Alle innlegg Sukkerforum
(mann 41 år fra Hedmark) on. 8 des. 2010 16:22 Privat melding

Er ikke disse hjertene et greit verktøy for å gi et signal om at en person framstår som interessant?? Fått inntrykk av at mange som mener det er lavmål og bruke disse symbolene. Jeg for min del synes de er veldig greie, har ikke noe for seg å lire ut av seg mer enn den infoen som står i profilen, før man vet om man er i kategorien interessant vel ?

Skjult ID med pseudonym hej on. 8 des. 2010 16:32

er ingen vits å gi det til jenter for de mottar så mange at de sjekker ikke profilen en gang

(mann 41 år fra Hedmark) on. 8 des. 2010 16:37 Privat melding

Kan ikke tro det er så mange at de ikke sjekker opp profilbildet en gang...

(kvinne 29 år fra Finnmark) on. 8 des. 2010 16:41 Privat melding

Får ikke så veldig mange hjerter jeg, så jeg er vel unntaket da. hehe :-) Blir jo nysgjerrig når man får hjerter eller brev. I allefall gjør jeg det :-)

(mann 44 år fra Akershus) on. 8 des. 2010 16:42 Privat melding

Jeg bruker dem som bokmerker. Om jeg ser en profil jeg har lyst til å se mer på når jeg kommer hjem fra jobb, eller bare har tid, så setter jeg et gult merke.

Skjult ID med pseudonym kekk on. 8 des. 2010 17:02

Tyr -76
du har jo ett greit bilde og alt det der,, bare test ut å gi ut noen hjerter, så vil du oppleve at noen av dem ikke reagerer og sjekker profilen din en gang! ;)

(mann 39 år fra Vestfold) on. 8 des. 2010 17:04 Privat melding

@Tyr-76

jeg satt et gult hjerte en gang, og gjett om det tok av.... so it works:-).
Forøvrig er jo alle disse "komplimentene" til å le av..så bruker man denne må vi håpe, tro og satse på at mottaker har god humor*ler*. Vi må bare se humoren i disse:-)

Kort erfaring her inne tilsier at det ikke finnes noen fasit i hva som funker. En må bare ta det for hva det er og være hyggelig, humoristisk og ærlig i sin fremtoning så kommer man langt.. et gult eller rødt hjerte hos mange kan liksågodt gi 0 svar helt til man treffer den rette som faktisk svarer..

(mann 41 år fra Hedmark) on. 8 des. 2010 17:15 Privat melding

Synes det som sagt er greie verktøy å bruke, vi leter jo etter nålen i høystakken her :) Så i første om gang må det være veldig greit¨å få et hint via et enkelt grep som det er å sette et hjerte. Har som sagt fått inttrykk av at det anses som labert å henvende seg med de, utifra hva jeg har fått med meg i tidligere tråder, og enkelte profiler. De fleste nevner at når du først er her så legg igjen en mail, men som ofte nevnt her så er det nesten ingen som får svar :)
Det burde vært enklere å blokkert folk man ikke hadde interesse av, skulle kunne gjort det når man skrollet nedover listene, tatt alle fluer i en smekk liksom :) Er jo tidkrevende å gå inn på alle profiler å få de blokkert, det har da ikkenoe for seg å bla igjennom uinteressante profiler gang på gang på.............

Så det burde gjøres enklere......... men da blir det kanskje dårlig butikk for innehaverne :)