Alle innlegg Sukkerforum

En siste hilsen etter å ha blitt blokkert?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mr blocked lø. 4 des. 2010 18:21

Av og til blir man blokkert pga en misforståelse. Siden man da er blitt blokkert har man ikke mulighet til å prøve å rette opp igjen misforståelsen. Kanskje den som er blokkert burde hatt mulighet til å sende en "siste hilsen" for å kunne prøve å forklare ting?

Jeg opplevde nylig å bli blokkert av en interessant dame jeg hadde hatt noen fine meldinger fram og tilbake med.

Foranledningen var at jeg skrev noe på spøk som ble misforstått. Jeg skrev noe sånn som at

"siden du er en slik ekspert på dette litt kinky emnet kommer jeg til å stille deg noen kontrollspørsmål etterhvert'

Knapt noen ville påberopt seg å vite mye om dette kinky og sexy emnet. Derfor syns jeg det var morsomt å fremstille henne som en selvutnevnt ekspert bare fordi hun hadde vært såvidt inne på temaet. Dette ble ikke godt mottatt.

Hun svarte "jeg har aldri påstått at jeg er noen ekspert på dette, og skjønner ikke hvordan du kan ha kommet til det.". Og dermed ble jeg blokkert.

Tror hun følte det som et slags personangrep. Og det var det absolutt ikke ment som. Ser i etterkant at jeg burde kanskje lagt på noen smiley's og endret ordbruken noe.

Det hadde i dette tilfellet vært nyttig om jeg hadde hatt muligheten til å prøve å respondere med at dette var et forsøk på en flørtete fleip. :)

Skjult ID med pseudonym mr.bean lø. 4 des. 2010 18:24

damer her tenner på å blokkere, de føler seg vel mere ovenpå av det, er ei fin ei her på forumet som blokkerer alle profilene hun leser, teit, men sant! hehe

(kvinne 49 år fra Rogaland) lø. 4 des. 2010 18:32 Privat melding

Vi har alle våre grunner til å velge å blokkere noen.

Selvsagt litt synd dersom årsaken er en misforståelse. Men kan hende opplevde ikke damen meldingene dere i mellom som like fine som du, og den siste kommentaren bare bekreftet inntrykket?

Skjult ID med pseudonym Xradon lø. 4 des. 2010 18:39

Vis damene eller menn for den saks skyld vil blokkere. La dem blokkere, det finnes bedre mennesker der ute å bli bedre kjent med!!

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 4 des. 2010 18:44

Noen er mer lettfornærmet enn andre. Slik er det bare. Risikabelt å spøke med folk du ikke kjenner.

Skjult ID med pseudonym Mr blocked lø. 4 des. 2010 18:44

@elibe: selvsagt en mulighet, men jeg syns ikke det var mye som tydet på det, meldingene mellom oss var relativt lange og koselige, vi stilte hverandre omtrent like mange spørsmål hver, og hadde generelt en fin tone med humor og uskyldig erting (og nå er det sikkert mange som tenker "kanskje ikke hun syns det var uskyldig").

Og jeg tror ikke akkurat denne damen blokket for hun fikk et kick ut av det, @mr bean. ;)

(mann 42 år fra Hordaland) lø. 4 des. 2010 18:47 Privat melding

Er veldig lett å missforstå folk når en bare skriver. Ironi skal en være forsiktig med. Tipper
det er veldig mange missforståelser her inne! Og blir en blokkert, så får en jo ikke lov til å forklare
seg heller, så det er dumt.

Skjult ID med pseudonym **Milla** lø. 4 des. 2010 18:49

...nå var det noen som i en annen tråd kommenterte at den blokkeringsfunksjonen tidligere har het noe som "ikke interessant", så er derfor mange blokker tipper jeg.

Jeg har avvist flere, for så å blokkere dem etterpå da jeg har fått mange stygge mld etter å ha blokkert noen.

Skjult ID med pseudonym Binders lø. 4 des. 2010 18:54

Hvis hun ikke tok humoren din i meldinger, vil det nok ofte gjenspeile seg i virkeligheten tror jeg, så antakelig var det ikke noe stort tap. Men jeg forstår behovet ditt for å oppklare hva du egentlig mente. Men, det har du ikke sjansen til og når du ikke får gjort noe med det, er det bare å gå videre. :)

Kan jo hende hun skjønte at det ikke var så alvorlig ment, men om du var den som "pushet" mest på sexprat og kinky temaer så er det fort gjort å bli blokkert. Mange jenter er lei av det. Med eller uten humor. Vel, du ble en erfring rikere, og du vet mer om hva du vil passe på en annen gang... Så da var det jo en god ting som kom ut av det uansett. Bedre lykke neste gang!
:-)

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 4 des. 2010 19:57 Privat melding

Det er lett å bli misforstått her inne ja. Du vet jo ikke hva slags meldinger hun har fått tidligere, så da forbinder hun sikkert med det du sa til det hun har opplevd eller erfart tidligere med andre menn. Damer blir jo litt lei av mannfolk som tenker på dem som kun sexobjekter. Men det var litt dumt ja. :( Du får lykke til videre neste gang da vetu.

Skjult ID med pseudonym rosenpool lø. 4 des. 2010 20:02

Blokerer hvis jeg ikke orker å forklare ting eller ikke vil ha mere kontakt med den jenta .

Skjult ID med pseudonym kvinne47 sø. 5 des. 2010 00:42

Det er så utrolig mange profiler her inne at jeg ikke klarer å huske hvilke jeg allerede har lest, så jeg har begynt å blokkere dem jeg ikke er interessert i fordi jeg:
1) Ønsker å rydde matchlista mi: blokkerer profiler som er mer enn 10 år eldre enn meg og profiler som har markert et politisk eller religiøst ståsted helt motsatt av mitt
2) Ønsker å spare tid; når du blokkerer forsvinner jo profilene fra matchsøket ditt.
3) Ikke har lyst å framstå som en "stalker" ved at jeg stadig havner inne på den samme profilen pga et interessant bilde