Alle innlegg Sukkerforum

Trist lørdag

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym deppafyr lø. 11 des. 2010 19:55

Til dere kvinner som har så store krav til menn: Har dere aldri tenkt på at om dere finner han er dere med all sannsynlighet ikke den rett i hans øyne? Kan ikke dere ikke bruke hjertet når der møter en fyr dere liker, og gi det litt tid for å se hva som skjer. Har blitt dumpa noen ganger nå her inne. Flere av dem har virkelig likt meg og blitt betatt av meg, sånt er lett å merke. Har aldri blitt dumpa før etter en eller flere veldig hyggelige dater med mye kroppskontakt og dype samtaler Er visst nok god til å kysse og bra i senga også. Hva i all verden er det dere søker? Er det flere menn som også har opplevd dette.............

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 11 des. 2010 20:01

Selvsagt opplever man dette, og skal man unngå å bli skuffa gang på gang, må man bli litt kynisk - problemet er bare at denne kynismen kan slå ut på andre måter også, ikke minst når man faktisk treffer en som liker en. Nettopp derfor jeg har en datepause ut året.

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 11 des. 2010 20:08

Hva om vi bestemmer oss for å begynne å bruke hjertet når vi møtes, alle sammen???

Skjult ID med pseudonym klaus lø. 11 des. 2010 20:10

TS! :

Du ser selv at de samme kvinner går igjen her år etter år og aldri finner seg noen, så er ikke bare mennene det går ut over at kvinner stiller for høye krav!

Skjult ID med pseudonym ElFrodo lø. 11 des. 2010 20:18

too much wine??

Skjult ID med pseudonym seppas lø. 11 des. 2010 20:21

Det er lørdag! kom dere ut, ha det moro og slukk sorgene slik dere slukker dem. Havet er fullt av fisk..noen ganger biter de på kroken, men de hopper av før du rekker å ta dem ombord. Vi slutter ikke fiske og tro på lykke selv om..

Det kan skje den beste:-)

Skjult ID med pseudonym dude lø. 11 des. 2010 20:32

Man er jo alltid på jakt etter noe bedre...

Skjult ID med pseudonym HDV lø. 11 des. 2010 21:02

Hva er vel bedre enn å finne kjærligheten?

Skjult ID med pseudonym keno lø. 11 des. 2010 21:06

vinne i lotto

(kvinne 38 år fra Oslo) lø. 11 des. 2010 21:10 Privat melding

@ Klaus

Så "skylda" ligger på at vi damer setter for høye krav? Hva med å se på seg selv før du dømmer andre? Er vel ingen som er interessert i å nøye seg med noen man ikke føler er riktig for seg, selv om personen er hyggelig?

(kvinne 41 år fra Hordaland) lø. 11 des. 2010 21:17 Privat melding

@deppafyr..

Man kan bli betatt/tiltrukket av noen ganske fort men det kan gå over etter noen dater om man føler den personen er feil .da er det jo lite vitsi å fortsette.
Det trenger det jo ikke å være noe gale med den personen fordet..

(mann 43 år fra Oslo) lø. 11 des. 2010 21:26 Privat melding

Flygeekorn, dårlig gjort med slike profilbilder på en lørdagskveld. Bytt sporenstreks til et med nonnedrakt ;-p

Skjult ID med pseudonym BlaBla lø. 11 des. 2010 21:44

Deppa fyr:
Hvorfor klager du over at jenter dumper deg og samtidig, indirekte, sier at du dumper jenter???

(kvinne 41 år fra Hordaland) lø. 11 des. 2010 21:47 Privat melding

-taz- hehe klager du på nøttesamler uniformen.. :O

Skjult ID med pseudonym Taz lø. 11 des. 2010 22:03

*iiik* nøttesamler....eh...øh...har du dem på en hylle eller no?? :-/

(kvinne 32 år fra Oslo) sø. 12 des. 2010 14:10 Privat melding

Man skal finne en man passer sammen med og trives sammen med, ting skal føles riktig. Man kan være betatt av en person men fortsatt usikker på personligheten. Jo flere dater man har hatt jo mer sikker blir man om dette er noe til å satse på. Man stiller lavere krav til en natts hygge, men høye krav til kjæreste emne. Tenk på deg selv også, tar du hva som helst av damer ?

(mann 40 år fra Oslo) sø. 12 des. 2010 14:24 Privat melding

@Madra: Første steget på veien når du ber folk kommentere profilen din er at du "åpner" den.... :) Men du kanskje stoler blindt på matchingsystemet? Me and you, baby.... har under 70 i match! hehe

minigul: Menn er nok like selektive som kvinner... Det er jo en gang slik at det er 10-15% av jentene og guttene som kan vise til aktive innbokser på sukker.... Og jeg kjenner en god del jenter som sitter med innbokser med maaange meldinger som de ikke en gang gidder å åpne.... Disse jentene har ikke registrert seg på "svargaranti" lista.... :D

(kvinne 32 år fra Oslo) sø. 12 des. 2010 15:32 Privat melding

@X-reveur jeg tror vi snakker om to forskjellige ting her... :p, og det virker som om du ikke skjønte poenget mitt.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 12 des. 2010 16:21

Deppafyr,
enig i mye av det du skriver, om å gi folk en sjanse.
Men har du spurt disse damene om hvorfor de dumpet deg? Kan være tøft å høre, men nyttig å høre - alle har sine blindsoner og noen har blindsoner som ødelegger for dem gang på gang i sjekkemarkedet.

Eller.. er det kanskje bare en som har dumpet deg nå, og det er du ikke vant med?

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 12 des. 2010 16:28

Er det i det hele tatt noen som er ærlige rundt hvorfor de dumper noen? Jeg har i hvert fall aldri fått noe mer håndfast enn at "følelsene var ikke til stede" og "tror egentlig ikke jeg er klar for et forhold nå".

Skjult ID med pseudonym Lewis sø. 12 des. 2010 19:59

Jeg har bestemt meg for å se litt mer kynisk på dette med å finne et kvinnfolk og har heretter en innstilling til forhold som at jeg er foretak a og jenta er foretak b.

For en sammenslåese av disse selskapene så må foretak b ha en finans, lokasjon, samtaleform og attraktivitet som stemmer godt overens med de kravene som foretak a ønsker. En mismatch av dette utelukker derimot ikke sammenslåing, men det må da gjøres en løpende vurdering av partene om dette her er en lur sammenslåing som har godt utviklingspotensiale, eller om partene bør fortsette hver til sitt. Foretak A forbeholder seg dog retten til å hele tiden forandre krav og vurderinger ut ifra daværende situasjon. Foretak A forbeholder seg også retten til å avslutte alle samtaler om sammenslåing, dersom foretaket finner ut at foretak B vurderer andre sammenslåinger parallellt med våre forhandlinger.

Håper dette får fart på sakene.

Skjult ID med pseudonym X-Reveur sø. 12 des. 2010 20:04

minigul: Egentlig ikke.... Jeg bare dro det litt lenger.... Men jeg bare bekreftet det du sa om at man ikke tar til takke med hva som helst uansett om man er mann eller kvinne...

Skjult ID med pseudonym **Milla** sø. 12 des. 2010 20:05

@ Lewis

Bare husk at en intensjonsavtale blir juridisk bindende etter at en viss tid har gått, og at man har kommet til enighet om visse deler av kontrakten ;)

Skjult ID med pseudonym Lewis sø. 12 des. 2010 20:22

Jeg skjønner at jeg må sette meg mer inn i jussen. Men jeg forventer at alt skal bli litt enklere. Heretter slipper en å tenke på slike ting som bare er til plunder og heft. Som følelser f.eks. Heretter blir det bare kalkyler og tall jeg skal forholde meg til.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 12 des. 2010 20:38

qwerty,
har du spurt ordentlig da?

Bortsett fra én fyr, har jeg aldri opplevd at typen har spurt om det var noe han kunne gjort annerledes.

Skjult ID med pseudonym qwerty sø. 12 des. 2010 20:51

Vibe:
Spørs hva du mener med å spørre ordentlig, da. Men jeg har i hvert fall flere ganger forsøkt å spørre *hvor* det var det gikk gæærnt. Klart, noen ganger går det ikke, "det er ikke deg, det er meg"-type kommentarer går det jo rett og slett ikke å få noe fornuftig ut av - da vil det jo fra hennes perspektiv ikke være noe jeg kunne ha gjort annerledes. Men også når man sier at følelsene ikke er til stede - jeg har aldri fått noe mer fornuftig ut av det enn at, nei, de var bare ikke det.

Skjult ID med pseudonym vibe sø. 12 des. 2010 22:57

Vil presisere at det er forskjell på å bli dumpet på date 1 eller 2 eller 3, og etter å ha innledet et "ekslusivt forhold (dvs vi dater ingen andre-fasen). Det kan vel tenkes at det er noe jenter gruer seg for å si, men jeg vet at jeg dessverre (for meg) eller heldigvis (for menneskeheten) har sørget for at neste damen fyren treffer, treffer en bedre utgave av ham, enn jeg gjorde. Pga min tilbakemelding. Jeg får gjerne noe i retur da, som forsåvidt er nyttig å ta med seg (dog samstemmer med det jeg hører fra søsken).

Skjult ID med pseudonym bangalter sø. 12 des. 2010 23:01

>"Til dere kvinner som har så store krav til menn: Har dere aldri tenkt på at om dere finner han er dere med all sannsynlighet ikke den rett i hans øyne?"<

Et av de viktigste kravene her, er antakeligvis at denne mannen også liker henne. Ergo er det en logisk svikt i resonnementet ditt.

Skjult ID med pseudonym Q ma. 13 des. 2010 19:29

Ser ikke nødvendigvis noen logisk brist, men ser heller ikke dette som et problem ift kvinners krav. Jeg har også høye krav. Det tror jeg de fleste normale mennesker har, og bør ha. Noen ser jeg umiddelbart jeg ikke er interessert i, andre må jeg gjerne ha en date og to med. Det jeg syns er verst er at bildene lyver så innmari. Jenter er utrolig flinke til å få frem pene bilder av seg selv, og forventningene legges i grus i det samme man møter noen. Da skal det litt "hjerte" til får å gidde å gå på etpar dater for om mulig å finne noe på innsiden man kan like. Man starter liksom på minus.