Alle innlegg Sukkerforum

Menn må skjerpe vettet litt her snart!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Donald ma. 13 des. 2010 21:39

Er til å gå ut av sitt gode skinn å lese disse responns-postene her!

kvinne: 300-400 hjerter x-antall sider post
mann: 0-2 hjerter 1-2 brev

er det rart det går til helvete her????

Skjult ID med pseudonym kit ma. 13 des. 2010 21:46

Går det til helvete her inne? Det er nytt for meg

Skjult ID med pseudonym johnny ma. 13 des. 2010 21:57

Er det ikke slik at det er mannfolka som er jegere...vi jakter til bytte felles. Det er vel årsaken til alle hjertene fra mannfolka..
Kvinnene, sitter å venter på å bli felt av kjøttøksa:-)

Da er jo alt som normalt i hverdagen også... jentene går forsiktig til verks, gutta slenger ut hundrevis av hjerter, hilsener etc...av hundre svarer 4 så da er helgen i boks...desverre, men kanskje sant?

(mann 46 år fra Oslo) ti. 14 des. 2010 14:10 Privat melding

Jeps - Jeg kan kun give Johnny ret. Jeg har kigget over skulderen hos en dansk veninde på et dansk dating site og hun fik i snit 30 beskeder i døgnet og ud af dem var 3 vel i nærområdet og resten fra andre steder i landet. DVS. hun skal gennemgå 30 beskeder for at finde den ene hun kanske vil bruge litt tid på.
Dont despair - just keep on writing.

Netdating er som ude i livet kvindernes legeplads - de får vælge og vrage. Det handler langt mere om at øve sig i at være glad og tage kontakt - Det kan jo være du ser hende på busholdepladsen eller i supermarkedet. Så må du jo bare sige hej, ligsom her og tage chancen derfra.

Held og lykke og bliv ved med at tro på det :-)

Skjult ID med pseudonym bangalter ti. 14 des. 2010 14:18

"var 3 vel i nærområdet og resten fra andre steder i landet"

Tror dere har en litt annen oppfatning av hva som er "nærområdet" i Danmark. Det blir som at jeg skal innskrenke "nærområdet" til gata jeg bor i, mens alt som krever en sykkeltur er "resten av landet". Danmark er vel omtrent på størrelse med Finnmark fylke? Må være bra enkelt å drive med nettsjekking i et så knøttlite land.

En digresjon, men det er plass til en slik i ukas sju hundrende tråd om samme tema.

Skjult ID med pseudonym Eva ti. 14 des. 2010 14:31

bangalter; *liker* :)

Skjult ID med pseudonym Sammy ti. 14 des. 2010 14:41

TS: tror du har misforstått ganske kraftig kompis. For de fleste går ting veldig veldig bra her inne. Jeg gjentar det noen ganger til i håp om at noe kanskje det synker noe inn (men jeg holder ikke pusten):

For de fleste går ting veldig veldig bra her inne.

For de fleste går ting veldig veldig bra her inne.

For de fleste går ting veldig veldig bra her inne.

For de fleste går ting veldig veldig bra her inne.

For de fleste går ting veldig veldig bra her inne.

For de fleste går ting veldig veldig bra her inne.

Særlig de som gjør det de kan for å få mer ut av det isteden for å klage på forumet. Hilsen mann med x.-antall sider post og nok hjerter til å ha masse gøy å fylle tida med.

Skjult ID med pseudonym Eva ti. 14 des. 2010 14:58

Sammy; trekker du slutninger kun basert på at det går veldig, veldig bra for deg til at det går veldig, veldig bra for de fleste? tvilsomt

Skjult ID med pseudonym Z ti. 14 des. 2010 15:00

Men.....om jenter sitter med mange hjerter og mailer - er det ikke da vi jentene som må skjærpe oss, egentlig?

Skjult ID med pseudonym bangalter ti. 14 des. 2010 15:02

Om alle menn hadde sluttet å sende, så hadde symbiosen her inne blitt uendelig mye bedre. På grunn av guttas desperasjon, blir jentene late og dumme. Og det er jo ingen som liker verken desperate, late eller dumme mennesker.

Skjult ID med pseudonym Bille ti. 14 des. 2010 15:12

@bangalter
Hva er sammenhengen mellom guttenes desperasjon og at jentene blir late og dumme? På hvilket grunnlag påstår du det? Basert på egen erfaringer?

Jeg vil påstå at jeg hverken er lat eller dum, og helt sikkert mange andre jenter/damer med meg :-)

Skjult ID med pseudonym bangalter ti. 14 des. 2010 15:33

De blir late og dumme av å få alt på sølvfat. Det er helt naturlig. De trenger ikke å ta initiativ, og så lenge de alltid kommer nye folk og tilbud, sitter de hele tiden og venter på "den rette", som jo naturligvis aldri dukker opp.

Jeg er sikker på at du er både lat, dum og bortskjemt, Bille. Men husk at du kan skylde på systemet!

Skjult ID med pseudonym Eva ti. 14 des. 2010 15:59

Eg er kanskje avventende, men på ingen måte lat. Det er ingenting galt med å ha høye krav for kven en blir sammen med. Det handler jo ikkje bare om å finne seg en eller annen.(Eller kanskje om 10 år, om eg fortsatt er barnløs og føler klokka begynner å tikke, kanskje eg da tar til takke med kva som helst ;) Typisk bitre menn å forbanne jentene som late grunnet deres egen utilstrekkelighet ;)

Skjult ID med pseudonym bangalter ti. 14 des. 2010 16:03

Føler vel at jeg har fordelt skylden ganske broderlig her, jeg. Jenters latskap er jo en konsekvens av guttas desperasjon. You see?

Skjult ID med pseudonym Bille ti. 14 des. 2010 16:25

Jeg har ennå evnen til å lære bangalter. Nå har jeg lært at en kan bli dum av å få alt servert på sølvfat. Da er det jammen godt at jeg ikke får det. Ikke er jeg bitter heller, men det kan virke som du er litt bitter og misunnelig på oss jenter/damer (selv er jeg dame). Syns personlig det er liten grunn til det.

Det er vel ikke noe poeng i fordele skyld her. Bare gjør og oppfør deg slik du lyster, ta kontakt med de jentene du vil og ikke gi opp. Det dukker stadig opp nye muligheter. :-) Selv sitter jeg her i min anonymitet og venter på at drømmeprinsen skal kontakte meg :-)))

Skjult ID med pseudonym bangalter ti. 14 des. 2010 16:30

Dette har da ikke noe med å være bitter eller ikke å gjøre. Det er bare en realitetsbeskrivelse.

For min egen del kan det regnes på én hånd (med god margin) hvor mange jeg har sendt meldinger til det siste året, så jeg har ingen grunn til å være bitter. Det er derimot ganske interessant å lese på forumet, på en slags sosialantropologisk måte. Du skal lete lenge etter sted med tydeligere kjønnsmønster enn her inne. Det er morsomt.

Skjult ID med pseudonym bangalter ti. 14 des. 2010 16:31

Og ellers; når jeg sier at du er dum og lat, tar jeg det for gitt at du ikke tar det så forferdelig seriøst og bokstavelig. Jeg aner jo ikke hvem du er, så det burde jo være helt selvsagt.

Skjult ID med pseudonym Eva ti. 14 des. 2010 16:38

Bangalter; nei, eg tar det ikkje så veldig seriøst og bokstavelig egentlig. Bare morer meg litt på andres bekostning ;) Mye av det som blir sagt her inne må tas med en klype salt, også mine utkastninger.

Til post 16:17; Typisk usikre menn å ty til slike neandertalske utspill. Du kan forresten ha "brødet" ditt klart til meg når eg komme heim fra jobb ;)
"Du er det svake kjønn" - Men gutten min da; alle vet jo at snille damer lar mannen sin føle seg "stor og sterk" så han skal føle seg bedre..

Skjult ID med pseudonym Bille ti. 14 des. 2010 17:12

Jeg er absolutt ikke hårsår, tar ikke dette personlig og tolker deg ikke bokstavelig og seriøst. Jeg VET at jeg ikke er lat og dum og at du ikke kan ha noe grunnlag for å mene det om meg som person. Du må gjerne mene det om jenter generelt. :-) nei, forresten det kan du heller ikke.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 14 des. 2010 18:10

Late kvinner, desperate menn? Høne...egg...egg...høne. Hvem kom først og sist? Aner ikke...
Jeg er det svake kjønn, kan ikke bake brød, vet ikke veien til helvete og jula varer helt til påske. ;-)

*Heldigvis har jeg ikke innsikt heller...*

Skjult ID med pseudonym irene;) ti. 14 des. 2010 18:20

Høna kom først:) Jeg kan ikke forstå hvorfor folk lurer på dette fremdeles;)
Jaja ellers ligger man da her og "slackern".. propper meg med kalorier mens jeg venter på servering av mann på sølvfat:) Det sterke kjønn som skal legge alt til rette for meg mens jeg vralter rundt og slenger med pisken...
*Hvem bærer fatet forresten?*

Skjult ID med pseudonym irene;) ti. 14 des. 2010 18:33

Tja... vi kunne kanskje kost oss på pysjparty til dere fikk tenkt dere om;)

Skjult ID med pseudonym MrAwesome ti. 14 des. 2010 18:35

"Late kvinner og desperate menn"

Kunne vært en fin tittel på ett eller annet.

Skjult ID med pseudonym irene;) ti. 14 des. 2010 18:40

@undrene...høres ut som du har forstått det;) Jeg har MAKT!!! *ok ...vi*

Høres ut som en bestseller det der mr awsome;)

Skjult ID med pseudonym irene;) ti. 14 des. 2010 18:58

vel du undrende mann..kanskje du burde gå litt tøffere til verks istedet?Eller ta imot et nummer om du får det? Ifølge denne og den andre tråden så høres det ikke ut som nåværende strategi fungerer for deg;) Litt manndom, positivitet og humor pleier funke...;) Om man endrer adferd vil holdningen etterhvert følge etter?

Skjult ID med pseudonym MrAwesome ti. 14 des. 2010 19:18

@undrende Tja... er det der makten ligger? Jeg tror jenters makt på sjekkemarkedet heller skyldes at menn generelt er billige. Dermed kan hun velge fritt.

Hvis man derimot har instillingen at hun må overbevise DEG om at hun er god nok, i stedenfor å prøve å bevise at du er god nok for HENNE (som så mange menn gjør), så er du på vei. Vær den som velger.

... Nå følte jeg meg veldig som en teit life coach :p

Skjult ID med pseudonym Q ti. 14 des. 2010 21:27

ville tatt det der med knusende ro, og heller tenkt over fordelen med det. Vi menn slipper å bli sjekket opp av andre som faktisk tror vi ser like bra ut som på profilbildene, for så å oppleve stresset og irritasjonen med avvisning og "mannen som ikke ringte tilbake allikevel".

Skjult ID med pseudonym R ti. 14 des. 2010 21:32

Sånn skal det låte@Q.. noen fler som ser helheten. Positivismen lenge leve

Skjult ID med pseudonym sinnamann ti. 14 des. 2010 23:36

Tror jeg hadde en tråd for noen måneder tilbake som viste at i 2/3 av alle mislykka treff her inn var det dama som dumpet. Kontakter man 100 damer er kansje 20 man får kontakt med . 10 av disse havner du på date med og 7 av disse kommer til å avvise deg. Hele greia er deprimerende. Hvordan kan noen seriøst si at man skal være positiv med slike ods?

Skjult ID med pseudonym MrAwesome ti. 14 des. 2010 23:40

Fordi 3 av dem kommer ikke til å avvise deg.

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 14 des. 2010 23:40

Tja...positiv pga av de 3 damene, kanskje? Eller trenger du flere...dersom èn av disse er The One?
:-)

Skjult ID med pseudonym sinnamann ti. 14 des. 2010 23:54

Hvor stor er sjangsen for blant 3 av 100 da faktisk er noen jeg faller for da. En gjennomsnittlig dame har da litt større sjangse med sine 77. Selvsagt litt tvilsom matematikk og løse tall. Men poenget mitt kan ikke være så vanskelig skjønne? Jeg ville ha noen bare for å være alene. Er ikke bare kvinner som skal påberope seg retten til å være kresen.

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 15 des. 2010 00:03

Ok, siden vi bedriver tvilsom matematikk, sinnamann. ;-)

Hva om du oppnår 10 dater pr mnd.? Det tilsvarer dine 100 damer, og et snitt på 25 meldinger i uka. Absolutt gjennomførbart...med 3 meldinger pr. dag :-) Herav blir du ikke avvist av 3 av disse damene på date, og da blir neste spørsmål:
Hvor mange dater må du på for å treffe henne som DU faller for?
(Teoretisk treffer du 36 jenter på et år...)

*Jeg skjønte ikke helt den der med å "ville ha noen bare for å være alene"...?*

PS/Du tror vel ikke seriøst at jenter dater i snitt 77 menn pr 100, vel?

Skjult ID med pseudonym sinnamann on. 15 des. 2010 00:34

Manlet et ikke der :-)
Jeg orker jo ikke ta kontakt med 100 damer per mnd. Kansje i løpet av et år.
Nei kvinner dater bare 10 av 100 de også. Men de har luket bort 67 interesserte menn på veien.
Hele poenget mitt er at kvinner sitter med absolutt all makta her inn.

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 15 des. 2010 00:40

Og poenget mitt er snarere at du sitter med den makta du bestemmer deg for å sitte med. Eller ikke...
See?
:-)

*Men er dette er spørsmål om makt, egentlig?*

Skjult ID med pseudonym sinnamann on. 15 des. 2010 01:06

Du sitter vel ikke med noen slags makt gjennom at du er så heldig at noen en ytterst sjelden gang finner deg bra nok til å etablere kontakt med. Forventer du virkelig at jeg skal spy ut mail og være glad for at blant disse er det en bitteliten sjangs for at jeg finner noen som IKKE dumper meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym MrAwesome on. 15 des. 2010 01:11

Jeg må si meg enig med Tingeling her. Det finnes ting du kan gjøre, annet enn å sette deg ned å grine. Du kan f.eks. prøve å finne ut hvorfor ikke svarprosenten din er høyere, hvordan du kan være mer kreativ i meldingene, eller hvordan du kan spy ut meldinger på en effektiv måte - f.eks. ved å lage deg et standardbrev som du bare tilpasser litt for hver jente du sender til.

Osv. osv. finn ut hva DU kan gjøre for å endre situasjonen, med andre ord.

Skjult ID med pseudonym sinnamann on. 15 des. 2010 01:21

Er det noen damer er inne som trenger å tenke på å endre situasjonen. NEi. De fleste får all den resonsen de trenger og mere til: Det er det som gjør sitasjonen umulig. Når 7,er gutta må jakte på 3,er damer for få napp blir det bare elendighet.

Skjult ID med pseudonym Sammy on. 15 des. 2010 10:41

Jeg gjentar det noen ganger til i håp om at noe kanskje det synker noe inn (men jeg holder ikke pusten):

For de fleste går ting veldig veldig bra her inne.

For de fleste går ting veldig veldig bra her inne.

For de fleste går ting veldig veldig bra her inne.

For de fleste går ting veldig veldig bra her inne.

For de fleste går ting veldig veldig bra her inne.

For de fleste går ting veldig veldig bra her inne.

Ikke bare for meg, men for nesten alle jeg kjenner som har profiler her inne, både gutter og jenter, er det mer enn nok muligheter til å treffe interessante kandidater. Som er hele vitsen med sukker. Og hva du gjør etterpå har ikke noe med sukker å gjøre.

Her på forumet samles alle de som klager og syter og piper til hverandre så ingen normale gjennomsnittsbrukere gidder å henge her.

Dere ødelegger for dere selv og andre. For dere selv og andre. Men hvilken rolle spiller det så lenge dere kan fortsette å pipe over et eller annet som er galt? Det er det eneste dere klarer, fordi det er det eneste dere bruker tiden deres på.

Hva med for EN GANGS SKYLD å lese noen som utrykker ekte takknemmelighet over å bli gitt muligheter 90% av verdens befolkning bare kan drømme om????????????????????????

Skjult ID on. 15 des. 2010 10:44

Jøss, Sammy har visst snakket med "de fleste" av sukker sine medlemmer..... Imponerende!

Skjult ID med pseudonym Sammy on. 15 des. 2010 10:45

Sinnamann: Du skriver svada, du fortsetter å skrive svada og selv om påstandene dine kan slås ihjel med enkel matematikk: Hvilken rolle spiller det når det eneste du er opptatt av er å spy ut svada?

et forslag (som garantert møter døve ører): Hva med å ta ansvar for DITT LIV, som du kan påvirke, istedenfor å klage på det du ikke kan påvirke?

Skjult ID on. 15 des. 2010 10:51

(Tror Sammy tror skjult ID er sinnamann, hihi)

Skjult ID med pseudonym Q on. 15 des. 2010 11:03

Om dette er tilfelle og kvinner får så mye respons og tilbakemelding så må det virkelig være noe galt med min profil, kanskje er det bildene, kanskje er det teksten.

For jeg er en kvinne i 30 åra med bena godt plantet på bakken, hører til stadighet at det er rart jeg er singel, ser bra ut og er både snill og kjekk..

Hva gjør så jeg galt? Jeg får kanskje 1-2 meldinger i uka om jeg er heldig, men da er jeg heldig. Kanskje jeg skulle tatt meg en tur til fotograf, men da blir vel det også feil er jo ikke slik jeg ser ut til daglig.

Skjult ID med pseudonym mann on. 15 des. 2010 11:08

Q
Hvis du er både snill og kjekk (kjekk?), dvs ser bra ut, så høres det rart ut at du ikke mottar flere meldinger!?
Ok, noen forslag til årsak:
- du innbiller deg at du ser bedre ut enn du FAKTISK gjør (eller hva andre bedømmer deg)
- du ser FOR bra ut, og får derfor ikke flere meldinger fordi folk føler de ikke "når opp til deg"
- du har en lite tiltalende profiltekst (kanskje overfladisk, hovmodig, for seriøs profiltekst)

Hva tror du?

Skjult ID med pseudonym Liz84 on. 15 des. 2010 11:14

Sammy: bare glem det vennen!:) Sytepavene kommer alltid til å samle seg her og de kommer til å fortsette å syte. Er nok best å holde seg unna hele forumet. Det gjør de fleste av venninnene mine som er aktive her og jeg gjør det vanligvis selv unntatt når jeg er syk hjemme som idag. Og da ser jeg at sytepavene er like ille som vanlig og at jeg heller bør gjøre noe bedre hehe! Ingen grunn til å la et sånt mindretall ødelegge dagen din. Nå skal jeg lage litt mat isteden!:)

Skjult ID med pseudonym Q on. 15 des. 2010 11:23

Jeg er ikke av typen som inbiller meg at jeg ser bedre ut enn jeg gjør, jeg er ei normal dame med normalt norsk utseende tipper jeg, er ingen FHM bærthe bare så det er sagt.
Profilteksten har jeg fylt ut av beste evne og er ikke dårlig utfylt da jeg har endret etterhvert som jeg kommer på og ser hvorda andre profiler ser ut, ikke for seriøs og heller ikke for platt.

I snill og "kjekk" mener jeg snill og grei, kanskje kommer jeg frå feil del av landet ikke vet jeg...??

Skjult ID med pseudonym mann on. 15 des. 2010 11:34

Q
Kanskje du bruker ordet "kjekk" (om jenter) fordi du kommer fra vestlandet(?) :)

Ok, normalt utseende altså. Vel, etter min bedømming her så finnes det 2 hovedgrupper av damer her, med hensyn til utseende: de OVER gjennomsnittet pene (som er her år etter år, men som muligens dater enormt mye for alt jeg vet), og de UNDER gjennomsnittet pene (som er her år etter år, og som antakeligvis ikke dater i det hele tatt).

Personlig er jeg mest interessert i ei dame med det du kaller "normalt norsk utseende". Men andelen damer som i mine øyne er OVER gjennomsnittet pene er faktisk ganske STOR her! Så sånn sett er det ikke umulig du "taper terreng" for de, tror jeg. Og egentlig er det litt synd, fordi den gruppen damer klarer jo aldri å bestemme seg for noen ting. De bare dater for å date.

Skjult ID med pseudonym Sammy on. 15 des. 2010 11:39

Skjult ID: Jeg trodde ikke du var sinnamann, men har merket at sinnamann er et nick som alltid prater om hvor ureddferdig og skjevt ting er her inne. Som om han ikke vet at det er omtrent like mange menn som kvinner her i landet og at utfordringene med å finne en passende partenr derfor med matematisk nødvendighet må være like store for begge grupper... Selv om tilbud og etterspørsel nødvendigvis må være likt fordelt helhetlig sett...mellom de to omtrent like store gruppene av heteroseksuelle mennesker...

Hvilken rolle spiller det om man gjør seg selv til idiot, så lenge man kan fortsette å syte?

(er sikker på at "Sinnamann" er like smart som alle andre og at han bevisst lukker øynene sine for enkle realiteter slik at han skal rettferdiggjøre sytingen sin)

Du kan skylde på alle andre, eller du kan ta ansvar for livet ditt. Valget burde være helt innlysende med tanke på hvor mye du har å tape på det første og hvor mye du har å vinne på det andre.

Sinnamann (og alle andre som frenetisk fortsetter å lukke øynene for realiteten for å rettferdiggjøre sytingen sin): Bryr dere dere selv i det hele tatt om deres egne interesser?

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 15 des. 2010 16:15

@sinnamann (01.06)
Med DU...mener du da meg? For å få litt klarhet i bruk av personlige pronomen her. ;-)

<<Du sitter vel ikke med noen slags makt gjennom at du er så heldig at noen en ytterst sjelden gang finner deg bra nok til å etablere kontakt med.

Jo, jeg sitter med den makten jeg velger å sitte med her inne. Jeg kontrollerer meg selv, og bruken av min profil. Jeg kontrollerer det jeg skriver og det jeg leser. Jeg kontrollerer hvordan jeg tolker det jeg leser, og hvordan jeg responderer til dette.

<<Forventer du virkelig at jeg skal spy ut mail og være glad for at blant disse er det en bitteliten sjangs for at jeg finner noen som IKKE dumper meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Eh...nei. Jeg forventer absolutt ingenting, jeg.
Om du velger å spy ut mail, er det ditt valg. Om du velger å ikke sende en eneste mail, er det ditt valg. Og det er det jeg legger i makt - om jeg skal definere begrepsbruken min. (se svar i forrige avsnitt)
Hva som gjør deg glad og ikke, har jeg da heller ingen formening om. Men dersom du fokuserer på "alle" de som dumper deg, tror jeg det er veldig lett å se kun disse også.
:-)

*Ser ut til at utropstegnknappen din hang seg opp, forresten. :-)*

Skjult ID med pseudonym }Ï{ on. 15 des. 2010 16:42

Jeg har ærlig talt satt en goood del hjerter på gutter jeg - sikkert like mange som jeg har fått, men så er jeg kanskje ikke "normal" jente...

(mann 43 år fra Oslo) on. 15 des. 2010 17:34 Privat melding

Til Sammy og Liz84, her føler jeg at dere er ute å tråkker i et tema dere forsåvidt ikke har noe empirisk grunnlag for å uttale dere om, det har forsåvidt ikke jeg heller. Det dere har er hva dere tror, det samme som jeg har. Jeg har også mulighet til å formidle det jeg har observert.

De som faktisk er inne på dette forumet vil etter en tid se et mønster i det som eventuelt er av negative tråder. Broparten av de negative trådene startes av "onehit wonders" som er innom, syter, griner og slenger eder og galle for så å forsvinne igjen. Det er også nesten utelukkende anonyme som gjør dette. Utover dette finnes det en del faste folk som diskuterer og småkrangler litt til tider, men ingen som jeg oppfatter som direkte negative.

Så det er ganske godt å kategorisere "alle" her inne som sytepaver, når det er mer folk som dere som faktisk er det. Folk som kommer innom en gang hver fullmåne og skal tømme seg for gruff. Men da får dere jo bygget opp under deres egne meninger så DET er jo flott ;-)