Alle innlegg Sukkerforum

Kan mye, gjort mye, vært "skinndød " en gang hva blir det neste?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym synonym sø. 12 des. 2010 00:09

Opplevet mye i midt liv, vært i spesialtropp i Afganistan, Beirut,Gasa, Brasil, andre land.....Sett mye, opplvet mye. Sitter her i "denne jungelen kaldt julen" og vet ikke hva jeg skal gjøre. Har aldrig hatt "familie" de hvet ikke om meg nå, er på "papiret død" Klarer ikke å stresse ned, står i forsvar hele tiden, Trener, situps, armhevinger, sitsback, hundrevis, rutine. Fasadeklatrer, rafter ekstrem climbing, fallskjermhopping, dypdykking, fri dykking, pistolskyting(club) må ha noe som gir adrealin. Har vært her en en liten stund, møtt noen, forteller hva jeg driver med , skremmer vettet av de. Har fonds som mine barn benytter (etter 18år), såkaldte "forsikringer ...." de har muligheten til å gjøre "what ever they want" Kan ikke "snakke med de, I`m dead on paper". Har fått tanker etterhvert,Skulle gjerne "snakket med mine barn", Drar sansynligvis tilbake til det jeg kan.....

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 des. 2010 00:14

Her var det mye å ta tak i, trådstarter. Men jeg er nok dessverre ikke rett menneske til å ta tak i slike ting.
Dette virker sammensatt, komplekst og ganske forvirrende for en utenforstående som har levd det meste av sitt liv i trygge Norge. Du søker adrenalin, det er tydelig. Det betyr i alle fall at du ikke er død på ordentlig :-)

Har du vurdert å snakke med noen for å sette alle inntrykkene litt i perspektiv? Det er jo ikke sånn at man trenger å være syk for å kontakte noen å snakke med. Man trenger bare litt bistand i sorteringsjobben til tider!

Eller.....kanskje jeg er på villspor? Det vet bare du, og kun du kan rettlede deg til dit du skal rettledes, tror jeg.

Gode tanker og lykke til! :-)

Skjult ID med pseudonym æ sø. 12 des. 2010 03:08

Dette er ikke noe man klarer alene. Oppsøk hjelp, start hos fastlegen.
Hvis jeg har forstått deg riktig...

Skjult ID med pseudonym hasselhoff sø. 12 des. 2010 05:41

rolig nå.....

Skjult ID med pseudonym Søtnos sø. 12 des. 2010 09:46

.. først en liten avsporing. Til dere som har gjort dere opp en mening om at TS sitt innlegg er en form for "tull" - det er trist at forumet har blitt et sted hvor man reagerer med så stor skepsis at dere må definere dette til en usannhet - synes jeg!

Hvorfor ikke forsøke en innstilling hvor slike innlegg blir tatt seriøst og forsøkt respektert? Er jeg for godtroende som tenker at dette er vel ikke et tema som en full person finner på å leke med på et forum??

Så, til TS:

Jeg støtter Z i at det var mye informasjon du kommer med her! Og at litt sortering kanskje er en god start?
Både et trygt miljø for gode samtaler, og å lære seg å leve litt uten konstant jag etter adrenalinkick kan være en god start på å snu livsstilen. - slik jeg leser innlegget ditt, er det en endring du kanskje søker?

Du skriver at du sannsynligvis drar tilbake til det du kan. Tror du at du er klar for det da - med alle de tankene du har om alt det andre du ønsker deg i livet? Den mentale biten er absolutt en faktor både for eget vel, men også i den form for arbeid du beskriver. Kanskje er tankene dine, starten på en livsstilsendring eller på en uunngåelig prosess for egen helse sin skyld.

Og for andre som kanskje kan noe om tema; "død på papiret2 - er det aldri reversibelt? ever??

Gode tanker og lykke til fra meg også:-)

Skjult ID med pseudonym Fanny sø. 12 des. 2010 10:01

@ TS. Hvis det er som du tar opp her høres det ut som du absolut trenger og gå til din fastlege og få henvisning til psykiatrin! Det høres ju ut som du varit med om mange extreme hendelser og kan då ha fått PTSD, post-traumatic stress disorder. Søk profesjonell hjelp nu!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 12 des. 2010 10:19

For meg er det ikke så viktig om alt som står i innlegget er sant eller ikke. Det jeg får ut av ordene når jeg leser teksten, er følelsen av frustrasjon, samt mange tanker som baller seg litt sammen.

På bakgrunn av dette tar jeg TS seriøst, fordi det er seriøst nok til å bli møtt med seriøsitet.

Om noen ønsker å lure meg ved å lage en historie, er jeg et lett bytte.
Men jeg sjanser heller på å være lettlurt, naiv og menneskelig enn det motsatte. Det er for meg et lett valg.