Alle innlegg Sukkerforum

Flere profiler.....

Vis siste innlegg
(mann 40 år fra Oslo) sø. 12 des. 2010 00:08 Privat melding

Var en diskusjon for noe tid tilbake siden vedrørende folk som hadde flere profiler, og hvor det kom frem at det faktisk mer var regelen enn unntaket. Noen bruker falske profiler for å finne ut hva som selger og hva som ikke selger, hvordan folk henvender seg til "psykt" bra jenter - for så å kopiere fremgangsmåter, lære seg triksene osv. Resultatet er jo dessverre at man da aldri er sikker på om det er en person eller en fake-profil man henvender seg til. Slike ting er dessverre med på å undergrave nettstedets intensjoner om å være et et seriøst nettsted.

Et steg i riktig retning vil være å gjøre det vanskeligere å lage seg en profil her... men det vil jo også føre til lavere grad av brukervennlighet mv. Sukker sjekker ikke IP-adressene til folk opp mot profilregisteringer. Det ville jo i alle henseende uansett i og med at enkelte har fast IP-adresser - og også en kompis eller to som har vært på besøk og laget en profil både her og der. Et valid mobiltelefonnummer - osv.. kunne jo vært et absolutt krav eller noe slikt... Men de som er interessert i å utnytte/ødelegge et system vil alltid finne en måte å gjøre det på.

Sånn er det bare.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 12 des. 2010 00:14 Privat melding

X: jeg har, gjennom eget firma, flere firma jeg administrerer servere for. Jeg har også jobb-telefon både gjennom firmaet jeg er ansatt i og gjennom eget firma. Ville ikke vært noe problem å komme seg rundt noen av de tingene, så folk som faktisk *vil* gå rundt eventuelle hindringer finner alltids en vei...

Skjult ID med pseudonym Enig sø. 12 des. 2010 00:20

Tydeligvis

Skjult ID med pseudonym X-Reveur sø. 12 des. 2010 00:31

Enig: Du har i alle fall et meget positivt anlagt pseudonym...

Skjult ID med pseudonym Enig sø. 12 des. 2010 00:34

Glemte å gjøre oppmerksom på at innlegget var ironisk ment

Skjult ID med pseudonym Enig sø. 12 des. 2010 00:46

Strengere med medlemskap HDV? Bare måtte :-)

Skjult ID med pseudonym doofus sø. 12 des. 2010 01:23

Registrering med mobilnummer hadde kanskje vært en idé.