Alle innlegg Sukkerforum

Åssen funker dette??

Vis siste innlegg
(mann 41 år fra Oslo) on. 27 des. 2006 14:00 Privat melding

Hello,

som dere kanskje skjønner av overskriften er jeg relativt fersk på det her og savner litt info om hvordan ting funker. Lurer spesielt på dette med markering av profiler og denne matchingen...hvordan foregår det egentlig?? Har markert et par profiler som svært interessante men det skjedde jo fint lite hehe. Skjønte det også sånn av "M" i en post lenger ned her at han dreiv og manipulerte voldsomt på matchingen hehe...

Og så lurer også på hvilke folk som kommer opp rundt omkring under de forskjellige linkene?? Jeg får stort sett opp jenter mellom 24 og 30 fra Oslo over alt, men av og til så kommer det en fra Buskerud eller Hedmark på 35 liksom. Watisdis? :)

(mann 41 år fra Oslo) on. 27 des. 2006 14:11 Privat melding

Har jo testa litt da men er egentlig bare nysgjerrig på hvordan de forskjellige funksjonene funker egentlig men håpa jeg kunne få litt inside av oldtimers'a. Etter noen dagers bruk har jeg liksom inntrykk av at sukker er et oslo-fenomen men det er det kanskje ikke? Og denne matchingen...er den verdt noe i det hele tatt?? Funker den liksom?

(mann 37 år fra Oslo) on. 27 des. 2006 14:22 Privat melding

Jeg har gode erfaringer med matchingen. Det er mange flotte og interessante jenter på listen min iallfall! :)

(mann 41 år fra Oslo) on. 27 des. 2006 14:45 Privat melding

Ok, no offence partner men jeg tror jeg skjønner hvorfor ;) Nå skal ikke jeg si noe om damene du har hatt med deg hjem, men hvis du har hatt med deg 5 stykker den siste måneden fra byen og 1 det siste året herfra så tenker ihvertfall jeg mitt om damene du har med hjem! Jeg mener ikke å drite deg ut, helt seriøst...men jeg hadde ihvertfall glemt hele sukker hvis jeg var deg. Evt endra startegien drastisk...

(mann 41 år fra Oslo) on. 27 des. 2006 16:05 Privat melding

Det er bra du ikke tar deg nær av det men det må jo ringe noen bjeller når resultatet er SÅ vanvittig forskjellig bare ved å bytte arena? Men det er kanskje et annet fokus her enn på byen...ikke vet jeg. Personlig er jeg ute etter kvalitet og ikke kvantitiet og jeg tror kanskje denne arenaen er bedre for denslags. Men som alle andre steder så må man vel ty til "skitne triks" her også for å få noe oppmerksomhet. Er jo egentlig helt latterlig at man skal måtte oppføre seg som en skikkelig drittsekk for å få kontakt. Det skurrer bare så vanvittig men det er vel facts of life...kanskje det er noen blomster innimellom alt ugresset tross alt :)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no to. 28 des. 2006 10:20

Hei lunasea
Matchingen fungerer den, vi veier de 70 spørsmålene du svarte på i profilen din mot hverandre gjennom en rekke ulike beregninger. Men for å oppklare litt missforståelser rundt matchtallet: Høy matchscore er naturligvis ingen garanti for tiltrekning og god kjemi, men det sier noe om sannsynligheten for at et potensielt forhold skal kunne vare og blomstre over tid, hvis kjemien først er god. Det blir derfor opptil hver enkelt å finne ut av om kjemien er god, og det er der Sukkers fester er unike. Der unngår du pinlige dater og har anledning til å veksle noen ord med de som er interessante. Er ikke kjemien god er det bare å gå til neste.

Når det gjelder markering av profiler som interessant så er dette bare en ekstra tjeneste. Det blir som å sende et lite blunk eller "slengkyss", profilen vil få et lite hjerte ved seg. Det er imidlertid opp til enten deg eller jenta å ta kontakt hvis det skal bli noe mer. Oppfordrer i samme åndedrag våre Sukkerbrukere til å senke sin egen terskel for å ta kontakt og være åpne og imøtekommende.

Geografisk avstand er ikke en del av Matchingen så derfor vil du kunne få opp folk som matcher deg på ulike steder i landet. Vi har lagt til et filter i søkemotoren hvor du kan søke på kun de som er i nærheten av deg geografisk. Se under søkemotoren i Matchlisten (noe av funksjonaliteten er avhengig av at brukerne har krysset av på kartet hvor de bor). Når det gjelder alder så kan du vekte dette spørsmålet høyere i profilen din dersom det betyr mye for deg.

Sukker er for tiden størst i Oslo, i og med at vi kun har kjørt fester her foreløpig. Vi kommer dog til å kjøre en turne i landet på nyåret der vi skal besøke flere byer. Vi har allikevel tusenvis av profiler rundt om i landet så det er bare å bruke søkemotoren for å finne frem til de.

Skjult ID med pseudonym mmm... to. 28 des. 2006 12:48

"Se under søkemotoren i Matchlisten", skriver sukker.no.
Vennligst forklar dette nærmere.
Hvordan kan jeg få opp kun de som bor i Oslo/Akershus??

(kvinne 58 år fra Oslo) to. 28 des. 2006 14:52 Privat melding

Til mmm...
Velg "Matchliste", så avansert søk. Deretter velger du enten et fylke (Oslo og Akershus blir da to søk) eller avstand til deg i km (da får du vel kun opp de som plassert seg på kartet), og trykk søk. Du kan selvfølgelig nyansere søket mer noe som er å anbefale særlig om du vil se svaret på kartet.
Lykke til :-)

(mann 41 år fra Oslo) to. 28 des. 2006 23:07 Privat melding

Kult! Men hva er egentlig høyeste score her...er det sånn at noen faktisk har 100 i matchtall? Fikk en på 97 sprettende inn på lista mi her så jeg og det må jo være vanvittig bra...?