer bort jentene, siden det ikke er en like big deal om en av de skulle forsvinne, enten det bare er for en stund eller for godt.

Skjult ID med pseudonym Xradon fr. 3 des. 2010 17:40

TS du har hverfall skåret godt på diskusjonen.

Tror det gjelder for de fleste forum på nettet dette fenomenet. Men en annen vri er det bedre med mindre respons enn mye og heller hale inn de seriøse og sikreste. Jeg har motatt en del flørter, brev uten selv å ta kontakt. To av 15 er interessante nok for å sie det slik.

Jeg gjør det samme tilbake. Damene må vise mere interesse. Gi dem ikke for store forhåpninger og for mye oppåmerksomhet slik at dem selv gjør seg til en innbilsk lekkerbisk!

Skjult ID med pseudonym Dag fr. 3 des. 2010 17:53

Siste tallene jeg så herfra var vel 0,88 damer pr. mann. Enda skeivere på andre sider.

På aerobic/step timene på sats derimot...

(mann 39 år fra Vestfold) fr. 3 des. 2010 17:58 Privat melding

@Dr.Martens

Interessang tråd. I et forsøk på å hjelpe deg på vei kommer jeg med noen innspill jeg tror kanskje kan bidra til oen resultater. Du virker som en hyggelig og oppegående kar, så mulighetene her inne er nok definitivt tilstede.

Tanker:

1. Skrive til 20-30 stk på en aktiv dag??? SPAM funker dårlig! Så hva jeg foreslår er å plukke ut noen få du virkelig finner interessante og attraktive. Ikke bare av bilde, men av profil og match mm. Du kan umulig være så desperat at 20-30 om dagen må til. "SPAM" oppfattes lett i tekst..."copy paste" osv..

2.Melding. Ulike henvendelser fungerer på ulike personer. MEN, du må nok legge sjela litt i førsteteksten du sender. Damene her er lik oss gutta ulike. Min oppfatning er at de kan være noe vanskeligere å få på banen enn oss gutta(damer, korriger meg gjerne). Oppfattes beskjeden som litt personlig og nær, så tror jeg på mer respons. Det funker ihvertfall på meg selv motsatt vei. Les litt igjennom profilen til"drømmedama" og finn hennes interesser og vis interesse for dette. Dra inn litt humor, det er alltid interessant.

3.Tålmodighet. Ta tiden til hjelp. "Rom ble ikke bygget på 1 dag". Som Duchampion skrev over : "slapp av og kjenn hvor godt det er å være akkurat deg".

4. Skriv en interessang selgende profiltekst. "du må selge deg selv" på kjøttmarkedet. Det er mange om beinet, så ta opp kampen.:-)

5. Tror det kan være fordel å være synlig, dvs delta i forumet.

Humor, positivitet, glede, sjarm osv funker IRL som på nett..

Lykke til:-)

(mann 34 år fra Oslo) fr. 3 des. 2010 18:16 Privat melding

Igjen, jeg siterte bare forslaget til en annen da jeg skrev om spam meldinger, og presiserte at jeg ikke kan gjøre det samme.

Takk for rådene :)