Alle innlegg Sukkerforum

angående BJ

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 11 des. 2010 22:39

Mange meninger om dette ser det ut som.
Hva tenker dere gutter/menn om ei jente som gir BJ første gang man har sex?
Blir det for intimt? Er det "billig"? Eller er det bare positivt?

Skjult ID med pseudonym Ikke TS lø. 11 des. 2010 22:52

MrMelis
Det går faktisk an å besvare et spørsmål på forumet UTEN å poste med bilde (svare anonymt), og likevel kaste lys over problemstillingen TS kommer med.

(mann 43 år fra Oslo) lø. 11 des. 2010 22:53 Privat melding

...eller hvorfor det virker som om trådstarterne her inne, spesielt de anonyme, aldri har en egen mening om det de starter tråder om....why is that?

Skjult ID med pseudonym BruceW lø. 11 des. 2010 22:55

komfortsoner. Jeg ville ikke likt å gå naken på karl johan. Andre setter grensen ved å vise ansiktet her. Folk er forskjellige.

Skjult ID med pseudonym Ikke TS lø. 11 des. 2010 22:58

-Taz-
Du får starte en tråd og spørre om det da vettu! ;)

Jeg forstår godt trådstartere som har spørsmål på hjertet ang. et tema, som poster det på forumet, UTEN å synliggjøre sitt eget synspunkt, SELV OM de i hovedsak har et standpunkt i saken. Hvis man stiller et åpent spørsmål uten å synliggjøre sitt eget standpunkt får man i mange tilfeller en mer åpen debatt, uten "angrep" på trådstarters syn. Noen ganger er målet å få debattert et tema, fremfor å "få rett".

Skjult ID med pseudonym lø. 11 des. 2010 23:05

Er ikke alle som har behov for å poste trynet sitt i hver bidige tråd!

Skjult ID med pseudonym viveca lø. 11 des. 2010 23:06

Jeg kan godt tenke meg å gå naken på Karl Johan, men vil aldri drømme om å vise ansiktet mitt her!

Skjult ID med pseudonym viveca lø. 11 des. 2010 23:08

Men, for å svare på den mystiske TS sitt spørsmål, nei, jeg vil heller spørre TS, hvorfor er det billig å gi BJ første gang, er en kvinne ikke allerede en skamløs tøs dersom hun samtykker til samleie?

Skjult ID med pseudonym viveca lø. 11 des. 2010 23:10

ps: oppfattet spørsmålet som bj første gang man har sex, ikke på den første daten.

Skjult ID med pseudonym Taz lø. 11 des. 2010 23:13

ups! glemte å svare på spørsmålet ;-)

Har ikke noe problemer med det første gangen man har sex, udelt positivt. Selv har jeg ikke noe problemer med gjøre de tingene jeg eventuelt ønsker første gangen.

Forøvrig, fryktelig så sterke meninger det var om dette med bilder da ;-p

Skjult ID med pseudonym Taz lø. 11 des. 2010 23:19

du er nå rar Melisen, BJ er ikke en del av forspillet, det er en del av sexen. Man MÅ jo ikke ta ting i en viss rekkefølge ;-p

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 12 des. 2010 04:12 Privat melding

=billig ;)

Skjult ID med pseudonym :P sø. 12 des. 2010 08:03

billig og bra :D

Skjult ID sø. 12 des. 2010 08:14

MrMelis, BJ er vel også en del av både sex og lidenskap?

Skjult ID med pseudonym nt sø. 12 des. 2010 08:17

Mr Melis, hvorfor ville du ikke vært sammen med ei som ga bj på første, andre eller tredje date?

Skjult ID med pseudonym nt sø. 12 des. 2010 08:33

Mr Melis, hvorfor ser du det som billig å leke seg og nyte hverandre?

Det er ikke galt å ha ulike preferanser selvsagt.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 12 des. 2010 08:37 Privat melding

nt: hvorfor kommer du inn som anonym og setter spørsmålstegn ved mine preferanser, da? Jeg bryr meg ikke om hva andre velger å gjøre, så lenge jeg kan velge å gjøre det jeg vil. Rett eller ei, så står jeg i det minste for det jeg mener ;)

Skjult ID med pseudonym nt sø. 12 des. 2010 08:48

Er det ikke meningen å stille spørsmål i et diskusjonsforum?
Fordi du viser ansiktet ditt så mener du at du står mer for det du sier enn jeg, og andre som ikke viser ansikt her?!
Når man deltar på forumet på en ok måte, bruker det til diskusjon og spørsmål så bør det være likegyldig om man velger vise ansikt eller ei. Det er det som blir skrevet her inne som er interessant.

Men dette var en tråd om bj, ikke om bildebruk men jeg ser jo at det er mer opptatt av sistenevnte så jeg lar emnet ligge.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 12 des. 2010 08:54 Privat melding

nt: akkurat det som er poenget, og du kommer ikke med noen mening. Det eneste du tar med til bordet er spørsmålstegn til noen som faktisk kommer med en mening. Så på hvilken måte bidrar du, sa du?

Skjult ID med pseudonym minnie sø. 12 des. 2010 10:25

For meg er bj mer upersonlig enn å ha samleie. Så jeg gir gjerne en bj, fremfor å ha samleie hvis det har seg slik at vi havner i sengen. Jeg sier nei til samleie så lenge jeg ikke er godt kjent. Bj er ikke så nært som det er å ha samleie og han inntrer i mitt aller helligste.

Skjult ID sø. 12 des. 2010 10:30

Noen synes BJ er for intimt mens andre mener motsatt, bra vi er ulike:)
Vet om gutter/menn som mener at BJ første eller andre gang man har sex blir det noe horeaktig over, samtidig som de selvsagt ikke sier neitakk.

Skjult ID med pseudonym Jente sø. 12 des. 2010 10:40

For meg er BJ veldig intimt, og forbeholdes svært spesielt utvalgte ;) Forsåvidt samleie også, men BJ er ennå mer intimt synes jeg.

Skjult ID med pseudonym blomma sø. 12 des. 2010 10:53

Men hva synes guttene da?

(mann 45 år fra Oslo) sø. 12 des. 2010 11:31 Privat melding

@blomma
Vi synes det er digg. Gjør du det på en plass der vi risikerer å blit tatt 10 ganger bedre.

Skjult ID med pseudonym blomma sø. 12 des. 2010 12:35

Spennende!

Skjult ID med pseudonym X-Reveur sø. 12 des. 2010 13:05

BJ når som helst og nesten hvor som helst... Men om du har sånn tungepiercing - kan det være....

Skjult ID med pseudonym Hellbent sø. 12 des. 2010 13:24

Personlig synes jeg ikke det er "billig", men jeg hadde nok blitt litt forbauset om jeg skjønte at det var den veien det gikk allerede iløpet av første daten/treffet. Men jeg hadde vel neppe sagt neitakk, heller...

Hva synes dere kvinner om menn som slikker dere på den første daten da...?

Skjult ID med pseudonym hahaha sø. 12 des. 2010 13:33

en kompis dro med seg en dame hjem til meg i natt. han fingret og herjet omkring med henne og hun hylte og bar seg i flere timer og maste om mer. Dette hørte jeg fra rommet ved siden av så han lyver ikke.. Men det ble ikke noe samleie og hun nektet å ta på hans edlere deler. Noen som aner hva som foregår i hodet på slike sabotører? hun er i tredveårene og han rundt 40.. om det har noen relevans.

Skjult ID med pseudonym Taz sø. 12 des. 2010 13:45

altså han underholdt henne i flere timer, men hu nekta å være med på noe? Nå kan man mene hva man vil om ONS, men når man har kommet så langt man har gjort her så har man på en måte inngått en "avtale" om hva som skal skje.

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 12 des. 2010 13:56 Privat melding

Ehh, det er vel ingen som går å holder igjen noen "sexleker/godsaker" fordi det er første gang man har sex?? BJ og annen kos hører med om situasjonen tilsier dette..

Forøvrig er en god BJ deilig, og dama blir definitiv ikke billig av den grunn:-)

POSITIVT!

Skjult ID med pseudonym HoHoHo sø. 12 des. 2010 14:13

Er dette litt aldersbestemt? At yngre jenter ser på det som mer normalt? Jeg begynner å nærme meg førti, og det har vært liten entusiasme fra de siste tre-fire damene jeg har vært intim med når det gjelder dette. Jeg opplever samme tendens som 'hahaha' nevnte over her også; at jeg "gjør jobben min" og vel så det, men etterpå er det mest sånn "Takk for det, nå vil jeg kose litt og så sove" (de sier det kanskje ikke rett ut, men det blir nå sånn). Er det en slags "hevn" for at mange menn gjerne visstnok er sånn, eller hva er dette?
Dårlig gjort i så fall. Jeg er forresten renslig, så det er ikke der det sitter heller.
Nå er jeg nylig blitt kjent med / dater ei som har gjort det klart at BJ er helt utelukket, punktum. D.v.s. hun har ikke sagt det rett ut, men allikevel gjort det klart på andre måter - jeg blir ihvertfall veldig overraska om det nå viser seg at det blir noe av allikevel, for å si det sånn. Kanskje jeg bare har vært "uheldig"?
For all del, det er ikke noen vits i å gjøre det om du ikke har lyst; det blir ihvertfall for meg bare turn off. Men når jeg gjør det for dama, så er det jo ikke alltid fordi det er så forbaska digg for meg, men fordi det er digg for henne, og det igjen gir meg lyst. Går vel an å tenke litt i den retningen også?

Skjult ID med pseudonym Bravo sø. 12 des. 2010 14:43

wtf, HoHoHo???

"Men når jeg gjør det for dama, så er det jo ikke alltid fordi det er så forbaska digg for meg, men fordi det er digg for henne, og det igjen gir meg lyst. Går vel an å tenke litt i den retningen også?"

- Eh...nå bommer du vel??? det ER jo digg å "gjøre det" for dama, er det ikke??? Kunne holdt på i timevis jeg, er nesten diggere enn å få selv jo.. c",)

(mann 39 år fra Vestfold) sø. 12 des. 2010 14:52 Privat melding

jeg ser helst at folk som gjerne holder på i timesvis utdyper dette nærmere....all erfaring tilsier at timesvis er en drøy påstand*ler*..

Personlig synes jeg det er utrolig deilig å gi, nesten bedre enn å få selv...men timesvis? Dama har gjerne kommet flere ganger på den tiden, og er utmattet og trenger hvile:-) give her some needed rest*ler*

Skjult ID med pseudonym Bravo sø. 12 des. 2010 14:59

@seppas: " i timevis" er jo selvfølgelig bare en formulering for å understreke at jeg liker å holde på lenge, gjerne til hu har kommet både en og to og tre ganger...tidsbruken på dette avhenger jo selvsagt av hvem man gir _til_, hehe... Noen drar meg opp etter håret etter ti min, mens andre lar meg holde på en del lenger enn det...

Det er nice uansett .-=

Skjult ID med pseudonym jente sø. 12 des. 2010 15:03

Oj sann.... Hvis det ikke er digg for deg, så ser jeg helst at du lar være å gjøre det. Helt seriøst!

Håper det ikke er mange menn som tenker sånn....? (På den annen side, ville jeg som jente skjønt det OM det var sånn... hehe)

Om det er turn off for jenter om han slikker første gang man har sex? Hvorfor i all verden skulle det være det?? Om man først er nakne sammen og har klina, ser jeg ikke helt at det ene skulle være så mye mer spesielt eller intimt enn det andre...

Skjult ID med pseudonym Alkemist sø. 12 des. 2010 15:31

Mange meninger. Noen er mer gammeldagse enn andre, og det må man få mene. Slikke = godt. Bli sugd = like spennende som Se og Hør...

Skjult ID med pseudonym jente sø. 12 des. 2010 16:30

Du mener at du er en mann som liker bedre å utføre enn å få, Alkemist?

Skjult ID med pseudonym HoHoHo sø. 12 des. 2010 17:01

@Bravo
Selvsagt liker jeg å gi, det er ikke det jeg sier. Men for meg er det mer det at jeg ser at hun liker det som gjør at jeg liker det. Dersom du merket at hun ikke fikk noen som helst tenning av det, ville du da fortsatt synes det var like digg å ligge der og slikke "i timesvis"?

Og for å svare TS: Jeg ville ikke synes det var billig.

Skjult ID med pseudonym Alkemist sø. 12 des. 2010 17:34

jente: helt klart :)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 des. 2010 19:09

Jeg er nok heeelt ute....

Men for meg handler ikke intimiteten om hva som gjøres. Om jeg har samleie eller om vi snakker BJ.
For meg handler intimiteten om hvor jeg har hue og hjerte, og hva jeg er villig til å dele av meg selv....

Skjult ID med pseudonym Bravo sø. 12 des. 2010 19:26

@Hohoho: Da skjønner jeg mer hva du mener ja :-)

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 12 des. 2010 20:17

En dagen der på -bj er dóg den bedste :)

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 12 des. 2010 20:19

Om det er BJ eller ikke første gang er uinteresant.....det interesante er tida det tar fra en treffer hverandre til anledningen med første knull.

(mann 37 år fra Oslo) sø. 12 des. 2010 22:48 Privat melding

Synes det er problematisk at du skriver "gir BJ". Sex er ikke noe mannen "får" men noe man deler.

Hvis du kun gjør det for å glede mannen, synes jeg kanskje at ja..det er litt billig. Hvis du liker det selv skal du gi F i hva andre mener om saken, og gjøre det du har lyst til. Personlig har jeg aldri skjønt hvorfor det skal ha noe å si når man har sex, eller hva slags sex man har..

Skjult ID med pseudonym Observant sø. 12 des. 2010 22:53

Bare positivt, of course. Det viser at hun er ikke redd og liker meg.