Alle innlegg Sukkerforum

Gutter - Øk dine sjanser på sukker

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Aerix to. 9 des. 2010 02:11

Noen tips til ting man kanskje bør ha med i profilen sin sett fra et forskningssynspunkt :-)

Så sett igang gutter. På tide å oppdatere profilen sin for å øke sine sjanser.

Alt frivillig hjelpearbeid jeg gjør må inn i profilteksten :-)

Vi har hørt det før; at machotyper med drittsekkpreg visstnok faller så mye mer i smak hos damer som er ute etter en flørt eller et lite eventyr...

Men kanskje har noe skjedd - med noen kvinner, i hvertfall de som har deltatt i en ny canadisk studie. For her er et forskningsarbeid som bringer litt snillere nyheter.

Det antyder at kvinner foretrekker sjenerøse og snille menn, i praksis de litt altruistisk anlagte. Ikke bare som kjæreste, men også når de skal velge mann for kun én date.

Funnene antyder at kvinner har en spesiell greie for sjenerøsitet, og at altrusime tjener en hensikt i utvelgelsesprosessen fram mot å finne seg en partner, sier Barclay i et presseskriv.

Altruisme er utvilsomt en atferd som krever noe av oss, det kan koste litt ekstra å opptre uegennyttig, og det gir tilsynelatende ingen åpenbar eller umiddelbar fordel.

- Likevel; som denne studien viser, ser altruisme ut til å tjene en viktig hensikt med hensyn til partnervalg. Hvis en mann er snill og generøs mot andre, også fremmede, er det gode muligheter for at han kan bli en god far, hevder forskeren videre.

I studien ble 150 kvinner bedt om å se på bilder og lese korte personprofiler av de avbildede mennene.

Så ble kvinnene spurt om de kunne tenke seg et kortvarig eller langvarig forhold med dem. Like mange menn gikk gjennom samme prosedyre.

- I noen av beskrivelsene ga vi noen hint om snillhet, at man hadde en interesse av å opptre uegennyttig. For eksempel stod det om noen at de "liker å hjelpe mennesker" og jeg "jobber som frivillig matutdeler på fattighuset", sier Barclay.

Senere sammenlighet forskerne responsen på de altrustiske profilene med svarene de fikk når tekstene var endret til et mer nøytralt preg.

Resultatene viser at både menn og kvinner i vesentlig større grad ønsket et langvarig forhold til folk som framsto som altruistiske.

I tillegg viste altså kvinner en større interesse for de uegennyttige mennene, når det kun var snakk om en kortvarig affære.

På nettopp dette punktet spriker preferansene mer mellom kjønnene.

Mennene på sin side likte for eksempel ikke altruistisk anlagte kvinner like godt når partnerjakten handlet om for eksempel en one-night-stand,

Skjult ID med pseudonym Sølibat? to. 9 des. 2010 08:46

Altså, dette kan jo også enhver jente her bekrefte.
de VIL ha en snill, god, sjenerøs, og hensynsfull mann.
Det er bare det at kjemien var ikke der. Føltes bare ikke riktig. Ble visst aldri riktig forelsket.
Ikke før hun møtte Roy, som banket opp 2 stk, fordi de sto bak han i køen. Klinte med 2 andre damer
før han kom bort til deg, og trollbandt deg med de fortryllende ord: Du er fin, hjem til meg?

Det var noe mystisk og spennende med han, måtte bare komme under huden på han...

Tipper det er flere som kjenner seg igjen.

Skjult ID med pseudonym Roy to. 9 des. 2010 08:57

Sølibat, hvem er du?? Kjenner du meg???
FAEN

Skjult ID med pseudonym Sølibat? to. 9 des. 2010 09:10

Åhh, har du beveget deg inn på sukker også nå?

Får du aldri nok, mann?!

Skjult ID med pseudonym **Milla** to. 9 des. 2010 09:14

Forskning har jo også vist at vi foretrekker ulike typer alt etter som hvor i syklusen vi er. Når vi er på det mest fruktbare søker vi store sterke machomenn (survival of the fittest?), mens vi ellers foretrekker litt mykere menn. (Les: Vi vil ha sex med de store sterke, mens de myke kan få puske oss i håret og lage middag til oss...).

(Noe må være galt med meg, jeg liker machomenn hele mnd.).

Har forøvrig aldri vært borti "Roy" ;)

Skjult ID med pseudonym Sølibat? to. 9 des. 2010 09:23

Jeg er macho, men ser ut som en myk, snill mann.
Og dermed krasjer det enten på det ene aller andre hver gang.

BITTERT!

Nei, er ikke så macho egentlig, but i wish Milla...
Det rare er at kompiser ser på meg som en ganske tøff og hard mann, som man absolutt ikke kødder med. (utenom rent humoristisk da selfølgelig, setter pris på en god spøk).
Mens venninnene syns jeg er verdens mykeste og snilleste.

Skjult ID med pseudonym oslomann to. 9 des. 2010 10:01

**Milla** har tydeligvis lest de samme bøkene og forskningsartiklene som meg, og som mange andre (særlig mange kvinner virker det som, så det er vel kanskje flere kvinner enn menn som er interessert i psykologi og evulosjonspsykologi).

Vitenskapen har vel kommet fram til at kvinner når de er på det mest fruktbare ubevisst (stort sett i hvertfall) ser ut til å tiltrekkes av sterke, macho menn som ser ut til å utstråle psykisk såvel som fysisk styrke, autoritet og lederegenskaper, mens de resten av tiden ofte foretrekker litt mykere, mer altruisktiske og hva de antar er mer trofaste og snille menn som kan være gode forsørgere (eller i det minste bidragsytere) og fedre. Sterke testostoronbomber gir sterke barn, myke menn med noe mindre testostoron gir gode og lojale partnere og fedre. I følge de store talls lov, men det er jo den naturen følger. Dette gjør at kvinner dessverre også har en noe økt tendens til utroskap mot sine snille myke menn, med sterkere testostoronbomber, rundt den tiden de har eggløsning, uten at de høyst reelle biologiske instinktene på noen måte unnskylder dette moralsk. Man må jo ikke følge sine impulser tross alt. Og siden dette skjer når disse damene er på sitt mest fruktbare øker sjansen for at de blir gravid med en annen mann en partneren mye mer enn hvis det var helt tilfeldig når i måneden de var utro. Biologiske instinkter, impulser og hormoner har nok mer å si for adferden vår enn vi ofte liker å tro.

Vi menn har forøvrig så langt jeg vet ingen slik naturstyrt "unnskyldning" for å være utro. Ingen faste perioder i måneden eller året hvor kroppen pluttselig fylles med hormoner som gjør oss kåtere, endrer våre seksuelle preferanser og som øker sjansen for utroskap. Det eneste måtte i så fall være at det er påvist at menn også ubevisst har en tendens til å tiltrekkes av kvinner når de er på sitt mest fruktbare (noen studier viser at kvinner får et noe mer attraktivt utseende og lysere stemme under eggløsningen), samt - men det er vel litt utenfor poenget - tidlig i graviditeten når jentene har en tendens til virkelig å begynne å gløde (det er vel naturens måte å øke sjansene for at enten mannen som har gjort henne gravid eller en annen mann vil være der for henne den kommende tiden). Så kvinner som ønsker å passe på partnerne sine bør kanskje være på vakt ovenfor andre kvinner med eggløsning og de som nylig har blitt gravide hehe;)