Alle innlegg Sukkerforum

svar på meldinger og utseende..

Vis siste innlegg
(mann 45 år fra Møre og Romsdal) to. 9 des. 2010 18:52 Privat melding

ser der er mange som klager på dette med att man ikke får svar på meldinger.. og mye av svarene som kommer er "du må se bedre ut på bildene" (viss man har bilde ja) spørsmålet er da: er det ikke noe annet enn utseende man ser etter? er det for å vise frem til naboen for ett "støkke" kvinnfolk/mannfolk man har?
for når det er kun utseende man ser etter, så ender man jo opp med å sende videre den dama/mannen man har mye til felles med og kansje trives sammens med..
men klart.. sikkert viktiger å ha noe å vise nabon:-)

Skjult ID med pseudonym irene;) to. 9 des. 2010 19:01

Noen ønsker ha noe behagelig hvile øynene på...utseende er jo det man ser først her inne..vanskelig gi så veldig sterkt inntrykk av sin personlighet. Og noen har alder som krav;) Har ikke det noe å si for utseende og? At du ikke søker kvinner eldre enn deg selv, men dog mye yngre?;)

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 9 des. 2010 19:02 Privat melding

Jo de fleste er først på utseende. Man kan jo ikke noe for at man er tiltrukket av visst type utseende. Men poenget er faktisk at de fleste ser etter noen i ens egen katergori.
Og noen ser veldig over sin kategori.

Personlighet kommer i min verden aldri først, fordi jeg må finne vedkommende attraktiv. I mine øyne hverfall.
Blir jeg blind noen gang, så skifter jeg nok mening :)

(kvinne 38 år fra Oslo) to. 9 des. 2010 19:07 Privat melding

@Kvinne81

Nuvel, kanskje du ikke ser ansiktet på vedkommende på samme måte om du blir blind - heller må føle deg frem. Men hendene er jo veldig lett å få et inntrykk av.... Så om du (og jeg....jadda), skulle bli blinde, så hadde vi vel gått rett til hendene og sjekket fingrene...hehehe

Små fingre er turn off....

Forøvrig enig med K81 at det må være noe ved personen som jeg finner attraktivt utover personligheta!

(kvinne 45 år fra Østfold) to. 9 des. 2010 19:13 Privat melding

For min egen del kan jeg si at utseendet har noe å si. Men da må du huske på at utseendet kan defineres på mange måter...

For det første så ser jeg på profilbildet om det er NOE der som "faller i smak/pirrer nysgjerrigheten". Da må jeg vurdere alder/øyne/smil for å ta en vurdering om personene er interessant å sjekke nærmere.
Matchtallet er ikke så veldig viktig, men jeg ser jo selvfølgelig på det ift mine egne relasjoner og hvilke blader som evt er røde...
Dernest leser jeg profilen. Er den interessant? Står det noe i den i det hele tatt? (Er jammen ikke alle som legger like mye sjel i det...). Utifra "vurderingen" av profilen, ser jeg på Matchtreet, for å se om det er noe der som skjærer seg helt... Hvis ikke, sjekker jeg hva som står i autoteksten. Og finnes det et album, så er jo det selvfølgelig et pluss (spesielt dersom det faktisk er bilder av profilens eier i det...)
Faller summen av alt dette i smak eller gjør meg nysgjerrig...? Se, da sender jeg gjerne en melding eller en flørt med litt tekst ;-)

Det er ikke å legge skjul på at noen ikke fremtoner seg like bra på nett som irl, mens andre igjen er det stikk motsatt for... Så i bunn og grunn så er man mer sårbar på nett i forhold til dette med utseendet man er tildelt. Sånn er det bare, på godt og vondt...

For meg, selv om jeg "ser på utseendet", så har jeg faktisk sendt melding til personer uten profilbilde på bakgrunn av det som står i profilen, men stort sett sender jeg meldinger til folk med bilder i profilen - og legger til at de ikke trenger å være noen "glansbilder" for at jeg skal gjøre det. De må rett og slett bare fange interessen på ett eller annet vis...

Skjult ID med pseudonym viveca to. 9 des. 2010 19:14

@ ors

Er ikke fysisk tiltrekning viktig for deg da? Tror ikke naboen har noe med dette å gjøre.

Skjult ID med pseudonym sooky to. 9 des. 2010 19:16

Og så er jo hva vi tenner på ganske så relativt, så om du ikke faller i smak hos meg, kan det hende at naboen syns du er catch of the year! ;)

Men TS, du må jo innrømme at du aller først ser på bildet i en profil du og, ikke prøv å fortell meg at du leker blindebukk her inne....:)

Skjult ID med pseudonym irene;) to. 9 des. 2010 19:18

Det skal bare gjelde for kvinner@sooky:) Så lenge mannen er skalla, så driter jeg i personligheten egentlig...

Skjult ID med pseudonym Egentlig. to. 9 des. 2010 20:29

Tror nok de fleste av oss legger merke til utseendet først. Ikke at den andre må være en modell, men noe må det jo være der.
Anbefaler å ta en tur innom "Siste du besøkte". Jeg fikk ihvertfall en oppvekker første gang jeg gjorde det. Trodde jeg gikk etter "min smak", men de aller fleste på "Siste du besøkte" var godt over gjennomsnittet søte/pene, og antagelig etter de flestes smak...

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) to. 9 des. 2010 20:38 Privat melding

klart man ser på utseende, men brenner ingen broer før jeg har snakker/skrevet med vedkommende.. skal mye før vere sammens med ei som jeg trives med enn ei som kun er flott på ett bilde:-)

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) to. 9 des. 2010 20:53 Privat melding

@slurva

ja, ser da ikke noe grunn til å ikke snakke med noen.. vet att dette er en side der folk skal finne seg en "kjærest" men jeg selv ser ingen grunn til å ikke snakke/bli kjent med folk selv om førsteinntrykket ikke er på topp...

Skjult ID med pseudonym irene;) to. 9 des. 2010 20:55

Er du mann eller fra bergen, eller bare meg så er det ikke såååååå travelt at man ikke kan være hyggelig nei:)

Skjult ID med pseudonym kit to. 9 des. 2010 21:08

Klart utseende må falle i smak! Ikke dermed sagt at alle har samme smak, og hva som er viktig betyr ikke så mye.

@Egentlig. Tror du skal være forsiktig med å dra for mange konklusjoner om siste besøkende listen. Hos meg er det nå hovedsaklig smellvakre piker rundt 20 der. Jeg tror mest de lurer på om jeg er kompis med pappaen.. :)

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) to. 9 des. 2010 21:17 Privat melding

@irene

må da vere litt hyggelig nå i jula vertfall :-)

Skjult ID med pseudonym Powpow to. 9 des. 2010 21:21

Jeg tror at problemet ikke nødvendigvis er utseendet til folk, men snarere tankegangen til folk.
De leser at du er ute etter ei søt jente eller en kjekk gutt og det første som skjer er at de som leser profilen tenker på supermodeller og Hollywood hunks. Og det er her det går galt.

Hvilke jenter som er søte og hvilke gutter som er kjekke er så variabelt fra person til person at det ikke finnes noe fasit svar.

Ta f.eks Miss World eller Miss Universe, jeg syns ikke de damene der er så jævlig fine som det høres ut som.
Jeg ser side opp og side ned med jenter her på Sukker som jeg helt klart syns er penere enn de deltakerene.

(mann 45 år fra Møre og Romsdal) to. 9 des. 2010 21:24 Privat melding

@Powpow

veeeeldig enig med deg:-)

Skjult ID med pseudonym Sangfugl73 to. 9 des. 2010 21:29

Jeg har ikke skrevet noe om at jeg er ute etter en kjekk gutt i profilen. Bare at den jeg ser etter skal bry seg om hvordan han tar seg ut og kler seg (orker ikke en slækk og grå type...). Og at glimt i øyet, sjarm og kjemi er det viktigste...

Det er klart at utseendet betyr litt, men ikke alt! "Pene drittsekker" kan gå glatt forbi meg for å si det sånn...

(mann 40 år fra Buskerud) to. 9 des. 2010 21:35 Privat melding

Klart utseende betyr noe. Akkurat som personlighet. Jeg vil ha i pose og sekk. Har jeg ikke en sterk fysisk tiltrekning mot vedkommende hjelper det lite med fantastisk personlighet når det skal være kjæresten min.

Leser man tråden her får man inntrykk av at pene personer ikke kan ha en fin personlighet. Så får vi heller krangle i øst og vest hva som er pent da :-)

Skjult ID med pseudonym Eva to. 9 des. 2010 21:39

Selvsagt betyr personlighet til sist mer enn utseende, einaste er jo at det ikkje er særlig lett å måle personlighet ved å lese en profil, så da blir det til at man vektlegger det som kan måles i enda større grad enn ellers, da utseende, og så satser på at dei heldige utvalgte også har personlighet.

For det er jo ingen regel om at man må velge enten eller. Like stor sjans for at de fine også har en bra personlighet, som de mindre fine, og da er det jo likegreit å ta utgangspunkt i dem man synes ser best ut.

(mann 44 år fra Akershus) to. 9 des. 2010 21:39 Privat melding

Jeg vil bare kommentere treffet vårt - det var spennende, for jeg må si at jeg så flere jenter der som utifra bildet ikke var noe jeg trodde jeg ville sett mer enn en gang på, men...når du får med hvordan de beveger seg, blikket, og får litt sjel med i spillet så endrer ting seg. Allikevel skal jeg ikke påstå at jeg er så veldig mye mer dyp enn andre når jeg titter på profiler, og selvsagt har bildet masse å si.

...men i bakhodet vet jeg at det er mange, som meg, som rett og slett ikke er fotogene...og mange vakre jenter/damer som ikke har bilder som gir dem den crediten de fortjener...

(mann 37 år fra Vestfold) to. 9 des. 2010 21:43 Privat melding

hehe, med tanke på at jeg er ca. 1 meter høy så er vel det meste "over" min "kategori"

Skjult ID med pseudonym Sangfugl73 to. 9 des. 2010 21:46

@MrMelis: Ikke noe i veien med utseendet ditt da....

(mann 44 år fra Akershus) to. 9 des. 2010 21:55 Privat melding

@Sangfugl: takk :) Det var hyggelig sagt :)

Skjult ID med pseudonym Sangfugl73 to. 9 des. 2010 22:17

Bare hyggelig Melis :-D

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 des. 2010 22:22

Utseende er ekstreeeeeeeeeeeeeeeeeeemt viktig!

(men hva man legger merke til ved en persons utseende, ja, det er jo en helt annen diskusjon ;-)

(mann 39 år fra Vestfold) to. 9 des. 2010 22:29 Privat melding

enig med Z

MEN, tenk å deilig om man kunne glemt utseendet, og følt på personen...for in the end er det langt viktigere enn et pent ytre. Problemet er bare å se forbi det...og det opplever jeg som vanskelig selv desverre.. how to solve that?

Anyone?

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 9 des. 2010 22:35

Tja...
Hvis jeg skal imponere nabodamen, må jeg nok satse på mannfolka rundt 65+ her inne. Ikke at de ikke kan være kjekke altså...menneh....;-)

*Så jeg satser på å finne en jeg virkelig, virkelig liker, jeg. Både utenpå og inni...*

Skjult ID med pseudonym Z to. 9 des. 2010 22:40

@seppas

Jeg sa at utseende var ekstremt viktig. Men jeg sa ikke at det nødvendigvis betydde et pent ytre.
Som sagt så kommer det an på hva man legger merke til ved en persons ytre :-)

Skjult ID med pseudonym vibe fr. 10 des. 2010 00:02

Chairman2, ja, det er sikkert enda tøffere for deg - men for alle gjelder det vel at man ikke bare må satse på nettet. Jeg deler Mr Melis sin erfaring mht utseende, så for meg gjelder at han bare må se likandes ut - trenger ikke være billedpen, men "grei nok" så tar jeg det derfra. Har møtt billedpene typer som dessverre bare hadde et pent bilde, og typer som ser bedre ut i virkeligheten enn bildet skulle tilsi Og mimikk, blikk, holdning, stemme - alt er komponenter som i ulike kombinasjoner kan skape kjemi for meg..

(kvinne 36 år fra Møre og Romsdal) fr. 10 des. 2010 00:19 Privat melding

Skulle nok ønske at man mange ganger var mer fokusert på det indre, samtidig så er det det ytre som er førsteinntrykket, og så skal man jo like det også da :)