Alle innlegg Sukkerforum

Googlenorsk

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Vestfold) lø. 11 des. 2010 15:07 Privat melding

Undres om ikke en profil på googlerussisk hadde vært noe. I motsetning til de russiske som ikke klarer å lese profilteksten slik den er nå, har de norske jentene altfor lite å lure på etter å ha lest forståelige bokstaver, til at de gidder å sende meldinger. Trikset i denne verden må vel være at de man ønsker mest kontakt med får mest å lure på?

(kvinne 38 år fra Hordaland) lø. 11 des. 2010 15:17 Privat melding

Du kan jo være en prøvekanin på dette da?

Med kansje fare for å skremme vekk norske jenter, som utpeker deg for å være medlem av den russiske mafia, som rekrutterer lettlurte jenter til hvit slavehandel ;)

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 11 des. 2010 15:24

Sant. Slavehandel er altfor lite utbredt nå til dags. På tide at hvite lettlurte jenter blir brukt til noe.

De som avslører meg som medlem av russisk mafia finner sikkert en pirrende spenning i akkurat det. Dette kan jo ikke slå feil!

(kvinne 38 år fra Hordaland) lø. 11 des. 2010 15:35 Privat melding

Nei, du slår an til å gå ut av dette som vinnende part, uansett hvordan du snur og vender på det. Hvis ikke det funker med datene, kan du alltids kidnappe en, og bruke henne som din egen hvite slave! Kommer det dårlige tider, kan du alltids gå for et salg, så er økonomien i boks også....

Skjult ID med pseudonym pgmp lø. 11 des. 2010 16:47

Du er så forutseende Sooky! Er det slikt man lærer av barn? En slave bør jo alltid læres opp litt før salg.

Kidnapping er forøvrig et elendig oversatt ord. Kid=barn, napping=sove. Kidnapping er altså å sove som et barn. I den halvnorske oversettelsen snakker man om å plukke på barn. Altså incest.

Likevel brukes ordet flittig når man putter en noe motvillig voksen dame i bilen og kjører til slaveskolen. Og ordet har blitt missbrukt slik siden lenge før googles tid!

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 9 jan. 2011 18:29

Så en ny en:

Jeg er åpen hjerte plass. [...] Jeg vil ha noen som er i stand til å kommunisere fra deres hjerte verdensrommet. Noen som tar ansvar for sitt livs handlinger og kreasjoner. Jeg nyter livet og opplever at gleden bare om dagligdagse. [...] Jeg har fått hjertet av en gutt, selv om dette hjertet har sett nok for noen voksne. Ideelt sett skulle denne personen være noen som jeg kan snakke, lage mat, kose, være seriøs og en total tabbe, gå på kino, le, lage, elske, være eventyrlysten, være fri og tilkoblede, gråte, dress til å drepe og være et hus boms. [...] Jeg aktivt engasjere min utvikling i dette livet, og jeg vil være sammen med noen som driver sin egen evolusjon også.

Skjult ID med pseudonym miss sø. 9 jan. 2011 18:32

Fantastisk qwerty, fikk meg en god latter nå. Takk =)

Skjult ID med pseudonym pgmp sø. 9 jan. 2011 18:40

Synes du burde sende et passende svar om hjerter, solsystemer og melkevei på valgfritt googlespråk

Skjult ID med pseudonym Strings ti. 11 jan. 2011 00:27

Jeg fikk denne av en...".i think we are the perfect battle "