Alle innlegg Sukkerforum

to dater på en gang...what to do?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym luksusprob ma. 13 des. 2010 22:11

Ja, nå har jeg havnet midt oppi det....
Har hatt to interessante menn i kikkerten .... den ene har skrevet til meg jevnlig siden august uten at jeg har vist interesse. hadde ikke noe bilde heller...så da han endelig hadde et bilde synes jeg ikke han var noe spesielt...så jeg valgte å ikke fortsette med kontakten. Så tilfeldigvis gikk jeg tilbake på mailen og tittet en gang til på bildet og der stod navnet hans, og det viste seg å være en jeg vet hvem er fra mitt hjemsted. En kjekkas...da ble jeg bare så overrasket...så jeg måtte jo snu på hælen og be om godt vær da...så vi fikk omsider til et treff i forrige uke...veldig hyggelig.

Men innimellom her har det kommet en til på banen som også er kjempe søt...så da var jeg på to dater på to dager...han ene på torsdag og han andre på fredag.

Må jo kjøre dobbelt her..vet ikke hvem jeg liker best...han ene er veldig ivrig og veldig på banen..han fra mitt hjemsted gir bare lyd fra seg en gang i blandt...

Hvor lenge er det greit å kjøre dobbelt? Bør jeg holde meg fra sex. Blir vanskelig når han ene er veldig på banen...ble klining i går kveld...

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 13 des. 2010 22:13

Når du har hatt han ene "på gress" siden august og han andre er veldig på, ville jeg nok sjekket ut sistnevnte først. Går bare dårlig hvis du forsøker å sjonglere i lengden...

(mann 42 år fra Hordaland) ma. 13 des. 2010 22:22 Privat melding

Er vel best å fokusere på en? Og det behøver ikke være han som er veldig på banen heller.. Er vel nok av karer her som bare vil ha seg ett ligg hehe
Er ikke lett uansett. Lykke til!

Skjult ID med pseudonym luksusprob ma. 13 des. 2010 22:22

hva mener du med "sjekket ut"? at jeg skal involvere meg mer med han siste? Eller droppe ham? Vil ikke takke nei til han fram mitt hjemsted hvis han ber meg på en date nr. 2. Og det tror jeg han vil snart. Kanskje i slutten av uken..

Detter er veldig vanskelig synes jeg.

Skjult ID med pseudonym luksusprob ma. 13 des. 2010 22:23

Nei, han som er veldig på virker veldig seriøs han også...begge to virker veldig seriøse..

Skjult ID med pseudonym qwerty ma. 13 des. 2010 22:24

Jaja, poenget mitt er at det er få som klarer å sjonglere med flere på samme tid.

Skjult ID ma. 13 des. 2010 22:27

synes jo det morsomme her er at du faktisk overså han helt til at du kjente igjen navnet.
Det betyr jo bare det at mange her som fortjener en sjans selv om ikke ser ut som et fruktfat på profilbildet.
Vi er ikke alle like fotogene vettu :)

Skjult ID med pseudonym mann oslo ma. 13 des. 2010 22:30

Jeg mener bestemt at det er dårlig etikk å drive med 2 mannfolk på en gang.
Det er en ting å snakke med flere her inne, det gjør vel omtrent alle, men når du tar skrittet å begynner å date dem er det vel ikke noe bedre enn å bestemme seg for en mann og la den andre gå til noen andre som trenger en mann i jule tider.
Spesiellt ikke hvis du allerede kliner med han ene, da er det ikke lenge før du får han i deg heller.

Selviske tankeganger som at du sikkert klarer å holde en av de på gress, mens du "sjekker ut den andre" før du bestemmer deg er nødt til å feile, garnatert !

Det er flere andre tråder på det her inne som beviser det.
En mann hadde med seg en dame hjem, som fant den velfylte kondomen i søpplebøtta fra dagen før, han innrømte at det ikke var noe sjekketriks, uten snarere en spiker i kista.

my 2 cents deposited.

Skjult ID med pseudonym sooky ma. 13 des. 2010 22:31

Tror jeg hadde gått for han som faktisk viser at han er interessert!

(mann 29 år fra Akershus) ma. 13 des. 2010 22:38 Privat melding

Hvis begge er like gode kandidater, har jeg ingen gode forslag annet enn kalde gamle tilfeldighet ;) Kast en terning; hvis det blir oddetall satser du på kjekkasen fra hjemstedet, hvis det blir partall satser du på han andre, eller omvendt.

Evt. ta en date eller to til med hver av dem og se an hvordan landet ligger da ;p

(mann 42 år fra Hordaland) ma. 13 des. 2010 22:40 Privat melding

Unngå sex med begge, så ser du hvem som holder ut lengst! hehe

Skjult ID med pseudonym ha sex ti. 14 des. 2010 20:22

Jeg synes du kan gjøre akkurat som du føler for!

om man ikke har snakket om å være "eksklusiv" er det fritt fram. For allt du vet så dater kansje de to guttene flere.

Det må da være lov til man finner ut hvem man liker best :)

Sier da jeg.

Skjult ID med pseudonym Nerd ti. 14 des. 2010 20:43

Du må være klar over at mange jenter greier å røpe seg om at de sjonglerer med flere. Dette kan påvirke en ellers vellykket date til å bli noe annet. For eksempel risikerer du å miste den personen du har satt på gress når han skjønner at det er en annen okse som har forrang eller som blir dusset med.

Du må selv vurdere din egen etikk, moral og ærlighet og ditt valg vil kunne få konsekvenser.

Skjult ID med pseudonym luksusprob ti. 14 des. 2010 21:40

Ser ut som han fra mitt hjemsted holder veldig lav profil..har ikke hørt fra ham siden lørdag...så det tyder vel på at han ikke er så kjempe interessert? Synes i hvertfall han bør vise litt mer interesse dersom jeg skal fortsette å holde av plassen til ham...

Han andre er veldig på banen...føler at vi allerede er "litt kjærester" han skrev til meg på sms i dag at han savner meg...og masse annet søtt....så valget begynner å bli lettere....

Ja, det er sånn jeg vil ha det....en som er på banen og som viser interesse....

Skjult ID med pseudonym Nerd ti. 14 des. 2010 21:46

Har du ikke hørt fra den hjemlige oksen siden lørdag og dere ikke har avtalt ny date (som du dermed slipper å avlyse) så kan du selvfølgelig med "god" samvittighet satse på den utadvendte og brunstige oksen.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym luksusprob ti. 14 des. 2010 21:53

Takk for det....enkelte ganger så gir svaret seg selv...bare man gir det litt tid:-) Men hva skal jeg si dersom han fra hjemstedet plutselig tar kontakt da? Skal jeg si at :" jeg trodde ikke du var interessert, hørte jo ikke fra deg"....har forresten tatt den til ham allerede...i forrige uke, da det også tok en uke før jeg hørte fra ham... så det er tydeligvis hans mønster...litt for tregt etter min smak...ergelig..for ellers er han jo en kjærnekar..men han får jo ikke damer på den måten..det må han jo forstå..

Skjult ID med pseudonym qwerty ti. 14 des. 2010 21:55

Du kan jo ikke være helt Ingerid Sletten fra Siljejord heller...?

Skjult ID med pseudonym luksusprob ti. 14 des. 2010 21:57

Nei, ingen Ingrid her i gården nei....

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 14 des. 2010 22:01

Hva med å sende han fra hjemstedet en sms...evt ringe han, da? Spørre?
Kan da umulig være verre enn det, vel?
:-)

Skjult ID med pseudonym luksusprob ti. 14 des. 2010 22:05

ja, sant det..men det siste han sa på daten var : Jeg ringer deg...og jeg sendte alikevel en sms dagen etter daten og foreslo å treffes...så skrev han...ringer deg når jeg vet hvor lenge dette varer..det var det siste jeg hørte fra ham.
Ønsker at han selv skal komme på banen for at jeg skal vite om han fortsatt er interessert...jeg tror han er det..men ? Nei, har ikke lyst til å ringe ham..da får det heller være..

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 14 des. 2010 22:15

Tja, hva skal man si...?

Du har jo spurt tidligere: "jeg trodde ikke du var interessert, hørte jo ikke fra deg". Hva svarte han da?
Han sier han skal ringe, og han ringer ikke...? Hvor lenge skal du vente?

Men dersom du er så i tvil nå (i håp om at han skal ta kontakt) vil jeg nok anbefale deg med å vente med beslutning til du VET hva du vil, så du slipper å virre. Det er jo en annen en i bildet her som ser ut til å legge endel i dette, og da er det jo kjipt dersom du skulle ombestemme deg også? Du virker å være mest interessert i han fra hjemstedet ditt ut fra det du skriver, og jeg håper du får svar/closing/det du behøver.
Lykke til. :-)

Skjult ID med pseudonym luksusprob ti. 14 des. 2010 22:20

han svarte at han hadde vært i Sverige og det var vanskelig med dekningen der...har hørt andre som har hatt samme problemer i Sverige...
Men den unskyldningen kan han jo ikke bruke nå da...
På daten sa han: Finn en dag til uken det passer for deg..vil gjerne treffes igjen snart...
Blir ikke klok på den manne jeg..
Tror han er den typen som bare tar kontakt når han har noe konkret å foreslå...men jeg kjenner ham jo ikke...=
Jeg er veldig interessert ja, i han fra hjemstedet...men ikke hvis han skal ha en så lav frekvens som standard...det overlever jeg ikke..

Skjult ID med pseudonym Nerd on. 15 des. 2010 00:09

"Finn en dag til uken det passer for deg..." kan vel knapt kalles en avtalt date. Dag og sted er en date...

Det er du som er tvunget til å velge og må satse på riktig okse i riktig rekkefølge... Bare etterpåklokskapen vil vise hva som var rett.

Skjult ID med pseudonym Manhore on. 15 des. 2010 09:54

@ TS

Jeg kjører for tiden trippelløp selv, men har foreløpig bare hatt sex med hun ene - og hun har antydet at hun ikke egentlig er ute etter et forhold. Er faktisk ganske sikker på at hun opprinnelig bare var ute etter en ONS, men vi har jo fortsatt å se hverandre i blant og det virker som hun nå enten forsøker å gjøre meg til "kun" en venn, for selv om vi pleier å kline litt fortsatt når vi møtes og hun har sovet over hos meg et par ganger i det siste så er det en stund siden sist vi hadde sex. Eller så har hun ombestemt seg og prøver å få meg til kjæreste likevel, og derfor går litt saktere fram, til tross for at hun har sagt at hun bare ønsker vennskap (med litt kosing og klining som bonus tydeligvis). Men det er vel litt rart å begynne å spille hard to get i ettertid, når vi hadde sex allerede første gang vi møttes? Eller kanskje hun har begynt å date en annen herfra, og forsøker å holde meg i reserve. Ikke lett å skjønne egentlig, men det bryr jeg meg uansett ikke så mye om siden jeg uansett ikke ser henne som kjærestepotensial jeg heller. Så da er det jo greit.

Selv hadde jeg gjennomført i alle fall 2 - 3 dater med hver, og kanskje litt flere, før jeg bestemte meg for hvem jeg skulle satse på. Og kanskje vil det også bli bestemt for deg, ved at en av dem dumper deg i stedet. Litt dumt da å ha satset på feil gubbe. Bare ikke ha ubeskyttet sex med begge to parallelt, så du ikke får noe av han ene og gir det videre til han andre. Men du må bare følge din egen samvittighet her tror jeg. Da jeg møtte exen min stoppet jeg å møte andre samme dagen, men andre ganger har jeg drevet paralleldating i flere uker inntil jeg enten gjør et valg, eller valget blir gjort for meg ved at en av jentene merker at jeg ikke lenger er 100 prosent til stede (fordi jeg liker hun andre bedre antar jeg) og takker for seg.

Skjult ID med pseudonym luksusprob on. 15 des. 2010 10:18

Takk for alle råd her...

Er jo skikkelig i tenkeboksen....ser for meg at jeg hører fra han fra mitt hjemsted i slutten av uken og at han vil treffes i helgen...
Har allerede avtalt date med han andre på lørdag...så da kan jeg jo avtale søndag med han andre?

Sant at man må beskytte seg..gjør det uansett da..

Men er veldig ubekvem med denne situasjonen...men er veldig redd for å satse feil her...og ende opp med ingen...hadde vært veldig trist det...

Skjult ID med pseudonym yepsipepsi on. 15 des. 2010 11:57

Synes det bare vitner om behovet for et eller annet. Alle kan ende opp med noen, men av to mulige valg så liker du et eller annet best m.m...og da går man for det., prøvekjører og finner ut.

Skjult ID med pseudonym luksusprob fr. 17 des. 2010 15:56

da tok jeg masteravgjørelsen..så får det briste eller bære...men han som er mest på banen vinner denne runden...gleder meg til daten i morgen...han er så søøøøøøøt:-))

Ha en fin fredagskveld alle sammen:-))

(mann 42 år fra Hordaland) fr. 17 des. 2010 16:45 Privat melding

Kose deg! Lykke til! :)

Skjult ID med pseudonym Smårar fr. 17 des. 2010 18:22

Håper du blir fornøyd med avgjørelsen. Hadde jeg vært en av dem, så ville jeg følt meg litt ydmyket, dersom det ble mer enn ett treff. Men det varierer jo fra person til person. Spør deg selv; hva kan jeg gjøre, uten å såre noen av dem?

Skjult ID med pseudonym luksusprob fr. 17 des. 2010 18:42

åja...var litt uklar her kanskje...jeg har gitt beskjed til han fra mitt hjemsted om at jeg ikke ønsker mer kontakt..det stikker ennå i hjertet mitt...men han viste ikke nok interesse...kanskje var han ikke såååå interessert heller...det får jeg aldri vite kanskje?

Skjult ID med pseudonym luksusprob fr. 17 des. 2010 18:57

en slik situasjon oppstår helt utenfor ens kontroll..i og med at han fra mitt hjemsted er så sjelden på banen, og jeg regnet med at han ikke var interessert så var jeg i gang med neste mann...hadde jo ikke møtt noen av dem..så jeg avalte date med den ene..dagen etter er han fra mitt hjemsted plutselig på banen igjen og foreslår en date...jeg takket faktisk nei, men han insisterte på å treffes til lunsj...har jo hatt kontakt med ham helt siden august...måtte jo treffe ham også...så da var det litt lei situasjon...men jeg har ikke lurt noen eller vært sjofel...nå har jeg sagt i fra til han fra mitt at jeg ikke ønsker kontakt og kan treffe den andre i morgen med goooood samvittighet.

Skjult ID med pseudonym luksusprob lø. 18 des. 2010 23:03

...har diffinitivt gjort det rette valget...hadde besøk i kveld av han som har vært mest på banen....og det er noe fint her....føler vi passer veldig godt sammen....han virker veldig seriøs med meg.

Så akkurat nå er jeg veldig lykkelig:-)) så håper jeg det varer leeeeeenge da...men det vil bare tiden vise:-))

Så kanskje jeg ikke blir værende så lenge her på sukker:-)) Men liker nå forumet her jeg da..

God kveld til alle sukkertrollene:-)))

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 18 des. 2010 23:39

Veldig koselig å høre her i vintermørket. Måtte det snart også skje oss andre!

(kvinne 33 år fra Oslo) sø. 19 des. 2010 01:18 Privat melding

ååå :) jeg er så glad på dine vegne!!

Husk å elske som man aldri har elsket før selv om det er farlig. Og prøv å kommunisere så godt man klarer. Det er roten til alt godt og vondt, om man ikke gjør det riktig.

Vær deg selv, om det ikke passer for han så er det han det er noe galt med!

Loves!

Skjult ID med pseudonym luksusprob sø. 19 des. 2010 10:46

Tusent takk dere...blir glad av å lese søte kommentarer her på forumet...

Har for første gang siden jeg begynte her på sukker for ca. 1,5 år siden deaktivert profilen min...synes det er greit. Kan jo tenkes daten min titter innom og da er det litt teit at jeg er pålogget eller viser at jeg var pålogget nylig..men jeg tror innerst inne at det ikke hadde ødelagt for oss...han merker nok at jeg er genuint interessert i ham.

Men uansett...blir også litt rart å få post her inne som jeg overhode ikke vurderer...må jo svare pent tilbake at jeg har truffet noen..og da er det jo rart at jeg fortsatt er pålogget?

Men som mange andre her så er jeg så vant til å sitte og surfe og titte her. Så derfor har jeg nå deaktivert men koser meg fortsatt med å lese på forumet.

Ha en fin søndag og lykke til alle sammen:-))

(mann 41 år fra Akershus) sø. 19 des. 2010 10:51 Privat melding

@luksusprob!

Lykke til!!! Litt misunnelig kjenner jeg.. ;)

Skjult ID med pseudonym luksusprob sø. 19 des. 2010 11:28

Tusen takk. Skal ta godt vare på dette:-)) Skjer ikke så ofte i livet:-))