Alle innlegg Sukkerforum

Sukkereventyret!

Vis siste innlegg
(mann 39 år fra Oslo) fr. 17 des. 2010 13:44 Privat melding

Med julestri og bikkjekulde er sukkereventyret best!

Her kan vi treffe nye mulige venner med muligheter til å utvikle noe mer. Så tar man det som det passer: om og når man eventuellt har sex og sånt, siden man uansett aldri vet om et forhold er noe å satse eksklusivt på før man har testet ut sengekjemien og i det hele tatt blir bedre kjent med hverandre.

Men det viktigste er gode venner! Noen som kan berike livet ditt litt og motsatt. Kilde til moro, stimulering og gjensidig støtte. En kaffe med en dag i mnd eller litt skravling på telefon kan være nok. Fortelle hverandre historier, snakke litt tull og ha det morro. Diskutere interessante temaer og utveksle nyttige hverdagserfaringer: Trening, matlaging, jobb, studievaner, hobbyer og interesser eller hvordan man oppnår bedre kommunikasjon med andre mennesker. Teste ut tricksene på hverandre?=) Dele youtubeklipp og informasjon om spennende nettsteder (Ted.com) og hvilke foredrag du skjønner at den andre kan være interessert i ("Gå inn på ted.com og sjekk ut Tony Robbins!")

Uansett åssen kjemien er med den du møter går du derfra en erfaring rikere. Er daten en total kjemi mismatch, har du en festlig historie å le av med venner over en øl. "Min kleineste date" er alltid bunnsolid vorspielmateriale.

Hva fremtiden bringer er det ingen som vet. Det vi har er øyeblikket og hva vi får ut av dette øyeblikket - om vi bruker det for alt det er verdt eller kaster det bort.

Sukker.no er et verktøy som blir verdifullt hvis du respekterer mulighetene og deg selv. Det blir verdifullt HVIS du utvinner den latente verdien. Samt gi noe av verdi til de du treffer, med alle slags ulike historier og gud vet hvilke bakgrunner, særegenheter og hemmeligheter. Din mulighet til å både gi og utvinne verdi er reell - i de lengre og kortere stundene dere deler. Dere går derfra en erfaring rikere, om enn fortsatt like forvirra.

Kanskje finnes ikke "The One"? Kanskje er det flere "The Ones"? Kanskje "The one right now" er viktigst, siden øyeblikket er alt dere har?

Det er et eventyr uansett hva som skjer - venner, forretningspartnere, elskere, naboer, diskusjons sparrere, kjærester for livet eller nyskillte foreldre som finner tilbake kjærligheten når dere blir pensjonister og kan gi hverandre bedre tid. Kjærlighet til livet er veien til å tiltrekke seg kjærlighet, og når det skjer trenger du ikke å stresse med.

Det er et eventyr uansett hva som skjer. Hvis du gjør det til et eventyr! :)

(kvinne 34 år fra Buskerud) fr. 17 des. 2010 14:12 Privat melding

Flott skrevet! God helg :)

(mann 44 år fra Akershus) fr. 17 des. 2010 14:17 Privat melding

Ser ikke hvorfor man må teste "senge-kjemien" først, men greit nok...i min erfaring skal det mye til at den feiler om det andre funker ;)

Skjult ID med pseudonym Jentaa fr. 17 des. 2010 17:06

Veldig enig i alt som står her!:) Sukker er genialt hvis du gjør det beste ut av det. God helg til alle kjære sukkerbrukere!:)

(kvinne 31 år fra Akershus) fr. 17 des. 2010 17:10 Privat melding

Sengekjemien går det an å jobbe med, er sjeldent man klaffer 100% første gang uansett, når man ikke aner hva den andre liker :-)

Men ellers kjempeflott skrevet! God helg!

Skjult ID med pseudonym Andy lø. 18 des. 2010 11:03

Likte denne tråden godt. Som du sier, hva du legger i det bestemmer hva du får ut av det. Jeg liker å treffe mange forskjellige jenter, ha sex med de jeg liker best og være gode venner med dem. Og som du sier, hvis ting utvikler seg så skjer det av seg selv.

Jeg har mest tro på å spille på mange hester og prøve ut mange sko før man kjøper dem, og ja det kan være en positiv opplevelse for begge også om det bare blir vennskap med fordeler. Et bra vennskap med fordeler er mye bedre enn ensomt sølibatliv ihvertfall, eller å lete etter "den perfekte" som ikke finnes.