Alle innlegg Sukkerforum

Eeh... Seriøst da!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym vinsja ma. 13 des. 2010 17:17

Hvorfor skjønner ikke folk det at viss du ikke svarer på meldinger på innboksen, så er man ikke interessert?! Er det virkelig nødvendig å sende 6-7 stk før man tar hintet? Jeg har ikke lyst til å være frekk og kjører mest på den taktikken at den beste måten å vise at mann ikke er interessert på, er å ikke svare...

Jeg gidder ikke sende mail på mail til gutter som ikke svarer. Det blir litt VEL patetisk...eller?
Er jeg helt på jordet nå??

Skjult ID med pseudonym tom i hode ma. 13 des. 2010 17:32

ehh...seriøst da, kan du ikke bare sende et standard avslag og så blokkere?
Da slipper du å irritere deg og du slipper å se noe mer til den personen :)

Når det er sagt, så mener jeg ihvertfall at ikke svar er på ingen måte det samme som ikke interessert.
Jeg pleier alltid å følge opp en ubesvart melding med en ny ca 1 måned etter. Og meldingen er helt lik andre gangen. Jeg vil påstå at kansje så mye som 25% svarer på andre forsøk.........

Så hvorfor skal vi da tolke ikke svar som ikke interessert?
Virkelig dumt faktisk hvis det kansje viser seg at det er den rette og du har gitt opp uten engang prøvd skikkelig å få kontakt :)

(mann 46 år fra Møre og Romsdal) ma. 13 des. 2010 17:32 Privat melding

Eeh.... seriøst da! Hvis du hadde hatt folkeskikk nok til å svare, så hadde du ikke hatt det dilemmaet her, og du hadde til og med ikke behøvd å kaste bort din dyrebare tid på å skrive denne tråden her........

Sånn, grei tale, enkelt og greit, og det tok meg knapt 20 sekunder, og jeg er veldig glad for å kunne hjelpe den undrende damen med et klokt svar :-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 13 des. 2010 17:34

*Sånn litt på jordet kanskje, TS. Men bare litt altså...;-)*

(mann 40 år fra Oslo) ma. 13 des. 2010 17:40 Privat melding

Det kan jo hende at avsender bare tror du hadde en periode med mange henvendelser og derfor bare glemte ham litt. Blokkering funker som bare det om du ikke ønsker å få post fra noen mer enn en gang. Men det er jo litt moro å få post også kanskje? Bygger jo alltid opp et litt bedre selvbilde..?

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 13 des. 2010 17:50 Privat melding

Jeg syntes det er høffelig å svare uansett jeg, og takke nei på en fin måte, i hvertfall de som er hyggelige som faktisk har tatt seg tid til å lese gjennom profilen din og bryr seg bør absolutt få et svar.

Skjult ID ma. 13 des. 2010 18:15

Iblant skifter man kanskje profilbilde og skriver om teksten sin litt, og vips, så kommer det noen og sender mail ut av det blå, som hittil har ignorert en.

Moralen..? Må være at hvis du ikke vil ha kontakt, så skriv det. Eller blokkér vedkommende. Det er sikkert mindre stress enn å sutre over luksusproblemene sine.

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt ma. 13 des. 2010 18:41

*tommel opp for buddha*

(mann 49 år fra Østfold) ma. 13 des. 2010 18:43 Privat melding

Damer som får 40-50 meldinger om dagen da? Skal de leke servicekontor flere timer om dagen her?

(mann 37 år fra Oslo) ma. 13 des. 2010 19:12 Privat melding

Er det servicekontor å trykke "Blokker" eller å sende ferdigskrevet melding? Jobber du i kommunen, eller?

(mann 40 år fra Oslo) ma. 13 des. 2010 19:38 Privat melding

Bare som et appropos til @morphine's fremragende sammenlikning med et kommunalt kontor:

På et kommunalt kontor: I jakten på skattefradrag troppet jeg opp på et kommunalt kontor for å få utskrift/dokumentasjon for penger betalt til den kommunale barnehagen. Jeg får beskjed om at dette er noe jeg kunne ringe om, og det var ca. 1-2 ukers ventetid på at jeg kunne få nevnte dokumentasjon.

Dette mente jeg var idiotisk. Og jeg ble videresendt til en av funksjonærene i etaten som muligens kunne hjelpe meg. Jeg kommer inn på kontoret til vedkommende. Det er ikke noe arbeid på pulten til vedkommende i det hele tatt. PCen er gått i dvalemodus, og når jeg forklarer hva jeg trenger - så stønner mannen for første gang, og tillater seg å nevne normal saksgang, og tidsaspektet. Jeg fremholder min utålmodighet - hvorpå vedkommende stønner en andre gang - og får PCen til å våkne. Er rimelig sikker på at vedkommende IKKE er særlig våken.

Tølperen etterspør mitt navn, og får dette. Han skal nå skrive inn mitt navn - og det var ved hjelp av den mest interessante LFT-metoden jeg noensinne har observert. Kraumen sukker i det han tar et veldig overblikk over tastaturet Starter øverst til venstre og søker etter første bokstav fra venstre mot høyre. Jeg innså ganske raskt at dette måtte være en noenlunde lesekyndig kar - i og med at han hadde fått med seg leseretningen! Samme metode ble brukt på samtlige 23 karakterer som er i mitt navn. Han hadde en økning i skrivehastigheten da han skulle skrive to like konsonanter etter hverandre, og han hadde et tilfreds ansikt i det han trykket på mellomromstasten to ganger for å skille fornavn, andre fornavn og etternavn. Da han hadde brukt fire-fem minutter på å få navnet mitt riktig stavet trykket han meget selvsikkert på Enter-tasten - i den klare formening om at noe skulle dukke opp. Noe det IKKE gjorde.

Skjult ID med pseudonym X-Reveur ma. 13 des. 2010 19:39

Sakkalaven henvender seg da til meg på nytt og ber om fødsels og personnummer. For det gikk visst ikke an å søke med navn. Han mente videre at han ble litt stresset av å ha meg ventende ved siden av ham. Jeg lot være å kommentere. Men hadde JÆVLIG lyst. Jeg er tross alt snill. Han fikk knotet ned personnummeret litt raskere - og da fikk han etatens registreringer opp... Ti gleder seg Jerusalem... Nå skulle han skrive ut dette. Utskrifta kom på andre siden av rådhuset, han var ikke sikker på hvilken skriver det skulle komme på. Så han gikk luntende rundt og lette etter hvor utskriften var blitt av.

Da han etterhvert kom tilbake - langt om lenge tok han seg friheten til å nok en gang stønne, og dernest nevne den "NORMALE" leveringstiden på denne type dokumenter... Hvor jeg bare valgte å takke høflig for denne ekspresstjenesten...

Er det rart man kryper i fosterstilling og gråter???

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 13 des. 2010 19:47

X-reveur
Takk for ypperlig fremstilling av eminent saksbehandler.

Morphine.
Nei, jeg jobber ikke i det offentlige.
Greia er at om disse "magnet"-damene prøver å være snille og høflige med 40 nye beilere om dagen så ender de uansett bare opp med senebetennelse i håndleddet, vondt i hodet, dårlig tid og dårlig samvittighet til slutt... om de skal svare alle. Brevene skal jo leses også.

Jeg plages ikke av sånt, men som nevnt finnes de.. Hey don't shoot the messenger. Just saying.

Skjult ID ma. 13 des. 2010 20:04

@bruce
det tar ca 5 sekunder å sende en ferdigmelding og blokkere. Og hvis man er litt grei og sier at det tar 15 sekunder å lese hver melding. Da klarer de faktisk å lese, sende avslag og blokkere 40 stk på litt over 13 minutter. Tror neppe det kan kalles å bruke mye tid i forhold til mye annet. Som f.eks skrive noen innlegg på forumet og klage over hvor forferdelig det er med alle de som sender dårlige meldinger :)

Ikke tror jeg noe på at de får 40 stk i snitt hver dag heller :)

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 13 des. 2010 20:08

sniff sniff... janteloven på besøk her?

Skjult ID med pseudonym kit ma. 13 des. 2010 21:07

Har du ikke fått svar på førstemeldingen i løpet av ett par dager, glem den og kom deg videre.

H?n gidder ikke å bruke de 5 sek som må til for å blokkere deg.

Skjult ID med pseudonym 50 blank ma. 13 des. 2010 21:10

Da får de som får så mange brev skrive at de kun søker det perfekte, og intet annet blir lagt merke til.
Gjerne blokkere så vi "normale" kan styre med vårt
Ingen vits å skrive masse når det kun er bildet som gjelder.

Skjult ID med pseudonym søtnøs ma. 13 des. 2010 21:17

folkens, det er ren provokasjon.

@ BW, gi meg en dame som får 50 mail om dagen, for jeg har vistnok noe å lære av henne.

Skjult ID med pseudonym BruceW ma. 13 des. 2010 21:24

Gidder ikke. Jeg blir sur når folk tror jeg lyver. Dette var ren opplysning, ikke noe jeg tror eller synes.

Skjult ID med pseudonym søtnøs ma. 13 des. 2010 21:34

jeg sa ikke at du lyver. jeg bare innså jeg trenger en grundig sukker-opplæring.

Skjult ID med pseudonym ruggen ma. 13 des. 2010 21:39

TS>> "Jeg har ikke lyst til å være frekk og kjører mest på den taktikken at den beste måten å vise at mann ikke er interessert på, er å ikke svare..."

Vel, for å være helt ærlig; du har nettopp bevist at din taktikk IKKE er den beste måten å vise at du er uinteressert på. Jeg anbefaler derfor å prøve en annen taktikk, f.eks. å svare eller blokkere...

(mann 43 år fra Oslo) ma. 13 des. 2010 21:51 Privat melding

Tidenes beste tråd!!! Mener det virkelig!

Som mann, ikke minst nordnorsk mann, har jeg ikke fått utdelt "hint-genet". Tror det er ei jentegreie... Si ifra på en høfflig og ordentlig måte. Hvis ikke det fungerer så kan du blokkere. Det blir veldig uhyggelig her inne når alle begynner å ignorere og blokkere de som de ikke liker. Det e no ka eg meine... :)

(mann 32 år fra Oslo) ma. 13 des. 2010 21:57 Privat melding

Svarer alltid om jeg har noe svar å komme med. Hender jo at samtalen bare dabber av. Usikker på om jeg synes det er bedre å ikke få svar eller at noen rett og slett skriver "Jeg er ikke interessert". Å blokkere synes jeg blir litt usympatisk.

Skjult ID ma. 13 des. 2010 22:20

blokkering er på ingen måte usympatisk eller ufint. Ikke glem at vi er på en datingside. Vi er her med andre ord for å finne den rette. En blokkering betyr derfor bare at personen ikke er den rette for deg. Ikke at personen er så forferdelig på en eller annen måte. Verre enn det er det ikke og mer må man ikke legge i det heller når man er på ett sted som sukker :)

Når det er sagt så jeg blokkerer jeg heller ikke folk med engang fordi de ikke svarer. Jeg prøver igjen en måneds tid senere med akkurat samme meldingen. Og tro det eller ei....men ca 25% svarer på den andre meldingen. Dater har det blitt ut av det også.
Så hvorfor folk gir opp etter å ikke fått svar på en melding eller blokkerer av samme grunn er litt uforståelig for meg. Men svarer de ikke på andre forsøk heller, så tar til og med jeg hintet og blokkerer :)

(mann 37 år fra Oslo) ti. 14 des. 2010 00:49 Privat melding

Bare sånn apropos, det var nettopp en som fortsatte en samtale med meg som jeg ga opp sånn ca 31. oktober.
Ok, ikke sånn ca, men helt nøyaktig:)

Ikke hatt noen form for kontakt i mellomtiden, ikke purret, mast, eller vært innom profilen.

Så.. Ikke vær _for_ kjapp med blokkeringsknappen. Og vice versa, ikke gi opp.

Skjult ID med pseudonym æ ti. 14 des. 2010 01:40

Tror nok vi eliminerer litt for fort her og dermed kan den ene du egentlig er her for bli blokkert. Gi det nå litt tid.
Det hender man blar gjennom mld og finner en du ikke har svart på lenge og som du ønsker å ta opp kontakten med igjen... :)