Alle innlegg Sukkerforum

Så skremte jeg nok vekk han også....

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym :-( lø. 4 des. 2010 14:53

Hmmm..

Har hatt noen super fine mnd men verdens hærligeste... Han er nå en tur hvor han er oppvokst og har fått en eneste melding frå han på 3 dager, mens jeg derimot pøser på med meldinger, har du det bra, kjekt å komme seg hjem en tur, trist uten deg her.. osv... men får null og niks svar tilbake :-( Ha sendt han 5 meldinger tilsamen hvor 4 av dei inneholdt spørsmåltegn som jeg mener er meldinger man svarer på, Hvorfor svarer han ikke?? Hjelp meg å forstå hva jeg gjør galt her nå, skal jeg la han få være i fred? Han skal vere borte i litt over en uke til...

Skjult ID med pseudonym PikenVell lø. 4 des. 2010 14:57

kanskje greit å roe ned essemess skrivinga?
ingen liker desperate damer:P

Skjult ID med pseudonym wolfie7 lø. 4 des. 2010 14:58

Ja ikke mas. Det er turnoff delux.
Er man ute å reiser så er man å reiser da fokuserer man på de man kanske ser en gang i året.
Noen ganger passer det å sende nattamelding andre ganger ikke.

Skjult ID med pseudonym Fredrik83 lø. 4 des. 2010 15:02

Kanskje han har funnet ut at du henger på sjekkesteder på nettet?

Skjult ID med pseudonym :-( lø. 4 des. 2010 15:07

Sann er det med betalt medlemskap i 6 mnd, ikke så mye å gjøre med det og tror man at man finner lykken så kan jo andre på forumet hjempe deg med ting underveis vel så lenge en er melding.

Men 5 sms på 3 dager er det mye? jeg bryr meg jo bare om han har det bra og om det var kjekt å komme hjem en tur? er jo bare å svare ja.

Men greit jeg skal ikke sende en eneste sms til før jeg får noe frå han selv om magen er kvalm av lyst til å høre frå han.

Skjult ID med pseudonym PikenVell lø. 4 des. 2010 15:09

5 essemesser er uansett mye når du ikke får svar. samme om det er på 1 time eller 2 uker.

ikke send mer!!!

Skjult ID med pseudonym voff lø. 4 des. 2010 15:11

vet bare at når damer oppfører seg sånn så er de ikke interessert, men motsatt vet jeg ikke, jeg ville ikke gjort som ham vertfall

(mann 44 år fra Akershus) lø. 4 des. 2010 15:12 Privat melding

Send èn siste melding til ham: "Hei! Bra du har det så fint,men synd du ikke har tid til å sende meg melding.Savner å høre fra deg :) I kveld skal jeg ut sammen med noen single venninner for å hjelpe dem å finne en mann". Om han ikke svarer da er det noe galt ;)

Skjult ID med pseudonym turtle lø. 4 des. 2010 15:14

Når han ikke svarer på sms, så er det sikkert en god grunn! Som PikenVell, sier ikke send mer!

(kvinne 38 år fra Oslo) lø. 4 des. 2010 15:14 Privat melding

He´s just not that into you.....

Jeg hadde nok kutta ut vedkommende rimelig kjapt om det pøsa på med meldinger uten at jeg svarte....

(mann 44 år fra Akershus) lø. 4 des. 2010 15:16 Privat melding

@Milla: derfor du ikke svarer når jeg sende MMS-er lengre?? :p

(mann 44 år fra Oslo) lø. 4 des. 2010 15:25 Privat melding

Har han dekning?

(kvinne 38 år fra Oslo) lø. 4 des. 2010 15:26 Privat melding

@ WYSIWYG73

Vet liksom ikke helt hva jeg skal svare når jeg ikke klare å se hva det er bilde av.......

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 4 des. 2010 15:27 Privat melding

ro ned sms skrivinga. Jeg hadde fått hetta selv med slik "masing". Gi han litt tid, så lurer han på hvorfor du ikke skriver mer og så tar han kontakt plutselig fordi han savner deg og ditt nærvær. "omvendt psykologi*ler*
Men jeg undrer siden han ikke har svart på noen av meldingene i løpet av 3 dager, er det noe som sier meg at han ikke er "so into you" som du kanskje har oppfattet det? Er han lei?

Vi kan jo alltids tro at han har mista tlf, eller det ikke er dekning der han er...men 2010 kan vi vel legge noen tvil til den tanken.

Uansett, gi han luft og lykke til:-)

(mann 40 år fra Buskerud) lø. 4 des. 2010 15:34 Privat melding

De fleste kikker på mobilen iløpet av en dag og har den stort sett med seg. Hvis det er for mye forlangt med et svar som tar 30 sekunder så er jeg storforlangende.
Hvis man har datet i flere mnd å kommet ganske close, å den ene reiser bort en uke er det normalt å sende et par sms til hverandre iløpet av dagen mener nå jeg. Bare for å høre hvordan den andre har det å for å vise at man bryr seg litt. Hvis det ikke er noe spesiell grunn til at personen som trådstarter refererer til ikke svarer ville jeg tolket det som et fryktelig dårlig tegn.

Mas og turn-off skriver noen.Det maset legger man jo opp til selv ved ikke å svare. Det er ihvertfall turn-off når en person reiser bort en uke å ikke responderer på hyggelige sms. Er det en spesiell grunn er det en annen sak.

(kvinne 57 år fra Oslo) lø. 4 des. 2010 15:45 Privat melding

Ingen god opplevelse for TS, men er nok veldig enig med @Aerix.

(mann 44 år fra Akershus) lø. 4 des. 2010 15:52 Privat melding

Sånn for min del hadde jeg bare sett på det som koselig med et par sms-er om dagen - selv om jeg, av en eller annen grunn, ikke kunne svare. Det er ikke mas. Ikke for min del i hvert fall...

Skjult ID med pseudonym Mann 83 lø. 4 des. 2010 16:21

Ring!
SMS er djevelens forholdsforvirrer.

Det er 100x koseligere å få en telefon "Hei, bare ringer for å si at jeg er glad i deg, nå må jeg løpe" enn en tekst "hvrdn går dt md dg, svnr dg. Håper d hr d bra."

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 4 des. 2010 16:29 Privat melding

folkens, her er det lov å lese fasiten mellom linjene? Dama har sendt 4-5 sms er med spørsmålstegn i løpet av 3 dager uten svar. Det sier meg gaaaaanske mye.
De fleste oppegående normale mennesker ville selvsagt svart på meldinger, men det er ikke "rocket science" å se at her er motparten er "en idiot", som på en dårlig måte sender ut et signal?

Som Mann 83 skriver, et tips kan være å ringe. " en typisk måtte bare ringe fordi jeg var bekymret for deg siden jeg ikke hadde hørt fra deg tlf"....kanskje du får et svar du blir klokere av da?
Uansett, dette er vel starten på "fall of Rome the empire"....

Skjult ID med pseudonym Mann 83 lø. 4 des. 2010 16:36

ikke si det, jeg er utrolig dårlig på å sende SMS. Har hatt nøyaktig samme situasjon med x'en, hun trodde jeg ikke likte henne lenger fordi jeg ikke svarte på 20sms'er som tikket inn på telefonen over en helg mens jeg var veldig opptatt på konferanse. Jeg syntes det var masete, og hun syntes jeg var ufølsom og teit... men det løste seg :)

Men generelt hater jeg å bruke SMS, det er umulig å formidle ting skikkelig og det skaper alt for mye rom for feiltolkning og missforståelser.

Skjult ID lø. 4 des. 2010 16:43

* la han være. Ta det opp når han er tilbake.

(mann 40 år fra Buskerud) lø. 4 des. 2010 16:44 Privat melding

Mann83:

Nå snakker du utifra dine preferanser og hva DU liker. Er jeg gla i ei jente finner jeg alltid tid til henne hvis hun prøver å få kontakt med meg. Uansett om jeg så må sitte på dass å skrive sms hvis det er det som skal til for å gjøre henne litt gla.

Mann bør kjenne hverandre såpass godt etter noen mnd.
Hadde det vært kommunikasjonsmønsteret mellom ts og denne mannen å ringe så hadde de nok gjort det. Her virker det mere som en endring i kontaktsmønsteret ved å være fraværende.

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 4 des. 2010 16:45 Privat melding

Dropp han.. som de andre sier "he`s just not that into you".

Vil en fyr blir mer kjent, så fikser han det. Vil han ikke lar han være å booke noe. Jeg følger den regelen. Og jeg har hittil ikke blitt skikkelig såret pga det. For jeg er var på realiteten.

Han prøver vel å bare la det skli vekk siden han skriver en melding ny og ne... Men er ikke innholdet om når han vil treffes igjen, eller hva han vil med deg, eller noe mer eller mindre søtt/sexy så dropp tanken på han. Finn noen nye å flørte med heller.

Skjult ID med pseudonym Mann 83 lø. 4 des. 2010 16:51

Aerix: Ok, men jeg synes uansett det er drøyt at folk råder til å droppe personen... det kan være en helt god grunn til at han ikke har svart! (preferanser på kommunikasjon eller ikke)

(kvinne 49 år fra Rogaland) lø. 4 des. 2010 16:54 Privat melding

Hvordan er det ellers, når han ikke er ute og reiser? Er han flink til å svare deg da? Ringer dere?

Men har han ikke gitt fra seg noen form for lyd på tre dager, virker det veldig rart. Send for alt i verden ikke flere smser, vent ev til han kontakter deg!

Skjult ID med pseudonym Aerix lø. 4 des. 2010 16:56

mann83:

Ja hvis det er en legitim grunn ordner det seg nok,men time will show. Uansett kjipt å være den ventende part.

Men er man med i dategamet blir man fort go på venting:-) De jentene dropper jeg fort for å si det slik.. Bør være en 50/50 % fordeling med initiativ.

Skjult ID med pseudonym Miss Gucci lø. 4 des. 2010 17:04

La han få muligheten til kjenne litt på at han savner deg, du:) og hvis du tror du har skremt han allerede, har du uansett ikke noe å tape på å ikke sende noe:)

Kommer nok noe snart:) og selv om det er skikkelig vondt i magen, og masse tanker, så prøv heller å finne på noe for å få dagene til å gå:) Lykke til:)

(mann 41 år fra Hedmark) lø. 4 des. 2010 17:29 Privat melding

Er utrolig enig med Aerix her.....

(mann 42 år fra Hordaland) lø. 4 des. 2010 18:05 Privat melding

Har en datet i ett par månder, så er ikke 5 meldiger på 3 dager mye i mine øyne. Hadde jeg likt noen, så
hadde jeg bare blitt glad for meldinger. Men prøv å ring han. Kanskje meldingene ikke kommer frem? Har skjedd med meg at meldinger ikke kommer frem, så det kan være en uskyldig forklaring. Eller så er han ikke så ivrig, og du bør gå videre. Lykke til uansett!

Skjult ID med pseudonym sooky lø. 4 des. 2010 18:17

Du kan kansje roe deg litt, og la han nyte ferien sin?Det er nok ikke noe personlig mot deg at han ikke svarer hele tiden.

jeg tror jeg hadde blitt litt stressa hvis jeg hadde hatt en som maste og krevde oppmerksomheten min hele tiden, når jeg var hjemme hos familien.Han kommer tidsnok tilbake til deg igjen ;)

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 4 des. 2010 18:26

2 sms er for mye om man ikke har noe som virkelig haster å meddele og man ikke har fått svar på den forrige... :)

Skjult ID med pseudonym Lewis lø. 4 des. 2010 18:42

Huff. Kjenner det på gikta bare du skriver at du sender masse sms'er.. Verste jeg vet..

(mann 35 år fra Troms) lø. 4 des. 2010 19:02 Privat melding

Noe er det hvertfall denne mannen går og tenker på.

Det er synd å si det, men hadde denne mannen vært interessert i deg hadde han, som Aerix skriver, sendt deg en sms tilbake ved et ledig øyeblikk. Om det så måtte være på driter'n. Gitt at telefonen har:
-dekning
-strøm
-penger på kort

Det kan selvsagt også være en mulighet for at mannen har vært utsatt for en ulykke som forhindrer han i å svare. Har TS noen mulighet for å vite hvor han befinner seg og/eller om han lever i beste velgående? Dette er selvsagt verst tenkelig scenario, men fint å tenke gjennom før du sender ut en hel masse meldinger. Du har jo tross alt sendt flere meldinger som kanskje inneholder det samme, men i forskjellig ordlyd?

Jeg skjønner godt følelsene dine nå. Usikkerheten og ikke vite hva som egentlig foregår i hodet på den du trives så godt med. Selv en avvisning ville vært bedre enn denne fandens stillheten som leder til usikkerhet. Da kan du hvertfall gå videre med livet ditt. Det kan du naturligvis nå også, men her snakker vi virkelig utfordring.

Dersom han er usikker er det minste han kan gjøre å gi deg et svar. Litt medmenneskelig. Han er antakelig en idiot som har tatt deg for gitt - rett og slett ingenting å samle på!

Jeg håper det ordner seg snarest!

Skjult ID med pseudonym :-( lø. 4 des. 2010 19:03

Vil jo bare vise at jeg bryr meg uten å være for klengete, derfor ikke ringe når han endelig er hjemme med gamle kompisene.

Men gikk vel over styr med 5 sms'er så nå skal jeg gjøre mitt beste å ikke ringe, blir bare mere såra av å ringe å ikke få svar.

Har lyst å sende en siste melding hvor jeg spør om jeg skal ta hintet men skal bite det i meg å la være, er ingen sjalu person egentlig har blitt ganske så kald etter at jeg blei dumpet av forrige X på en så brutal måte. Med det er noe med han her som har gjort at han har sluppet inn under huden min og jeg får vondt, blir sjalu og paranoid av å ikke høre frå han... Til vanlig er han flink å svare på sms selv om det kan ta opptil en time og kanskje lenger når han er på jobb, har an fri får jeg svar ganske fort...

Selv hadde jeg blitt veldig glad for sms om jeg var ute å reiser...

(mann 39 år fra Vestfold) lø. 4 des. 2010 19:16 Privat melding

Jeg ser at det er vondt og vanskelig å ikke få svar, så jeg foreslår at du ringer en venn og spør om dere skal finne på noe i kveld. Tenkt positivt, at du har det bra med deg selv og er fornøyd med den du er.
Ting vi ikke kan gjøre noe med, er heller ikke verdt å bruke energi på. Fordi det vil alltid bare skape negative tanker. Dvs, mentalt kast bort "denne typen" for helgen slik at du kan fokuserer på å ha det bra selv. Han skal da ikke få lov til å ødelegge helgen din?? Ta deg et glass vin, lag deg en god matbit, finn en hyggelig gutt eller flere på sukker.no og chat i vei uten at det må ligge noe i chatten.

Ikke vet jeg hvem du er, men skulle du ha behov for positiv støtte så kan du slenge deg på chatten med meg så kan vi prate om vær, vind, fugl og fisk og jeg skal forsøke å vri din vanskelig situasjon til noe mer positivt. Gi deg litt perspektiv og støtte, dvs være en god "venn" uten at det skal ligge noe i dette.

Uansett hva du gjør, tenk positivt og gled deg over at solen alltid skinner over skyene:-)

Skjult ID med pseudonym Eva lø. 4 des. 2010 19:27

Mange har kun tanke/øye for dem som er rundt dem der og da. Sånn var iallefall eg da eg reiste tilbake til barndomsheimen min og typen var igjen i byen. Da får man det så fryktelig travelt og kjekt med å treffe gamle kjente, familie og bare slappe av heime. Det er noe med det å koble ut alt som er i hverdagen. Eg fikk tom en stygg vane med å legge igjen mobilen min på rommet hele dagen *kremt*. Meldinger fra typen hvor han bare lurer på hvordan eg har det, og at han savner deg bla bla blir ikkje så veldig viktige å svare på, mest masete; Ikkje fordi du ikkje er viktig for han, men fordi han har nok med sitt der han er denne veka.

Iallefall ikkje send han flere meldinger, då blir det bare mas, meldingene bygger seg opp og det blir bare enda mer arbeid å ta seg tid til å svare. Men du kunne jo prøve å ringe han? viss ikkje han svarer, ville eg latt han være i fred til han kommer tilbake. Og DA kan du fint gi uttrykk for at det ikkje var noe særlig å ikkje høre noe fra han hele turen...

(mann 35 år fra Troms) lø. 4 des. 2010 19:45 Privat melding

Du har noen muligheter nå, trådstarer.
1. Du kan fortsette å sende melding til han svarer. Dersom han faktisk ikke hadde en eneste mulighet til å svare deg(kanskje han er på teltur på kompiser og ikke fikk anledning å sende deg sms før dekningen forsvant) og han i tillegg liker deg veldig godt kan alle meldinger være negative. Det er selvsagt også en mulighet for at han blir veldig smigret av meldingene. Hva ville du tenkt dersom det ventet 5-10 sms'er fra samme person med noe desperat innhold?

2. Du kan vente til han svarer. Er han utenfor dekning og han liker deg vil han garantert svare deg når han er tilgjengelig. Det er du nok også tjent med. Du viser at du ikke er totalt avhengig av han(for mange kan det være slitsomt at noen er avhengig av en). Gjør som seppas skriver. Ikke bruk energi på noe du ikke kan gjøre noe med. Det krever trening og er du utrent, så begynn med det nå. Fortell gjerne deg selv ofte at han ikke er interessert og derfor ikke svarer. Han er en tulling. Selv om han kanskje ikke er det.

3. Du sender en siste melding og forteller at du tar hintet. Dersom han ikke har dekning vil en slik melding være langt mer destruktiv enn "jeg ville bare fortelle at jeg bryr meg om deg og håper jeg hører fra deg snart". Ordlyden er uansett mye av det samme. Jeg er ganske sikker på at han vet du bryr deg.

Det viktigste er at du finner deg noe å gjøre slik at du slipper negative tanker å ta over. Ikke tillat deg å sørge over noe du ikke vet hva er :)
Akkurat nå antar du bare og ikke la antakelser ødelegg dagene for deg. Jeg vet at det er vanskelig å unngå alle tankene. Tenk positivt og fortell deg selv at du fortjener å ha det bra.

(mann 42 år fra Hordaland) lø. 4 des. 2010 19:52 Privat melding

Seppas har nok det beste svaret i kveld!

Skjult ID med pseudonym bangalter lø. 4 des. 2010 20:43

@Milla
"Jeg hadde nok kutta ut vedkommende rimelig kjapt om det pøsa på med meldinger uten at jeg svarte...."

Hvis han pøser på med meldinger du ikke besvarer, har du vel allerede der kuttet han ut. Om man ikke gidder å svare på noen tekstmeldinger, kan man umulig være særlig interessert i vedkommende i utgangspunktet. Ser trådstarter for pes for å ha skrevet for mange SMS, men det er jo en helt merkelig forvridning av problemstillingen. Fem meldinger på tre dager er da alldeles ikke for mye om man er i et ferskt forhold? Man skal da ikke finne seg i å bli totalt oversett, bare fordi gutten er på en liten ferietur til familien sin. Hadde jeg vært i trådstarters sko, hadde jeg nok følt meg vraket og det er bare å kondolere.

Skjult ID med pseudonym Emilie sø. 5 des. 2010 00:13

Glem mannen........ :-(

Sorry, men slett nr og kom deg videre..........

Klem og masse lykke til!!!

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 5 des. 2010 00:15 Privat melding

Det handler vel egentlig ikke om å mengden SMS. Det handler om å forstå at det må to parter til for å kommunisere. Det handler om å kunne tillatte den andre det rommet denne behøver i en kortere periode og ikke sette sine egne behov først til en hver tid. Det å MÅTTE fortelle hva man føler og hvor mye man savner osv til en hver tid er noe som lett kan kvele det den andre måtte ha av følelser. Og det virker jo på TS som dette har vært en problemstilling før, overskriften tatt i betraktning.

Jeg vet det er vanskelig å vente når man er oppslukt av forelskelse. Men det kan være verdt det. Akkurat nå ser det for meg ut som en skjev maktbalanse, og da har du to valg: Rette opp denne balansen så godt du kan eller trekke deg ut rett og slett fordi det er for tøft for deg med en som ikke følger opp slik du ønsker i et forhold.

(Nå skal det også sies at jeg har opplevd flere ganger at SMS som har blitt sendt ikke har funnet veien til min mobil av en eller annen mystisk grunn, så jeg ville ikke gjort meg opp en bastant mening før jeg hadde snakket med vedkommende).

Skjult ID med pseudonym corinna sø. 5 des. 2010 00:24

Kan det være at du har sendt meldinger han rett og slett bare synes er søte, og at han venter med å ta kontakt til kanskje han savner deg litt også? Virker sikkert litt naivt men man vet jo aldri hvordan andre leser meldingene de mottar. Kan hende han ikke ser at det forventes svar på meldingene.... Pust dypt, slapp av og vent til han kommer hjem med å gråte over noe som kanskje ikke er så farlig:-)

(mann 40 år fra Buskerud) sø. 5 des. 2010 00:37 Privat melding

Jaggu meg mye rare kjæresteemner som eventuelt finnes der ute. Når ble det ikke normal folkeskikk og ikke svare på en sms fra en man står ganske close. Skal jeg begynne å analysere en eventuell kjæreste sine sms til meg for å se om den er verdig et svar ,ja den dagen tar jeg jaggu meg selv litt for høytidlig.

For noen virker det som kjæresten ikke betyr så mye når man ser på en rekke svar her.

Skjult ID med pseudonym She sø. 5 des. 2010 02:05

Om jeg var på hjemstedet mitt med foreldre og venner, uten at daten eller kjæresten var med (forutsatt at daten og jeg var kommet litt nær hverandre), så hadde jeg ALLTID tatt meg tid til å svare han, om han hadde sendt meg sms. Kan godt hende jeg hadde latt mobilen ligge hele dagen, men om ikke annet hadde jeg sendt en sms på kvelden før jeg la meg. Hadde bare blitt glad for å få sms fra han. Det blir jeg alltid når jeg får sms fra noen av det annet kjønn som jeg liker.

Men, i tilfelle det er noe spesielt som har gjort at daten til TS ikke har fått så god anledning til å svare på sms, så er det sikkert lurt å vente med å trekke noen konklusjoner til han er kommet tilbake. Selv om det er frustrerende. Men jeg synes det er skikkelig rart å ikke svare på sms fra daten din, om du liker henne/han.
Enig med Aerix, det tar jammen ikke lang tid å skrive en kort sms og si noe hyggelig.
Håper TS finner ut av det. Jeg blir litt sinna på hennes vegne. Noen menn er dumme!

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 5 des. 2010 14:19

Enig at det er hyggelig med raske svar tilbake. Men samtidig: Noen meldinger krever en viss type svar. Får man: "Jeg savner deg sånn !!!! "Så kan man ikke bare svare: "Her er det tipp topp, kult å treffe gamle venner!"
Så om man ikke har rukket å savne personen tilbake, står valget mellom å vente litt med å svare og å svare noe som ikke er ektefølt.

Det er sikkert noen menn som "for husfredens skyld" eller av ren høflighet ville skrevet et rakst: "Jeg savner deg også!" tilbake. Men en sånn mann vil ikke jeg ha. Om han mener det, vil jeg gjerne høre det. Ikke ellers! For meg behøver det ikke noe dårlig tegn om han ikke savner meg frykelig mye på en uke hvor det skjer mye annet... Men jeg tilhører de som gir og trenger litt rom i et forhold. Andre trenger helt andre typer relasjoner. Man må vel bare selv kjenne på hva som føles greit og ikke...

Skjult ID med pseudonym :-( sø. 5 des. 2010 15:49

Huff.... Jeg er faktisk forelsket, jeg er så betatt at jeg har vondt i hele kroppen og det er en skummel opplevelse, noe jeg aldri skulle trodd kom til å skje meg etter bruddet med min forrige X :-(

Jeg har fortsatt ikke hørt noe og jeg holder snart ikke ut, så nå har jeg desverre gjort det jeg ikke skulle gjøre, sendte en siste sms hvor jeg skrev at jeg beklager maset og at jeg er oppriktig lei meg om jeg har gjort noe galt, hvor jeg avsluttet med å si jeg håper å høre frå han snart.

Så da var vel denne opplevelsen over.. Har ikke følt sann for noen på mange, mange år....

Om jeg klarer så skal jeg la det ligge til han eventuelt kommer hjem og er intressert i å ta en prat...

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 5 des. 2010 15:53

Har faktisk vært oppi den situasjonen hvor jeg har fått mange sms og ikke har orket å svare, og når jeg til slutt får en slik melding som du sendte nå er min umiddelbare tanke; nei, nei, nei jente, ikke gjør dette mot deg selv...

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 5 des. 2010 16:01 Privat melding

@:-(

trist at du ikke har lest grundig gjennom innleggene her, tok imot rådene og holdt igjen..for der gjorde du "dødsstøtet"...det er vondt å være forelsket uten respons, ,men dette var ikke den beste handling med tanke på det langsiktige målet.
DU SKULLE ALDRI HA SENDT DEN SMSen slik enkelte av oss rådet deg til.

Trist at du er lei deg, men tror det er vikig at du prater med noen og forsøker flytte energien fra din "partner" til noe annet en periode til han tar kontakt. Dette så du slipper å være "nede i kjelleren" og være trist...

Se fremover...for over skyene skinner alltid solen! Det er alt vi alle vet:-)

Lykke til

Skjult ID med pseudonym :-( sø. 5 des. 2010 16:02

Vet så godt jeg nå har driti meg ut og det gort alt så mye værre, men jeg klarer det ikke, jeg har ikke vært borti dette på 15 år, jeg kom frå et langt forhold og har vært singel i 3 år.
Jeg kan ikke spillereglene og klarer derfor ikke følge dei, jeg har ikke kontroll på situasjonen da dette er på ukjent område for min del, jeg er livredd nå og er kvalm av alt sammen, hvordan få rettet opp igjen alt jeg har gjort??

Skjult ID med pseudonym ElFrodo sø. 5 des. 2010 16:04

Sorry mac, det toget er gått :-(

Skjult ID med pseudonym :-( sø. 5 des. 2010 16:05

Krysser alt jeg har i håp om at det motsatte skjer.

(mann 43 år fra Oslo) sø. 5 des. 2010 16:09 Privat melding

*stjæler litt av de gode følelsene :-( kjenner*

..og håper det løser seg :-)

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 5 des. 2010 16:09 Privat melding

vi krysser med deg, men INGEN flere meldinger. Det kan være et ørlite bittelite håp i havet om at det er rasjonelle forklaringer til at han ikke har svart deg skikkelig, men skal du henge i den lille muligheten igjen må du nå gi det litt luft og tid... det er søndag, og plutselig på kvelden skal du se at han får litt savn...

aktiviser deg med hva du enn vanligvis aktiviserer deg med så du ikke sitter stille å glor på tv eller annet. Da starter tankevirksomheten som skaper negativ utvikling... ut å tren, besøk noen, prat åpent med noen du kjenner eller ikke kjenner(sukker.no) om følelsene så klarer du å holde dette i sjakk..

lykke til

Skjult ID med pseudonym :-( sø. 5 des. 2010 16:12

Er veldig glad for tilbakemeldingene jeg har fått her inne selv om jeg ikkje har fulgt dei slik jeg burde... Dere er faktisk gode å ha vi er alle ute etter det same og hjelper hverandre med å gjøre det riktige...

Skjult ID med pseudonym Taz sø. 5 des. 2010 16:15

Hadde vi alle bare lært av oss selv på et tidligere stadium så hadde vi kanskje ikke vært her ;-p

(mann 35 år fra Troms) sø. 5 des. 2010 16:17 Privat melding

@:-(

Riktig så ille som seppas skriver tror jeg ikke den siste meldingen jeg er.

Grunnen til at vi råder deg til å ikke sende melding er at hvis du tillater deg selv å sende "bare denne sms'en", så er det så lett å sende flere. Du må selv sette en grense for deg selv og akkurat nå er du ikke tydelig på dine egne grenser. Du er svært, svært usikker - noe jeg selvsagt forstår.

Jeg har også vært hvor du er nå og det er ille, veldig ille. Jeg har full forståelse for at du sendte den siste sms'en og jeg vet også konsekvensen av å mase.
Dersom han nå er usikker på følelsene for deg eller følelsen av å innlede et forhold så kan det faktisk være slik at han ikke ønsker diskutere dette med deg, på dette tidspunkt. Dersom du nå sender flere meldinger kan du være garantert at usikkerheten ikke forsvinner.

Naturligvis bør han fortelle deg at du må gi han tid og sette deg i denne situasjonen!

Vet du hvor lenge han skal være bortreist(du må anta at han ikke har dekning i denne perioden). Når han kommer hjem kan du igjen anta at han har dekning og er tilgengelig.
Du kan ikke anta noe, for du aner ikke hvorfor han ikke svarer. Alle antakelser blir rett og slett ren lotto.

Ikke send flere meldinger nå. Nå har du beklaget maset og dersom du nå sender flere meldinger så forteller du i klartekst at du ikke er lei deg for maset. Nå må du rett og slett bite det i det og vente til han er tilbake.
Vent til du har noe konkret å gå etter.

Skjult ID med pseudonym :-( ma. 6 des. 2010 14:35

Kl 1051 i dag fikk jeg svar frå han :-) Så eit lite smil frå min side... Han beklaget at han hadde vært så still og ikke svart meg.....

Men jeg har ikke svart han enda og lurer på om jeg skal vente litt så jeg ikke virker for desperat etter alle meldingene jeg sendte uten å få svar, kom igjen kloke sukker menn og kvinner Hjelp meg :-)

Hva gjør jeg nå??

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 6 des. 2010 14:37

Nå må ikke du begynne å leke "hard to get", da...

Skjult ID med pseudonym :-( ma. 6 des. 2010 14:42

Skulle jo ikke være for easy heller da... Men ok, jeg svarte han nå...

Skjult ID med pseudonym **Milla** ma. 6 des. 2010 14:45

Hyggelig at du holder oss oppdatert :) Og bra for oss pessimister at han beviste oss feil.

Du får fortelle hva som skjer med dere når han vender hjem igjen før du sletter deg her inne....hehe.

(mann 56 år fra Akershus) ma. 6 des. 2010 15:03 Privat melding

Så løste det seg. Kan ikke skjønne hvorfor du skal spille "hard to get" nå, etter å ha virket helt desperat i flere dager. :-)

På den annen side må jeg berømme den kloke mannen @aerix (og noen få andre)i innleggene ovenfor. Når man har datet i noen mnd bør man ha kommet close nok til at:

1. Man kjenner hverandres kommunikasjonsvaner
2. Man har passert stadiet hvor du bare blir stille og forsvinner sakte ut i verdensrommet uten å gi beskjed til den du datet.

Det forekommer meg at vi er mange som er veldig forskjellige her inne. Hvis jeg hadde vært i et date-noen-måneder-kanskje-vi-skal-bli-kjærester-forhold og skulle reist bort fra vedkommende en stund, hadde en kort og morsom sms vært det siste jeg gjorde før jeg sovnet om kvelden og det første jeg sjekket om morgenen. Jeg hadde nytt den deilig kriblende følelsen når jeg kjente mobilen sms-vibrerte i lommen. Og selvsagt hadde jeg visst at min motpart hadde hatt samme boblende glede av det. Det er jo det som er å bygge opp et forhold.

Ærlig talt da menn og kvinner. Hvor kjedelige er dere egentlig? "Hvis jeg hadde fått masende sms-er når jeg var på besøk hos familien eller ute med venner..." Hva er dette for noe? Som godeste @aerix og noen andre har påpekt ville jeg alltid hatt tid til å svare noen jeg var betatt av eller flørtet med nesten når som helst, enten jeg måtte gått på do eller med mobilen skjult ved middagsbordet mens jeg antakelig satt med et litt fåret smil.

Hurra for den boblende følelsen av å måtte snakke eller sms'e i munnen på hverandre. Og hurra for at han svarte TS. Det er ikke alltid om å gjøre å komme seg fortest mulig videre.

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 6 des. 2010 15:07

Lathund:
Underskrives!!!

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 6 des. 2010 16:59 Privat melding

@:-(

du kunne jo gitt svaret 2-3 timer da så han fikk kjenne litt på noe usikkerhet.
Du skriver ikke hva mannen i andre enden ga som årsak til stillheten, og for meg finnes det ingen god grunn egentlig. Er man glad i noen, svare man av respekt og egeninteresse i løper av kort tid, ihverfall samme dagen spør du meg.(dvs innenfor 0-15 timer eller noe).

et liknende scenarioe for å sette det VELDIG på spissen:

"Jeg går å er utro mens jeg er i forhold.. så blir jeg borte et par dager før jeg kryper tilbake til dama å sier. Unnskyld for at jeg var utro, men jeg er glad i deg"

Skulle alt liksom da være ok bare fordi jeg sa unnskyld?? Hmm..

Vi vet jo ikke hele historien bak dette..og kan hende dere har hatt en krangel før han dro som gjør at han var forbanna og trenger noen dagers luft, ikke vet jeg.

Men, uansett: lykke til videre.:-)

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 6 des. 2010 17:35

En eneste gang har jeg opplevd å bli nedrent av meldinger.. noe som i seg selv var grunnen til at jeg ble skeptisk til hele forholdet. Meldingsforholdet var veldig skjevt. Altså jeg fikk flere mellom hver jeg sendte. Og innholdet?? Hjelp! Han ville hente månen til meg (Joda han skrev det).

Først ble jeg smigret, men jeg sa tydelig i fra om at han ga meg vondt i magen ved å holde på sånn. Han var arbeidsledig og superforelsket, jeg var interessert, men hadde ingen mulighet til å bruke hele arbeidsdagen til å besvare hans svulstige SMSer.

Til slutt sa jeg at jeg følte meg som en katt som var skremt under sofaen. Og sa videre at hvis en skremt katt skal komme fram, så må den som sitter foran sofaen flytte seg litt og drive med sitt en stund, slik at katten føler det er trygt å komme fram og selv få lov å velge om den vil legge seg i fanget.

Jeg var fornøyd med metaforen min Han sa han forstod. Og han gjorde nok det, han bare greide ikke ta seg sammen og ta hensyn til mine behov.

For dagen etter kom denne meldingen: "Hvor lang tid tar det før en katt legger seg frivillig i fanget da?"

Det var dødsstøtet. Jeg ringte og sa at jeg ikke kunne fortsette....

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 6 des. 2010 17:37 Privat melding

hahahaha "katt som er skremt under sofaen" . lol, bra uttrykk:-) skal ta vare på den...

Skjult ID med pseudonym Emilie ma. 6 des. 2010 18:28

Skeptisk -

og er fremdeles enig med de flotte mennene her som sier at er en interessert så svarer en på sms samme dagen!!!

Skjult ID med pseudonym ElFrodo ma. 6 des. 2010 20:12

Enig med emilie og er fortsatt skeptisk. Hadde han vært interessert så hadde han svart i løpet av helgen. Den meldingen han sendte nå antar jeg er begynnelsen på slutten. Men desto hyggeligere hvis jeg tar feil...

Skjult ID med pseudonym :-( ma. 6 des. 2010 21:22

Jeg har grunnen og den er god nok for meg... Har fått mange meldinger i dag og jeg har valgt/bestemt meg for ikke å sende til han først men svarer når han skriver til meg frem til han kommer hjem frå tur...

Han har nok ikke vært utro som flere her skriver....

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 7 des. 2010 12:22

Håper det blir bra når han kommer hjem! Skriv heller her enn å sende han for mange SMS hvis det klør i fingrene... :)

Men siden du har den overskriften du har.... Har du skemt bort noen før, tror du?

Skjult ID med pseudonym petita ti. 7 des. 2010 13:01

Alternativ fremgangsmåte : Send ham en melding hvor du skriver at du legger bort mobilen for en stund for å ha en mobilfri helg eller hva enn (det er faktisk ganske herlig) og så gjør du det. Etter en stund vil du ikke lenger føle behov for å sende melding eller sjekke mobilen hvert femte sekund, men heller gjøre andre ting som får deg i godt humør, og når du en gang iblant sjekker mobilen så kan en melding heller være en hyggelig overraskelse :)
Trøstekuttutmobilenklem fra meg :)

Skjult ID med pseudonym skopan ti. 7 des. 2010 19:58

Les boka : han er faktisk ikke intressert

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 7 des. 2010 20:15

Jeg må si det har kommet frem en holdning i tråden her som jeg ikke liker, nemlig at om du er det minste i tvil, så gi slipp på det.

Så kan vi jo alle spørre oss hvorfor vi er single...

Skjult ID ti. 7 des. 2010 20:33

Det er rett og slett ubalanse i hvor opptatt man er. Du sitter hjemme og går på veggen og lengter etter han, mens han har "avbrekk fra hverdagen" og er opptatt med andre ting.

Trenger ikke være noe mer enn det! Personlig vet jeg ikke noe mer plagsomt enn å være bortreist og få meldinger som egentlig ikke har noe nytt i seg eller er tomprat. Man blir da "skyldig" et svar med mer tomprat. Ikke noe er mer pinlig enn å sitte med nesa i mobilen mens man skulle ha pratet med kollegaer eller familie man ikke har sett på veldig lenge.. etc.

Skjult ID med pseudonym snuppa ti. 7 des. 2010 22:45

Hvordan går det med deg :-(?

Skjult ID med pseudonym Lathund ti. 7 des. 2010 23:01

Jeg ønsker deg/dere lykke til og håper dere får det fint når han komme hjem. Med sjanse for at det ikke varer evig!

Jeg kunne ikke vært mer enig, @qwerty. Ikke veldig rart at vi er single. Tipset er hele tiden: Gi slipp og gå videre i stedet for å våge å stille seg sårbar og åpen med mulighet for å bli dypt såret.

Den som intet våger, intet vinner!

Skjult ID med pseudonym Aerix ti. 7 des. 2010 23:20

Kjærligheten er jo et lotteri, vil man vinne, må man iallfall spille.

Skjult ID med pseudonym :-( ti. 7 des. 2010 23:25

Joda går bra, men jeg er veldig usikker selv om jeg nå får meldinger, har bestemt meg for å ikke "mase" mens han er borte og derfor ikke skrive til han uten at han skriver først.

Men er faktisk sjalu på dei som er så heldige å få ha han hos seg og vet ikke om jeg liker det, kanskje jeg legger for mye i det og han ikke og jeg heller burde trukket meg tilbake så han ikke sårer meg skikkelig.
Etter det bruddet jeg har vært gjennom så har jeg hele tiden hatt en forsvarsmur rundt meg som han her rev ned ganske så fort :-( noe som er veldig skremmende.

Fikk spørsmål lenger oppe i tråden om jeg har skremt vekk flere? Nei ikke helt men ikke langt ifrå, men ble ingen ting pga min forsvarsmur som jeg ikke klarte å legge frå meg og derfor klarte ikke han å åpne seg skikkelig for meg noe jeg gjerne kunne tenkt meg for å få en bekreftelse på at han virkelig ville ha meg og ikke som en ekstra god venn.. jeg vil ikke være en ekstra god venn... Og det vil jeg ikke være denne gangen heller så vurderer å bare trekke meg tilbake så jeg ikke blir alt for såret, noe jeg er livredd for.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 7 des. 2010 23:33

@TS
Du skrev lør 4.des 19.03
"Til vanlig er han flink å svare på sms selv om det kan ta opptil en time og kanskje lenger når han er på jobb, har han fri får jeg svar ganske fort..."

Jeg la merke til "opptil en time".
Synes du det er lenge?

Skjult ID med pseudonym :-( ti. 7 des. 2010 23:40

Jeg syns kanskje det er litt lenge med tanke på at alle nå til dags går rundt med mobilen i lomma.
Får jeg selv en melding så svarer jeg med en gang jeg ser eller hører at den kom. Men utifrå jobben han gjør så skjønner jeg det kan ta så lang tid før han merker han har fått en sms, men jeg synes 3 dager er lenge.

(mann 44 år fra Akershus) ti. 7 des. 2010 23:46 Privat melding

Tja...jeg legger oftere og oftere bort mobilen - rett og slett fordi jeg er møkk lei av å være tilgjengelig. Det er klart - om jeg hadde truffet noen, så hadde det vært mer interessant å ha den med meg ;)

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 7 des. 2010 23:51

Enig i at 3 dager kan være lenge. Kommer litt an på situasjonen.
Men vil samtidig si at de fleste jeg kjenner har ett veldig avslappet forhold til mobilen.
De svarer i løpet av dagen. (Eller dagen etter/noen dager etter)

Ingen ønsker å bli såret, men noen ganger er det verdt å ta sjansen.
Lykke til!

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 8 des. 2010 00:14

Herregud her var det mye spekulasjon og mange rare "råd". "Han er utro", "han er ikke interessert", whatever. Det er det vel ingen som vet?

TS
Jeg synes du skal sende han én melding jeg, hvis du ikke allerede har gjort det. Og der skriver du: "Jeg håper du får en fortsatt kjempefin tur og koser deg med familie og venner:) Ring meg når du er tilbake da, jeg gleder meg til å se deg igjen. Klem:)"

That's it. Så lar du han nyte oppholdet hjemme i fred og ro og uten dårlig samvittighet ovenfor deg, og du kan gjøre noe annet selv noen dager sammen med venner eller noe slikt. Og har fyren litt dårlig samvittighet når han kommer hjem, noe han sikkert kommer til å ha etter å ikke ha svart deg tidligere, så inviterer han deg sikkert ut på en fin restaurant eller noe annet hyggelig når han kommer hjem.

Skjult ID med pseudonym Eva on. 8 des. 2010 00:15

Handervetu; Må vennene dine først sende melding tilbake da og spørre hva tris betyr, før de igjen kan la være å svare? ;) tris

Skjult ID med pseudonym Aerix on. 8 des. 2010 00:33

Vi er jo alle forskjellige på dette området. Ts og vedkommende får jo muligheten til å ta en prat om dette snart

- Noen liker ikke å få masse sms,noen liker det.
- noen trenger mye luft i forholdet
- andre trenger mindre luft
- noen savner partneren sin etter en dag og må høre stemmen til den man er gla i før man sovner
- andre har ikke det behovet.
- noen ser på sms som mas
- andre ser på det som interesse og et savn
- noen syntes 3 sms er mas
- andre må på 3 siffret før de syntes det blir mye

Vet bare selv at en partner som sjeldent gir lyd fra seg og trenger mer luft i forholdet enn hun trenger meg,ikke er min type jente. God morgen mld og natta mld er naturlig for meg selv om jeg er i Gambia på guttetur. Så får vi alle jakte på den personen som er på samme nivå som oss selv på de fleste plan.

Vi kan leke så mye hobbypsyologer vi vil om emnet,men noe fasit finnes ikke selv om noen kanskje tror det.

Skjult ID med pseudonym :-( on. 8 des. 2010 13:07

@oslomann

Hvorfor har ikke du svart tideligere, dette er jo en super sms som jeg burde sendt med en gang, da hadde jeg sluppet mange bekymringer. Men nå får jeg jo svar og andre meldinger så da er det vel ok, tror jeg...

Takk for alle som engasjerer seg og bryr seg.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 8 des. 2010 13:28

@ TS

Haha, beklager, jeg burde kanskje si opp jobben og begynne med dette fulltid. Du kan jo spare den til neste gang han er ute og reiser da vet du ;)

Lykke til! :)

Skjult ID med pseudonym :-( on. 8 des. 2010 13:37

Han får ikke reise uten meg neste gang.. hehe.... iallefall ikkje om han skal holde på med meg.. ;-)