Alle innlegg Sukkerforum

Hva kommer først?

Vis siste innlegg
(mann 35 år fra Oslo) ma. 3 april 2006 23:47 Privat melding

Hei alle sukker mennesker!

Har vært medlem her i snart to uker nå. Er usikker på fremgangsmåten når det gjelder å vise interesse og initiativ. Bør man først markere personer man liker som interessant/svært interessant, eller først skrive melding til innboksen, eller begge?

Hittil har jeg markert de jeg liker som interessant, men jeg har ikke sent meldinger. Tanken er at det bør være en gjensidig interesse av hverandre, før man starter og skrive meldinger. Det bør jo være lett å avgjøre, siden vi har matchtall og personlige beskrivelser, og krever bare ett tastetrykk av en person å vise interesse.

Enten er jeg ikke interessant nok, eller jeg gjør noe feil. Har hatt 130 treff hittil på profilen min, en har markert meg som interessant, og jeg har mottatt NULL meldinger. Hva skjer? Må jeg vente mer? Er jenter for populære, eller er det meldinger som gjelder? Noen med samme erfaring? Er nesten litt skuffet...

--- Rudizo

(mann 37 år fra Oslo) ti. 4 april 2006 17:09 Privat melding

Kjære Rudizo.

Jeg liker også å markere jenter som interessante. Også samler jeg på dem som markerer meg som interessant tilbake, omtrent som å samle på Pokémon-kort! Spesielt godt liker jeg dem som markerer meg som "svært interessant" når jeg bare markerte dem som "interessant" i utgangspunktet. Det er omtrent som å finne Pikachu som det siste kortet i boosterpacken, jeg føler jeg har skikkelig taket på dem og kan be dem ut når som helst og vet inni meg at de vil takke "ja" på flekken.

Jeg blir litt lei meg når jeg logger på og klikker på "Respons" og ser at noen har fjernet meg fra interessant-listen sin. Hva har skjedd, liksom? Det er ihvertfall ikke noe jeg har sagt, fordi jeg liker ikke å sende meldinger på nettet. Det er så sinnsykt 1995. Men hvem vet, kanskje de har funnet seg noen (andre) å være glad i.

Kun én gang har jeg markert en jente jeg syns var søt som "ikke interessant" for å spille hard to get. Det virker ikke som hun tok særlig notis av det.

Selv får jeg noen meldinger, men jeg tror det er fordi jeg nevner noe om hestevitser i profilen min istedenfor dyrisk sex; jeg tror å nevne dyrisk sex før man har sagt "hei" til noen kan være vanskelig for endel jenter å sette pris på (såklart uten at jeg skal påberope meg å vite hva som skjer i toppetasjen hos jenter, bare vill gjettning fra min side).

Good luck videre. Gotta catch'em all!

Mvh,

iGNOSaurus.

(mann 42 år fra Rogaland) ti. 4 april 2006 18:21 Privat melding

Har 140 markert deg som interessant så legger du ikke merke til at det plutselig har blitt 141. Hvis du da ikke er en samler som ingnoranus. Ingonsaurus, mente jeg.

Skjult ID med pseudonym frk vable ti. 4 april 2006 20:55

Send meldinger selv Rudizo, ikke sitt og vent. Behøver ikke å bety så mye om jenta ikke har markert deg som interessant.

(mann 37 år fra Oslo) ti. 4 april 2006 21:41 Privat melding

Kjære TomKrus.

Grunnen til at jeg legger så spesielt merke til det er hvordan interessentene distribueres over disse tre kolonnene i respons-vinduet. Selv om jeg kan si meg enig i at det kan være vanskelig å legge merke til at 140 plutselig blir til 141, er det lett å se at 2 (140 % 3) blir til 0 (141 % 3).

Det kan gå uker uten at jeg helt klarer å plassere hvem som plutselig er blitt borte, men det er alltid like trist når det demrer. Svinger kanskje en tur innom profilen og ytrer et gråtkvalt "hvorfor?". Så roer det seg. Hun var nok egentlig ikke noe for meg.

Forresten slo det meg nå plutselig hvem som hadde fjernet meg fra "svært interessant"-listen sin. Du vet hvem du er. Takk for å ha ødelagt kvelden min.

Mvh,

iGNOSaurus.

Skjult ID ti. 13 feb. 2007 14:57

Hvis 140 stykker har satt deg som interessant, da har man vel et luksusproblem... he he

(mann 42 år fra Troms) ma. 26 feb. 2007 23:41 Privat melding

Jenter som ikke tør skrive til gutta, er ikke verdt å bruke energi på. Konsentrer dere heller om de som er modige nok til å ta kontakt.

Skjult ID med pseudonym veteran on. 28 feb. 2007 01:32

Jeg har 2284 besøk på profilen siden starten i oktober-06.
Kan i farten ikke huske å ha fått en eneste melding uten å ha skrevet først.
Og det kan ikke være noe galt med selve profilen, for jeg får svar nok på mine meldinger.
Konklusjon, damer sender ikke meldinger.
Ikke overraskende i grunn, damene sjekker jo ikke på by'n heller.

Likestilling skal dem ha, men sjekke vil de ikke......??

(mann 44 år fra Buskerud) on. 28 feb. 2007 15:35 Privat melding

Henger meg på veteran her jeg da....
Skriv selv om du skal få noe svar ivertfall...Du blir anntagelig ikke nedrent av mld uansett om du får en god venninne til og skrive teksten for deg...
Skriver du selv vil du ivertfall få noen svar....