Alle innlegg Sukkerforum

Melding til langt yngre som har deg godt utenfor sin oppgitte alderspreferanse

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Ukorrekt on. 15 des. 2010 16:24

Jeg er overbevist om at dette skjer i rimelig stor grad. Spesielt "eldre herrer" over førti skriver nok i blant til de under 28 og håper på svar. Som fører til et treff. I hvilken grad "cougars" driver med det samme er også interessant.

Så - til de dette gjelder. Hvor god er treffprosenten? Og til yngre kvinner og menn, er dette et irritasjonsmoment, eller er det rett og slett forfriskende sexy? Om ikke annet et interessant innslag i hverdagen? Hvor ofte oppstår treff der aldersforskjellen er mer enn, la oss si 12-15 år her på sukker?

Og når det skjer, hva er det utslagsgivende - for jeg regner med at de aller fleste som er 12-15 år eldre er temmelig uinteressante for de fleste.

Skjult ID med pseudonym }Ï{ on. 15 des. 2010 16:35

LItt irriterende er det når menn på faren min sin alder tar kontakt med meg, men slik er det jo gjerne... Noen MÅ jo prøve seg... Har svart ett par at jeg ønsker en kjæreste, ikke en sugardaddy...

Skjult ID med pseudonym MElise_ on. 15 des. 2010 16:39

Som oftest irriterende, av og til direkte frastøtende, noenganger helt greit men lite interessant, generelt sett ganske slitsomt.
Altså når det kommer til mye eldre menn som tar kontakt.
Hender ca fire-fem ganger i uken.

Skjult ID med pseudonym Ukorrekt on. 15 des. 2010 16:43

Okey, om han eller hun er 20 år eller mer enn deg og kan være din forelder tipper jeg det er total turn off for de fleste under 28.

Så la oss si at når en som er 12-20 år eldre enn deg melder deg, hva skal til for at du ikke reagerer med en form for avvisning?

Skjult ID med pseudonym brutyd on. 15 des. 2010 17:05

Gjør det egentlig noe om folk er i en annen alder enn det du selv etterlyser?
Istedetfor å irritere seg, så er det jo bare å ta det som ett kompliment, så blokkere og dermed er problemet vekk :)

Skjult ID med pseudonym MElise_ on. 15 des. 2010 17:15

Blokkerer som bare det jeg, enkelt og greit, synes bare det er kjipt at menn på 45-60 år sender "Åh du var deeilig" eller "Lyst til å leke litt? ", når de er laangt over hva jeg har satt som øverste grense, aldersmessig. Tar det heller ikke som en kompliment, regner med at slike kommentarer sitter ganske løst hos dem, og at disse kun sender ut en haug med medlinger, i håp om napp hos hvem som helst.
Føler meg ikke smigret, nei.

Skjult ID on. 15 des. 2010 17:25

Mann - 35

Jeg sender ALDRI brev til damer/utenfor mitt intervall 28-36, jeg kan innemellom snoke litt på jenter som er utenfor dette av den enkle grunn at vi all liker jo å myse på flotte damer.

Det hender derimot titt og ofte at jeg får mail fra damer i aldern 18-23, for å si det sånn så kaster jeg meg ikke ned på gulvet og griner over det. Er de interessante, på generel basis , så svarer jeg og innleder kontakt. MEN det er helt klart at jeg ikke er interessert i noe langvarig forhold til noen i denne aldersgruppen, kortvarige derimot er noe helt annet ;)

Skjult ID med pseudonym kit on. 15 des. 2010 18:11

Det hender jeg sender avgårde en melding. Hvis hun for eksempel stadig vekk er innom profilen min, eller hun her på forumet gir klart uttrykk for at hun vil ha kontakt. Tar det ikke så tungt om hun ikke svarer.

Skjult ID med pseudonym Mann40+ on. 15 des. 2010 21:13

Opplever av og til at jenter/damer mellom 20 og 25 tar kontakt, men tar aldri kontakt med jenter i den alderen selv. Mener at dette kommer an på personen og at alder ikke bør være styrende, derfor avviser jeg aldri noen utenfor den grensen jeg har satt. Bedre å bli kjent med henne først for å se om dere passer sammen enn å blankt avvise noe som kunne blitt bra.

Skjult ID med pseudonym frkfryd on. 15 des. 2010 22:05

Får ofte brev fra langt yngre menn, sender ikke melding selv til menn langt under min ønskede målgruppe.
Tar det som ett kompliment jeg:)

Skjult ID to. 16 des. 2010 02:53

Jeg foretrekker absolutt ikke at menn i aldersgruppen 33 + kontakter meg jeg... Vil ikke ha en gutt som er langt yngre enn meg selv. Og heller ikke en mann som er langt eldre enn meg.
Sender ikke melding til menn som ikke er i rett aldersgruppe for meg.

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt to. 16 des. 2010 03:18

De få eldre menn som har tatt kontakt har selv påpekt at de vet de er for gamle, de har vært svært høflige og komplimentene har vært uvanlig flotte. De har selv kjent sin besøkelsestid, og kommunikasjonen har enkelt opphørt etter mitt første neitakk.

De alt for unge guttene har vært tilsvarende høflige, men det har ofte vært nødvendig med betydelig klarere tale enn bare et neitakk.

Jeg tar vennlige ord for det de er, og synes ikke jeg har den minste, lille grunn til å klage. Men jeg setter generelt større pris på henvendelser fra voksne mennesker enn ivrige ord fra unggutter med hormoner helt opp i hårfestet.

De ytterst få gangene jeg har fått uønskede henvendelser med krenkende og/ eller useriøst innhold har det faktisk kommet fra menn i rett aldersgruppe.

Skjult ID med pseudonym **Milla** to. 16 des. 2010 09:44

Er det type sjekkemeldinger faller de litt i samme kategori som de som bare skriver "hvem er du?". Setter pris på meldinger fra de som faktisk har lest profilen min. Denne type meldinger blir veldig sjelden besvart.

Som HeltEnkelt skriver er det jo greit med de som selv påpeker at de er eldre enn det jeg søker. Har jo hendt at jeg også har gitt kompliment til noen jeg overhodet ikke har vært interessert, men bare fordi det kanskje var en morsom profil el.l. Og da har jeg også skrevet det i mailen. Kan jo være hyggelig uten at det ligger noe bak :)

Er ikke noe irritasjonsmoment, men heller litt nasty at noen som kunne vært faren min sender sjekkemeldinger. Nå skal det sies at jeg gjerne får den type meldinger fra herremenn uten profilbilde eller profiltekst også da.... Lurer på om de noensinne får svar...?