Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor må jeg alltid holde igjen?

Vis siste innlegg
Skjult ID ma. 20 mars 2006 17:39

Gang på gang merker jeg at jenter blir klare når jeg selv ikke viser spesiell interesse. Hvorfor er det slik? Blir de fristet til å teste draget hver gang og finner det sportslig interessant??

Skjult ID ti. 21 mars 2006 00:10

Nyt det kompis. Kjør samme greia med de du liker også! Alltid kulere med det man må slite for vet du!

Skjult ID ti. 21 mars 2006 21:20

Kanskje det er lettere for dem hvis mannen ikke virker så desperat/trengende? Jeg har samme erfaring selv. Noe som er enda mer irriterende; mange jenter tenner på meg hvis jeg behandler dem som dritt. Håpløst. Da blir ihvertfall ikke jeg klar for noe mer enn et knull.

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 21 mars 2006 22:25 Privat melding

Nå er det ganske langt mellom å erklære sin udødelige kjærlighet 2. daten til å behandle folk som dritt, da. Den velkjente gyldne middelvei er klart å anbefale. At ikke folk kan være mer ærlige og faktisk prate sammen, heller enn å sette opp en fasade og ikke faktisk vise hvem de er, er jo helt utrolig. Hvis jeg hadde måttet slite meg i hjel for å få oppmerksomhet fra en fyr, hadde jeg raskt mista interessen. Det å bli overivrig funker på samme måten. Sosiale antenner, kommunikasjon og ærlighet er faktisk tingen. :o)

Skjult ID on. 22 mars 2006 01:11

Jeg har vært inne på profilen din Soraia, og du virker helt klart som en dame som hadde tent skikkelig hvis en type hadde behandlet deg som en dritt. Hvorfor kommer du med dette vrøvlet om den gyldne middelvei og ærlighet?

Skjult ID on. 22 mars 2006 20:21

Hehehe... Gutta her inne er svære som f... i kjeften og cocky som 10 amerikanere på ritalin når de kan gjemme seg bak anonyme nick. Hadde man ikke hatt denne funksjonen så tror jeg neppe at man ville lagt inn slike innlegg som det ovenfor, ettersom mange damer merket dere som "Ikke interessert".

Soraia kommer med sin mening, og tør å vise ansikt. Det står det respekt av.
Og for å være ærlig, så tror jeg det mer er du som blir tent av tanken på at hun hadde blitt tent ved at du oppførte deg som en drittsekk (no pun intended)

Og nei, jeg er ikke noe bedre ettersom jeg også gjemmer meg bak anonymitet. ;-)

(mann 43 år fra Oslo) on. 22 mars 2006 21:10 Privat melding

Ha ha, gutter kan lett kommer over som litt desperat. Tror det meste er forskjellen mellom ’en snill gutt’ som ei jente ønske og ’en snill gutt’ som en gutt prøver å bli…

Skjult ID on. 22 mars 2006 23:39

Hvem sier at jeg er gutt? Dessuten er det alt for koselige innlegg i diskusjonene. Særlig fra dere gutter. Jeg savner litt temperatur og drama her!!!

Skjult ID to. 23 mars 2006 01:00

Du er sikkert bare misunnelig på Soraia. Hun er veldig flott. Men jeg støtter fullt og helt ditt ønske om mer futt i diskusjonene. Alt er så snilt, snusfornuftig og riktig. Det er kjempebra at vi kan være anonyme og slenge litt dritt.

Skjult ID to. 23 mars 2006 01:28

Innlegget er fjernet på grunn av usakelig innhold

Red.

Skjult ID to. 23 mars 2006 08:04

Folk må selvfølgelig få lov til å ha sin egen mening, men å kalle noen for en stygg og dum ku karakteriseres som personangrep og strider mot punkt 13 i bruksvilkårene. Jeg oppfordrer admin til å slette slike innlegg.

Skjult ID to. 23 mars 2006 13:58

Saklige menn er som regel kjedelige elskere...

Skjult ID to. 23 mars 2006 18:02

Spiller ingen rolle hva du sier. Saklige og diskuterende menn tenner ikke meg.

Skjult ID to. 23 mars 2006 19:05

Hvis man ønsker et varig, gjensidige og kjærlig forhold tror jeg ikke det lønner seg å behandle den andre parten som dritt. Vær deg selv og ikke spill. Er du interessert - vis det, men ikke overøs med komplimenter og ønsker før man har etablert en relasjon. Greit å møte folk før man blir for ivrig, det blir fort litt skremmende.

Skjult ID to. 23 mars 2006 19:42

Dersom noen damer tenner på å bli behandlet som dritt, be my guest. Men jeg tenner IKKE på å behandle damer som dritt. Og jeg tenner heller ikke på damer som tenner på å bli behandlet som dritt.

Skjult ID to. 23 mars 2006 23:45

Fjortis? Jeg traff visst et sårt punkt...

Skjult ID fr. 24 mars 2006 17:05

Tror det er viktig å ikke være vag når du ikke er interessert i noen...
Si det med rene ord og ikke gå rundt grøten....Gjør du det så gjør du deg selv en bjørnetjeneste...Er du ikke interessert så si det rett ut.
Ingen har gått nedenom av et ærlig svar...

Skjult ID on. 29 mars 2006 14:37

"Spiller ingen rolle hva du sier. Saklige og diskuterende menn tenner ikke meg."

Jeg slår meg på brystet, bærer deg over skulderen og pælmer deg i senga. Hvis jeg gidder, kler jeg av meg også....

Skjult ID med pseudonym yes lø. 13 jan. 2007 01:26

Ok her snakker vi om en jente som søker sin Tarzan?
Vel, man prøvde jo med myke menn med fotformsko og skjegg på 70 tallet- det gikk jo ikke bra. De ble for uniteressante og jentene fant seg en rørlegger isteden. Jeg tror ikke alltid kvinner mener det de sier utad. Vi lever jo i en mer utdannet og dispilinert verden og det er godt men når det kommer til business tror jeg kvinner ønsker ordentlige menn og vi gutta ønsker feminine kvinner som tenner oss skikkelig..