Alle innlegg Sukkerforum

sukkerforum...eller...

Vis siste innlegg
(kvinne 31 år fra Oslo) lø. 18 des. 2010 08:59 Privat melding

klagemuren???

Skjult ID med pseudonym nerd85 lø. 18 des. 2010 10:43

klagemur, definitivt..

(kvinne 37 år fra Oslo) lø. 18 des. 2010 11:51 Privat melding

klagemur ;) takk for sist!

Skjult ID med pseudonym lurifaks1 lø. 18 des. 2010 12:18

Klagemur...

(mann 51 år fra Oslo) lø. 18 des. 2010 12:18 Privat melding

Hva skal folk klage på i dag da?

Skjult ID med pseudonym jutte lø. 18 des. 2010 12:26

hva med å bruke tiden til å faktisk prøve å finne den rette istedetfor å ha livet sitt i forumet?

Liker man ikke forumet så holder man seg vekk, og vil man absolutt diskutere så finnes det nok av nettsteder som har mye bedre diskusjonsforum enn dette :)

Skjult ID med pseudonym Hambi lø. 18 des. 2010 12:26

Det har blitt nesten som en klagemur fordi en liten minoritet bruker det som medium for å få utløp for frustrasjoner, istedenfor å ta ansvar for livet sitt.

Da har ikke mennesker som ser etter muligheter og ressurser i hverdagn lyst til å henge her fordi klagingen fremstår som deprimerende og totalt idiotisk.

Jeg vet ikke hva det kommer av, men jeg har fått intrykk av at debattforumer på internett får frem det verste i folk.

Skjult ID med pseudonym ElFrodo lø. 18 des. 2010 12:31

Som en annen var innom her i en annen tråd. Det er sjelden noen av de "faste" klager så problemet er vel ikke disse. Det er de nye som dumper innom her som har meldt seg inn for noen uker siden, og oppdager at det ikke bare var velge seg en kjærste...

Skjult ID med pseudonym jutte lø. 18 des. 2010 12:36

@frodo

Hvis den faste gjengen hadde kommet med gode tips istedetfor å klage på de som klager så hadde det også blitt bedre her. Synes forumtrollene er minst like ille som de som er ferske her.

Skjult ID med pseudonym ElFrodo lø. 18 des. 2010 12:37

Det får også bli din mening, jutte. Jeg er uenig!

Skjult ID med pseudonym jutte lø. 18 des. 2010 12:48

@elfrodo
Jeg har, akkurat som deg vært her inne i årevis. Men jeg har også, i motsetning til hva du tydeligvis har, sett nok av innlegg fra ferskinger som klager på den ufine behandlingen de har fått av forumtrollene bare fordi de har spurt ett spørsmål. Man kan ikke forvente at en ny her skal lese igjennom alle trådene før de spør om noe. Da er det naturlig at det er den samme type sprøsmål som ofte dukker opp.

Men siden du er en del av forumtrollene, så er du selvsagt uenig. (du er forøvrig bland de bedre av dem....såpass skal jeg innrømme) .

Skjult ID med pseudonym ElFrodo lø. 18 des. 2010 12:52

Der er jeg enig med deg. Dette har selvfølgelig jeg også sett. Men nå hadde jeg mest fokus på den generelle klagingen på null respons, ingen svar og at det kanskje ikke var så lett å få seg noe som man trodde når en meldte seg inn. Det ser du lite av fra de faste (mest sannsynlig for at de har gitt opp - men det er jo en helt annen dans...)

Skjult ID lø. 18 des. 2010 13:03

Og hvis de faste kunne bidratt med noen tips istedetfor å klage på de ferske som spør om noe de har hørt før så vil det ihvertfall blir litt bedre her. Bare en tanke....

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 18 des. 2010 13:04

Skjult ID:
Så lenge noen av oss har vært single, er vel neppe våre tips de som står høyest i kurs...

(mann 40 år fra Buskerud) lø. 18 des. 2010 13:11 Privat melding

Lurer på hvilke forventninger folk har til nettdating. Det er ikke som å gå på Rema 1000 og hente seg en "vare" Tror noen har litt urealistiske forventninger til det her. Når responsen uteblir så er det lett å utrykke det på forumet og klage sin nød.

(mann 49 år fra Østfold) lø. 18 des. 2010 13:19 Privat melding

Det gis da tips og veilledning så det holder her. De som får pepper er typen: "Va ær d som skjer med dammene hær a? Jeg betlat jooo!! "

(mann 40 år fra Oslo) lø. 18 des. 2010 13:23 Privat melding

Ta på et smil - det funker alltid....

Skjult ID med pseudonym Hambi lø. 18 des. 2010 14:02

Jutte: Såklart kan forumtrollene generelt være mer konstruktive, samtidig er det en svært stor forskjell på innlegg som:

"Jeg har fått litt dårlig respons så langt med bare 5% svar på meldingene...jeg er sånn og sånn og sånn...noen tips til hva jeg gjøre bedre?"

eller:

"Hva er galt med damene her inne siden nesten ingen svarer? Har vi blitt et overfladisk vindusshoppings samfunn? Kan ikke folk i det minste vise høflighet nok til å sende et svar?"

Den første kategorien fortjener konstruktive tilbakemeldinger, og den andre kategorien er rent idiotisk vås. Slike innlegg fortjener etter min mening ikke annet enn "HOLD KJEFT!" som svar, for å sette det litt på spissen.

Alt koker ned til intensjon. Er intensjonen din å forbedre deg, lære noe nytt, og forandre det, så er dette IKKE klaging og syting, men det MOTSATTE. Kritiserer du uten intensjon om å forbedre nmoe, er dette syting. De to tingene burde være lett på se forskjell på fordi de er så forskjellige som natt og dag.

Klaging og syting er å IKKE ville ta ansvar for livet sitt selv, og isteden skylde på alle andre /folk flest /samfunnet osv. Klaging og syting er når du kritiserer noe UTEN en intensjon om å gjøre noe med det, uten en intensjon om å tilpasse deg eller håndtere situasjonen bedre. Klaging er å nevne et problem, uten å være interessert i en løsning - det er pur løgn mot seg selv, fornektelse av virkeligheten.

Se de to eksemplene over: den ene vil ha hjelp til å manøvrere bedre i samfunnet, mens den andre bare fordømmer hele samfunnet og vil ikke ta ansvar selv. De menneskene som syter mest er typisk sykelig egofikserte, ute av stand til å forandre noe med seg selv eller ta til seg noen nye ideer fra utsiden. Det eneste de klarer er å spy ut negativiteten sin mot andre, og de spyr ut nye doser med jevne mellomrom. Dette er klaging og syting og dette er det som forurenser nettforumer generelt og forurenser og ødelegger stemningen også på sukkerforumet.

Hvis et nettforum skal være konstruktivt må disse sytepavene fremfor alt holde kjeften sin igjen. Hvis flest mulig av sytepavene bare hadde klart å holde kjeft ville allerede dette vært en stor hjelp.

Skjult ID med pseudonym jutte lø. 18 des. 2010 14:05

og hvorfor kan ikke forumfolket gå foran med godt eksempel uansett hvilken av eksemplene som blir brukt?
Hvis man er lei av klaging på forumet så kan man i det minste prøve å bidra litt selv slik at det blir bedre....

Skjult ID med pseudonym Hambi lø. 18 des. 2010 14:09

Vi er noen utakknemmelige svin.

Vi lever i det rikeste samfunnet i verden, med overflod av ressurser tilgjengelige og det eneste vi gjør er å klage over at det ikke er nok. Vi har tusenvis på tusenvis av profiler vi kan kontakte på noen sekunder, og vi innbiller oss at sukker.no ikke funker?

Er det ingen grenser for hvor totalt stupide det er mulig å gjøre seg selv bare for å forsvare avhengigheten av syting?

Og dette er IKKE syting fordi alt jeg nevner her kan erstattes med et alternativ: Takknemmlighet.

(kvinne 34 år fra Buskerud) lø. 18 des. 2010 14:14 Privat melding

Skal klage litt på forumet :) Hvorfor i alle dager, når det finnes så mange gode maler for et forum, brukes en uoversiktlig,ikke kategorisert utgave uten noen 'posts since last visit'-funksjon? Jobb for sukkeradministrasjonen, for jeg liker nemlig godt forum! Utover det skal der ikke klages..det er tross alt helg! Og idag skal det bakes pepperkaker!

Skjult ID med pseudonym Hambi lø. 18 des. 2010 14:16

Jutte skrev. "hvorfor kan ikke forumfolket gå foran med godt eksempel uansett hvilken av eksemplene som blir brukt?"

Ja, hvorfor ikke? En mulighet til å bidra kan være å kritisere idiotiet med syting nådeløst, og en annen mulighet er å vise takknemmelighet og fokusere på muligheter og ressurser. En kombinasjon kanskje? Hadde flere gjort dette her inne ville det blitt mindre syting og mer positive mennesker hadde hatt lyst til å engasjere seg. Og hadde folk sluttet å syte hadde det ikke vært noe behov for å kritisere syting.

Slik det er nå er det mange som ikke orker å lese ting på forumet fordi det oppleves som "sytepavenes pissrenne"...det er under sterk tvil jeg logger inn her selv.

Og hvorfor faen skal ikke folk slutte å syte når absolutt alle inkludert dem selv taper på det???????????

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 18 des. 2010 14:17

Hambi:
Ja, tenk på de stakkars barna i Afrika...

Skjult ID med pseudonym Hambi lø. 18 des. 2010 14:20

Mer oversiktlig forum hadde vært en drøm ja!:)

Men mest savner jeg chatfunksjon der du kan chatte med mange samtidig. Samt flere sjarmerende alternativer til flørter til å sende!

Skjult ID med pseudonym Virginia lø. 18 des. 2010 14:36

Har lest tråder her inne som minner meg om hvorfor jeg er singel, noen mennesketyper vil jeg ikke ha i nærheten av meg....

I tillegg har jeg støtt på andre tråder som virkelig har såret, og rørt ved følelsen av ensomhet, mislykketheten, og utilstrekkeligheten man kan føle som singel i dagens samfunn. Altså ikke følelser man skulle tro man skulle sitter igjen på et forum FOR de singel, FOR å bygge selvtillit, FOR å finne kjærlighet eller noe annet liknende som begjær... ;)

Men så heldigvis ....innimellom finner jeg tråder der jeg leser om andre som føler det slik som meg, og så vet du at du ikke er alene og du trenger ikke grue deg til familieselskapet der du dette året igjen møter opp alene....eller du finner svar du kan gi når de latterlige spørsmålene kommer.... som "ja....hvorfor har ikke du funnet deg en da?" eller... "du må ikke være så kresen.." eller..."ja du vet det blir jo ikke lettere å få barn etterhvert?", eller..... "ja, du har jo valgt karrieren fremfor familielivet du..."

Og da... akkurat da er jeg glad jeg er her inne på Sukker.no og ennå ikke har gitt opp håpet....

:)

Skjult ID med pseudonym Hambi lø. 18 des. 2010 14:45

"De stakkars barna i afrika?"

Hva med pcen du sitter foran nå? Har du kanskje laget denne pcen? Har du programmert alt det tekniske som gjør at den fungerer, satt alle 1`erne og nullene på rett plass? Har du laget bilen eller trikken som frakter deg til og fra jobb på hverdagene? Har du laget oljen alle disse transportmidlene forbruker? Har du laget vaskemaskinen, oppvaskmaskinen, kjøleskapet, fryseren og stavmikseren? Har du laget TV`en du ser på? Har du laget filmene som underholder deg? Har du skrevet alle bøkene du har muligheten til å lese? Har du laget alle videoene du kan se på you tube? Har du laget hele internett? Har du selv utvunnet strømmen som gjør at du kan bruke alle disse ressursene, strømmen som holder deg varm om vinteren, ja faktisk hele året? Har du laget flymaskinen som frakter deg til syden? Har du skapt og oppdratt svinet du har tenkt å spise på julaften? Har du konstruert og forberedt all maten du spiser ellers - maten du er avhengig av for å overleve? Lufta du puster og som du ikke ville overlevd 5 minutter uten, har du kanskje også laget den? Har du konstruert vannet i kroppen din og i verden ellers fra nullpunktet? Har du engang noen forestilling om hvordan et liv uten vann ville vært? Har du skapt dine besteforeldre eller dine foreldre? Har du engang skapt deg selv?

Eller er absolutt alle godene du nyter og tar som en selvfølge i hverdagen, muligheten til å treffe folk gjennom sukker.no inkludert, noe som har blitt GITT deg som en gave på et sølvfat?

Skjult ID med pseudonym Lewis lø. 18 des. 2010 15:24

Jeg vil klage litt på været og lotto-tallene.

Skjult ID med pseudonym qwerty lø. 18 des. 2010 16:19

Hambi:
Hold your horses...

Jeg er utmerket klar over vi som bor i Norge har vunnet i livets Lotto, men det kan da ikke brukes som et argument for at ens egne problemer, eller det en oppfatter som problemer, ikke er relevante for en selv?