Alle innlegg Sukkerforum

topp å være i 40-åra

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym hei og hop lø. 18 des. 2010 10:53

Jeg er en dame på 44, snart 45 som opplever mye mer oppmerksomhet fra menn nå enn da jeg var i 30-årene. Var ute på byen i går f.eks. og ble jo sjekket opp av mange...nå var jeg ikke så veldig på sjekker'n i går, har møtt en som jeg skal på date med ...og overnatting med i kveld...

Kan det ha noe med akkurat det å gjøre...at menn værer om man er på desperat jakt? Eller har jeg blitt søtere med årene he he? Bare lurer...det er i hverfall knall gøy....nyter livet jeg...og all oppmerksomheten.

Skjult ID med pseudonym carpe diem lø. 18 des. 2010 11:28

Enig med deg - herlige 40+

Skjult ID med pseudonym zack lø. 18 des. 2010 12:30

Hva gjør du her inne da....hvis du har så draget...hehehe

Skjult ID med pseudonym me lø. 18 des. 2010 13:09

Så gøy :) Kos deg med all oppmerksomheten :)

Har sikkert noe med at man blir tryggere på seg selv og har derfor en annen utstråling enn da man er yngre :)

Skjult ID med pseudonym elvis lø. 18 des. 2010 13:10

Dessverre..
Det kommer av at de som vet de er for gamle eller uattraktive til å ha draget på de yngre nå ser seg nødt til å sjekke opp de litt eldre for å ha en viss mulighet.

Skjult ID med pseudonym hei og hop lø. 18 des. 2010 14:22

@ zack
Jeg tror ikke at de som er på sukker er her fordi de ikke har draget IRL, snarere for å lettere finne en som passer nettopp for dem...(alle er jo her forresten også da...)man har jo en fin mulighet til å sile vekk uaktuelle kandidater. Jeg har heller ikke anledning til å gå så ofte ut for å finnen noen...og på byen er det mange useriøse..sikkert her også, men da kan man fort finne en annen som er seriøs...

Tror ikke på det du skriver @elvis...men du må gjerne tro at det er sånn...jeg tror heller det er en del menn som tiltrekkes av modne avbalanserte uhysteriske trygge damer, som vet hva de vil.

Jeg ser i grunnen mye yngre ut enn alderen tilsier...men mest tror jeg at jeg utstråler noe annet enn jeg gjorde i 30-årene. Kanskje det også er attraktivt med damer som ikke er verpesjuke lenger...man kan bare nyte hverandre uten at det må være en bakenforliggende tanke om etablering..barn osv.