Alle innlegg Sukkerforum

What to do?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bravo lø. 18 des. 2010 00:38

For en stund siden var jeg sammen med ei jeg møtte her på sukker, men en kombinasjon av en del ting, og at vi egentlig var på litt forskjellige steder i livet på diverse ting gjorde at det ble slutt... Ikke min avgjørelse, men dog... vi har i ettertid hatt god kontakt, da kjemien virkelig var og er bra mellom oss - og hu har fortalt at hun er usikker på avgjørelsen om å avslutte det hele..

Jeg har bestemt meg for å ikke gi a opp, men gi a plass og tid til å finne ut av ting på egen hånd. Hun vet at jeg alltid vil stille opp for henne hvis hun trenger noe, iallefall frem til hun har funnet en ny kar. Så er jo håpet mitt at hun en dag husker hvor bra vi egentlig hadde det, osv...

MEN - så får jeg en tlf nå i kveld, etter at jeg ikke har hatt særlig kontakt med henne på et par uker..hun skal til Oslo på fest, hvor hun ikke kjenner så mange - og lurer på om jeg kan være "backup", i form av om jeg evt kan hente henne og hun kan sove her i tilfelle ting ikke blir helt som hun håper... Jeg sa seff at det var helt greit, før jeg begynte å tenke gjennom ting..

Jeg har jo mine klare mistanker til at hun reiser til Oslo for å møte en ny kar hun har møtt...så lenge det er riktig for henne er det jo fint, men da melder behovet for å ta avstand fra henne, av hensyn til mine egne følelser..

Hva burde jeg gjøre? Har endelig hatt et par uker uten den vonde klumpen i magen etter at det ble slutt, endelig slutta å "sjekke" hva hun skriver på facebook osv...nå er jeg redd det er på'n igjen... tøffel sa du??

Og nei, til dere som tror hun er typen som kynisk utnytter at jeg er snill mot henne - så er hun ikke det. Jeg er rimelig god på å lese mennesker, og hadde aldri stilt meg så til rådighet om hun hadde vært av den typen...

Skjult ID med pseudonym 5500 lø. 18 des. 2010 00:43

Hvis du er interessert i henne, men hun ikke er interessert i deg, gå videre.

Er du sammen med henne fordi hun er en venn, fint for deg.
Er du derimot sammen med henne i håp om at hun skal bli sammen med deg, så er du på feil spor i mine øyne.

Tiden din er for dyrbar for å vente på at hun skal innse at du er den rette. Gå heller videre, og la henne innse at du ikke kommmer til å være der for alltid. Vis at da hun ikke valgte deg, så kommer du ikke til å være der heller.

Skjult ID med pseudonym baltasar lø. 18 des. 2010 00:44

Hun er kynisk og utnytter at du er snill mot henne. Hun har deg som backup i tilfelle daten går til helvete.

Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt lø. 18 des. 2010 00:49

Slik jeg leser det du skriver, er hun helt ferdig med romantikken med deg. Hun ber deg om en tjeneste man kun ber nære, trygge venner om. Rydd i dine egne følelser for henne før du stiller opp på dette.

Skjult ID med pseudonym ruggen lø. 18 des. 2010 00:50

kjent scenario!
litt seint å gjøre noe med det nå kanskje...men neste gang får du be henne "velge side". ingen liker vel å være backup-plan?

Skjult ID med pseudonym sinnamann lø. 18 des. 2010 00:59

Huen er jo den typen som kynisk utnytter andre. Hun drar til Oslo for å sjekke mannfolk og viss ikke det går bra trenger hun et sted å sove. Hos deg!. Hun utnytter din følelser på det groveste.

Skjult ID med pseudonym Bravo lø. 18 des. 2010 01:06

Dere sier alle mye fornuftig...hvis jeg nå "argumenterer" litt mot disse tingene dere sier, er det fordi jeg har vørt/er helt på knærne etter denne jenta, og jeg er villig til å tåle dersom det betyr at jeg får henne tilbake...hvis det er en ørliten mulighet for det..

Men VET jo at jeg er på feil spor, VET jo at jeg burde komme meg videre og bare..ja... Men det er ikke så lett har jeg dessverre funnet ut..

Hun er verdens herligste jente, men meget mulig at det er trygt å greit å ha meg tilgjengelig... Og jeg ønsker veldig gjerne å være det, hvis jeg kan ha henne i livet som en venn - så vil jeg det...men må lissom ha tid nok til å få lokk på følelsene...

Meeeen, er noe sent nå...måtte bare få luftet ut litt - i håp om at klumpen i magen ville avta littegrann..

På en annen side, KAN det være at jeg mistolker, at det er venninna (hu har med seg bestevennen) som skal møte noen - hu er på dater'n for tida har jeg skjønt...

Huff...uansett, takk for at dere gidder å bruke energi på å "sparre" litt med meg :-)

Skjult ID med pseudonym Angel lø. 18 des. 2010 01:15

Du må nok innse at dette aldri kan bli et gjensidig forhold.

Skjult ID med pseudonym bangalter lø. 18 des. 2010 01:25

Det er sannelig mange på dette forumet som vet mye om folk de ikke vet noe om.

Hvordan kan for eksempel du Angel si at det aldri kan bli et gjensidig forhold? Hva om hun reiser til Oslo for å være sammen med en venninne, som kanksje har noe på gang med en fyr og dermed muligens ikke kommer til å sove hjemme? Eller hva med de to tusen andre mulighetene alternativene som gir denne jenta en helt rasjonell grunn til å ønske å ha trådstarter som en "backup"? Kanskje hun tilogmed ikke har han som backup, men later som det for å ikke virke pågående? Kanskje hun har følelser for han, men ønsker en litt forsiktig tilnærming i tilfelle det ikke er gjensidig?

Samlivsekspertisen her inne er enormt høy, singelraten tatt i betraktning.

(mann 40 år fra Oslo) lø. 18 des. 2010 01:48 Privat melding

Spør heller hva hun vil... og hva hun skal gjøre i Oslo. Skjult agenda går loddrett til helvete.... :)

Jeg er ganske dyktig samlivsekspert! Jeg bare tester ut ALT som ikke funker.... for å kunne fortelle andre om det!

Skjult ID med pseudonym flygeekorn lø. 18 des. 2010 01:53

du får gå etter magefølesen

Skjult ID med pseudonym Bravo lø. 18 des. 2010 01:55

Problemet nå er at magefølelsen sier at jeg må gjøre alt jeg kan for å få tilbrakt så mye tid som mulig sammen med henne, mens fornuften sier det stikk motsatte...

Men må vel prate med henne en eller annen dag...finne ut om det er noe håp, eller om jeg skal slippe taket og la duen fly avgårde og leve livet sitt alene....hmm..

(kvinne 41 år fra Hordaland) lø. 18 des. 2010 01:59 Privat melding

Da må du kjøre...

Skjult ID med pseudonym Bravo lø. 18 des. 2010 02:00

Hehe, takker :-)

den som lever får se..

Skjult ID med pseudonym flygeekorn lø. 18 des. 2010 02:01

lykke til :)) du har jo ikke noe å tape værste fall får du et nei :))

Skjult ID med pseudonym Bravo lø. 18 des. 2010 02:04

Nei det er sant..."aberet" er liksom at HUN vet veldig godt hvor jeg står, hun vet at jeg vil ha henne tilbake og alt det der...så hun vet hun bare kan knipse så er jeg der, hun har fått lov til å leve livet, få ting på plass osv mens jeg har sagt at jeg er der...

Mulig jeg en eller annen dag må si at enten blir det det ene eller det andre, men...redd for utfallet egentlig.. OM jeg hadde klart å skrinlegge alle følelser, og klart å ha et rent venneforhold med henne, hadde vært konge. For hun ER ei jente jeg ønsker å ha i livet mitt, på den ene eller andre måten..Samtidig, er det jo dumt om det skal bidra til å skade meg følelsesmessig på sikt.. Er uansett ikke der enda, at jeg kan late som om atl er greit, og jeg bare er verdens beste venn....:/

Skjult ID med pseudonym Bravo lø. 18 des. 2010 02:10

Ja, tror nok kanskje jeg må gjøre det..

Tak for gode råd i natten folkens, hyggelige mennesker :-)

Skjult ID med pseudonym flygeekorn lø. 18 des. 2010 02:12

ke bra den greien der,du må gå inn i deg selv å kjenne riktig etter .
KjÆrlighet skal ikke være lett.
Du har jo egentlig ikke noe å tape på å si det som det er at du har følser for henne ,selv om hun vet det kansje hun trenger en bekreftelse til.
Men mangen damer har backup gutter...

Skjult ID med pseudonym hmm lø. 18 des. 2010 02:29

kan umulig sette meg inn i din situasjon, men har bare et tips. ikke gjør det. du utsetter deg for mye fremtidlig hodebry. selv om det tar tid å komme over henne nå og du ønsker å ha henne i livet ditt, kommer det der til å plage deg på en eller annen måte senere. det er min erfaring.

Skjult ID med pseudonym sinnamann lø. 18 des. 2010 10:01

Pul veninna da får du henne tilbake :-)

Skjult ID med pseudonym Blondie lø. 18 des. 2010 10:22

Det er jo alltid vanskelig å uttale seg om en situasjon uten å kjenne menneskene involvert, men det høres ut som hun bruker deg litt, selv om hun sikkert er en snill jente.

Det er alltid vanskelig når to mennesker møtes og begge utvikler forskjellige følelser for hverandre. Den som faller pladask og blir helt betatt, er i en utsatt posisjon der en legger alt i håp om at hun skal oppdage at det er deg hun vil ha. Hun har nok sine egne grunner til at hun er usikker, uten at det har noe med deg å gjøre.

Kanskje det beste her er å sette litt krav i dette forholdet/vennskapet. Du har jo sterke følelser for henne og da er det kanskje ikke en god ide og prøve å være venner med henne, når du får denne vonde klumpen i magen, som du prater om. Kanskje du bør si til henne at enten satser dere på mer enn vennskap eller så trenger du litt avstand. Dere trenger jo ikke å miste kontakten. Kanskje ting forandrer seg over tid. Kanskje du møter en annen som du blir like betatt av og som gjengjelder følelsene.

Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym dude lø. 18 des. 2010 12:41

Si til henne at hun gjerne kan komme til Oslo, men da kun for å treffe deg, hun får droppe de andre greiene.

Skjult ID med pseudonym bangalter lø. 18 des. 2010 12:45

Han er kanskje ikke i posisjon til å diktere hva hun evt. skal gjøre i Oslo?

Skjult ID med pseudonym Lillemy lø. 18 des. 2010 13:53

Bravo

Hvis du føler det er for sent å trekke seg ut av avtalen så sørg i allefall ikke for å ha sex med henne, men tilby henne å sove på et annet rom for å vise at du respekterer at hun har gått videre men samtidig vise at at du er der.

Hvis du føler du kan, så si at du har tenkt på det og synes det er vanskelig å være en `backup`- det forstår hun garantert. Hun er sikkert en fin jente som du sier, men du er subjektiv og styrt av følelsene dine. Alt du tenker blir farget av det.

Si til henne på en hyggelig måte at du vet at hun er klar over hva du føler og at akkurat nå er det vanskelig for deg å stille opp som en ren venn. Hun blir ikke borte for det. Hvis hun finner ut at hun vil ha noen - hvis hun likevel er interessert, så kommer hun tilbake selv om du ikke tar henne i mot i dag.

Lykke til - hilsen fra jente som har vært i samme situasjon :)

Skjult ID med pseudonym Lewis lø. 18 des. 2010 14:06

Jeg er sånn ikke overtolk ting.. Hun har spurt om et sted å overnatte dersom ting skjærer seg. Thats it.. Så får du bare si at sofaen er ledig hvis hun trenger den og la hun ta iniativ hvis hun vil.

Skjult ID med pseudonym xman lø. 18 des. 2010 14:36

Som nevnt ovenfor er dette et kjent scenario, og all min erfaring tilsier at det aldri vil bli noe mellom dere, foruten vennskap.

Det eneste som dette kan resultere i er at det vil ta deg lengre tid å komme over henne. Videre vil jeg påstå at det er dårlig gjort av henne å bruke deg på denne måten.

Du fortjener bedre, og det finnes bedre der ute! Gå videre er mitt råd til deg ;)