Alle innlegg Sukkerforum

Blir man litt sær av og være singel for lenge?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Emil lø. 11 des. 2010 17:20

Lurer litt på om man blir litt sær og kansje litt kravstor når man har vært singel en stund? Har vært i nesten sammenhengende forhold i nesten 15 år, men har nå vært singel i snart 3 år. Føler likssom at jeg har blitt litt mer sær nå som jeg har vært så lenge singel. Eller er det bare for at man har hatt tid til og tenke over sine forhold, å ønsker ikke gå i de samme fellene som man har gjort. Noen med liknende erfaring?

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 11 des. 2010 17:22

Tror det er tre typer - noen blir sære, andre blir desperate, mens de som klarer å styre unna begge grøftene fort finner et nytt forhold.

Skjult ID med pseudonym Bakfull lø. 11 des. 2010 17:23

Ja.

Når man er singel kan man (på godt og vondt) gjøre som man vil. Hvis man aldri må jenke seg (kompromiss kalles det vel også) og alltid får vilja si er man handicappet når det kommer til å møte andre.

Skjult ID med pseudonym Lady lø. 11 des. 2010 17:29

Handicappet? Nei ærlig talt... alt fungerer utmerket:)

(mann 49 år fra Østfold) lø. 11 des. 2010 17:31 Privat melding

Og så er det så jæskla upraktisk med dine barn og mine barn, hunder og katter, ekser, hus og leiligheter og fandens oldemor i skapet. Blir jo lei bare av tanken før jeg får ræva ut av fingeren eller hvordan det nå var. Tupp i arsle mottas med takk.

Skjult ID med pseudonym Taz lø. 11 des. 2010 17:42

Helt ærlig...ja! Men kanskje ikke nødvendigvis dette med å være kravstor, heller det at man plutselig må tenke på andre i det meste man gjør. Merka det godt forrige gang etter å ha vært singel i en lengre perioden og da skal omstille seg til å huske på at man nå faktisk er to personer. Kan være noen fallgruver der i starten ;-p

Skjult ID med pseudonym mus lø. 11 des. 2010 17:43

Man blir sær og egoistisk og verner tilslutt om sin frihet og rett til å gjøre som man vil uten å ta hensyn....

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 11 des. 2010 17:45

kanskje naturen forteller en at nå har du gjort det du skal avkomsmessig så kan du bare sose rundt alene?

(mann 44 år fra Akershus) lø. 11 des. 2010 17:53 Privat melding

Du mener at man har produsert nok små toalettskåler og mini-dynetrekk? :p

Skjult ID med pseudonym Emil lø. 11 des. 2010 17:58

Jeg får da indelig ikke håpe at jeg skal leve aleine resten av livet selv om jeg har gjort min jobb når det gjelder unger. Og jeg tenker at når man har passet 30+ så må man regne med at man ikke finner ei uten unger. Hadde det vært tilfelle ville jeg vært skeptisk.

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt lø. 11 des. 2010 18:09

Absolutt sær, ja! Og fryktelig fornøyd med akkurat det :-) Hvorfor i all verden skulle jeg være noe annet enn kravstor? Forhandlingsforhold er for de som er redde for å være alene. Og jeg har takket nei til et flertall søte, snille menn som er villige til å utslette seg selv for å få være hos meg. På samme måte som jeg har kastet på dør de som tror de kan bråke seg til bestemmelsesrett i mitt hjem. Individualist med identitet, selveier med eget ansvar, fri med fri vilje. Sær på jakt etter en særbo å dele det beste med. Og han jeg ser etter bør være akkurat likedan!

(Og der tror jeg jammen jeg greide å formulere noe av den profilteksten jeg mangler.)

:-D

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 11 des. 2010 18:11

blokker meg erru grei :)

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt lø. 11 des. 2010 18:11

Og, btw, @ Emil; Frivillig barnløs! *ler*

Skjult ID med pseudonym Emil lø. 11 des. 2010 18:20

HeltEnkelt: Hmmmm . Så vidt jeg har lært i et forhold er at man må gi og ta, så hvis jeg forstår deg riktig her så høres det ut som om du ønsker en du kan forme etter dine egne krav. Da foretrekker jeg og være singel.

Skjult ID med pseudonym Driver lø. 11 des. 2010 18:27

TS, du bruker Å og OG nesten konsekvent feil. Vet ikke om det er et resultat av at du har vært lenge single, måtte bare påpeke det ( muligens siden jeg har vært så lenge single).

Skjult ID med pseudonym Emil lø. 11 des. 2010 18:29

He he ja jeg vet. Tror ikke det har noe med at jeg har vært singel for lenge.

Skjult ID med pseudonym Alfred lø. 11 des. 2010 18:35

Skulle ikke du vært i snekkerboden nå?

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) lø. 11 des. 2010 18:35 Privat melding

Helt enkelt må jo være drømmedama.... Helt enkelt et kupp for oss menn som er drittlei av dramaqueens som gjør alt som står i sin makt for å forandre oss, og så er man så heldig at man slipper å flytte sammen med henne også.... Du er Helt enkelt noe sååååå fantastisk sjelden som en gave fra oven .

Ta meg, ta meg, vil ha, vil ha.......

Eller forresten, jeg tror jeg holder meg til singellivet, det funker mye bedre med et par elskerinner, for da får man jo en viss variasjon, og i tillegg, så slipper man å forholde seg til et lass med regler......

:-))

Skjult ID med pseudonym Taz lø. 11 des. 2010 18:44

*leiter etter "like" knappen på buddhas innlegg*

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt lø. 11 des. 2010 18:47

Nei, Emil, der tar du absolutt feil. Les en gang til, er du snill. Jeg takker nei til de menn som vil utslette seg selv for min skyld. Altså; Jeg ønsker ikke å forme noen. Han skal være fri og frivillig, akkurat som meg. Han har sitt liv og sine eiendeler, jeg har meg og mitt. Vi tar ansvar for hver våre liv separat og passer på å prioritere rett i rett rekkefølge. Jeg ønsker en mann som kan la meg få kjenne meg som den viktigste personen i hans liv samtidig som han prioriterer jobb og barn og de nødvendige rammer i hans liv før meg, slik jeg også vil gjøre for ham. Har vi mismatchende fritidsinteresser eller hvasomhelst som er viktig og riktig for egen velvære, så fixer vi det hver for oss og møtes lykkelige og glade etterpå. Vil han klemme midt på kaviartuben, så gjør vi det i hans hjem. I mitt hjem klemmer vi ikke midt på tuben. Veldig enkelt. Ingen forming nødvendig :-)

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt lø. 11 des. 2010 18:53

Ingen grunn til bekymring, buddha; Du har allerede blokket meg ;-) Greit å få fastslått at vi kanskje ikke likevel er så like som vi trodde, ikke sant? :-) Og vil du ha elskerinner, så har du kommet feil hos meg :-) Lykke til, min venn!

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 11 des. 2010 18:53

fåkkelov å slette meg alikevel

Skjult ID med pseudonym Emil lø. 11 des. 2010 19:00

Jeg skjønner poenget ditt (tror jeg) Er det sånn at du ønsker og finne en mann du ikke skal bo sammen med? Siden du er så bevisst på at i ditt hjem skal det være sånn og sånn. Skal du gjøre ting på en annen måte så gjør det hos deg selv.

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) lø. 11 des. 2010 19:04 Privat melding

Upppps blokkert deg?
* slemme buddha*

Btw: Har vi to noen gang trodd vi var like da?
* nyfiken*

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt lø. 11 des. 2010 19:19

Fikk nettopp se at du har opphevet den blokkeringen, buddha. Hyggelig å se deg :-) Og jo, jeg er ganske sikker på at vi delte en del ord før du trykket svart. Men jeg har tatt feil før, jeg. *ler* Uansett; Vi har altfor mye upraktisk geografi mellom oss.
:-)

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 11 des. 2010 19:23

sssj, over til noe langt viktigere!! kan alle ta på seg noe rødt og nynne you'll never walk alone?? liverpool ligger under!!

(kvinne 41 år fra Vestfold) lø. 11 des. 2010 19:26 Privat melding

Har ikke rukket å bli sær, for har ikke vært singel i flere år ennå. Ville vært fint om noen reddet meg fra den egenskapen, før den kommer krypende. Har jo hatt den før, hvis jeg tenker tilbake noen år.... Kanskje vi bør bruke noen midlertidige lånepartnere i hverdagen, så vi ikke begynner å henge oss alt for mye opp i bagateller til den dagen den rette dukker opp?

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 11 des. 2010 19:31

BruceW:
Når LFC ligger under, synger jeg heller "Walking on sunshine!"

(Nei, er ikke anglofil når det gjelder fotball, men den eneste kampen jeg har sett i England var på Goodison Park, så...)

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) lø. 11 des. 2010 19:58 Privat melding

@ Helt enkelt

Jeg har da ikke blokkert deg, her må det nok være en sukker- hickup som har oppstått, men helt enig med deg, geografi er noe dritt, på tross av at det var et av mine sterkeste fag på skolen......

Men jeg tror nok du tar feil, når du mener vi to har skrevet med hverandre, hvertfall hvis du er den jeg tror du er :-)