Alle innlegg Sukkerforum

kan det være så vanskelig?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym }Ï{ sø. 12 des. 2010 23:55

Jeg har skrevet ett par ønsker for min drømmemann, overhode ikke mange, men dette synes menn som tar kontakt med meg å totalt overse.... Det "viktigste" for meg er faktisk høyden, at han er betraktelig høyere enn meg, for jeg liker å gå med høye hæler og liker ikke å føle meg høyest i forholdet, MEN... ca 80% av de som tar kontakt med meg er ca like høy eller lavere enn meg... Kan det være så vanskelig å lese igjennom en profil ordentlig? OK, så er jeg kanskje litt overfladisk med tanke på at jeg ønsker meg en høyere mann, men nå er det engang slik at det er kun slike menn som tenner meg...

Skjult ID med pseudonym nissenass sø. 12 des. 2010 23:58

Dakkar liten da:-) Jeg er 190 høy og mørk er ikke akkurat mange som tar kontakt med meg for det.

Skjult ID med pseudonym }Ï{ ma. 13 des. 2010 00:03

Kan vel ikke skryte på meg fantastisk mange brev, men hadde jo vært hyggelig om du tok kontakt nissenass ;)

Skjult ID ma. 13 des. 2010 00:04

for gutta blir vel litt som når det gjelder å ha veldig store føtter og trenger nye sko.
Først så ser man etter sko som er store nok og så etterpå sjekker man om man liker skoa. Andre veien fungerer dårlig.

Litt sånn i overført betyding er det nok her på sukker også. Siden responsen for de fleste gutta er ganske dårlig, så tar man kontakt med mange for å se om det er noen som faktisk svarer. Og hvis de da gjør det, så kan man begynne å vurdere om denne personen er noe for deg. Kansje trist, men det er nok hverdagen for mange her :)

Skjult ID med pseudonym Zulu ma. 13 des. 2010 00:06

Stakkars lille jente da. Er det bare kortvokste null som tar kontakt med deg? Verden er brutal gitt.

Skjult ID med pseudonym }Ï{ ma. 13 des. 2010 00:06

Så man skyter med kanon og håper på å treffe noen som svarer? Jeg må si at jeg aldri har skrevet til noen (altså første kontakt) uten at ett eller annet i profilen deres tiltrakk meg.

Skjult ID med pseudonym viva ma. 13 des. 2010 00:10

Jeg kunne skrevet dette innlegget selv. Opplever akkurat det samme som deg. Hos meg står det at den jeg søker må være minumum 1.80 m høy, men alikevel får jeg meldinger fra menn som er lavere enn meg. Kan ikke disse mennene å lese? Det er faktisk slik at storparten av oss damer liker å føle oss litt feminine, og for min egen del føler jeg meg ikke akkurat så feminin om jeg er høyere enn mannen. Og til dere som syns dette høydekravet er tull har jeg bare en ting å si: Respekter det, ingen av oss kan dømme andres krav til en partner!

Skjult ID med pseudonym lise ma. 13 des. 2010 00:15

hvorfor gjøre det så vanskelig og la dette irritere dere?
Bli heller smigret over at noen tar kontakt. Og liker dere ikke personen, send ett høflig avslag og så blokker.
Så enkelt kan det gjøres :)

Skjult ID med pseudonym me ma. 13 des. 2010 00:15

Jeg skjønner dere jenter og respekterer at dere har en høyde som et vist krav... bare husk at da blir det mindre gutter å velge mellom og du kan gå glipp av en sukkerklump =)

Jeg elsker mine høye heler, men da er jeg høyere enn nesten alle gutter he he, men det får jeg leve med, så lenge de er like høy som meg uten sko =)

Skjult ID med pseudonym baltasar ma. 13 des. 2010 00:21

Hehe, må være bra fælt at lave folk tar kontakt med deg. Du har min dypeste medfølelse der, altså.

De fleste gutta opplever omtrent aldri at de blir kontaktet, mens jentene sitter og sutrer over at for mange tar kontakt. Hvis du hadde hatt litt emosjonell intelligens, så hadde du holdt denne jamringen for deg selv. Tydelig at en del jenter blir bortskjemte av å være på dette nettstedet.

Skjult ID med pseudonym }Ï{ ma. 13 des. 2010 00:22

Baltasar - jeg skrev jo tidligere at jeg ikke kunne skryte på meg utallige brev, men når jeg først får brev hadde det jo vært hyggelig om det var en som faktisk hadde LEST profilen min ;)

Skjult ID med pseudonym Jameson ma. 13 des. 2010 00:26

Jeg håper inderlig disse damene som har denne høydefetisjismen ikke får en sønn som er under snittet høy. Da er jeg redd de vil oppeve at deres sønn nærmest blir behandlet som en spedalsk når han skal finne seg en kjæreste. Og da vil man kanskje se på dette med høyde med andre øyne?

@viva
Jeg dømmer på ingen måte deg eller andre jenter som har slike krav. Jeg bare tolker slike argumenter som bruk av høye hæler og feminitet som lav selvtillitt. Man bruker jo da partneren sin for å styrke sitt eget selvbilde.. Og det er ikke spesielt sexy må jeg si.

Skjult ID med pseudonym }Ï{ ma. 13 des. 2010 00:31

Jameson - jeg er redd jeg må skuffe deg der, for sønnen min ligger godt over snittet når det kommer til høyde. Datteren min gjør for så vidt også det...

Skjult ID med pseudonym baltasar ma. 13 des. 2010 00:33

Det kan godt hende at de har lest profilen din, men de fleste tenker vel (naturlig nok) at profilen er veiledende og ingen endelig fasit. Selv ser jeg ikke engang på hva slags høydekrav jentene har skrevet i profilen sin, rett og slett fordi jeg tenker at det umulig kan være SÅ viktig.

Skjult ID med pseudonym }Ï{ ma. 13 des. 2010 00:36

Baltazar - vel, jeg skriver ikke ting i profilen min som ikke er sant... Hadde vært noe annet om jeg hadde en lang liste over "krav" til drømmemannen, men det har jeg altså ikke.

Skjult ID med pseudonym Jameson ma. 13 des. 2010 00:37

Du understreker bare poenget mitt. Du har en sønn som ikke er "rammet" av kortvoksthet. Derfor har du heller ingen forståelse og innsikt i hva jeg skriver.

Og jeg skriver generelt om dette høydefokuset.. Jeg kommenterer ikke deg og ditt forferdelige problem her på Sukker.

Skjult ID med pseudonym baltasar ma. 13 des. 2010 00:38

Vanskelig for oss å vurdere hvor tydelig dette kommer frem på profilen din når du er anonym, men sånn generelt så er det helt normalt å ikke ta alt som står i denne profilen så altfor bokstavelig. Mange fyller nok ut en del av skjemaene uten å legge så forferdelig mye tanke eller følelse i det.

Skjult ID med pseudonym flygeekorn ma. 13 des. 2010 00:39

ser ikke problemet i at hun vil ha en mann som er høyere enn seg , uten at folk klikker i vinkel her inne...
hehehe,,,

Skjult ID med pseudonym littsprek ma. 13 des. 2010 00:42

Hmm hvor er alle disse høye kvinnene med høye hæler? Jeg har ikke sett mange enda jeg er på aktiv leting og er høy selv ;)

Skjult ID med pseudonym }Ï{ ma. 13 des. 2010 00:44

Vel, jeg bruker stort sett høye hæler på jobb hver eneste dag, og som regel når jeg er på byen også (selv om det ikke er så veldig ofte)..

Skjult ID med pseudonym lise ma. 13 des. 2010 00:45

@flygeekorn
Er vel null problem at hun ønkser seg dette, men når hun klager over det på ett forum, så må vi få lov til å kommentere at dette er bare vissvass :)

Skjult ID med pseudonym baltasar ma. 13 des. 2010 00:50

Ja, at hun har preferanser er jo bare helt topp. Hadde vært rart om hun ikke hadde noen. Vi har alle våre ting. Det må derimot være lov til å reagere litt når hun klager over at hun får respons fra menn hun ikke liker. Jeg kan knapt tenke meg et mindre problem enn å få meldinger fra noen man ikke finner tiltrekkende. Det er jo bare å se på det som et kompliment. Klager man over dette har man ikke møtt mye motgang her inne. Det skal være bra sikkert.

Skjult ID med pseudonym Jameson ma. 13 des. 2010 00:52

@flygeekorn

Ingen som klikker i vinkel her - så langt iallefall. Men dette er et diskusjonsforum. Hva er da mer naturlig enn å diskutere og å gi uttrykk for enighet/uenighet? Når en trådstarter tar opp et tema på et slikt formum, må man jo forvente ris og ros.

Dette med høydekrav har, i likhet med andre krav mht kroppen, vært omhandlet i svært mange tråder. Og slike diskusjoner vil alltid skape engasjement. Selvfølgelig hadde jeg nær sagt. For vi driver med nettdating og følgelig utsiling. Og det er ubehagelig å bli utsatt for sånt. Dermed er det mange meninger rundt dette.

Håper ikke at et slikt engasjement kommer overraskende på deg.

Skjult ID ma. 13 des. 2010 01:02

Jeg tror det er dumt å skrive slike ønsker i profilen. Jeg velger bort endel jenter med slike ønsker, tenker vel at det blir litt vel overfladisk. Jeg har også en rekke overfladiske ønsker, men jeg har ikke lagt det ut på profilen min av den grunn. Er det så farlig å få meldig fra noen du ikke ønsker??
Match systemet her tar også hensyn til høyde, hvis du stiller inn ønskene riktig.

(mann 39 år fra Oslo) ma. 13 des. 2010 01:15 Privat melding

Hvorfor i himmelens navn tar folk på vei for at jenter har høydekrav? Vi har alle våre oppfatninger, meninger og "krav" til hvordan en partner skal se ut. Om ei jente på død og liv må ha en mann over 1,80 og du selv ikke er over 1,80 - okei så er hun ikke din type! Move on!

Irritereres dere like mye over jenter som vil ha mørkhudede menn om du selv er hvit, eller over jenter som vil ha feite menn med langt, fett hår, om du selv er slank og snauklipt? For ikke å snakke om jenter som vil ha andre jenter! Neppe! Du skjønner fort at hun ikke er din type.

Skjult ID med pseudonym Jameson ma. 13 des. 2010 01:16

Vi har alle våre preferanser og ønsker mht en evt partner. Men jeg tror det er viktig å ta inn over seg at slike spesifikke krav kan oppleves som vonde hos noen. For man kan oppleve at man ikke strekker til Og det er ingen god følelse.

Jeg er mann og har følgelig kun lest kvinneprofiler. Og min erfaring er at svært mange kvinner har spesifikke krav til høyde. Jeg vil anta at kvinner erfarer at en del menn også spesifikke krav til kvinnens kropp. Det er vel ikke urimelig å tro at dette går på f.eks. vekt. Og selvfølgelig vil det gjøre noe med deg som menneske når du leser profil etter profil at du er utelukket som partner fordi du er tjukk. Og det er kun den eneste ene faktoren som diskvalifiserer deg.

Vi kan ikke dømme noen for slike krav, for vi synder alle som en her. Men det er som sagt viktig, tror jeg, å ta dette innover seg. At slike krav kan oppleves som vonde og brutale. Derfor engasjerer dette.

Og husk: Høyden er konstant. Vekten er variabel. Og til syvende og sist handler dette om menneskelighet. Vi har en tendens til å glemme det når vi sparker hit og dit og skriver indignerte poster om hvor håpløse folk er.

Skjult ID med pseudonym bebie ma. 13 des. 2010 01:23

@Jameson

Støtter den, 110 %

Skjult ID med pseudonym }Ï{ ma. 13 des. 2010 01:32

Joda, Jameson, men det får da være grenser for hårsårhet. Jeg blir IKKE sur om noen velger bort meg f.eks. fordi jeg har barn, eller lignende, for da er ikke det drømmemannen min alikevel. Barna mine er jo ikke noe jeg hverken kan eller vil velge bort, så dersom en ikke er interessert i meg + barna mine (i det lange løp) får det så være. Om dette er vondt for meg? Nei - overhode ikke.

Som de sier på engelsk: Build a brigde and get over it.

Skjult ID med pseudonym baltasar ma. 13 des. 2010 01:39

Heh, og det sier du? Det er jo du som starter det hele med å sutre over at du får oppmerksomhet fra "feil" personer. Get over it selv, istedet for å sutre om det her inne.

Jeg kunne laget en likens tråd, bare at vi bytter ut "kort" med "overvektig". Jeg er heller ikke interessert i jenter som er tyngre enn meg selv, men likevel får jeg til stadighet meldinger fra dem. Jeg får nesten vurdere å lage en tråd om hvor grusomt dette oppleves for meg.

Det er forresten ikke nødvendigvis barna dine som er problemet, men at barnemødre har en tendens til å være litt mer "sliten" enn de som ikke har barn. Både fysisk og psykisk. Det er lite attraktivt. Irriterende at jeg også får meldinger fra slike, med jevne mellomrom. TTror sannelig jeg lager en tråd om det også, så får jeg sutret litt ekstra.

Skjult ID med pseudonym }Ï{ ma. 13 des. 2010 01:45

Baltasar - be my guest... Skriv i vei...

Skjult ID med pseudonym FrkFrk ma. 13 des. 2010 01:55

Hmmm.. Nå er det slik at jeg har møtt en kar som er ca like høy som meg..
Og før dette var jeg 183 minimum på kravene.. Men så får jeg så mye tyn for dette kravet fra både kvinnelige og mannelige venner/kollegaer på privaten, at dette er bare teit. For man kan faktisk gå glipp av noen som virkelig har litt å komme med.

Så jeg tenker, ok, meg må skjerpe inn litt her, sjekke om det ligger noe i det dem sier.... Slutte å tro at jeg ikke kan føle meg søt, kvinnelig, yndig, sexy osv osv uten en høyere mann.

Og paff, der kom det seilende inn en dritkjekk kar, men mye vett og evner gitt.. Om det er noe mer enn foreløpende nysgjerrighet og seksuell spenning, det får tiden vise. Null stress på den fronten. Men poenget mitt er.. Jeg føler meg ikke for stor, ukvinnelig eller usexy... tvert imot. Mye av dette er vel på hans oppførsel mot meg.

Ang de hælene.. Vel.. kommer det til at jeg vil ha på dem engang i hans selskap.. vel.. da får han tåle jeg blir høyere på dem. Jeg er meg selv uansett, og høy eller like høy mann, jeg forandrer ikke meg på skofronten for noen ;)

Men... Jeg skjønner hvertfall nå begge sider av saken.. Så lært noe nytt om meg selv.. Og jeg liker det.

Skjult ID med pseudonym baltasar ma. 13 des. 2010 01:55

Problemet er jo at man bli stemplet som et troll og totalt useriøs, med påfølgende sletting av tråd, om man så mye som våger seg til å snakke negativt om overvektige her inne. Skjønt, det trenger ikke å være noe negativt i den forstand, heller. Det holder å si at de ikke er noe attraktiv for meg personlig. Baluba blir det, iallefall, og det er jo noe man faktisk kan gjøre noe med - i motsetning til høyden.

Men men. Jeg håper du kommer over denne forferdelige opplevelsen du har hatt med kortvokste som har forsøkt å være hyggelig mot deg.

Og bare sånn før noen kommer med at jeg er indignert og bla bla bla, så er jeg mer enn høy nok selv. Over 180, og høyde har aldri vært et tema i noen omgang jeg har hatt med jenter. Synes bare det er helt vanvittig hva folk kan få seg til å klage over i full offentlighet. Som sagt; bortskjemt så det holder.

Skjult ID med pseudonym Chica ma. 13 des. 2010 02:11

Generelt sett vil jeg si nei.
Jeg har absolutt ikke mange krav, men det irriterer meg faktisk når folk tar kontakt som ikke passer disse.
Skjønner godt du finner det irriterende jeg..
Vi har alle vårt, for noen er høyde viktig:)

Skjult ID med pseudonym Jameson ma. 13 des. 2010 09:40

@TS
Du har fortsatt ikke fattet poenget her. Dette handler ikke nødvendigvis om hårsårhet. Det handler om den snikende følelsen om det å ikke nå opp - bokstavelig talt. At man gang på gang får høre at det man ikke er verdig som potensiell partner pga èn eneste faktor. En faktor man ikke får gjort noe med - høyde. Atter andre blir silt vekk pga kroppsvekt. Man trenger ikke være ekspert i menneskesinnet for å skjønne at dette kan svi.

Du nevner barn. Ja, det er også en faktor som gjør at man kan bli diskvalifisert. Men barn er nå engang ikke en faktor som direkte går på kroppen. Derfor føler jeg for min egen del at den sammenligningen ikke er helt relevant. Utover det en fødsel kan ha gjort med kroppen din da. Du har helt rett hvis en mann ikke vil ha deg pga barn, er han ikke den rette for deg. Naturlig nok. For dette med barn handler føst og fremst om verdivalg.

Men rent generelt: Hvordan kan man 100% utelukke at en mann som er kortere enn en selv er fullstendig uaktuell som evt partner? Eller en overvektig person? Ja, for egen del er ikke den overvektige jenta førstevalg hos meg. Men jeg er villig til å gi henne en sjanse. For vi forelsker oss i noe mer enn utseendet og kropp håper jeg. Og jeg har heller ikke behov for å styrke min egen selvtillit gjennom partneren min.

Den personen som utstråler selvtillit er den som klarer å heve seg over de dominerende normene. Den som gir blaffen i hva de TROR andre måtte mene. DET er sexy.

Dette er noe FrkFrk viser.

Skjult ID med pseudonym 187cm ma. 13 des. 2010 09:54

Blææææh....... same shit new wrapping.

Skjult ID med pseudonym Binders ma. 13 des. 2010 09:55

Dette med høye hæler fatter jeg ikke.... Man bruker dem vel for å ta seg bra ut (komfort-henysn er det ikke!), og så treffer man en mann man liker.... og velger ham bort hvis hun blir høyere enn ham med hælene på????

Er det ikke for å gjøre seg attraktiv for denne man liker som er poenget?? Og likevel NEKTER noen jenter å gi slipp på høye hæler???? Da betyr det at de pynter seg for andre enn den mannen de har foran seg... Jo det er jo skikkelig attraktiv oppførsel.... Jeg skjønner ikke logikken når hæler er viktigere enn en kvaltitetsmann!

Skjult ID med pseudonym 187cm ma. 13 des. 2010 10:02

Applaus til Binders.....

Og til alle jenter over 180 som har behov for å føle seg liten og beskyttet..... Dropp denne tanken, damer over 180 er overdimensjonerte, og vil aldri bli liten og lekker uansett hvor høy mannen ved deres side måtte være.

Skjult ID med pseudonym Jameson ma. 13 des. 2010 10:05

Hehe. Innertier av en kommentar Binders!

Noe av det mest komiske jeg leser i en profil er noe som dette: "Siden jeg går i høye hæler en gang i blant må mannen være høyere enn meg."

Skjult ID med pseudonym me ma. 13 des. 2010 10:11

Veldig enig med de siste innleggene her.. Binders har et godt poeng...

Jeg har bare et spørsmål til gutta her... Hva synes dere om å være med en jente som blir høyere enn dere når hun går med høye heler (eller om hun bare er høyere enn dere...)

Min siste kjæreste var nøyaktig like høy som meg, men jeg brukte mine høye heler.... ingen av oss hadde problemer med deg... han var jo sammen med "hun høye blonde" he he

Skjult ID med pseudonym 187cm ma. 13 des. 2010 10:24

Beklager @ me, hvis en dame blir høyere enn meg, når hun går med høye hæler så er hun altfor høy, og jeg får da assosiasjoner til transvestitter.
En dame som blir 190 cm med høye hæler, er ikke fint i det hele tatt, så nei takk.

(mann 49 år fra Østfold) ma. 13 des. 2010 10:26 Privat melding

Skjønner deg godt TS. Selv har jeg skrevet at jeg kun ønsker kontakt med damer som er godt forspent med kronasjer, har skikkelige dyre svære meloner og timeglassfigur uten nogo attåt. Men får man mange korrekte henvendelser? Her reker det bare inn med vanlige søte jenter som kun er snille og greie. Skjerpings!

Neida seriøst. Du vet hva du tenner på, og det burde det være lett akseptere. En smule overoptimistisk å skrive til folk når man vet man er langt utenfor målgruppen.

@me
Det er bare sexy.

Skjult ID med pseudonym FrkFrk ma. 13 des. 2010 10:29

@187cm: Jenter over 180 vil aldri bli liten og lekker uansett høyde på mannen???????????????????!!!!
Og de er overdimensjonerte?

Mener du oppriktig dette?

Selv 173, men jeg synes nå ikke mine veninner på 180 ++ er overdimensjonerte.

Skjult ID med pseudonym MrAwesome ma. 13 des. 2010 10:35

jeg synes som regel at det er søtt med jenter som er lavere enn meg, men høyden kommer ikke til å diskvalifisere en bra jente - høyden med eller uten hæler har sånn sett ikke noe å si.

Jeg må også si at jeg synes det er rart at man skal velge hæler foran drømmemannen... For det første ser det skikkelig ukomfortabelt ut, pluss at det kan føre til diverse fotplager senere i livet (så vidt jeg vet).

Skjult ID med pseudonym Manhore ma. 13 des. 2010 10:38

@ TS

Jeg føler med deg. Jeg gjør det.

Jeg har gjort det rimelig klart i min profil at jeg søker damer som ikke er eldre enn 32 år. Av den enkle grunn at jeg har lyst på barn det første året eller to med en ny dame, og jeg tror jenter på 34 – 35 eller fort kan begynne å stresse veldig ettersom den biologiske klokken tikker – og jeg vil ha en jente som ønsker barn etter hvert, helst uten at hun har noen fra før. Bare ikke straks. Dessuten foretrekker jeg vanligvis jenter i alderen 24 - 30 eller der omkring. Jeg søker kun på Østlandet innen maks en times tid eller så fra Oslo, fordi jeg vet av erfaring at sjansen for at det skal være full klaff når man møtes er rimelig liten og jeg gidder derfor ikke å reise lenger enn det for det første møtet (noen unntak gjøres hvis de kan komme til Oslo i stedet). Og jeg har gjort det veldig klart at jentene må være i brukbar god form. Altså ikke feite. Likevel mottar jeg stadig meldinger, flørter og hjerter fra kvinner som bor på andre siden av landet, som er eldre enn det jeg søker og som åpenbart er betydelig overvektige. I tillegg har jeg også brukt begrepet "søt" om hvem jeg søker. Ikke stygg altså. Men mange av damene her har åpenbart ikke særlig mye selvinnsikt. Hallo? Leser ikke damer profilen før de tar kontakt?

Høres ut som vi har det samme problemet ja trådstarter. Jeg føler virkelig med deg.

Skjult ID med pseudonym Jameson ma. 13 des. 2010 10:40

@Me

Man kan sikker lese mellom linjene i mine innlegg at jeg er under snittet høy. Og det er jeg. Mine tre siste kjærester har alle vært høyere enn meg. Hun første var sågar 10 cm høyere Og det var faktisk jeg som holdt igjen i starten i det forholdet Rett&slett fordi jeg følte meg som en liten gutt. Fordi det kræsjet med det gamle kjønnsrollemønsteret. Du vet, mannen skal være stor og sterk og beskytte sin kvinne. Min selvtillit fikk seg dermed en knekk. Jeg tok opp dette med henne hvorpå hun svarte at dette er et større problem for meg enn henne. Hun utfordret meg ved å si at hvis jeg ikke hadde bedre tro på meg selv enn som så, kunne det være det samme. Det fikk meg til å endre syn. Jeg merket på henne at hun følte seg vel i mitt selskap og hun hadde selvtillitt nok til å gi blaffen i hva andre måtte mene. Hun likte meg for den personen jeg var.

Dette forholdet gjorde at jeg endret mitt syn på egen kropp. Det handler om å løsrive seg fra egne vrangforestillinger. Det handler om å senke skuldrene og ikke tro at andre bryr seg så fryktelig mye med det enn selv driver med.

Så jeg har også sett flere sider ved denne "problematikken". Jeg har vært han korte fyren med lav selvtillitt som har skydd damer som er høyere. Nå er jeg den fyren med god selvtillitt som gjerne dater damer på 155 og 180. Jeg har også lært at det finnes mange fantastiske jenter der ute som er "runde i formen".

Og med min egen erfaring i sekken, finner jeg det trist at mange her velger å være så kompromissløse.

Vi sitter foran pc`n og ser bilde etter bilde. Vi glemmer tilslutt at det er mennesker vi vurderer - med alle sine styrker og svakheter.

Skjult ID med pseudonym Manhore ma. 13 des. 2010 10:44

Må forresten si meg delvis enig med @ 187cm. En dame på over 180 kommer aldri til å være "liten og lekker". Ikke medmindre hun finner seg en diger muskelbunt på minst 1,95 - 2 meter i hvertfall, og selv da bare i forhold til han. Og høye hæler bare forsterker dette. Hun kan absolutt være pen og attraktiv for det, men "liten" kommer hun aldri til å være.

Skjult ID med pseudonym me ma. 13 des. 2010 10:56

Nå skal det sier at jeg "bare" er 175... så @ 187cm er høyere enn meg selv om jeg har heler på =)

Jameson: jeg er helt enig med deg.. jeg har ikke problemer med å være høyere enn gutten... Jeg går med høye heler fordi da føler jeg meg sexy.. trenger ikke en høy gutt for å føle med bekyttet eller femenin...

(mann 45 år fra Oslo) ma. 13 des. 2010 10:56 Privat melding

Høye damer er mer en velkommen her. Snakket nettopp med bestekompisen han skal ha de på maks 160 jeg vil ha damene over 170. Begge gutta er 186.

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 13 des. 2010 11:20

Jeg hadde en herlig fling i helgen med en som var akkurat like høy som meg når jeg hadde hælene på, synes det var ekstremt sexy jeg, og så slapp jeg å få vondt i nakken! ( og,han var ikke mindre mann av den grunn, kansje heller det motsatte!) ;)

Skjult ID med pseudonym 187cm ma. 13 des. 2010 11:54

Ja @ frkfrk, jeg mener seriøst at en dame over 180 cm er direkte unett, og lite sexy, høyden din er grei forresten.

Jeg syns også at overvektige damer er usexy, og jeg velger å være kresen fordi jeg har muligheten til å være det.

Så kan digre damer i alle lengder og bredder få stille så mye krav de bare vil for meg, men at de lykkes med disse kravspesifikasjonene det tviler jeg på, og det er vel bla,denne tråden et godt bevis på.....

Skjult ID med pseudonym FrkFrk ma. 13 des. 2010 12:52

@187cm: Men hva med modeller? De gjerne over 180... Jobbet masse med dem før Og iblandt enda. Og jeg må si de er vel på kanten nette oftest ;p Og fikser man dem opp skikkelig (hår, makeup klær osv) så blir dem jo råsexy..

(kvinne 41 år fra Hordaland) ma. 13 des. 2010 14:08 Privat melding

Alle får vel brev fra folk som ikke er i sin egen målgruppe.... er vel bare å slette brevet og blokke hvis de ikke faller i smak :))

Skjult ID med pseudonym Vademecum ma. 13 des. 2010 16:19

Egentlig er det nesten rart at hylekoret ikke har satt igang og kritisert deg for å ville ha menn som er høyere enn deg. Menn som vil ha damer som er yngre blir jo kritisert *flirer*

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 13 des. 2010 17:21

Bra poeng av Binders. *smiler her*

For noen er visst høyde viktigere enn det meste. For noen er visst vekt viktigere enn noe annet. For noen er visst alder viktigere enn noe annet. For noen er visst hårfarge...osv.
Uansett hva som er viktig for DEG, tenker jeg at det kan være en begrensning eller en bevisst fordel - og det får nå være opp til deg å finne ut av.

Men jeg undres nå litt likevel da, på energibruken her inne...når meldinger fra de "ikke-prefererte" blir et irritasjonsmoment. Da har man nok ikke så mye å klage på, sånn i det store og hele? Eller?
;-)

*Mandagstanker fra en bitteliten Tingeling som registrerer mental høyde mer enn den fysiske...:o)*

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 13 des. 2010 17:29

Fikk grei beskjed av en dame jeg møtte i sommer.. Etter noen glass vin smalt det: "Før jeg gidder å sjekke deg opp må du bekrefte at du får den opp, vil ha barn, har jobb og ikke skal i fengsel."

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ma. 13 des. 2010 17:39 Privat melding

Hvorfor slo du ikke til her da @ Bruce?
Arbeidsledig?
Har nok barn fra før?
Skulle i fengsel?
Eller det siste?

Jeg hadde tatt henne tvert..... hvis jeg hadde klart å få den opp ja.....

:-))

Skjult ID med pseudonym corinna ma. 13 des. 2010 17:40

@ TS

Bruk heller energien på noe positivt enn å irritere deg over at folk tar kontakt med deg. Hvis du tenker utenfor boksen din også, så kanskje drømmenmannen er noe helt annet enn det du har bestemt?:)

(mann 37 år fra Vestfold) ma. 13 des. 2010 17:45 Privat melding

Jeg har krav om at dama må være høyere enn meg... Skal ikke så mye til da :)

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 13 des. 2010 17:46

Røyk på hvert eneste punkt, men det fikk hun selvsagt ikke vite før dagen etter.. hehe... neida. Var jo ærlig og sa jeg var ferdig med reproduksjonen. Altfor snill med dem..

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ma. 13 des. 2010 17:52 Privat melding

Åhhhhh, så kjedelig du er da Bruce, du MÅ lyve litt for å få mus....

Hey det rimer jo.... hørte du det Bruce, du rimer på mus!
Det må nok være et tegn ;-)

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 13 des. 2010 17:56

LureBruce! hahaha

Skjult ID med pseudonym levlivet31 ma. 13 des. 2010 18:05

Til alle dere gutta som tror at jentene i utgangspunktet pynter seg for dere, så er det faktisk slik at jenter i stor grad pynter seg mest for andre jenter... ;-) Jenter er oftere flinkere til å gi hverandre komplimenter og ser detaljer som gutter ofte ikke ser.. (f.eks en ny hårsveis..) Mener ikke at vi ikke liker å pynte oss for kjærsten altså eller at man ikke legger litt ekstra i det hvis man skal på date.. ;-)

Skjult ID med pseudonym katte ma. 13 des. 2010 18:19

Så det er altså vanskelig å finne menn som både får den opp, vil ha barn, har jobb og ikke skal i fengsel?
Resten er kombinasjoner av maks 3 av de 4 øvrige?

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ma. 13 des. 2010 18:26 Privat melding

Hæææh @ viveca.... Driver du å lurer mannfolka ? * huff å huff*

Btw: meg hadde du ikke klart å lure med den taktikken, jeg løper så snart jeg værer noen som er verpesjuk, eller som jeg tror er verpesjuk, eller som jeg har hørt kan være verpesjuk,.... puuuuh.... Og så lar jeg meg ikke lure av de som ser ut som en eggstokk.....
Men ellers så er jeg generellt lettlurt altså :-)

Og hvis det er sant det levlivet31 sier her, så har jeg svaret klart til min fremtidige kjæreste hvis hun blir snurt for at jeg ikke ser at hun har vært hos frisøren.... * Thanks*

Skjult ID med pseudonym levlivet31 ma. 13 des. 2010 19:32

@buddha: Bare hyggelig! Noen ting det bare ikke er vits i å bli snurt for... ;-)

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 13 des. 2010 20:35

Synes alle damer burde kreve en mann på over 190, jeg...

Skjult ID med pseudonym levlivet31 ma. 13 des. 2010 20:51

Det er vel nesten like mange gutter her inne som har krav om at jenta skal være lavere enn seg som det er jenter som har krav om at gutten skal være høyere.., så det burde jo ikke være så vanskelig å finne en match!? ..eller er jeg helt på jordet nå? Høyde og kroppfasong er ikke det viktigste, men det er jo en fordel å matche hverandre litt fysisk.

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 13 des. 2010 20:55

Jeg tar gjerne en dame som er høyere enn meg, jeg, bortsett fra at jeg ikke får ett eneste treff når jeg søker på høyere og omtrent like høy...

Skjult ID med pseudonym kit ma. 13 des. 2010 21:03

Jenter, det er ingen grunn til å gå for stuttvokste når det er så mange single, kjekke, oppegående menn over 190!

Hva kan bøtteknottene by på som ikke vi ikke kan minst like bra?

Skjult ID med pseudonym levlivet31 ma. 13 des. 2010 21:04

@qwerty: Hvis du er over 190 så begrenser søket seg fort vil jeg tro ja.. ;-) Kona i "Verdens høyeste ektepar" er 198 så hun hadde kanskje vært noe for deg!? Men hun ville jaggu ha en mann som var høyere hun også.., så hun endte opp med en på 209..

Skjult ID med pseudonym levlivet31 ma. 13 des. 2010 21:05

@qwerty: Hvis du er over 190 så begrenser søket seg fort vil jeg tro ja.. ;-) Kona i "Verdens høyeste ektepar" er 198 så hun hadde kanskje vært noe for deg!? Men hun ville jaggu ha en mann som var høyere hun også.., så hun endte opp med en på 209..

Skjult ID med pseudonym mr ma. 13 des. 2010 21:05

Dere er skikkelig upraktiske å gjemme i skapet når vi kommer hjem litt for tidlig fra jobb.

(mann 40 år fra Buskerud) ma. 13 des. 2010 21:07 Privat melding

Føler meg ikke mindre mann om jenta er høyere enn meg, såpass selvtillit har jeg. Men kan forstå de som vil ha det.
Krever bare at dama skal ha større bryster enn jeg har brystkasse jeg :-) Også er det ikke sexy med for store sko på dama heller når jeg tenker meg om. Kravstor blitt merker jeg :-)

Skjult ID med pseudonym levlivet31 ma. 13 des. 2010 21:17

Noen fysiske krav tror jeg vi alle (mer eller mindre bevisst) stiller til en partner.. Er det ikke det ene så er det andre. Noen har flere krav enn andre, men i utgangspunktet så mener jeg at alle "overfladiske" krav er like "ille". Ikke noe å sutre over at man blir valgt bort av en man ikke kjenner fordi man er for høy, lav, tykk eller tynn. Det at noen velger deg bort for kan være akkurat det noen andre velger deg for.. Noen liker dem høye, andre liker dem lave.. Noen tykke, noen tynne.. Noen liker moren andre liker datteren.. ;-)