Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor forblir man pålogget her inne, når avlogget?

Vis siste innlegg
(kvinne 41 år fra Vestfold) lø. 18 des. 2010 11:22 Privat melding

Må jeg skru av hele pc'n her for å vises som avlogget? Har tydeligvis vært pålogget et par døgn her nå, selv om jeg har logget av......Noen som opplever det samme?

Skjult ID med pseudonym bangalter lø. 18 des. 2010 12:08

Opplever det samme hele tiden. Håpløst system. Ser jo totalt livløs ut.

Skjult ID med pseudonym ElFrodo lø. 18 des. 2010 12:11

Du logger ut av sukker før du slår av pc'n? Vet det skal være et par timers treghet før du forsvinner fra listene, men det er ikke meningen du skal vises konstant. Men det gjør du hvis du skrur av pc'n uten å logge ut av sukker først.

(mann 40 år fra Oslo) lø. 18 des. 2010 13:15 Privat melding

Det har blitt vist til at jenter "henger" igjen lenger som pålogget enn gutter... Kan jo være et programmeringstriks for å få det til å se ut som at jenter henger veldig mye inne på sukker... :) Og da blir det jo enda mer attraktivt for oss dumme menn å betale masse penger til sukker for å virkelig få kontakt med drømmedama... :)

Skjult ID med pseudonym løven. to. 17 mars 2011 19:23

oki, en jente jeg snakker med, står som "pålogget denne uken" Selv om hun logger ut og venter litt å så logger på igjen, står det fortsatt logget på denne uken. få jo ikke kontaktet henne til feks chat...

trege saker!!

Skjult ID to. 17 mars 2011 19:34

Har fått høre at jeg var pålogget et par timer etter at jeg hadde logget av, ja. Synes det er kjipt, for jeg snakket med en mann, men sa at nå var jeg trøtt og ville legge meg... Han så at jeg var pålogget et par timer senere, ca 2 på natten, og stilte meg spørsmål om det neste dag...følte at han trodde jeg løy.

(mann 46 år fra Vestfold) to. 17 mars 2011 19:40 Privat melding

hehe..litt kjipt da.
Tipper det er flere som har blitt litt uglesett her da.... :/
Kan jo ikke være så vanskelig for sukker å fikse dette..?

Skjult ID med pseudonym BjarneRimi to. 17 mars 2011 19:47

I det siste har jeg lagt merke til at på "Sist pålogget"-listen så står de fleste med "Pålogget denne uken", i stedet for "Pålogget nå" - som burde være mer sannsynlig. Med mindre veldig mange logger inn og så logger rett ut igjen ;)

Teknisk sett styres slikt som regel av en session eller cookie, og denne "dør" vanligvis etter en gitt tid uten aktivitet.

Skjult ID to. 17 mars 2011 19:48

@tj
Klart jeg skjønner hvorfor han spurte.... men svaret var jo at jeg lå og sov og at systemet her ikke funker 100% Sikkert fler som har lurt på det samme...

Skjult ID med pseudonym -Taz- to. 17 mars 2011 19:58

1 - for å komme seg ut av pålogget lista MÅ man trykke på "log ut" før man legger ned nettleser eller skrur av maskin
2 - I innstillingene er det mulig å velge at man ikke skal skal fremstå som "pålogget" " da står det istedenfor "pålogget denne uken"

Skjult ID to. 17 mars 2011 20:03

@Taz
1 - det hjelper ikke, man står uansett som pålogget en stund etter....
2 - vil det si at man ikke vises i online-lista?

Skjult ID med pseudonym -Taz- to. 17 mars 2011 20:08

1 - oppfattet som at hun ikke hadde gjort det, men det hjelper til tider fint lite ja
2 - det stemmer, samt at det ikke står "pålogget" påsiden. Snakket med ei som jeg fant under "sist pålogget" men på siden sto det "pålogget sist uke". Hun var heller ikke å finne i online listen. Hun hadde valgt å ikke vises om pålogget

(mann 44 år fra Akershus) to. 17 mars 2011 20:13 Privat melding

Ta det med ro - man blir automatisk logget ut etter hvert, så det har ikke noe å si om maskinen din er av eller på. For hver gang du gjør noe her inne, så blir innloggingen din fornyet, og når det ikke har vært aktivitet på en stund blir du logget ut. Det har ingen ting med maskinen din å gjøre i det hele tatt, så bare ta det for det det er :)

Skjult ID med pseudonym -Taz- to. 17 mars 2011 20:22

arne....sjekk dato :-p

Skjult ID med pseudonym Moms to. 17 mars 2011 20:52

Må vente til kakemonsteret kommer og spiser opp kaken på maskin din. Så blir alt mye bedre

Skjult ID med pseudonym jente fr. 18 mars 2011 14:10

Det er veldig irriterende å måtte sende melding til menn som jeg finner i online-lista for å spørre om de faktisk er online. Det gjorde jeg senest i går. Om jeg skal be dem med ut på noe, trenger jeg svar på der og da. Vil jo ikke sette av kvelden hvis jeg ikke vet om meldingen vil bli lest eller ikke.

Jeg skjønner ikke at det er lov å sette personer som har logget ut som pålogget. Det er det mest irriterende med Sukker. At pålogget-oversikten ikke stemmer med virkeligheten. Om jeg skulle ønske meg en forbedring så var det dette.

En annen ting er at jeg i det siste har forsøkt å kontakte folk på chatten. Får ikke kontakt, og de står da også som "pålogget denne uken". Men om de er synlige i chatten, burden de vel vært "pålogget nå"??