Alle innlegg Sukkerforum

VAKT-TÅRNET

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Robin-Hood lø. 11 des. 2010 12:20

Sjekking i nettverden og IRL er blitt gasnke så utfordrende og krever sin flid i 2010.
Etter et to sifret korte forsøk siste par år kjenner jeg meg igjen i enkelte tråder som florerer om dagen.
Man kommer inpå det motsatte kjønn, følger opp med full pakke 2 date og henger en stund sammen.
Deretter er det som nevnt i andre tråder muligens litt grønnere på den andre siden.

Iallefall er jeg litt lei av denne "golf-syken" kafe,kino,et par hjemmekvelder og en put (eller et par), og raskt videre til neste "HULL".

Så er spørsmålet:

Jeg blir iblant kontaktet av to "forkynnere" fra Jehavas vitner, de er ennå ikke sluppet inn, men var på trappen for et øyeblikk siden. Den ene snuppa er uten ring, i passe alder (sånn 2-6 år yngre?) og har en fjong fasong,stemme og væremåte.

Mulig jeg blir litt blendet men jeg ba de komme en dag jeg vet det passer meg for å komme litt innpå henne, evt inn og snuse på miljøet deres med et hoved-fokus på å komme inn på spennede sjeler med interesser som passer for langsiktig velvære.
Jeg behøver råd for hvilke regler og hvordan jeg bør forholde meg for å komme fornøyd gjennom dette og evt hvilke fallgruver
jeg bør være på vakt for.

Både positiv og negativ tips ønskes:
Hjelp !

(mann 42 år fra Hordaland) lø. 11 des. 2010 12:32 Privat melding

Er ett ganske typisk triks å bruke vakre personer til sånt. Har selv møtt på vakre damer som prøvde å få oss med til "bedehuset" med noe som nesten minner om flørting. Og det var såklart itenfor utested klokken 22-23 på kvelden. Om du synest Jehovas vitner er greit og du kunne tenke deg å melde deg inn, så kan du jo bare prøve deg. Men er du som meg, så holder du deg unna.

Skjult ID med pseudonym VGD lø. 11 des. 2010 14:15

Du kan jo ta en titt på denne tråden på VG Debatt, noen råd der:

http://vgd.no/helse-sex-og-livsstil/forelskelse/tema/1501698/tittel/er-ei-paa-jobben-som-er-jehovas-vitne-hmmm/innlegg/25171082/#post25171082

Skjult ID med pseudonym sinnamann lø. 11 des. 2010 16:40

Dama er sikkert riv ruskende gal og full av personlige problemer og traumer. Altså ikke så ulik mange her på sukker. Give it a try. Hun drømmer sikkert om gud og jesus. Eneste forskjellen er at damene på sukker drømmer om en ridder på hvit hest. Ridderne forsvant i middelalderen. Folk flest sluttet å tro på Gud for under 50 år siden. Ergo Jehovas vitner er mer vettuge enn sukkerdamer :-)

Skjult ID med pseudonym **Milla** lø. 11 des. 2010 16:51

Må bare si at jeg var i bryllup for 2 mnd siden hvor brudgommen kom ridende på en hvit hest.... Så det er ennå håp.... ;)

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 11 des. 2010 16:59

Du kan prøve å omvende henne. Ble med henne å banke på dører. Dere kan sikkert også gå julebukk i romjula. Om du endrer budskapet litt på nyåret vil hun knapt merke. Et forslag:
http://www.youtube.com/watch?v=yfKdCn5HsiA

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 11 des. 2010 17:01

Sukker bør jo være en genial rekrutteringskanal for JV om de har slike trekkplaster.

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 11 des. 2010 17:06

Husker at jeg en gang for mange herrens år siden var konferansier på en eller annen støttekonsert for et godt formål. Ett av bandene hadde jeg på forhånd fått høre at var basert på et kristelig musikkgymnas, så jeg var nok litt skeptisk til dem. Men, du verden, for et band! Det sa jeg også etterpå - det er sjelden jeg har blitt så positivt overrasket over et band jeg aldri hadde hørt før.

Spol fem minutter fremover, og jeg vurderte nesten seriøst å bli med i pinsebevegelsen da bassisten i bandet ville diskutere musikk og Jesus med meg...

Skjult ID med pseudonym sinnamann lø. 11 des. 2010 19:36

@milla. Går ikke lenge før brudgommen må pantsette hesten for å få råd til å betale barnebidrag.......