Alle innlegg Sukkerforum

Hva og hvor mye skal man skrive i 1 brev?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Emil fr. 3 des. 2010 22:33

Jeg har sendt en del brev uten og få helt den store responsen. Derfor lurer jeg på hvor mye man skal legge i det første brevet man sender? Skal man fortelle masse om seg selv? Eller skal man spille på humor? Hva bør man legge vekt på når man sender et brev? Fint med gode tilbakespill.

Skjult ID med pseudonym Jonas fr. 3 des. 2010 22:35

Tror ikke det har så mye å si hva du skriver, de fleste jentene her inne lager kun profil for å styrke selvtilliten sin. DVS de mottar titalls meldinger om dagen, men svarer aldri..

Skjult ID med pseudonym Taz fr. 3 des. 2010 22:40

Skriv 2 linjer, spill på humor og noe du finner på profilen hennes.

(mann 42 år fra Vestfold) fr. 3 des. 2010 22:41 Privat melding

Tja, si det, hvis jeg var et orakel.. He-he.
@Emil damer er like forskjellige som oss 'menn',
så det er ingen god fasit svar.

(mann 43 år fra Vestfold) fr. 3 des. 2010 22:46 Privat melding

Nei det er sikkert ikke noe fasitsvar på dette. Men bør man skrive om sin personlighet, jobb, intresser osv i første brev da?

(kvinne 41 år fra Nordland) fr. 3 des. 2010 22:47 Privat melding

Hehe, senser litt frustrasjon her, Jonas!

Personlig så liker jeg mer enn en setning, men det trengs ikke en avhandling. Fint med et komplement, og gjerne litt hva som fanget din interesse, om det var aktivitene, bildene eller ren og skjær nysgjerrighet. Har du ikke bilde bør du ha en bra beskrevet profil, og har du ikke det heller så bør du fortelle litt om hvorfor du har valgt å ikke ha bilde og skrive litt om interessene dine og hva du ønsker her inne... sånn, da har du fått noen tips på hva ei av jentene her inne foretrekker. Jeg ser ikke på meg selv som noen særing så mye vil nok fungere også hos andre jenter ;)

Skjult ID med pseudonym X-Reveur fr. 3 des. 2010 22:49

Fortell den beste vitsen du kan!

Skjult ID med pseudonym Emil fr. 3 des. 2010 22:54

Men er det ikke ren høflighet og gi en tilbakemelding uansett tenker jeg hvis man ser at personen har lagt en del i meldingen?

(kvinne 41 år fra Nordland) fr. 3 des. 2010 22:57 Privat melding

Høflighet og rett og slett ren folkeskikk, spør du meg :) Du vet at det finnes ei liste her inne som heter profiler med svargaranti? Funker den?

Skjult ID med pseudonym Emil fr. 3 des. 2010 23:19

Vel kansje de får så mange brev at de ikke gidder og lese de engang. Men hva hvis ei jente setter et hjerte på deg og når du sender henne en meld. Bør hun ikke svare da? Har opplevd det også?

(mann 44 år fra Akershus) fr. 3 des. 2010 23:21 Privat melding

hehe...jeg er på listen med svargaranti. Ikke at jeg får så mange mail :p

(kvinne 38 år fra Hordaland) fr. 3 des. 2010 23:24 Privat melding

Meldingen bør jo innby til et svar da. "Hei, du var søt" funker liksom ikke helt, hva skal man svare da? Takk, men neitakk?

Jonas, her er ikke stedet for å booste selvtilliten sin, så der tar du feil! Men med den holdningen der, skjønner jeg at du ikke får noe særlig respons!

Skjult ID med pseudonym Emil fr. 3 des. 2010 23:34

jeg skjønner det at det og skrive " hei du er søt" ikke gir grunn til noe svar, men hvis skriver litt om seg selv og sine intresser så bør jo det kvalifisere til en tilbakemelding. Jeg lurer egentlig bare på hvor mye jeg skal legge i første brevet. Jeg er ikke her for og sutre. Jeg ønsker bare og høre hva andre folk gjør og hva jentene her inne liker og lese.

Skjult ID med pseudonym frk. snupp fr. 3 des. 2010 23:42

@emil
Gjør som @Taz skriver - kort melding som spiller på humor og noe du finner på profilen hennes. Jeg liker iallefall mye bedre å få sånne meldinger enn en lengre hvor man skriver navn, alder, jobb, interesser etc. Alt dette finner man jo på profilen din uansett. Sats på korte medlinger som gjør henne nysgjerrig nok til å kikke innom profilen din:-)

(mann 44 år fra Akershus) fr. 3 des. 2010 23:46 Privat melding

"Hei, du var søt, men du burde låse bilen din om natten og lukke vinduet til soverommet. Og jeg vil anbefale at du tømmer søplemappen i outlook og facebook. Sto mye rart der"

^^ Der har du en god start-mail ;)

(mann 43 år fra Vestfold) fr. 3 des. 2010 23:48 Privat melding

Handervetu: He he ja det må jeg si. Man kan kansje begynne og lure av og til.

Snupp: Takk for tipset:-)

Skjult ID med pseudonym Emil fr. 3 des. 2010 23:57

Ja ja da har jeg sikkert lagt for mye i mine brev. Får satse på humor fremover.